Gość: sonieczka Re: nie musi być przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:16 jak dla mnie facet nie musi być przystojny... chociąz na codzień podobają mi sie typowe ciacha... mimow szystko jesli mam sie na jakiegos zdecydowac zawsze wybiore tego z ktorym mam o czym porozmawiac .... hmmmm... wedlug mnie najbardziej sexy u mezczyzn to jest inteligencja ;)...a wyglad.. czaem sie przydaje do zrobienia pierwszego wrazenia, chociaz takie wrazenie moze rownie dobrze zrobic to co ktos powoe albo jak to powie... Odpowiedz Link Zgłoś
sinainn7 Re: nie musi być przystojny 20.09.04, 21:32 Sophia Loren mawiała "Inteligencja kobiety tkwi w jej urodzie, uroda męzczyzny w jego inteligencji"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liz Re: nie musi być przystojny IP: *.b.pppool.de 20.09.04, 22:31 dokladnie tak. nic dodac, nic ujac. swietne. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: nie musi być przystojny IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 21.09.04, 08:00 hmm dla mnie facet nie musi byc przystojny, natomiast musi mieć to coś, co mnie do niego ciągnie, no i musi wiedzieć czego chce, no i oprócz tego, że jest moim facetem musi być moim przyjacielem, muszę czuć sie przy nim pewnie, i wiedzieć.że zawsze mogę na niego liczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dalila Re: nie musi być przystojny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 08:52 A tak swoją drogą to nawet bym wolała, żeby mój się nie podobał nikomu poza mną... Bo ja leniwa jestem i tych wszystkich bab zniechęcać mi się nie chce;) Ale cóż, mój jest śliczny nie tylko moim zdaniem i zdarzają się amatorki. Na szczęście podobno swoją osobą wprawiam w popłoch osoby płci żeńskiej, więc nie muszę się nadwyrężać przy odpędzaniu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: nie musi być przystojny IP: 194.200.144.* 21.09.04, 09:40 Kiedyś mądra i znacznie starsza ode mnie pani powiedziałą mi, że kobieta widzi uszami. Teraz po wielu latach własnych doświadczeń i spostrzeżeń wiem, że miała rację. Umiejętność stworzenia klimatu rozmowy, empatia - dają znacznie lepszy skutek do powstania dłuższego czy też krótszego związku niż przystojność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kri Re: nie musi być przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 10:26 Jako kobieta - przyznaję rację :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia2004 Re: nie musi być przystojny IP: *.ci.nsw / 217.153.83.* 21.09.04, 10:30 Ta pani miała zdecydowanie rację. Szczerze mówiąc, to co to jest przystojność? Trzeba mieć w sobie to coś, co odpowiada drugiej stronie. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londoner Re: nie musi byc´ przystojny IP: *.lexispr.co.uk 21.09.04, 11:14 Zupelnie niedawno z moja kolezanka dyskutowalismy na temat ''przystojnosci'' Pan i Panow. Dyskusja byla wynikiem licznych rankingow NajFacetow w brytyjskich magazyach. Ustalilismy dwie kwestie: 1. intelekt jest najseksowniejszy; 2. mezczyzna musi byc rasowy No i tu zaczal sie klopot z ustaleniem, co rasowosc oznacza. Ja posluzylem sie konkretnymi przykadami, z ktorymi Ona czesciowo sie zgodzila. Stwierdzilem, ze rasowym facetem jest np. Adrien Brody. Czy jest przystojny? Czy jest ladny? Nie wiem. Wiecej oczywiscie moglbym sie rozpisac na temat rasowych kobiet, ale wole nie, bo zabraknie miejsca na forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia2004 Re: nie musi byc´ przystojny IP: *.ci.nsw / 217.153.83.* 21.09.04, 13:57 I tu pojawia sie kolejny problem. Dla mnie on nie może być rasowym facetem bo go po prostu nie znam. To są zawsze względne odczucia. Poza tym oceny zawsze są subiektywne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: nie musi być przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 12:44 Musi być przystojny!-Ale na swój sposób. Powinien mieć pewne rzeczy które mnie do niego przyciagneły, a przy bliższym poznaniu wywierał coraz to lepsze (nie kłamane)wrażenie. Ja takiego spotkałam i wzięłam z nim ślub, ale poznawałam go 7 długich lat i nie ukrywam że były wzloty i upadki. Jak to w życiu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: nie musi być przystojny 21.09.04, 13:20 Gość portalu: nebbia napisał(a): > Facet nie tylko ma być mądry, zadbany, wierny, uczciwy, ale też musi miec duza kase i duza fujare! O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jureczek28 Re: nie musi być przystojny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 14:48 Rany, dziewczyny - i kobiety! Jakimi wy stereotypami lecicie: "Ladny byc nie musi, ale musi miec to "cos"". To "cos" to dla was slowo-wytrych, typowo babski klucz do tajemnicy, ktorym maskujecie fakt, ze nie wiecie, o co wam naprawde chodzi. No beznadzieja po prostu. Dobrze ze nie wszystkie jestescie takie, bo bym chyba musial gejem zostac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: nie musi być przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:27 Jureczku drogi, mogę ci powiedzieć, co to są te tajemnicze "cosie". Poniżej przedstawiam kolejność spraw, na które (wg mnie) zwracają uwagę kobiety, kiedy poznają faceta. (0. eliminacja osobników nieestetycznych i wyjątkowo odrażających - śmierdzących, spoconych, nieumytych, zarośniętych) 1. umiejętność prowadzenia rozmowy ("nadajemy na tej samej fali") 2. poczucie humoru 3. estetyka (czy o siebie dba, nie chodzi o najmodniejsze fryzury i ciuchy) 4. szczegóły i preferencje indywidualne (typu: powinien dobrze tańczyć/ lubić kino niezależne/ mówić po francusku... itp.) 5. wiek 6. uroda 7. pieniądze W większości przypadków wystarczą trzy - cztery pierwsze elementy, żeby się kimś zainteresować, także poważnie. Polecam stosowanie. W gruncie rzeczy o wiele prostsze niż się przekwalifikowywać na geja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzki Re: nie musi być przystojny IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 21.09.04, 16:44 (0. eliminacja osobników nieestetycznych i wyjątkowo odrażających - > śmierdzących, spoconych, nieumytych, zarośniętych) hehe... a ja często jestem zarośnięty i to raczej nie działa odrażająco ;) > 1. umiejętność prowadzenia rozmowy ("nadajemy na tej samej fali") To znaczy umiejętność rozmowy z konkretną osobniczką... co jest wygodne, bo zazwyczaj działa w obie strony Odpowiedz Link Zgłoś
eskim0ska Re: nie musi być przystojny 21.09.04, 15:34 A jak musi byc kobieta dla takiego faceta? :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:49 odpadaja wszelkie babki ktore facetow ustawiaja w listy rankingowe i przyznaja im punkty. tez nie lubimy byc traktowani jak towar. co do wygladu to wkurzaja mnie rozowe bluzeczki z serduszkami, buty z czubkami(nienawidze!), japonki, farbowane wlosy, miniowki przy grubych/krzywych nogach. i zmienianie fryzury co miesiac, bo facetowi moze sie znudzic(g. prawda). powinna byc wyksztalcona i oczytana , z biegla znajomoscia przynajmniej jednego jezyka obcego, jednoczesnie swiadoma ze tak naprawde to nie jest zaden powod do wywyzszania sie. poza tym z moich wlasnych obserwacji wynika ze kobiety ciagle mysla o poszukiwaniu faceta, cale ich zycie sie wokol tego kreci. to widac i to razi - bo taka babka wyglada na desperatke. nic dziwnego ze konczycie z niewlasciwymi facetami (patrz watek najglupsze teksty facetow). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzki Re: taka IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 21.09.04, 17:02 > co do wygladu to wkurzaja mnie rozowe bluzeczki z serduszkami, zależy na kim > buty z > czubkami(nienawidze!), japonki, pfe! > farbowane wlosy zależy od kolru, niektóre są super (ale ja też włosy nie raz farbowałem) > i zmienianie fryzury co miesiac, bo facetowi moze sie znudzic(g. prawda Fakt > poza tym z moich wlasnych obserwacji wynika ze kobiety ciagle mysla o > poszukiwaniu faceta, cale ich zycie sie wokol tego kreci. to widac i to razi > bo taka babka wyglada na desperatke. nic dziwnego ze konczycie z niewlasciwymi > facetami (patrz watek najglupsze teksty facetow). Też racja... może nie wszystkie, ale widać wyraźnie, że kobiety znacznie większą wagę przywiązuja do podrywania i wszystkich "romansowych" historii co czasami bywa tak rażące, tak bardzo obrzydza daną osobniczkę..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwka Re: taka IP: *.xtreme.net.pl 21.09.04, 17:09 ciekawe Remi czy TY jestes taki Oczytany i wykształcony...i znasz biegle przynajmniej jeden jezyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi jak na nasze dziewczyny to az za bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:31 suche fakty nie oddajace calosci: srednia na swiadectwie maturalnym: 5,09 z angola na studiach na koniec mialem 4.5 podczas gdy nikt inny z grupy nawet 4 nie mial przeczytalem tyle ksiazek ze powoli zaczynam odczuwac wstret do pozycji ktore nie sa scisle naukowe (chociarz filmy nadal nalogowo ogladam) ale wcale nie czyni mnie to szczesliwszym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Pan Re: jak na nasze dziewczyny to az za bardzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 09:59 Remi - nie mieści mi się w głowie, jak ktoś "rzekomo oczytany" może robić takie błędy w stylistyce i przede wszystkim ortografii!! Chyba sporo sobie dodajesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: jak na nasze dziewczyny to az za bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:51 wielu mądrych ludzi, którym do pięt nie dorastasz jest dyslektykami. w młodości pewnie wiele wycierpieli przez pseudointeligentnych polonistów, którzy chcąc się dowartościować wytykają innym błedy w pisowni. bo nie stać ich na to żeby stworzyć coś kreatywnego. jeżeli oceniasz ludzi po ortografii to Einsteina pewnie uznałbyś za niedorozwiniętego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: jak na nasze dziewczyny to az za bardzo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:08 i w tym momencie się ośmieszyłeś średnia na świadectwie i ocena z angielskiego mają świadczyć o tym, że jesteś wykształcony i oczytany? człowiek mądry w ogóle by nie próbował o tym przekonać kogokolwiek ale widzę, że kolega młody jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: jak na nasze dziewczyny to az za bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 05:46 chyba nie odrozniasz wyksztalcenia(oceny i papierki) od madrosci(niemierzalna). ty pewnie 2 lata kiblowalas w podstawowce zeby czasami nie "osmieszyc" sie swoja wiedza przed nauczycielami. poza tym cokolwiek bym nie napisal, ignorant zawsze zobaczy tam tylko to co chce zobaczyc. jesli nie jestes mloda to nic cie nie tlumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi ciekawe co mi teraz zarzucicie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 05:53 stawiam na brak kultury, zarozumialstwo, kompleksy. i to ze do konca zycia bede samotny bo zadna mnie nie zechce (hehe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlin Re: taka IP: *.238.85.7.adsl.inetia.pl 21.09.04, 17:21 Remi, że też tak trudno znaleźć męski odpowiednik z wypisanymi przez Ciebie cechami idealnej kobiety :) Może dlatego wyglądamy na desperatki, które ciągle szukają:))))... wiesz ile odpadów przechodzi przez nasze ręce? :))) A kiedy trafi się oczytany, ujmujący i znający dobrze przynajmniej jeden język... okazuje się.. że oprócz tego jego zarozumialstwo na dłuższą metę jest nie do wytrzymania...( nie uogólniam... ale niestety często występująca prawidłowość.. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorzki Kobieta dla faceta IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 21.09.04, 16:53 Żartując: 1. musi mieć ładną buzię 2. musi mieć zgrabny tyłek 3. musi mieć zgrabne nogi 4. musi mieć niezłe piersi 5. (zaskakujące) musi mieć niezłą figurę A tak na serio to wydaje mi się (twierdzę z obserwacji zarówno siebie jak i osób obcych) że najskuteczniejsze jest gdy... dziewczyna okazuje zainteresowanie facetem. nie w jakis nachalny sposób, dlatego właśnie trudno sie tego nauczyć.... Ale kiedy dziewczyna się patrzy na faceta z podziwem, to mało który nie stopnieje.... A z innych cech: uroda jest bardzo ważna na początek... ale czym bardziej dziewczyna pasuje facetowi innymi cechami, tym bardziej podoba mu się jej wyglad. Każdy facet na co innego zwraca uwagę (osobiście: zestaw kolorów, harmonia całej osoby + jakis szczegół, który mnie zachwyci - wystarczy jeden - czy to będą włosy, oczy, dłonie czy usta to już mniej istotne) A druga kwestia (która decyduje o trwałości związku) - czy się z dziewczyną dobrze spedza czas.... ale to akurat zdefiniować trudno... Jest pewnie trzeci etap, zwiazany z planami spędzenia z ową dziewczyną reszty życia, ale w tej materii brak mi eksperiencji ;) oczywiscie moje obserwacje nie muszą byc poprawne w wiekszości przypadków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przystojny Re: nie musi być przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:44 zaloze sie ja bym sie spodobal kazdej z was, oto moj ewymiary, 185 cm, 88 kg, umiesniony, duze oczy, dlugie rzesy, brunet, biceps 45 cm, pas 79 cm, klatka 125 cm, członke we wzwodzie 14 cm dl i 12 cm obwodu, plus cwicze codziennei po 2 godziny na silowni plus biegi, i dieta i duzo wody, i kazda sie za mna oglada ale jestem wybredny i wybieram na dluzszy zwiazek te ladne a bna jedna noc te mniej ladne, mam 28 lat i mam pieniadze, i czuej sie jak krol.sorki za szczerosc ale tak jest.pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś
eskim0ska Re: nie musi być przystojny 21.09.04, 21:02 Jeju..i do tego watka z tym wlazles :P Odpowiedz Link Zgłoś
eskim0ska Re: nie musi być przystojny 21.09.04, 21:03 Hmm..a moze jestes zakompleksiony ,co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amatorka potworkow Re: nie musi być przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:44 a ja troszkę "zbocze" od przechwałek Przystojnego :] w moim (jakze zakompleksionym jeszcze-choc ja to zmienie :]) Misiaku zakochuję się z minuty na minutę coraz bardziej... i gdyby miłość była lżejsza od powietrza to nie można by przy mnie zostawić otwartego okna! pozdrawiam równie uroczo zakochane w uroczych na swój uroczy sposób! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: nie musi być przystojny IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 23.09.04, 09:00 albo zupełnie pusty.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: nie musi być przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:36 a fe;) to ja rozpoczynam liste tych,którym byś sie raczej nie spodobał;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amatorka potworkow Re: nie musi być przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 23:45 więc figuruję na liście jako druga :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta 3-cia IP: *.smrw.lodz.pl 22.09.04, 11:08 Ja lubie chudych, co spedzaja czas na ćwiczenie mózgu, nie mięśni :). Choć oczywiście sport to zdrowie... Jak słysze,że chłopak chodzi na siłownie, to natychmiast u mnie odpada. "Siłownia"-i juz wszystko wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: nie musi być przystojny IP: *.man.bydgoszcz.pl 23.09.04, 16:14 trzecia! obrzydliwy gościu... fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
bjorkki Re: nie musi być przystojny 22.09.04, 10:03 jak juz to nie przepraszaj za szczerośc! To niekonsekwentne! Jezu! Chłopie! Z jakiej planety ty sie urwałes? Jestes odrazajacy w tej swojej proznosci, Az sie dziwie ze jakiekolwiek laski na Ciebie leca! Chyab jakies ślepe blachary... brzydule na 1 noc... co? taka chwila "dobroci" dla biedactw? Współczuje Ci,bo Ty w ogole NIC NIE ROZUMIESZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlin Re: nie musi być przystojny IP: *.238.90.57.adsl.inetia.pl 22.09.04, 02:19 cokolwiek tu napisałam , napisałam dla żartów............ dzięki bogu , za boskiego mężczynzę ... dziękuję za takiego niemal tak samo jak za satysfakcję zawodową... A forum traktuję jako podpuchę i wspólczuję kobietom i męzczynom że wypowiadają tu swoje żale na serio... a teraz do męzczyzn ... zakompleksienie ktore nam z taką pewnoscią przyznajecie jest częściej waszą domeną. mam kolegów którzy mnie lubią i się zwierzają... to przerażające że tylu z nich jest tak niepewnych.. a teraz odpowiedź na głowny temat tej dyskusji... musi być przystojny tylko i wyłacznie dla osoby zainteresowanej... bez względu na ogólnie obowiązujące trendy... musi być taki, żeby się miałoochotę go zjeść... nic więcej nie potrzeba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek lalalala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 03:27 jestem zakompleksiony, brzydki, chamowaty, śmierdzący i co jeszcze nie napiszecie (z góry się z tym zgadzam). i mam was wszystkie w dupie. wracajcie do garów. lalalala pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bjorkki Re: lalalala 22.09.04, 10:05 Gość portalu: zenek napisał(a): > jestem zakompleksiony, brzydki, chamowaty, śmierdzący i co jeszcze nie > napiszecie (z góry się z tym zgadzam). i mam was wszystkie w dupie. wracajcie d > o > garów. lalalala CHŁOPIE! wIECEJ LUZU...A CO FACECI TAK NIE GADAJH O LASKACH,.CO? KROWY KTORE DUZO RYCZA MALO MLEKA DAJA PAMIETAJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka Re: nie musi być przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 08:10 Jeśli ma być na "jedną noc" powinien być b. przystojny i rozrywkowy, jeśli na całe życie, to raczej przeciętny, ale wrażliwy, odważny, taki "rycerz na białym koniu" oddany swojej wybrance duszą i ciałem. Ale gdzie takiego znaleźć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wala Re: nie musi być przystojny IP: *.gdynia.mm.pl 22.09.04, 12:44 Jestes glupia krowa..... Odpowiedz Link Zgłoś
starowin Kaszaloty do roboty!!!! 22.09.04, 13:15 Caly swiat dzieli sie na plec meska i zenska. Caly, t.j. naturalnie z wyjatkiem Polski gdzie istnieja TRZY plcie: meska, zenska i "pani domu".... Do tego polowa kobiet nie marzy o niczym innym tylko o..... zmianie plci wlasnie na "pania domu"...... Nie chca byc prawdziwymi KOBIETAMI tylko bezplciowymi KASZALOTAMI..... Kochane KOBIETY, co wam???? Dlaczego tak chetnie rezygnujecie z bycia soba i zostajecie tlustymi, bezplciowymi KASZALOTAMI???? Dlaczego w Polsce jest taki deficyt prawdziwych kobiet w wieku 25-75 lat??? Dlaczego po kraju, jak nigdzie indziej na swiecie, petaja sie bezkarnie stada ohydnych kaszalotow wzbudzajac nieustanny poploch w mezczyznach (czego najlepszym dowodem jest jeden z najwyzszych na swiecie wskaznikow zachorowan na chorobe wiencowa, przedwczesnych atakow serca i zgonow w kwiecie meskiego wieku)??? W dzisiejszych czasach kazdy mezczyzna z coraz wieksza obawa wychodzi na ulice a o niewinnym wyjsciu na klatke schodowa juz wkrotce nie bedzie mowy!!! A tymczasem nasz skorumpowany Sejm dyskutuje nad aborcja jakby naprawde nie bylo wazniejszych problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
bjorkki Re: Kaszaloty do roboty!!!! 22.09.04, 14:03 no...... nie przesadzaj my dear! ja tam mam 35 lat, wygladam młodo i tak sie czuje (od dwóch lat jestem wolna) i bynajmniej nie zamierzam zostac kaszalotem nawet jak kiedys spotakm kogos i sie znowu "pogrążę" w małżeństwie... naprawde uwazasz ze jest tak źle z polkami? A byles np w anglii? Tam to jest dopiero raj dla kaszalotow i ich wielbicieli... pozdro dla starowina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlin Re: Kaszaloty do roboty!!!! poparcie dla starowina IP: *.238.93.10.adsl.inetia.pl 22.09.04, 14:50 POPIERAM POPIERAM POPIERAM.. sejm powinien się zająć kaszalotami! Zwłaszcza tymi powyżej 20tki prawdziwymi mężczyznami w dresach, tymi z przefarbowanymi, lub niefortunnie wyciętymi fryzurkami, a także tymi którzy boją się fryzjera w ogóle, niemal tak samo jak prysznica... Również powinien się zająć galopującymi za sukcesem 30letnimi łyskami z brzuszkiem, gdyż kobiety niedługo nie tylko na klatkę nie będą mogły wychodzić... na boga! strach będzie przez okno wyjrzeć.. a 30 to dopiero początek pochylni w dół :))))) więc popieram starowina... zostawmy aborcję, kaszaloty pod debatę! Niech kobiety też mają szansę na zdrowe życie.. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia mądry, uczciwy, wrażliwy - a inni z daleka.... IP: 195.94.207.* 22.09.04, 19:06 zabawne weszłam sobie dzis na to forum chociaz omijam takie i wydało mi sie zabawne i.....straszne. Mam wielu kumpli, prawdziwe przyjaciołki rodzaju męskiego i czasami słucham ich ze smutkiem jakie my baby bywamy durne. Ale niestety czytam też wypowiedzi mężczyzn i nieustannie z nimi pracuję poznając wielu ludzi zawodowo - i kobiet i mężczyzn. Nic mi tak nie obrzydza człowieka jak paskudny charakter, brak uczciwości, wrażliwości, subtelności i głupota. A tych cech u nas pod dostatkiem u jednej i drugiej płci. I tak najogólniej - jesteśmy siebie warci. Mężczyźni zazwyczaj mają pragnienie urody kobiecej, a pragnienie mądrości i dobrego serca idzie gdzies na szarym końcu wszystkich pragnień. Skoro dobrzy krytycy pomagają artystom tworzyc dobre dzieła to dobrze by było aby nasze żeńskie / męskie skale tego co uznajemy za wartość tez miały wartość. Tak się składa, że tych przystojnych to mogłabym sobie w zyciu wybrać "wagonik" chociaż sama pod tym względem jestem raczej przeciętna. Ale wśród tych wielu takiego jednego co by był i mądry, i uczciwy, i wrażliwy z dobrym sercem, odrobiną ciepła i poczucia humoru, nie mającego manier podrywacza czy innej masci karierowicza jakoś dotąd nie udalo mi sie znaleźć. A bardzo staranna dbałośc o wyglad zewnętrzny raczej przyciągała do mnie takie modele co to na wystawe może i by sie nadawały, na salony i pare nocy też, ale co dalej ? Ano, nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: mądry, uczciwy, wrażliwy - a inni z daleka... IP: 195.94.207.* 22.09.04, 19:08 przepraszam za literówki i chwilami zaniki gramatyki ale sie spiesze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ecik JAKIE JEST TO "COS" WEDLUG WAS? IP: *.dyn.optonline.net 22.09.04, 17:32 dziewczyny, wiele z was pisze, ze przyciaga was to 'cos.' To znaczy, ze wiecie co to tagiego (w mniejszym lub wiekszym stopniu). Prosze o przyklady tego 'czegos' jesli to mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlin Re: JAKIE JEST TO "COS" WEDLUG WAS? IP: *.238.93.10.adsl.inetia.pl 22.09.04, 17:59 eciku drogi jest problem, gdyż każdą z nas przyciąga coś innego . Niektóre wymiary i uśmiech modela, a inne smukłe dłonie, jeszcze inne sposób w jaki mężczyzna rozśmiesza towarzystwo, czy mina którą robi , kiedy się o kogoś martwi... a na "cosia" zazwyczaj składa się milion uroczych szczegółów.Kiedy facet ma odpowiedni zestaw... kobieta zatrzymuje na nim w zrok i mówi"on ma to coś" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonia Re: nie musi być przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 18:38 szczecinianko, może poszukaj jakiegoś zboczeńca lub nawet mordercę- na pewno będzie niedoskonały, jak lubisz i wyjatkowy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romka Re: nie musi być przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 19:13 Oj, Przystojny Facecie, ile Ty masz lat ? Ładny z ładnym, głupi z głupim. Czy uwazasz, że takie połaczenie gwarantuje szcześliwe życie? Rozejrzyj się wokolo. Czy jak ludzie pasuja do siebie fizycznie , to są szczęśliwi? Przepraszam, ale to trochę naiwne i prymitywne rozumowanie. A cechy charakteru sie nie liczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: nie musi być przystojny IP: *.ew.pl 22.09.04, 19:31 facet powinien miec przede wszystkim to "coś". nie musi byc super przystojniakiem, ale powinien tez wygladac tak, zeby mozna bylo sie z nimi na ulicy pokazac. tyczy sie to takze ubioru. a poza tym ... przedsiebiorczy, inteligentny, czuly, pewny siebie, kochajacy, z pomyslunkiem, z poczuciem humoru, kulturalny (!!!), bez nalogow ... och moglabym wymieniac ... :] gdzie Ci mężczyźni? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: nie musi być przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 22:01 Niech kocha. I wygląda jak tylko chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: nie musi być przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 23:47 A co zrobić z facetem, ktory jest świetny w łóżku i beznadziejny w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: nie musi być przystojny IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.intelink.pl 23.09.04, 09:09 nie pakować się z nim dalej w nic konkretnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amatorka potworkow Re: nie musi być przystojny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 09:35 co to jest to "coś"? ano...to może być jeden szczegół....to może być wszystko! moj Misiak ma to "coś"....a co to jest? jego uśmiech, jego smutek,jego poczucie humoru, czułość, przeogromna ilość wewnętrznego ciepła.... dalej wymieniać?! to byłby najdłuższy post pod słońcem :] (wszystko co z nim jest związane mogę nazwać tym "cosiem"....wspaniałym "cosiem"...poprostu....) p.s. zakochana :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatek_21o Re: nie musi być przystojny 23.09.04, 10:34 Ostatnio przekonałam się na własnej skórze, że uroda mężczyzny i jego inteligencja nie zawsze idą w parze. Dla mnie uroda nie jest ważna. Ważne jest to, co ma się w głowie :) To cenie bardziej. Nie znoszę płytkich mężczyzn. Tacy nie mają u mnie żadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: nie musi być przystojny IP: 194.88.71.* 23.09.04, 10:58 Oczywiscie ze musi byc przystojny! czy slyszalyscie kiedykolwiek o chemicznym przyciaganiu? dla mnie facet musi wygladac super bo inaczej nie jestem zainteresowana. I oczywiscie najlepiej jest jak ma reszte tzn jest w miare inteligentny i nie nie nudny. przyjemnosci wychodzenia z przystojnym facetem nie da sie niczym zastapic! Odpowiedz Link Zgłoś
lucas Re: nie musi być przystojny 23.09.04, 19:08 i vice versa,przyjemnosc bycia z ladna dziewczyna jest nie do porownania...z niczym innym (nawet slodycze mi tak nie smakuja;)) Aktualnie spotykam sie z taka:)Ale delikatnie sie przekonuje,ze uroda to nie wszystko, zarowno facet jak i kobieta musza dbac o swoj rozwoj intelekt. ... inaczej nici z milych pogawedek... Co mnie najbardziej drazni u niektorych kobiet to pewna intelektualna arogancja i zarozumialstwo - po prostu zenada... and so on... Nie mam zbyt dlugiego doswiadczenia,jesli chodzi o poznawanie dziewczyn,ale wydaje mi sie,ze jednak kobieta musi przewyzszac uroda faceta, bo dziwne byloby gdyby kazdy patrzyl z podziwem na goscia a dopiero potem na jego dziewczyne... pozdrowionka 4 all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nie musi być przystojny IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 23.09.04, 15:19 Odpowiedzialny za rodzinę i mądry ale to się wiąże samo przez się..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADEK zatem jaka MUSI BYĆ KOBIETA?! Odpowiadam.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 18:16 kobieta musi być kobieca, inteligentna, wrażliwa, piękna, powabna,musi odpowiadać poczuciem humoru na humor mężczyzny, wierna, energiczna, śmiała, delikatna, urzekająca, musi mieć piękne włosy, nosić czasem sukienki lub spódnice a reszta..... reszta nie ma kompletnie żadnego znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: nie musi być przystojny 23.09.04, 18:24 w moim niedługim życiu znałam parę przystojnych facetów, którzy potem okazywali się wredni i bardzo mnie ranili. Potem trafił mi się koleś raczej nieżurnalowy ale nie moge powiedziec że brzydki.I on był dla mnie najpierw przyjacielem a potem uczucie też przyszło.Ze w końcu nam nie wyszło to inna sprawa. Teraz mam chłopaka,o którym wiele osób mówi że jest przystojny i ja też tak uwazam.Ale gdyby charakter miał do bani,nie zadawałabym się z nim.Kiedy piękny koles dopiecze ci do łez,nie widac już tego piękna.A jak ktoś niezbyt atrakcyjny pooda ci pomocna dłoń,możesz zacząc patrzec na niego inaczej.Róznie bywa. Aczkolwiek ja teraz znajduję ogromną przyjemnośc w samym patrzeniu na mojego faceta. Tyle na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś