Dodaj do ulubionych

jestem emo

08.05.11, 22:31
z tego powodu jestem nie akceptowana przez innych.
Jestem cicha, spokojna, wrażliwa, zawsze stoję z boku mało rozmawiam bardziej wolę słuchać niż mówić.Nie włączam się raczej do rozmów jak już to przeważnie przytakuję.
Szczerze to jestem samotnikiem.
Mam niskie poczucie własnej wartości.
Jestem raczej taką szarą myszką.
Ale mam tzw,,twardą ...''na cztery litery.
Jak mam się zmienić czy mam być po prostu sobą taka jaka jestem?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • sarpolimm Re: jestem emo 09.05.11, 22:12
      Uszy do gory.Przykro mi ze tak sie czujesz jak osoba poza grupa.To co widzisz to tylko wystawa a za nia jest swiat inny niz ten ktory pokazuja.Kazdy osobnik jest inny i nie jest powiedziane ze musisz byc w tej lub innej grupie.Najwazniejsze jest Twoje poczucie wartosci i spokoju ducha.
      Kiedy poznasz ludzi nauczysz sie cenic zwierzeta.Nie zmeniaj siebie jesli chodzi o sposob bycia i mentalnosc bo to - wedlug mnie - nie ma sensu.Staraj sie, o ile to mozliwe rozwijac umysl zeby moc analizowac sytuacje w ktorych sie znajdujesz.Nie ma szarych myszek i pieknych lalek, sa osoby ktore maja oczekiwania, nadzieje, chec realizacji w zyciu, gonitwe za pieniedzmi,znalezieniem odpowiedniego partnera.Kontakt z ludzmi jest wazny.Zacznij od mowienia ludziom tego co chca slyszec, chwal, dziekuj i nie wkladaj emocji.Polecam Ci, o ile to mozliwe, chodzenia na cwiczenia, sport, fitness bo forma fizyczna jest bardzo wazna.No i szacunek dla siebie samej.
      • Gość: marti1985 Re: jestem emo IP: *.icpnet.pl 29.05.11, 19:12
        dziękuje za wsparcie i doradzenie, postaram się dostosować do tych zaleceń :-),
        chcę coś robić w życiu co lubię ale każdy mi wmawia co innego i mnie nie akceptują.
        M.in. mojego ekscentrycznego sposobu bycia i życia...
        To na razie tyle co chciałabym podsumować.
        Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka