Dodaj do ulubionych

kluby sruby

30.04.11, 10:22
postanowilam wczoraj ze zobacze jak wyglada elegancki klub. ubralama sie wiec BARDZO LADNIE i poszlam ale jacys buraczaki panowie przy drzwiach uznali ze potrzebuje ZAPROSZENIA a jeden to nawet zapytal: a pani to w czym mozna pomoc?
nie wiem k...a na czym to polega, dlaczego jakis burak przy drzwiach ma decydowac czy moe nalezec do elegenckiego towarzystwa?
najbardziej jest mi przykro gdy pomysle ze problem byl taki ze jestem moze za STARA bo mam AZ 34 lata i moze jeszcze jestem ZA GRUBA bo mam 10 kilo nadwagi. I po co taka komu w klubie? atmosfere wielkiego swiata bedzie psula wszak wielkim swiecie wszyscy szczupli i mlodzi :)
Obserwuj wątek
    • jan_hus_na_stosie Re: kluby sruby 30.04.11, 10:26
      na miejscu bramkarzy też bym cię nie wpuścił
      • tygrysio_misio Re: kluby sruby 30.04.11, 10:54
        okres masz?
        • jan_hus_na_stosie Re: kluby sruby 30.04.11, 10:56
          nie, tylko odgryzam się za jej wypowiedź wobec mnie w innym wątku :)
          • tygrysio_misio Re: kluby sruby 30.04.11, 10:58
            ostatnio jakis wyjatkowo niemily jestes.. wrecz chamski...

tak sie zastanawiam co Cie popycha ku temu... ;]

ja czasem tez jestem wku...ona na caly swiat i dogryzam wszytskim.... ale nie az tak ;]
    • tygrysio_misio Re: kluby sruby 30.04.11, 10:59
      sa osoby ktore to lubia... lubia byc wybierane

pozostale osoby beda sie brzydzic przebywajac w takim czyms i dajac zarabiac takim ludziom

Twoj wybor gdzie chodzisz
    • zmruzyslaw Re: kluby sruby 30.04.11, 11:01
      Selekcja jest po to, żeby się dowartościować, że się weszło do ekskluzywnego klubu. Pomyśl tak: skoro w niem być nie mogę, znaczy nie jest on wcale taki elitarny. Tancbuda dla nuworyszy i japiszonów:))
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: kluby sruby 30.04.11, 11:14
      Ale jak - sama poszłaś? może robiłaś wrażenie osoby niezorientowanej i nie nastawionej na wydawanie tylko na zwiedzanie, a może tam wpuszczają tylko te samotne kobiety które mają umowę z odpowiednimi ludźmi? :D
    • zamysleniee Re: kluby sruby 30.04.11, 11:57
      Ciesz się, że uniknęłaś wejścia do "super" klubu, który tak naprawdę nie jest odzwierciedleniem, czy jest tam fajnie , czy nie. Atmosferę tworzy towarzystwo, nie miejsce. Będąc w "super" klubie, mimo, że byłam ze świetnymi ludźmi, wyleczyłam się (może chwilowo-nie wiem) z takiego miejsca, po tym jak znalazłam pełno wizytówek (bodajże 6) w kieszonce, panów proszących o kontakt. Wierz mi, nie żałuj tylko się ciesz, uniknięcia dennego wieczoru.
      ...
    • maitresse.d.un.francais Re: kluby sruby 30.04.11, 16:56
      Może miałaś na nogach obuwie sportowe? ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka