paraplu Re: Zakochałem się w niepełnosprawnej 07.05.11, 10:34 Jesli kochasz zone i chcesz z nia byc omijaj ten sklep! Milosc jest slepa - to prawda - i slepo kogos zrani. Albo zone albo dziewczyne. Innego wyjscia nie ma. Zycze Ci od calego serca zebys z zona pojechaliscie na dlugi romantyczny weekend i ponownie bys sie zakochal w swojej zonie! Odpowiedz Link Zgłoś
lena2505 Re: Zakochałem się w niepełnosprawnej 07.05.11, 14:22 no i jaki oszczędny przy tym, jest bardzo bogaty- a zjada mielonkę ;-))) troooollllll............ Odpowiedz Link Zgłoś
staly_repetent Jak pech to pech 07.05.11, 14:42 Gazeta dala ten watek na pierwsza strone i moja zona przeczytala wszystko. Kazala mi sie wynosic z domu.Powiedziala ze jak ci odpowiada jakas kulawa przez ktora nie mozesz ze mna spac to sobie do niej idz. Ciezko jest ludzi kochac.:( Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: Jak pech to pech 07.05.11, 15:18 aj tam zaraz niepełnosprawna. Ja mam zapalenie stanu kolanowego i kuleje już od 2 tyg. pewnie nieznajomi myślą że też jestem niepełnosprawna lub jak to mój kolega mawia, mam braki fabryczne. A zreszta, czy sprawna czy nie, to mało ważne jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Jak pech to pech 07.05.11, 17:37 staly_repetent napisał: > Gazeta dala ten watek na pierwsza strone i moja zona przeczytala wszystko. > Kazala mi sie wynosic z domu.Powiedziala ze jak ci odpowiada jakas kulawa > przez ktora nie mozesz ze mna spac to sobie do niej idz. > Ciezko jest ludzi kochac.:( Odpowiedz Link Zgłoś
krwawa_orlica Re: Jak pech to pech 07.05.11, 18:48 staly_repetent napisał: > Gazeta dala ten watek na pierwsza strone i moja zona przeczytala wszystko. > Kazala mi sie wynosic z domu.Powiedziala ze jak ci odpowiada jakas kulawa > przez ktora nie mozesz ze mna spac to sobie do niej idz. > Ciezko jest ludzi kochac.:( Do tego momentu w 2 % brzmiało wiarygodnie, teraz widać, że ktoś tu chyba oblał maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
mujer82 Re: Zakochałem się w niepełnosprawnej 07.05.11, 17:06 Trzeba było zacząć tak: mam żonę a amory z udziałem nieznajomych mi w głowie. Zrób sobie odwyk, na zakupy wyślij żonę i nie myl uprzejmości z awansami. To że dziewczyna była uprzejma to jeszcze nic nie znaczy a ty już nie wiadomo co sobie wyobrażasz.Lepiej wybij to sobie z głowy póki jeszcze możesz Odpowiedz Link Zgłoś
staly_repetent Chce wrocic do kraju 08.05.11, 14:36 mujer82 napisała: > Trzeba było zacząć tak: mam żonę a amory z udziałem nieznajomych mi w głowie. > Zrób sobie odwyk, na zakupy wyślij żonę i nie myl uprzejmości z awansami. Masz w tym duzo racji.Wlasnie w tym roku wybieram sie do kraju i musze to zrobic bo juz tak ze 3 lata odkladam.Chcialbym zobaczyc jak zyja teraz dziewczyny z marginesu i nie tylko.Moze spotkam jeszcze tam jakie znajome.Nie bylem 12 lat,wiec te ktore pracowaly np.w agencji wtedy to ciezko bedzie zlapac.Moze tylko te co mialy wtedy po 18 lat np.Agata, ale i to mialaby teraz 30.A niech to dabel wezmie,jak ten czas leci. Odpowiedz Link Zgłoś
wladek.6 Re: Chce wrocic do kraju 08.05.11, 16:56 staly_repetent napisał: >Nie bylem 12 lat,wiec te ktore pracowaly > np.w agencji wtedy to ciezko bedzie zlapac.Moze tylko te co mialy wtedy po 18 l > at np.Agata, > ale i to mialaby teraz 30. Ty piszesz powaznie czy sobie zarty robisz ?Te dziewczyny znasz jako ich byly klijent czy jako znajome? Odpowiedz Link Zgłoś
panienka_z-okienka Re: Chce wrocic do kraju 08.05.11, 17:15 wladek.6 napisał: > Ty piszesz powaznie czy sobie zarty robisz ? Wydaje ni sie ze on nie klamie.Z jego stylu pisania i myslenia wynika ze nie jest mlody. Jest tez inteligentny.Zastanawia mnie tylko dlaczego to robi?Dlaczego obnaza swe wnetrze tutaj?Jezeli nie klamie,to z tego co pisze jest czlowiekiem bardzo wartosciowym. Moze chce lamac zasady i konwenanse polskiej kultury i tradycji,lecz przeciez taka postawa wszedzie spotka sie z negatywna reakcja.Co chce przez to osiagnac,bo na trollowanie jest jak mi sie wydaje zdecydowanie za stary. Odpowiedz Link Zgłoś
staly_repetent Re: Chce wrocic do kraju 09.05.11, 00:15 panienka_z-okienka napisała: >Co chce przez to osiagnac,bo na trollowanie jest > jak mi sie wydaje zdecydowanie za stary. Taki stary to ja znowu nie jestem.Wlasciwie to moje zycie dopiero sie teraz zaczyna,bo do tej pory to sie zachowywalem jak idealistyczny smarkacz i nie korzystalem z zycia nawet chyba w polowie tego co moglem. A to dlatego ze po glowie lataly mi jakies urojenia ze niby trzeba w zyciu cos osiagnac. Wiekszej bzdury nie mozna bylo sobie wymyslec. No wiec niby o czym mam pisac?o tym jaka nosze bielizne?No wiec nie nosze skarpetek w ogole.Tu nikt nie chodzi w skarpetkach.Kazdy ma pare lub dwie do garnituru.Po co skarpetki? Zeby je prac?Moze w Polsce tez tak jest,bo tam wszystko nasladuja. Zaczalem pisac na tym forum bo sie stesknilem za polskimi kobietami,bo tutejsze kobiety,czyli amerykanki nie sa kobiece.To na tak dluga mete moze doprowadzic do deformacji mojej psychiki ktora juz jest lekko nadwyrezona.Zaczynam sie lapac na tym ze jak cos gdzies ide zalatwiac to wole mezczyzne bo jest bardziej delikatny jakby,niz kobieta.W Polsce byla ta relacja odwrotna.Jak tak dalej pojdzie to nie bede mial po co wracac bo stane sie jakims homosiem,a tu takim lepiej chyba jeszcze niz w kraju. Stad pewnie tez taka maja desperacka,agonalna wrecz reakcja na to zjawisko ktore mnie otacza tutaj.Zapewne z tego powodu mowilem ze pomagam tylko kobietom i dziewczynkom odrzucajac calkowicie rodzaj meski.Jest to chyba pewien rodzaj buntu mojej psychiki,ktora ostatkiem sil probuje ratowac meskie libido.Pomyslalm sobie ze chyba jedynym wyjsciem z tej sytuacji bedzie wyjazd do Polski i tam poddanie sie odpowiedniej terapii. Nie wiem tylko czy Polska,ktora tak szybko potrafi nadazac za USA nie stala sie czasami podobna do Ameryki.To forum mi zle wyglada pod tym wzgledem,ale na szczescie odnajduje w nim jeszcze u wielu forumowiczek polskie,kobiece cechy. Obym sie nie pomylil. Odpowiedz Link Zgłoś
anais85 Re: Zakochałem się w niepełnosprawnej 07.05.11, 17:18 Wyszedlem stamtad szybko bo nie lubie byc obiektem sensacji,bo juz w kolejce to > czyla sie > dyskusja na temat kto i komu pierwszemu sie nalezy. to co ty kupowałes? mleko? czy cukier? :) Odpowiedz Link Zgłoś
latavica Rada 07.05.11, 19:46 Popros doktora o przepisanie zastrzykow , tabletki juz nie dzialaja . Odpowiedz Link Zgłoś
lopi1 Re: Zakochałem się w niepełnosprawnej 07.05.11, 19:51 Jak ktoś kiedyś powiedział: Trollisko aż strach. Odpowiedz Link Zgłoś
swistunek_lesny Re: Zakochałem się w niepełnosprawnej 07.05.11, 20:19 Ja się kiedyś zakochałem w Gnijącej Pannie Młodej. Ciągle o niej myślałem, a było mi naprawdę ciężko, bo szanse na odzwajemnienie mojej miłości były mniejsze niż gdybym się zakochał w Halle Berry. Odpowiedz Link Zgłoś
well_ness Re: Zakochałem się w niepełnosprawnej 07.05.11, 22:48 To bardzo dobrze, że tak pomagasz tym kobietom i dziwią mnie te wszystkie komentarze ale tak się zastanawiam dlaczego pomagasz kobietom dlaczego nie jestes tak samo wrazliwy na mężczyzn w podobnej sytuacji, dzieci z patologicznych domów. Może jesteś, ale o tym nie napisałeś. Potrzebujesz podziwu, wdzięczności ? Robisz to dla nich czy dla siebie? Chcesz się przejrzeć w ich zakochanych oczach? Odpowiedz Link Zgłoś
staly_repetent Re: Zakochałem się w niepełnosprawnej 07.05.11, 23:21 well_ness napisała: > To bardzo dobrze, że tak pomagasz tym kobietom i dziwią mnie te wszystkie komen > tarze ale tak się zastanawiam dlaczego pomagasz kobietom dlaczego nie jestes ta > k samo wrazliwy na mężczyzn w podobnej sytuacji, dzieci z patologicznych domów. Skad wiesz ,ze to dobrze? Kto Ci to powiedzial? Te komentarze swiadcza same za siebie.Ile wart jest czlowiek.Nie jestem Bogiem, nie moge pomoc wszystkim,a napewno nie moge pomoc tym ktorzy maja zla wole. Nie naleze do kochajacych inaczej a wiec nie moge pomagac mezczyznom, lecz tylko kobietom i dziewczynkom.Mysle ze to wystarczy,niech kobiety robia ze swej strony podobnie. > Może jesteś, ale o tym nie napisałeś. Potrzebujesz podziwu, wdzięczności ? Rob > isz to dla nich czy dla siebie? Chcesz się przejrzeć w ich zakochanych oczach? Nie potrzebuje od mojej ofiary niczego jak tylko pijanych ze szczescia oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy no wlasnie 07.05.11, 23:54 nie wiadomo, czy dobrze jest pomagac, ha! ale mnie mozesz pomoc dzisiaj (poniewaz mam dobra wole - czekam na noc gleboka,zeby dziecku antybiotyk podac) kontynuujac swoje rozwazania i wspomnienia, czym rozjasnisz moj mrok zabiles mi jednak cwieka; z racji mojego zawodu musze pomagac obu plciom. i teraz zonk; zmienic zawod, czy dyskryminowac kobiety i dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
staly_repetent Re: no wlasnie 08.05.11, 00:48 miau_weglowy napisała: > nie wiadomo, czy dobrze jest pomagac, ha! Mysle ze nie tyle dobrze,bo tego nikt nie wie,co warto.Warto,bo to daje szczescie. A szczescie jest wielka wartoscia,bo tylko czlowiek szczesliwy potrafi kochac,i odwrotnie tylko ten co kocha jest szczesliwy.Zeby w to kolo wejsc trzeba posiadac jedno z nich. > ale mnie mozesz pomoc dzisiaj (poniewaz mam dobra wole - czekam na noc gleboka, > zeby dziecku antybiotyk podac) kontynuujac swoje rozwazania i wspomnienia, czym > rozjasnisz moj mrok Dziekuje,o czym chcialabys uslyszec? > zabiles mi jednak cwieka; z racji mojego zawodu musze pomagac obu plciom. i ter > az zonk; zmienic zawod, czy dyskryminowac kobiety i dziewczynki? Zawod to inna sprawa,za to sie dostaje zaplate w innej formie,a zatem pomoc jest obowiazkiem a nie wyborem. Ja oczywiscie odpowiedz na post well_ness przejaskrawilem celowo,bo jej post podejrzewal mnie o jakies niemoralne zyski.Jezeli chodzi o dzieci to nie robie wyjatkow. Mezczyzni sa silni,powinni sobie sami dawac rade,niemniej jak widze faceta pchajacego wozki przed sklepem a widac ze sam ledwo chodzi,chetnie bym go przytulil do mego serca. To chyba nie chodzi o plec,ale trzeba przyznac ze inna jest moja emocjonalnosc w przypadku pomocy dla kobiety a inna dla mezczyzny.Tutaj nie tyle o sama pomoc idzie co podjecie decyzji pomocy. W kobiecie ktorej pomagam moge sie zakochac erotycznie,patrzac na to z czysto biologicznego punktu widzenia,w mezczyznie nie.Ta roznica moze nie wplywac na "jakosc" pomocy,ale niewatpliwie wplywa na sama decyzje jej podjecia,ze wzgledu na oczywisty potencjal neurohormonalny.To jest biologia,nic wiecej. Jezeli masz prace polegajaca na pomaganiu to powinna ona sprawiac Ci radosc,bo mozesz laczyc przyjemne z pozytecznym.Preferowanie plci w takim przypadku jest przestepstwem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
staly_repetent Polska nigdy nie przestanie istnieć 09.05.11, 14:02 Dopóki sa polskie kobiety i polskie kwiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
staly_repetent Re: to jest obrzydliwe 10.05.11, 21:00 Jezus Maria, a coz takiego jest obrzydliwe? Opowiedz, co widzialas,tylko spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonosc_zalewa_mnie Re: to jest obrzydliwe 10.05.11, 21:01 staly_repetent napisał: > Jezus Maria, a coz takiego jest obrzydliwe? > Opowiedz, co widzialas,tylko spokojnie. pewnie sądzi ze miłość do jakiejs powkecanej jest obrzylsiwa ja tez tak sadze.. Odpowiedz Link Zgłoś
staly_repetent Re: to jest obrzydliwe 10.05.11, 21:05 czerwonosc_zalewa_mnie napisała: > pewnie sądzi ze miłość do jakiejs powkecanej jest obrzylsiwa > ja tez tak sadze.. Mnie Pan Bog za to nagrodzil, i dokonal cudu.Okazala sie byc zdrowa. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonosc_zalewa_mnie Re: to jest obrzydliwe 10.05.11, 21:08 staly_repetent napisał: > czerwonosc_zalewa_mnie napisała: > > > pewnie sądzi ze miłość do jakiejs powkecanej jest obrzylsiwa > > ja tez tak sadze.. > > Mnie Pan Bog za to nagrodzil, i dokonal cudu.Okazala sie byc zdrowa. to nie cud, tylko proteza! albo na oczy ci padlo! Odpowiedz Link Zgłoś
staly_repetent Re: to jest obrzydliwe 10.05.11, 21:14 wroc lepiej na te swoje kretynskie studia,palancie Odpowiedz Link Zgłoś
staly_repetent Re: kryzys wieku sredniego... 11.05.11, 00:01 lewania napisała: > zauroczenie i tyle... > Skapa ta Twoja wypowiedz,ale dosc trafna.:) Odpowiedz Link Zgłoś
hector0 Masz talent pisarza 16.05.11, 23:34 Pownienes pisac.Pisz cokolwiek,co ci do glowy przyjdzie,co widzisz,wszystko. Z czasem wyrobisz sobie niezly styl,bo juz masz styl a to jest wazne. Nie zmarnuj tego,:) Odpowiedz Link Zgłoś