Dodaj do ulubionych

drogie prezenty

30.05.11, 19:03
Spotykam sie z mezczyzna ale nie wiem czy cos z tego bedzie, cos na prawde powaznego. Powiedziałam mu szczerze o tym. Ale otrzymuje drogie prezenty i ciesze sie bo kazda kobieta lubi byc rozpieszczana, z drugiej strony nie wiem czy na pewno chce byc z ta osoba i czuje sie zaklopotana. Bardzo droga bizuteria , wyjazdy i takie tam. Odmowilam przyjacia ale zostalam tak przewalkowana milion razy ze przyjełam. Nie powiem śliczne jednak głupio mi z tym. Czy powinnam jednak oddac to co oitrzymalam? Juz tak chcialam zrobic to chlopak sie obrazil. Powiedzial, ze jak nic z nas nie bedzie to trudno. Ale cieszy sie, ze mi sprawia przyjemnosc. Lubi dawac prezenty. W kazdym razie tak jakos sie czuje skrepowana ta sytuacja. Co byscie zrobiły?
Obserwuj wątek
    • jan_hus_na_stosie Re: drogie prezenty 30.05.11, 19:06
      poziomkowo-4 napisała:

> Powiedzial, ze jak nic z nas nie bedzie to trudno.

taaaa :D

> Ale cieszy sie, ze mi sprawia przyje
      > mnosc. Lubi dawac prezenty.

to niech zostanie świętym Mikołajem :D
      • poziomkowo-4 Re: drogie prezenty 30.05.11, 19:10
        Tak powiedział. Zalezy mu, widzę to. Ale ja nie wiem co dalej, czas pokaze i on wie. Bardzo dobrze zarabia wiec dla niego problemem nie jest zakup ładnej bizuterii. Ale co w tej sytuacji, jak nie chce przyjac niczego z powrotem? i uwaza, ze go obrazam jak nie przyjmuje albo chce zwrocic?
        • jan_hus_na_stosie Re: drogie prezenty 30.05.11, 19:38
          poziomkowo-4 napisała:

> i uwaza,
          > ze go obrazam jak nie przyjmuje albo chce zwrocic?

powiedz mu, żeby nie zachowywał się jak gó...arz
        • six_a Re: drogie prezenty 30.05.11, 19:38
          >Ale co w tej sytuacji, jak nie chce przyjac niczego z powrotem?
          oddaj na cele dobroczynne. prawda, że oddasz?
          • poziomkowo-4 Re: drogie prezenty 30.05.11, 19:46
            Chciałam oddać, powiedziałam mu o tym, ze oddam. Powiedział, ze da tez na cele charytatywne ale tez chce mi zrobic prezent. Uwiez nie jestem materialistka. Gdyby ktos byl w potrzebie bez wahania te błyskotki oddałabym
            • soulshunter2 Re: drogie prezenty 30.05.11, 20:50
              ja tez chce prezent, ja tez! Da mi cos?
              • poziomkowo-4 Re: drogie prezenty 30.05.11, 20:51
                nie sądze;)
            • maitresse.d.un.francais gdyby KTOŚ był w potrzebie? 30.05.11, 22:21
              ale jaki ktoś?

w społeczeństwie pełno jest ludzi w potrzebie, ciekawe że ich nie zauważasz
              • soulshunter2 Re: gdyby KTOŚ był w potrzebie? 30.05.11, 22:24
                wlasnie, jam jest w potrzebie.
                • maitresse.d.un.francais Re: gdyby KTOŚ był w potrzebie? 30.05.11, 22:30
                  soulshunter2 napisał:

> wlasnie, jam jest w potrzebie.

Cicho tam! Ja w większej!

Ale serio, autorka nie zauważyła ogłoszeń o tych wszystkich dzieciach, co cierpią na to i śmo, a ich rodzice nie mają na leczenie/operację/leki (niepotrzebne skreślić)?

Że o potrzebujących dorosłych nie wspomnę.
            • six_a Re: drogie prezenty 30.05.11, 22:31
              >Gdyby ktos byl w potrzebie bez wahania te błyskotki oddałabym
              no ta, największy problem w tym kraju to znaleźć kogoś w potrzebie.
    • thelma.3333 Re: drogie prezenty 30.05.11, 19:07
      drogie prezenty sa zobowiazujace, moim zdaniem nie powinnas ich przyjmowac;
      co innego jakbyscie byli narzeczenstwem czy malzenstwem
      mysle, ze mozesz je zwrocic, to kwestia Twoich zasad, chlopak powinien zrozumiec, a jesli on tego nie rozumie, to znaczy, ze tak naprawde troche chce Cie 'kupic';
      • poziomkowo-4 Re: drogie prezenty 30.05.11, 19:12
        Pewnie troche chce kupic ale jak kazdy chłopak sie stara na swój sposób. Student który nie zarabia kupiłby bukiet róż, a on woli mi coś kupic na co go stac. Nie wiem tak to interpretuje
      • grzeszna_marta Re: drogie prezenty 30.05.11, 19:24
        >co innego jakbyscie byli narzeczenstwem czy malzenstwem

no moja droga w tym przypadku byłoby to zdecydowanie podejrzane śmiem twierdzić ,ze nawet bardzo podejrzane ;-) Będąc w związku małżęńskim nie daje się takich prezentów jeśli już się daje ;-)
    • facettt bysmy powiedzialy 30.05.11, 19:16
      ze ich nie potrzebujemy
      gdy jednak daje,. to nie odrzucaj.
      uczucie moze byc prawdziwe
      a niekoniecznie to tylko chec "kupienia" Ciebie.
    • lolcia-olcia Re: drogie prezenty 30.05.11, 21:02
      a w drugim wątku pie...sz od rzeczy, że życie się kończy.... co za baba!
      • poziomkowo-4 Re: drogie prezenty 30.05.11, 21:06
        Nie pisze, ze sie zycie konczy. Tylko, ze chce stabilizacji, milosci i szczescia. Czytaj ze zrozumieniem, pisałas ze masz 25lat wiec powinnas posiadac te umiejetnosc
        • lolcia-olcia Re: drogie prezenty 30.05.11, 21:07
          sorry to nie ja wylewam żale na forum ;p
        • poziomkowo-4 Re: drogie prezenty 30.05.11, 21:09
          I ze sie boje, ze to mnie moze kiedys nie spotakac, kiedys w przyszlosci. Wiadomo, ze moge sie za 5lat zakochac z wzajemnoscia poczuc, ze to jest to ale moge tez nigdy sie nie ustatkowac. Dlatego zazdroszcze jak juz ktos ma klarowna sytuacje
          • lolcia-olcia Re: drogie prezenty 30.05.11, 21:11
            aha.
          • maitresse.d.un.francais Re: drogie prezenty 30.05.11, 22:19
            Wiadomo, ze moge sie za 5lat zakochac z wzajemnoscia

a możesz jeszcze bez wzajemności, wzajemność nie jest gwarantowana
            • soulshunter2 Re: drogie prezenty 30.05.11, 22:25
              bo jedyne co jest gwarantowane to nagroda w końqrsie smsowym, smierc i podatki.
              • maitresse.d.un.francais Re: drogie prezenty 30.05.11, 22:31
                soulshunter2 napisał:

> bo jedyne co jest gwarantowane to nagroda w końqrsie smsowym, smierc i podatki.

I spam.
                • soulshunter2 Re: drogie prezenty 30.05.11, 22:32
                  jak masz platne konto to nie ma spamu, podobno to jest rowniez gwarantowane.
    • princessjobaggy Re: drogie prezenty 30.05.11, 21:10
      > Ale otrzymuje drogie prezenty i ciesze sie bo kazda kobieta lubi byc rozpieszczana,

Moze pisz za siebie, a nie od razu za wszystkie kobiety.
      • maitresse.d.un.francais Re: drogie prezenty 30.05.11, 22:20
        Ale otrzymuje drogie prezenty i ciesze sie bo kazda kobieta lubi byc rozpieszczana,

Moze pisz za siebie, a nie od razu za wszystkie kobiety.

Jestem za, po pierwsze ja bym się czuła dziwnie, po drugie jak widzę tekst zaczynający się od "każda kobieta..." to mam ochotę strzelać.
    • atak_kobry Re: bierz wszystko 30.05.11, 21:41
      jak dają to się bierze, jaki problem?

dziękuję
      • ruda.zolza Re: bierz wszystko 30.05.11, 22:29
        Zależy jak Ty się z tym czujesz. Mnie by to nie pasowało. Wiem tylko, że niektórzy uczucie równają z pieniędzmi. Przykład od znajomych: ojciec, który nie potrafi "normalnie" kochać dziecka, rozmawiać z nim, być na dobre i na złe, daje kasę i myśli że to wszystko załatwia.
        Tutaj wcale być tak nie musi, jednak dziwne jest takie dawanie prezentów ;)) Od czasu do czasu rozumiem ;P
    • kochanic.a.francuza Re: drogie prezenty 31.05.11, 03:05
      Mysle, ze nie chcesz prxyjac prezentu, bo nie chcesz oszukiwacv chlopaka, robic mu nadziei.
      Normalnie, prezent od ukochanej osoby jest jak pocalunek, przyjmuje sie go naturalnie, be wzgledu na wartosc.
      Bedziesz miala ciezki orzech do zgryzienia' on Cie nie rusza, ale jest dobry dla Ciebie i nie jedna o takim marzy...
    • minasz Re: drogie prezenty 31.05.11, 09:23
      klasyczna metoda zaleznosci
      w zasadzie juz jestes w jego łapskach
      jedyne co mozesz zrobic to obrazic sie smiertelnie o jakas bzdure oddac mu prezenty i powiedziec ze nie chcesz miec z nim nic do cxzynienia-ale jak mu oddasz wyjazdy????
      chyba dup-skiem hehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka