zamysleniee 26.04.11, 16:50 Istnieje (istniała) na forum/forach taka osoba, która czymś Was ujęła, zaciekawiła, wywołała na pewien czas emocje negatywne lub pozytywne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minasz Re: Osoba z forum 26.04.11, 17:25 zaciekawia mnie bardzo mało forumowiczów natomiast bardzo czesto zdumiewaja mnie reakcje ktore sa tak sprzeczne z moja wizja swiata co do samych forumowiczów raczej nie dziele ich na wrogów i przyjaciół tylko procentowo np z kims tam mam poglady podobne np 50% a z kims w 10% Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Osoba z forum 26.04.11, 17:51 Nie tyle zdumiewają, co dają do myślenia ;) Inny punkt widzenia, argumenty, przemawiają czasem do innego spojrzenia na pewne kwestie. Rzadko, aczkolwiek zdarza się. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Osoba z forum 27.04.11, 10:39 mnie zdumiewaja wczesniej w wielu kwestiach myslałem ze podobne zdanie ma zdecydowana wiekszosc a symulacja na forum pokazała ze jest inaczej zreszta forum swietnie sie nadaje do roznych symulacji - np jak ludzie zareaguja jakbym cos powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Osoba z forum 26.04.11, 17:36 Oczywiście, ze tak. Pytanie nie powinno brzmiec czy, lecz kto i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Osoba z forum 26.04.11, 20:09 Osób z forum, które są jakoś tam "wazne" dla mnie, wyrózniły się z tłumu forumowiczów jest wiele. Z róznych powodów - musiałabym po kolei pisać kto i dlaczego. Napiszę o tym, kto jako ostatni do tej pory wyróznił się dla mnie i wzbudza coś tam, jakieś emocje, nie jest obojętny. Jest to mężczyzna. Dlatego, ze zawsze zna odpowiedzi na wszystkie pytania, czego u ludzi nie cierpię - takiego braku jakichkolwiek watpliwosci, przekonania, ze wie się wszystko najlepiej, mądrzenia sie na każdy możliwy temat. Z drugiej strony czesto, bardzo czesto zgadzam się z jego poglądami. Z trzeciej strony uważam, ze wpieprza swoje trzy przemądrzalskie grosze do każdego wątku, co też mnie denerwuje i często mam ochotę powiedzieć mu, zeby sie już zamknąl, bow szędzie go pełno. z piątej, czy którejś tam strony, prawie wszystko co pisze, ja to czytam. I właśnie z tych wszystkich powodów jest to osoba dla mnie na forum nieobojętna. Druga to Hotally za całokształt :) Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik nawet zgadlam, ktory to 28.04.11, 13:53 Piotr57? reniatoja napisała: zeby sie już zamknąl, bow szędzie go pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: nawet zgadlam, ktory to 28.04.11, 22:47 A co, czy u Ciebie Piotr57 wzbudza podobne emocje jak ten mój forumowicz u mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Osoba z forum 26.04.11, 17:38 Znowu zacznie sie lizanie po jajach. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Osoba z forum 26.04.11, 17:46 Nie zacznie, ponieważ nikt nie pyta o nazwy użytkowników! Mnie to nie np. nie obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:27 Nie zacznie, bo mało kto ma jaja i to z tej połowy która mieć je powinna. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Osoba z forum 26.04.11, 17:50 Owszem. Całe stado ludzi chociaż z różnych powodów. Jedni wyróżniają się poczuciem humoru, elokwencją, wiedzą, a inni, że tak to ujmę, osobliwością poglądów. I zachowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Osoba z forum 26.04.11, 18:15 Znaczy taka, która pojawiała się w snach erotycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Osoba z forum 26.04.11, 18:21 Obojętnie czy w snach, czy na jawie. Liczy się :D Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Osoba z forum 26.04.11, 18:17 Jest taka osoba, którą 'znam' forumowo już ładnych parę lat. Swego czasu mocno zalazła mi za skórę, później miałam wrażenie, że nawet mnie polubiła, ale nadal wywołuje we mnie bardzo ambiwalentne uczucia - od sympatii i chęci uzyskania jej akceptacji oraz aprobaty, po totalną niechęć i złość. Ale jest dla mnie na tyle ważna, że nawet weszła mi do snów. Ciekawe, czy ona zdaje sobie sprawę, jak jest ważna dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
k2i lacido 26.04.11, 18:28 kręci mnie:) pochodzi bodaj z krakowa ale ciekawe wypowiedzi ma Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: lacido 26.04.11, 19:18 k2i napisał: > kręci mnie:) pochodzi bodaj z krakowa ale ciekawe wypowiedzi ma Nie znam jej ale mnie się wydaje, że ona jest z wawki. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: lacido 27.04.11, 10:56 Jasiu, a po co zgadywac? Widziano ja ostatnio na planie Ojca Mateusza, wiec wiadomo gdzie przesiaduje :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: lacido 26.04.11, 19:51 Kilka osób wywołuje u mnie uczucia: (bardzo) pozytywne ( kobiety/mężczyźni), negatywne (namiastka), obojętności - dużo. Od jakiegoś czasu, ktoś jednak mi tak mi utkwił w głowie, ujął wypowiedziami, że sama sobie się dziwię, jak to możliwe, ponieważ nie znałam siebie z tej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: lacido 26.04.11, 20:38 zamysleniee napisała: Od jakiegoś czasu, ktoś jednak mi tak > mi utkwił w głowie, ujął wypowiedziami, że sama sobie się dziwię, jak to możliw > e, ponieważ nie znałam siebie z tej strony. Wiem, że jestem stary i mało rozgarnięty, ale nie rozumiem. Z której strony siebie nie znałaś? że można Cię ując wypowiedziami?, że można to zrobić za pomocą forum?, że w ogóle utkwił Ci w głowie? Ta wypowiedź jest niejasna(dla mnie!!). Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: lacido 26.04.11, 20:45 "że można to zrobić za pomocą forum" (internetem) Tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: lacido 26.04.11, 21:00 zamysleniee napisała: > "że można to zrobić za pomocą forum" (internetem) Teraz rozumiem, co chciałaś powiedzieć, za to nie rozumiem Twojego zdziwienia:D:D Net to takie samo dobre "narzędzie" jak każdy inny przekazior. :) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: lacido 27.04.11, 10:22 piotr_57 napisał: > zamysleniee napisała: > > > "że można to zrobić za pomocą forum" (internetem) > > > Teraz rozumiem, co chciałaś powiedzieć, za to nie rozumiem Twojego zdziwienia:D > :D > Net to takie samo dobre "narzędzie" jak każdy inny przekazior. :) A jednak w kontakcie osobistym przekazuejsz znacznie więcej sygnałów, w kontakcie on-line gdzie masz reakcje na bieżąco również inaczej buduje się ralacja. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: lacido 27.04.11, 10:28 urko70 napisał: > piotr_57 napisał: > > A jednak w kontakcie osobistym przekazuejsz znacznie więcej sygnałów, To nie ulega wątpliwości. Dochodzi cały przekaz poza werbalny, którym przekazujemy większość informacji. Ale ja nie przyrównywałem przekazu netowego do osobistego, tylko przekaz za pomocą różnych "przekaziorów"(sms-owy, listowny itp. Każdy uniemożliwiający przekaz poza werbalny). w kontakc > ie on-line gdzie masz reakcje na bieżąco również inaczej buduje się ralacja. Być może, ja tej różnicy nie wyczuwam. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: lacido 27.04.11, 10:46 piotr_57 napisał: > > A jednak w kontakcie osobistym przekazuejsz znacznie więcej sygnałów, > > To nie ulega wątpliwości. Dochodzi cały przekaz poza werbalny, którym przekazuj > emy większość informacji. Ale ja nie przyrównywałem przekazu netowego do osobi > stego, tylko przekaz za pomocą różnych "przekaziorów"(sms-owy, listowny itp. Ka > żdy uniemożliwiający przekaz poza werbalny). NO! tego uszczegółowienia nie było w Twojej wypowiedzi, a przekaziorem możę być np połączenie telefoniczne a tu wchodzi w grę głos z całą paleta możliwości. > w kontakc > > ie on-line gdzie masz reakcje na bieżąco również inaczej buduje się ralac > ja. > > Być może, ja tej różnicy nie wyczuwam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: lacido 26.04.11, 21:20 weź bo się zestresowałam, że mi kto tyłek obrabia ;/ poczytaj dokładnie sączę jad i wredna jestem podobno Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: lacido 27.04.11, 20:41 fakt że Ty to piszesz tym bardziej uwiarygadnia moje zdanie w tym temacie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: no fajna jesteś i tyle...ciekawa!! 27.04.11, 23:09 nie kłócenie się byłoby sprzeczne z moim forumowym wizerunkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: Osoba z forum 26.04.11, 18:48 zaciekawiła mnie osoba, która na forum opowiada o bardzo intymnych szczegółach swojego życia, pokazując twarz przez pewien czas. Normalnie jakby prześledzić jej wszystkie posty można by poznać nie rąbek tajemnicy jej życia seksualnego ale prawie wszystko. Nie rozumiem takiego zjawiska i nie chciałabym aby mój partner wynosił takie informację: jak lubię, kiedy zazwyczaj, kiedy była posucha, w co się bawimy itp itd w ilościach ogromnych, dlatego mnie to zaciekawiło. żeby była jasność seks dla mnie nie jest zły, nie jest czymś o czym nie należy mówić, nie bronię też nikomu tak postępować, nie obrażam, nie krytykuje - wyrażam swoje zdanie, że mnie taka postawa zaciekawiła i zaskoczyła, bo choć czyta się wiele wyznań o swoim życiu seksualnym i nawet czasem uchyli się rąbka tajemnicy to są to mimo wszystko zdawkowe informacje i nie ma okazywania twarzy :D Odpowiedz Link Zgłoś
fomika Re: Osoba z forum 26.04.11, 22:39 Mam niemal identyczne odczucia na temat pewnej osoby, ciekawe czy myślimy o tej samej ;) Ta moja wypaplala o sobie juz chyba wszystko co można - lącznie z imieniem, nazwiskiem, imionami dzieci i miejscowościa zamieszkania... O zdradzie męża, o ulubionych pozycjach, zażywanych lewatywach i najintymniejszych szczegółach pożycia. Przedziwne, zaiste. Nie życzyłabym sobie żeby sąsiedzi czy znajomi wiedzieli na mój temat takie szczegóły. Zwykły szacunek dla partnera i rodziny powinien troche hamować taki ekshibicjonizm. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Osoba z forum 26.04.11, 19:00 Oczywiscie, ze tak. Przeciez bez zadnych emocji nie ciagneloby nas do tego forum, prawda? Emocje negatywne wywolaly u mnie pewne osoby. Nie dziwi mnie odmiennosc pogladow, nie szokuje. Wulgarne osoby ignoruje, szokuja mnie osoby zlosliwe, wredne. Czesto zastanawiam sie nad zrodlm frustracji. W realu nie mam z takimi osobami absolutnie zadnego kontaktu. Swietnie sie maskuja? Sympatyczne osoby tez mnie zastanawiaja, ciekawia. Zalezy mi na ich opinii i czekam na ich komentarz. Podziwiam osoby, ktore nie sa spokojne, zawsze rzeczowo prowadza dyskusje, nie daja sie sprowokowac, nie sa dziecinne. Sa osoby, ktore jak tylko sie odezwa robi sie jasniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Osoba z forum 26.04.11, 19:39 Negatywne emocje na ogół wywołują u mnie osoby stosujące nieuzasadnioną agresję wobec innych lub takie, które myślą, że są kul, jeśli komuś dopieprzą. Bez nicków. A tak pozytywnie i na stałe to bardzo lubię 2 babki, w tym jedna już jakoś nie pisuje. Poza tym jest tu sporo osób, które mają ciekawe, mądre i dowcipne wypowiedzi. I like that. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Osoba z forum 26.04.11, 19:43 zamysleniee napisała: > Istnieje (istniała) na forum/forach taka osoba, która czymś Was ujęła, zaciekaw > iła, wywołała na pewien czas emocje negatywne lub pozytywne? Nie, chyba nie. Staram się nie emocjonować kompletnie anonimowymi ludźmi, ich historiami, które z dużym prawdopodobieństwem są bajkami :). Szkoda energii na postacie wykreowane na potrzeby internetowych for :). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Osoba z forum 26.04.11, 20:18 salma75 napisała: > > Nie, chyba nie. ... .... Szkoda energii na p > ostacie wykreowane na potrzeby internetowych for :). Nie znam Cie, ale po Twoich wypowiedziach wydaje mi się, że jesteś zbyt inteligenta na to by nie umieć odróżnić postaci rzeczywistych od " postaci wykreowanych na potrzeby internetowych for". To nie jest trudne zadanie :) > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Osoba z forum 26.04.11, 20:23 piotr_57 napisał: > Nie znam Cie, ale po Twoich wypowiedziach wydaje mi się, że jesteś zbyt intelig > enta na to by nie umieć odróżnić postaci rzeczywistych od " postaci wykreowa > nych na potrzeby internetowych for". > To nie jest trudne zadanie :) Piotrze, jestem prawdziwa czy wykreowana? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Osoba z forum 26.04.11, 20:30 salma75 napisała: Piotrze, jestem prawdziwa czy wykreowana? :) Ja nie pisałem, że jestem aż tak inteligentny, by samemu umieć rozróżniać :D:D:D Mowa była o Tobie. :) Postawiłbym jednak 1000zł w zakład, że jesteś w 90% taka jak o sobie piszesz. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Osoba z forum 26.04.11, 20:48 :) Jakieś 5 lat temu poznałam na jednym z gazetowych for dziewczynę. Nadawałyśmy na tych samych falach, dziesiątki godzin przegadałyśmy na gadulcu, przez telefon. A. mieszkała wiele kilometrów ode mnie. Zdarzało się, że przejeżdżałam przez jej miasteczko, dzwoniłam, umawiałam się wcześniej - wciąż coś wypadało, nie spotykałyśmy się. Nic to, myślałam, bywa. Znałam tyle szczegółów z jej życia - rodzina, mąż, dzieci, praca, godzinami opowiadała, zdjęcia wysyłała. 3 lata się przyjaźniłyśmy, kilka razy na skypie porozmawiałyśmy, ale głównie przez telefon. Któregoś pięknego dnia poznałam na zupełnie innym forum dziewczynę, mieszkała w tym samym miasteczku co A. Ba! Znała A. osobiście, mieszkały w ty samym bloku, w tej samej klatce. Szok przeżyłam gdy dowiedziałam się, że moja dobra przyjaciółka jest zupełnie kim innym niż wynikało z jej opowieści, zupełnie kim innym.Nie było męża, nie było dzieci, inne wykształcenie, inna praca - inny człowiek. To była dziewczyna znana na forach, wszyscy znali ją taką jaką i ja ją znałam. Zniknęła wkrótce potem. Nie próbuję nawet zagłebiać się w temat, nie drążę czy ktoś jest prawdziwy czy udaje, bo po prostu nie wierzę. Każdy może pisać co dusza zapragnie. Ja też :). Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Osoba z forum 26.04.11, 20:54 To zawsze będzie problem. Ale moim zdaniem to co przyciąga do forów to nie są realni ludzie opowiadający o swoim życiu, ale po prostu dyskusje na różne tematy od zdrady, przez cellulit, bezpłodność i macierzyństwo po globalne ocieplenie. Zwykła wymiana poglądów w stylu: co myślisz na dany temat. Są tu na forum osoby, które nic nie piszą o sobie, a czyta się je świetnie, bo po prostu mają ciekawe uwagi i przemyślenia. Nie ważne czy chłop czy baba, ważne że używa mózgu i dzieli się tym z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:04 I duże osób (mnie) ujmuje swoją normalnością, a nie zgrywaniem się na bóg wie kogo. Rady typu ą ę, często nie mają nic wspólnego z "normalnymi" argumentami, tylko z wyssaniem z d... mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:05 rzeka.chaosu napisała: > To zawsze będzie problem. > Ale moim zdaniem to co przyciąga do forów to nie są realni ludzie opowiadający > o swoim życiu, ale po prostu dyskusje na różne tematy od zdrady, przez cellulit > , bezpłodność i macierzyństwo po globalne ocieplenie. Zwykła wymiana poglądów w > stylu: co myślisz na dany temat. Są tu na forum osoby, które nic nie piszą o s > obie, a czyta się je świetnie, bo po prostu mają ciekawe uwagi i przemyślenia. > Nie ważne czy chłop czy baba, ważne że używa mózgu i dzieli się tym z innymi. To też, masz rację. Ale ja poznałem w realu wiele osób z for i są, z małymi odchyłami, takie same w obu rzeczywistościach. Teraz dzielę forumowiczów na tych których znam z reala i na tych których nie znam. Do tych drugich podchodzę tak jak mówisz, raczej skupiam się na tym "co mówią", niż "kto mówi". Do tych pierwszych mam stosunek bardziej osobisty, bez względu na to czy ich lubię czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:08 rzeka.chaosu napisała: > To zawsze będzie problem. > Ale moim zdaniem to co przyciąga do forów to nie są realni ludzie opowiadający > o swoim życiu, ale po prostu dyskusje na różne tematy od zdrady, przez cellulit > , bezpłodność i macierzyństwo po globalne ocieplenie. Świnta prawda! Dlatego ludzie na forach, ton ich wypowiedzi, osobiste historie są mi raczej obojętne. Dyskusje czytam z przyjemnością, człek ciekawych rzeczy czasami się dowiaduje. Emocje zwykle po mnie spływają. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:15 I wiecie co, te pozytywn osoby udzieliły głosu w tym wątku. Negatywów brak. Życie jest piękne :D Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Osoba z forum 26.04.11, 20:57 salma75 napisała: > . > To była dziewczyna znana na forach, wszyscy znali ją taką jaką i ja ją znałam. > Zniknęła wkrótce potem. Miałas małe doświadczenie z netem i jego zasadzkami. ... nie drążę czy ktoś jest prawdziwy czy > udaje, bo po prostu nie wierzę. Nie da się(nie warto) żyć bez nadziei:), a nadzieja to wiara. Każdy może pisać co dusza zapragnie. Ja też :). Nie. Ty nie. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:22 pompeja napisała: > Dlaczego Ona nie? To była tylko podpucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:24 No i wyszło, jak łatwowierna ja jestem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:12 piotr_57 napisał: > Miałas małe doświadczenie z netem i jego zasadzkami. Jestem w necie od 1996 roku. Mam znajomych w realu, których poznałam kiedyś na IRC-u. > Nie. Ty nie. Bo? :) Piotrze, nie bądź łatwowierny :). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:17 salma75 napisała: > Piotrze, nie bądź łatwowierny :). Dobrze. > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
pendzacy_krolik Re: Osoba z forum 28.04.11, 13:56 piotr_57 napisał: > > Nie znam Cie, ale po Twoich wypowiedziach wydaje mi się, że jesteś zbyt intelig > enta na to by nie umieć odróżnić postaci rzeczywistych od " postaci wykreowa > nych na potrzeby internetowych for". > To nie jest trudne zadanie :) a jednak dla Ciebie trudne.czyli, idac Twoim tokiem myslenia, jestes inteligentny czy nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Osoba z forum 26.04.11, 19:54 Pewna osoba ujęła mnie swoim głosem. Do dziś jak wspomnę to brzmienie to przechodzą mnie pozytywne ciarki.. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Osoba z forum 26.04.11, 19:56 Zapomniałam o negatywie - dla mnie to zero smutków, zero zuości, wy*ebane po całości :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: Osoba z forum 26.04.11, 19:59 "dziecko słońca, nie do końca" - podkradzione dziś od córki Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: co wy jecie? 26.04.11, 21:00 Ja to powinnam zaprzestać jeść, na zawsze. Tak utyłam, że się wstydzę przyznać, ile ważę. Się noszę z pójściem do lekarza, bo organizm zaczął nawalać, ale "zawsze coś.." ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: co wy jecie? 26.04.11, 21:06 a widzisz pompa, kiedyś obiecałyśmy sobie, ze od poniedziałku będziemy się odchudzać no i ja zaczęłam o! Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: co wy jecie? 26.04.11, 21:11 Ja nie. Znaczy ja ogólnie mało jem i nie wpieprzam śmieci czy tłuszczów. Mój organizm nawala, muszę udać się po poradę do sensownego lekarza i przebadać conieco. Nikomu nic nie mówię, bo mi zaczną pierdzieć, że mam 25 lat, a jęczę jak babunia, jednak czasem, jak mi serce rypnie, to żeby nie upaść muszę się czegoś przytrzymać. (ale wyrypałam zdanie, nie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: co wy jecie? 26.04.11, 21:15 To musi panie jako arytmie ma czy co? Się idzie pani przebada do jakiegoś przystojnego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: co wy jecie? 26.04.11, 21:26 U nas to same baby w tej przychodni, a ja to bym cyce wolała wywalić samcowi. Poza tym inne organy też nawalają. Chyba muszę poszukać innych na ibeju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: co wy jecie? 26.04.11, 21:30 Robiłam jedno badanie i wyszło dobrze. Ale tych czynników czy coś jest 3. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: co wy jecie? 26.04.11, 21:17 Cholera ja powinnam. Idę jutro pobiegać, bo czuję się po tych świętach jakbym zeżarła stado słoni. A zjadłam może pół jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: co wy jecie? 26.04.11, 21:15 ja też się odchudzam, ale wrąbałam kawałek serniczka świątecznego os współokatorki Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:03 A sporo osób wywołuje u mnie pozytywne emocje, negatywnych to raczej nikt specjalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:05 jedna wywarła znaczny wpływ na mnie i na moje życie ale przenieśliśmy znajomość na grunt rzeczywisty forumowymi nickami przestałam się ekscytować ze 2 lata temu i teraz zwracam uwagę raczej na wątki niż na osoby chociaż mam kilka ulubionych nicków i chętniej czytam ich wątki i wypowiedzi niż no name'ów Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:13 Mam taka ulubiona grupke ktora mialam mozliwosc blizej poznac na "gadanym" i nie zawiodlam sie. Od pewnego czasu malo pisze albo wcale, bo ostatnio bardzo wiele sie zmienilo w moim zyciu. Za to mam teraz az za duzo wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:15 własnie.. dośc dawno Cię nie widziałam na forum, przychodź częściej :) Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:18 Teraz bede. Wraz z odejsciem meza ubylo mi wiele zajec, czasu mam nadmiar i ta cisza w domu...:( Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:20 Marguy... Tak bardzo mi przykro... Wierzyłam, że się uda :(. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Osoba z forum 27.04.11, 04:00 Marguyu ! Jeju... nie wiem, co napisać... Forum tu jest słabym towarzystwem do współczucia, ale mimo tego wpadaj tu i zapladniaj nas swoim optymizmem, którego byłam odbiorcą od wielu, wielu miesięcy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:32 Trzymaj się, podobno nic nie dzieje się bez przyczyny. Obojętnie jak jestem twarda, lub chcę być, to serce mi zmiękło. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:26 Strasznie mi przykro marguy :( informacja o jego chorobie mnie walnęła, bo wtedy Cię poznawałam na zdjęciach i w ogóle bądź może na forum, pogadanie o głupotach, poczytanie głupot potrafi czasem odmóżdżyć Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:26 I w takich sytuacjach po prostu czuję się jak gó...ara, bo nie wiem co ci napisać Marguy. Po prostu mi przykro. ;( Ale cieszą się, że będziesz na forum, bo zawsze trzymasz wysoki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:57 Tak mi przykro, kochana:( Myślałam, że Wam się uda... Ściskam mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Osoba z forum 26.04.11, 22:50 Poczytuję to forum tak falami. Akurat kiedyś trafiłem na Twój opis sytuacji. Naprawdę bardzo mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: Osoba z forum 28.04.11, 19:13 Marguy, bardzo mi przykro. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:17 Zabrakło ostatnimi czasy na forum kilku fajnych osób, Ciebie też marguy... Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:22 salma, nie moglo sie udac ale wierzylam, ze uda nam sie razem swietowac 25 rocznice slubu. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:25 Przykro mi, zadbaj o siebie teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Osoba z forum 26.04.11, 22:56 Dziekuje wam :) Jakos tak mi sie ciepelkowato na duszy zrobilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
nagialeniedokonca Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:24 Ja wszystkich zadziwiam i ujmuję, ale wstydzą się o tym pisać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Osoba z forum 27.04.11, 00:03 Właśnie! Uwielbiam Potworskiego, szkoda, ze tak malo pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:42 Lubię, bardzo lubię, dobrych rozśmieszaczy. Jak się poczuwają, to niech się sami wpiszą :F W dobrym rozśmieszaniu (na forach i nie tylko) przodują, oczywiście, panie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Osoba z forum 26.04.11, 22:59 funny_game napisała: > Lubię, bardzo lubię, dobrych rozśmieszaczy. O to to:) Uwielbiam wszystkich z poczuciem humoru i dystansem. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:47 i czasem nie daje mi spokoju co się stało z osobą piszącą jako widokzmarsa był to dość aktywny nick, pisał na kilku forach, w tym na takim "lokalnym" i ciut bardziej intymnym niż kobieta i z dnia na dzień zniknął i nie odezwał się ani razu osobiście myślę, że nie żyje, chociaż zastanawiam się czy nie pisze pod innym nickiem ale że ani razu się nie walnął, nie skusiło go napisać pod starym? to dla mnie zagadka i pewnie pozostanie zagadką na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Osoba z forum 26.04.11, 23:43 > i czasem nie daje mi spokoju co się stało z osobą piszącą jako widokzmarsa Mnie też go brakuje, mimo, że nie byłam jego ulubienicą. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Osoba z forum 27.04.11, 09:49 osobiście myślę, że nie żyje, nie kracz nawet...tez go pamietam ,tylko zastanawiam sie czy to byl facet czy kobieta? czesto jest tak ,ze dana osoba zmienia nick i nawet nie wiemy. z dawnych czasow pamietam uzytkowniczke Cala w kwiatkach ,pisala bardzo aktywnie i nagle ..zniknela. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Osoba z forum 27.04.11, 09:58 Vandikia, odkąd wczoraj przeczytałam twojego posta o Widoku, to nie mogę przestac o tym myślec. Wprawdzie nie zauwazyłam jego znikniecia z forum, nigdy nie był taką własnie dla mnie Osoba z Forum, która byłaby dla mnie wazna, ale pamiętam go doskonale i tak mi się dziwnie zrobiło, ze napisałaś, ze myślisz, że nie zyje. Czasem myślę właśnie, że gdy ktoś umrze to zniknie z internetu i nikt nigdy nie będzie wiedział co sie z nami stało, jeśli jakaś rodzina czy bliscy nie poinformują na "naszych stronach" pozostałych internautów. Czy takiego Widoka, bądź kogokolwiek innego, kto zniknał bez pozegnania, nie można spróbować jakoś odnaleźć przez IP spod którego pisał? Pewnie nie, choć technicznie byłoby to możliwe. Ale to smutne takie. bo jeśli z dnia na dzień, bez zadnego jasnego powodu - np. kłótnia, wyjscie na jaw jakichś osobistych spraw, czy danych, czy jakieś wyraźne pożegnianie - znika ktos aktywny, to moim zdaniem mała jest szansa, ze po prostu tak sam z siebie skończył z forum i nigdy wiecej nic nie napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Osoba z forum 27.04.11, 10:12 On nie zniknął tak nagle i niespodziewanie z dnia na dzień. Wcześniej sugerował, że kończy z foumowaniem, bo za dużo o sobie napisał i nie chciałby zostać rozpoznany w realu, bo mogłoby to zaszkodzić jego wizerunkowi biznesmena czy jakoś tak. Poza tym chyba mu się zaczynało nudzić wałkowanie na okrągło tych samych tematów z tymi samymi osobami. Czyli w sumie jest szansa, że pisze pod innym nickiem i tak dobrze się kamufluje, że nikt dotychczas tego nie zauważył. Co w sumie byłoby nie lada wyczynem, bo on miał dość specyficzny sposób pisania i jeszcze bardziej specyficzną filozofię życia. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Osoba z forum 27.04.11, 10:52 Mnie się wydaje, że on pisał coś o problemach z sercem, stąd taka moja myśl. Berta, pod jakim nickiem pisałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Osoba z forum 27.04.11, 11:11 Pisałam jako Bertrada. A Widok faktycznie często wspominał o swoich zdrowotnych problemach, ale z sercem to nie kojarzę. Teraz zerknęłam do archiwum i naprawdę tak nagle przestał pisać, bez specjalnego powodu. I to już prawie 3 lata temu. Wcześniej też robił sobie przerwy, ale nigdy takie długie. Ale profilu nie skasował. Gazeta też mu go nie skasowała z powodu nielogowania się a chyba kasują takie długo nieużywane. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: Osoba z forum 27.04.11, 10:52 No to miejmy nadzieję, ze wszystko u niego w porządku a on ma się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Osoba z forum 27.04.11, 11:20 Kiedyś mi się wydawało, że on się zna z reala z osobami z analo-orala, ale jak założyłam tam wątek czy ktoś o nim coś wie, to okazało sie, że nikt go nie zna. A zdawało mi się, że pisał kiedyś, że spotkał się z jakimiś forumowiczami. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:53 A co do stałych forumowiczów FK to muszę powiedzieć, że lubię prawie wszystkie kobiety. Jakoś tak zawsze uważałam, że warto trzymać z własną płcią:). Tylko jedną w porywach do dwóch uważam za kompletne kretynki, ale one sobie za to zasłużyły tym, że wpadają do jakiegoś wątku, w ogóle go nie przeczytają/ nie zrozumieją, za to muszą napisać coś kompletnie od czapy. Zawsze się zastanawiam, czy to wrodzona głupota, czy taki sposób sobie obrały na zdobycie popularności. Co do piszących tu facetów, to hmmm... nie lubię prawie żadnego. Dosłownie na palcach jednej ręki mogłabym policzyć tych, których wypowiedzi sobie cenię. I to mimo, że nie zawsze się z nimi zgadzam. Mam tu na myśli szczególnie jednego takiego 'starszego pana':). Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:56 e no nie lubisz prawie żadnego? ja mam odwrotnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Osoba z forum 26.04.11, 22:10 Cóż, po wypowiedziach ich poznacie:). Co ja na to poradzę, że wielu z nich dało się poznać z jak najgorszej strony? Jak nie cham, to kretyn, jak nie mizogin to makiawelista. Do wyboru, do koloru. Przy czym ja akurat nie mam parcia na męskie portki (funkcja MMŻeta jest dożywotnio obsadzona), i jakoś tak zawsze sobie bardziej cenię znajomość z kobietami. Uważam je za mądrzejsze po prostu. Potwierdzone empirycznie. Czasem tylko mnie dziwi to skakanie wokół byle portek. Ale ... niech każdy robi co chce, ja tylko mogę się zadumać na chwilę;). Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Osoba z forum 26.04.11, 22:16 dla mnie intelekt ani płeć nie maja znaczenie jeśli idzie o sympatie i antypatie :) zupełnie nie wiem co parcie na portki (czy masz czy nie to tylko Twoja deklaracja) mają wspólnego z lubieniem kogoś, a już w ogóle lubienie kogoś nie ma nic wspólnego ze stanem cywilnym (akurat funkcje małżeńskie dożywotnie są chyba tylko w kościele a i to nie zawsze :) co do mądrzejszych kobiet daj linka do tych badań :) łatwo Cię zadziwić :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: Osoba z forum 26.04.11, 22:38 Z tym 'parciem na portki' miałam na myśli coś takiego, jak zauważalne czasem na forum, ale też i w realu, takie skakanie kobiet wokół facetów, stroszenie piórek, zagadywanie 'ach, och, hihihi ale ty jesteś mądry i inteligentny'. Obserwuję takie zachowania zawsze z zainteresowaniem i lekkim zażenowaniem, i zachodzę w głowę, skąd to się bierze? Tzn. oczywiście zdaję sobie sprawę skąd - czysta biologia zapewne, ale nic na to nie poradzę, że mnie to śmieszy. Tu na forum też to widać, facet założy byle wątas i już skaczą wokół niego fanki, podczas gdy naprawdę mądre wypowiedzi kobiet czasem giną w tym świergocie. W realnym życiu znam i lubię paru mężczyzn, jednak zdecydowanie wolę się otaczać kobietami. Piszę tu o moich osobistych doświadczeniach, bo nikomu nie zamierzam narzucać, jak ma żyć. Akurat braku tolerancji nikt mi zarzucić nie może. Zawsze byłam zwolenniczką tezy, że człowiek może robić, co chce, dopóki nie narusza granic osobistych drugiego człowieka. A dożywotnio obsadzona funkcja MMŻeta nie ma nic wspólnego z małżeństwem. Nawet odejście MMŻeta nie spowoduje, że MMŻetem być kiedykolwiek przestanie:). Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Osoba z forum 26.04.11, 22:47 Takich świegotów to ja za wiele nie widzę, może dlatego że nie wchodzę we wszystkie chłopskie wątki. NIe wydaje mi się, żeby biologia miała coś z tym wspólnego w końcu nie widać i nie czuć tego kogoś kto pisze, mówisz, ze intelektem nie grzeszą więc i to odpada ;) no nie wiem.. > A dożywotnio obsadzona funkcja MMŻeta nie ma nic wspólnego z małżeństwem. Nawet > odejście MMŻeta nie spowoduje, że MMŻetem być kiedykolwiek przestanie:). nie rozumiem, ale nie ważne Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Osoba z forum 26.04.11, 22:58 Właśnie - nie ma śwergotów tylko stale narzekanie że jesteśmy grubi, grubiańscy, źle ubrani mamy okrągłe głowy i jesteśmy łysi(jako członek partii łysych domagam się wykreślenia glacy z listy ułomności). Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Osoba z forum 26.04.11, 23:11 obawiam się, że mój post zostanie odebrany jako świergotanie :( Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Osoba z forum 27.04.11, 09:22 > Cóż, po wypowiedziach ich poznacie:). > Co ja na to poradzę, że wielu z nich dało się poznać z jak najgorszej strony? J to samo niestety czasem janek jeszcze napisze cos ciekawego ,najantypatyczniejszy typ to chbya jakis Urk70 czy cos ,poglady jak stara konserwa Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Osoba z forum 27.04.11, 12:18 simply_z napisała: > ony? J > to samo niestety > czasem janek jeszcze napisze cos ciekawego ,najantypatyczniejszy typ to chbya j > akis Urk70 czy cos ,poglady jak stara konserwa Skoro juz o mnie mowa to.... Tak to ja nie głaszczę ludzi po głowach tylko piszę to co myślę, piszę wbrew chwilowym modom. OK - litościwie nic nie wspomnę o pisowni..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Osoba z forum 27.04.11, 20:31 tak to sobie tłumacz gościu , nie wspominaj ,nikt cię o to nie prosi ,poza tym nie mam polskiej klawiatury w pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: Osoba z forum 28.04.11, 09:50 simply_z napisała: > tak to sobie tłumacz gościu , "gościu" ? :) > nie wspominaj ,nikt cię o to nie prosi ,poza tym nie mam polskiej klawiatury w > pracy... Nie chodzi o to jaką masz klawiaturę, poza tym większość z nas ma chińskie klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Osoba z forum 28.04.11, 14:20 ja sie nawet raz prawie zakochalam:) pisze 'prawie' bo musialabym jeszcze cos zobaczyc , nie sam nick,zeby sie moc calkiem zakochac, z czasem musialo minac...niewazne.. Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Osoba z forum 28.04.11, 14:24 Jeju gadaj szybko w kim!! W kimś z FK???? Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Osoba z forum 28.04.11, 14:26 tymczasowaola napisała: > Jeju gadaj szybko w kim!! W kimś z FK???? w nim to chyba polowa FK sie podkochiwala, tak mi sie cos wydaje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: Osoba z forum 28.04.11, 14:31 tymczasowaola napisała: > pooowiedz mi na ucho! Potwór? Fuuu! Też gust, phi! Nie zauważyłam tu interesujących spodni, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Osoba z forum 28.04.11, 14:34 tymczasowaola napisała: > pooowiedz mi na ucho! Potwór? nieee..bardziej..TOWarzyski...:) Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Osoba z forum 28.04.11, 14:36 Aaaa ale to stare dzieje co? Nie widziałam go tu dawno, chyba że siedzie gdzie indziej, gdzie mnie nie ma, np. na mężczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Osoba z forum 28.04.11, 14:40 tymczasowaola napisała: > Aaaa ale to stare dzieje co? Nie widziałam go tu dawno, chyba że siedzie gdzie > indziej, gdzie mnie nie ma, np. na mężczyźnie. uciekl biedaczek:) albo zmienil nick i nie stara sie juz wiecej czarowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Osoba z forum 28.04.11, 14:44 No i? mocno Cię wzięło?:) Strach się bac tego interneta, panie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Osoba z forum 28.04.11, 14:48 tymczasowaola napisała: > No i? mocno Cię wzięło?:) Strach się bac tego interneta, panie:) do niczego wiecej sie nie przyznaje i nikt mi nic nie udowodni:)) ide po kocie posprzatac:) bleee fuj Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Osoba z forum 28.04.11, 18:00 Co tak wszyscy za tym, jakimś Potworem? :-/ Nie kapuję czym to jest spowodowane. Mnie ujmuje ktoś, kto na pewno nie jest wyżej opisanym okazem. Ale każdego coś innego ujmuje, czy tu, czy w realu. Watek o tym opowiedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Osoba z forum 26.04.11, 21:55 Tak, jest kilka osób, które potrafią daną myśl przedstawić dużo lepiej, niż ja sama bym to zrobiła i zanim ta myśl w ogóle u mnie zakiełkuje w głowie. Taki dar boski ubierania pewnych rzeczy w słowa, którego ja nie posiadam. Od tych postów najczęściej zaczynam lekturę FK, wiedząc, że nigdy się nie zawiodę. Jest też parę osób, z którymi niekoniecznie się zgadzam, ale które emanują ciepłem i z którymi znajomość zdążyłam już przenieść poza forum. Na razie korespondencyjnie, ale kto wie... :) Powoli uodparniam się też na "ględzenie o niczym". I na wątki z rodzaju "Po co ślub?" Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Osoba z forum 26.04.11, 22:09 Za dużo tych nicków, żeby wszystkich spamiętać. W grupie tych bardziej znajomych są ci, których poznałam w realu, na czacie głosowym albo mają w sobie coś swojskiego (miejsce zamieszkania, zawód, cokolwiek) i ich wątki otwieram częściej. Nawet te od czapy:] Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Osoba z forum 26.04.11, 23:57 Na forach tematycznych spotykam się ze znajomymi niemal regularnie. Na FK jest nieco inaczej, ale też z zasady staram się z osobami z którymi się zaprzyjaźnię, spotkać. Ot tak po prostu, choć czasami jest problem z usunięciem warstwy "forumowej" ze znajomości. Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Osoba z forum 27.04.11, 11:24 Zawsze znajdzie sie ktos, kto zwroci moja uwage. Osoby z FK wzbudzaja we mnie raczej pozytywne emocje. Chetnie czytam wypowiedzi, ktore zazwyczaj sa blyskotliwe, interesujace, zwlaszcza te o odmiennym pogladzie i na temat. Oczywiscie sa tu tez ci bardziej nerwowi, ktorzy mam wrazenie przychodza by sie wyladowac i dowartosciowac. Latwo te osoby rozpoznac, zazwyczaj nic nie pisza o sobie, ale maja wiele do powiedzenia na temat innych, a na podstwie jednago watku potrafia strescic stan emocjonalny danego forumowicza; geniusze ;) Przynajmniej nie mozna narzekac na brak roznorodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
brms Re: Osoba z forum 27.04.11, 12:49 Nie rozróżniam poszczególnych osób po nickach i jak się nad tym dłużej zastanawiam, to myślę, że z wzajemnością. Niektóre wątki są ciekawe, o nickach tak nie myślałam. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer tak! a co 27.04.11, 20:07 brakuje mi twojej bogini, ale pewnie polazła gdzieś na mądrzejsze forum, lub zajmuje się maluchem :/ O ile ja i inne kobiety na forum są fajne, to ona potrafiła założyć całkiem inny wątek, niż te tu panujące. Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: tak! a co 27.04.11, 20:11 real_mayer napisała: > O ile ja i inne kobiety na forum są fajne, to ona potrafiła założyć całkiem inn > y wątek, niż te tu panujące. Łał, to tutaj ktoś panuje?? Odpowiedz Link Zgłoś