gr.een 25.03.11, 17:57 ilu dziś widziałyście wąsatych panów? ciekawe czy taki widok przekłada się na stopień szczęścia jak np. kominiarz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallwia Re: wąsaci 25.03.11, 18:20 kurcze przyznam,że nie spojrzałam dzisiaj na ani jednego faceta.cholera ,ale miałam ciężki dzień ,może dlatego.Zwróciłam jedynie uwagę na jakiegoś kudłatego,ale to się nie liczy chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: wąsaci 25.03.11, 18:23 jak nie miał wąsów to się nie liczy :) koszmarne te wąsy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallwia Re: wąsaci 25.03.11, 18:33 Ja też nie lubie.Jakaś bródka fajna tak,ale wąsiska bleeeee. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: wąsaci 25.03.11, 18:37 nie no bródka j est fajna , te wąsy też są fajne , nie no fajne ,fajne :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: wąsaci 25.03.11, 18:34 Żadnego, ale widziałam kominiarza. Niestety mogłam potrzymać guzik jedynie przez kilka chwil, nie mówiąc oszukaniu pań i panów w okularach. Myślisz, że będę miała pecha ? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: wąsaci 25.03.11, 18:38 to zależy wszystko od kominiarza :), bez wąsów był? no to nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: wąsaci 25.03.11, 19:23 Jakiś taki mały był i czarny, no i przemknęłam obok niego jedynie. Nie mam pojęcia, czy miał wąsy. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: wąsaci 25.03.11, 19:26 Ostatnio była chyba kumulacja 21 mln. Zawsze zastanawiałam się, jaka byłaby moja pierwsza reakcja, gdybym dowiedziała się o wygranej. Czy pobiegłabym do kuchni, czy może na kibelek, bo zwieracz puści. Chyba by mnie zatkało. No i odwieczny problem marzycieli: czy poszłabym do pracy w następnym dniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mallwia Re: wąsaci 26.03.11, 10:17 Ja bym od razu spakowała walize i w nieznane!!!!!!!!Witaj przygodo!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: wąsaci 25.03.11, 18:59 Jednego ! śmierdział dynksem.. Stałam za nim w kolejce, szczęśliwa się nie czułam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: wąsaci 25.03.11, 19:49 mnie chyba przyniósł, dopiero teraz zobaczyłam, że coś przegapiłam, uff Odpowiedz Link Zgłoś