16.03.11, 15:31
Znacie jakieś aktualne konkursy z nagrodami? Jeśli tak to podzielcie się bo to szansa, że ktoś z nas coś wygra:) Ja ostatnio wygrałam kosmetyk- co prawda nie wielki, ale bardzo się ucieszyłam bo była to moja pierwsza wygrana:) Teraz znalazłam konkurs perfumerii, więc do wygrania zapewne perfumy, a przy okazji można się trochę pobawić w dziennikarza. Oto link:
www.facebook.com/pages/perfume4youpl/133688880032452?sk=wall
Obserwuj wątek
    • Gość: Janka Re: Konkursy IP: *.internetia.net.pl 29.03.11, 15:30
      Polecam konkurs "Gwarek Fashion Model" na Facebooku - gwarek.pl Można tam wygrać portfel Tommy Hilfigera oraz inne fajne rzeczy
    • hypnotic Re: Konkursy 29.03.11, 21:12
      chciałam się zapytać czy może któraś wie na jakiej zasadzie układane są te zdjęcia w "najfajniejsze" do konkursów na luli? pierwszy obrazek wygrywa? :>
      • goska Re: Konkursy 05.04.11, 11:01
        Ja też mam fajny konkurs fejsbukowy - Logo Itaki malują dzieciaki.
        do wygrania wczasy w Turcji all inclusive i inne nagrody także.

www.facebook.com/itakapl#!/itakapl?sk=app_204076859617215
    • agnes123 Re: Konkursy 09.05.11, 14:38
      Fashion organizuje konkurs na stylizację swojej torebki, trzeba się trochę wysilić ale;)
      masz linka:
      www.fashionnow.pl/u-nas/18,3,4885,zdobadz-wiosenna-torbe.html
      • goska Re: Konkursy 20.05.11, 10:57
        To ja podaję też stronę do konkursu z dwiema kaloriami :D
        www.tictac.pl

wystarczy tylko kupić trzy małe opakowania smakowych tictaców i zachować paragon. trafiać w pełną godzinę i wygrywać plażowe leżaki lub hamaki.

a dla bardziej zainteresowanych trzeba wykazać się ciut kreatywnością i dokończyć dialog dwóch drażetek.. wtedy jest szansa na cztery wycieczki na Seszele :D
        • fiollka Re: Konkursy 16.06.11, 14:17
          tia w tiktakach wcale nie jest tak prościutko bo każdy się napalił na te wycieczki...
          Ja teraz bawię się w filmową bitwę tetrapaku, jak jest która chętna i gotowa na aktorstwo to proszę - zamiastkonserwantow.tetrapak.pl
          A macie coś jeszcze podróżniczego?
    • zoska22 Re: Konkursy 19.06.11, 14:03
      Ja biorę udział w konkursie TetraPaku. Trochę mało czasu zostało, ale jak ma się dużo znajomych i rodzinkę sporą jest szansa na wygraną. Warto zagrać, bo nagrody fajne :).
    • ostrypazurek Re: Konkursy 09.08.11, 13:45
      to podrzucę konkurs fotograficzny do wygrania kupony na zakupy w New Yorker za 1000zł www.facebook.com/notes/blue-city/konkurs-fotograficzny-new-york-look-w-blue-city/10150262225134394
      tylko czytać dokładnie zasady konkursu :)
    • wieslawazbydg Zagraj i dostań się na kurs baramński 18.08.11, 12:41
      Witam,

Zapraszam wszystkich na Facebookowy konkurs, w którym główną nagrodą jest Kurs Barmański na WSHIG Poznań. Szczegółowy plan kursu na

www.wshig.pl/psphig_kursy_barmanskie.php
      Link do konkursu: www.facebook.com/wshig#!/wshig?sk=app_153303931410895
    • panna_aganda Re: Konkursy 27.08.12, 09:32
      Wszystkie fanki konkursów internetowych zapraszam do wzięcia udziału w nowym konkursie zorganizowanym przez sklep MEGAstore.pl, w którym do wygrania jest wiele cennych nagród (narzędzie, elektronarzędzia, elementy dekoracyjne, narzędzia ogrodowe i wiele innych). Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy odgadnąć Jaki przedmiot i za jaką cenę ukryliśmy w najnowszym newsletterze. Żeby to sprawdzić, wystarczy, że obejrzycie nowy newsletter MEGAstore.pl, który otrzymaliście na Waszą pocztę e-mail i klikniecie na zdjęcie ze znakami zapytania. Pamiętajcie żeby podać nazwę i cenę przedmiotu oraz swoje dane w mailu, który wyślijcie na adres konkurs@megaremont.pl. Do wygrania atrakcyjne nagrody!!! Koniecznie zapoznajcie się ze szczegółami konkursu. :-)
    • femelo.com Re: Konkursy 27.08.12, 11:26
      Aktualny konkurs w którym do wygrania są legginsy Eclecticon - www.facebook.com/Femelocom/app_120205721406752. Wystarczy wysłać stylizację z użyciem dowolnych legginsów. Nagrodzone zostanie pierwsze i drugie miejsce.
    • malimonka Re: Konkursy 20.09.12, 12:27
      Bardzo aktualny konkurs - www.facebook.com/antek.soplica/app_284391061666663 trzeba grać w zręcznościową grę - im więcej punktów tym lepiej oczywiście. A wygrywa aż 30 osób, główną nagrodą jest iPhone 5.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka