poduszka5 11.05.04, 20:53 Podpowiedzcie mi jakie sa kobiety koziorożce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poxipol Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? IP: *.toya.net.pl 11.05.04, 21:00 podobno zajeboste, szczegolnie dla Bykow Odpowiedz Link Zgłoś
poduszka5 Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? 12.05.04, 14:17 Tak jesteśmy zaj...ste ! Pozdrawiam Poxipol :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewadakillah Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.04, 19:49 zgadzam sie poxipol na handret percent;)..moj facet jest bykiem ja koziorozcem i sie rozumiemy idealnie..cps w tym est Odpowiedz Link Zgłoś
bzeebze Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? 11.05.04, 21:14 ambitne, systematyczne, pracowite, konsekwentne, skryte, introwertyczne za to niestety brak im troche polotu, fantazji i poczucia humoru, szczególnie na swój temat :) dużo wymagają od innych, ale też i od siebie są raczej wierne, czasem apodyktyczne czasem sprawiaja wrażenie, jakby miały taką skorupę i bały sie otworzyć raczej nie kokietują, a niektórym brakuje niestety uroku za to są bardzo odpowiedzialne, można na nich polegać Odpowiedz Link Zgłoś
oka5 Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? 12.05.04, 13:54 Znam dwie kobiety - koziorożce i są wypisz, wymaluj właśnie takie :-). Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? 12.05.04, 14:04 koziorożce często rodzą skrajne emocje ponieważ wywołują w otoczeniu wrażenie że myślą o sobie jakby były kimś lepszym (i w sumie najczęściej tak przecież jest :)))) ) nie okazują uczuć, szczegolnie jak sytuacja jest nowa to obserwują jaka będzie reakcja otoczenia dopiero potem się ujawnią są chorobliwie ambitne szczegolnie jeśli chodzi o pracę jak kozica coś zaplanuje to nie mów jej że jej się nie uda tego zrobić- tym bardziej się zaweźmie i zrobi jeszcze lepie, nie ma dla niej rzeczy nie wykonalnej począwszy od tego czy bedzie to opanowanie języka w kilka miesięcy czy doprowadzenie sylwetki do porządku w kilka tygodni. zawziętość to właśnie też ich cecha (nasza cecha) kiedyś zawzięłam się że muszę zacząc malowac- wcześniej tego nie robiłam i nie byłam świadoma talentu-uważam że już trzecie moje dzieło było prawie ideałem- no tak -Dumni jesteśmy z siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? 12.05.04, 14:28 niezła propaganda! tak trzymać! :) ja jestem z pierwszej dekady stycznia, a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? 12.05.04, 14:32 tak- też z pierwszej dekady :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? 12.05.04, 14:35 no to jesteśmy debeściary :) he he Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: :))) n/t-co to za skrót? 12.05.04, 14:51 to taki skrót informujący o tym, że poza tematem nie ma w moim poście żadnej innej treści, więc nie trzeba go klikać. Odpowiedz Link Zgłoś
poduszka5 koziołki 12.05.04, 14:19 Nie brak mi fantazji i poczucia humoru czesto słyszę że jestem szalona (...),dziekuję za opinie i pozdrawiam bzeebze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abek Nie znosze koziorozcow..... IP: *.dialup.mindspring.com 13.05.04, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? 12.05.04, 14:06 Obrazalskie. Odpowiedz Link Zgłoś
liloom a teraz prawda...:))))))))))) 12.05.04, 14:09 KOZIOROŻEC Mało inteligentny, nierodzinny, oschły, bardzo pewny siebie, bez uzasadnienia szuka na żonę królewny z bajki. Bardzo prędko po ślubie zaczyna niegrzecznie i nietaktownie, za pomocą niewybrednych argumentów, egzekwować swoje racje. Wygłasza napuszone, niezbyt odkrywcze przemówienia, zamęczając domowników. Bogu dzięki najchętniej spędza czas z kolegami lub swoimi platonicznymi, głupiutkimi wielbicielkami, gdyż zakochany jest zawsze, tyle, że może zapomnieć w kim. Od żony oczekuje wiary w jego nierealne plany i żeby chwaliła go bez przerwy. Dzieci i ile ma, nie zauważa. Generalnie bardzo męczący na dłuższą metę. 22 II do Ziemi zbliża się wielki ponury Saturn. Planeta chłodu, smutku i nieszczęść. Od tego dnia zaczną się rodzić nieszczęsne Koziorożce. Dziecko Koziorożec jest skryte, zakompleksione, ssie palec, rączki trzyma pod kołdrą. Jest ponure żarłoczne, masochistyczne i tępe. PANI KOZIOROŻEC Ambitna kretynka. Nadpobudliwa, tępa histeryczka. W życiu jej nie idzie. Łapie się za wszystko i wszystko robi źle. O ile śpiewa, to najwyżej wyje, o ile jest projektantką mody, jej czołowym osiągnięciem jest pokrowiec na syrenkę w łowickie pasy. O ile zajmie się sztuką, ma najwyżej wystawę pośmiertną i to na prowincji. Jest posępna, zupełnie pozbawiona poczucia humoru i dobrego smaku. Żyjąc w świecie pozorów udaje popularną diwę. Łypiąc łakomie dookoła, prowadza się z młodzieńcami o predylekcjach niekoniecznie heteroseksualnych. Dzidzia piernik, od której mężczyźni uciekają po dwóch dniach z najbliższym kolegą lub wstępują do klasztoru. O ile ma dziecko, acz o to trudno w związku z jej wybitną nieatrakcyjnością, dziecko to ma gorzej niż nieszczęśni bohaterowie Dickensa. Brudne i smutne patrzy na swoją samotną matkę, słaniającą się z chorej ambicji. Skąpa, uparta, podskakująca niczym galwaniczna żaba, co osiągnie - zniszczy sama. Kończy jako wyliniała laleczka w różowej czapeczce, kupująca sobie miejsce na niegustowny grobowiec z płaczącym cherubinkiem. KOZIOROŻEC żona Skąpa, zakompleksiona, przyziemna i niekobieca, zwykle zajmuje się jak najtańszym prowadzeniem swojego smutnego, pozbawionego fantazji domu. Wokół niej jest zawsze brzydko i posępnie. Jej świat składa się wyłącznie z poświęceń, obowiązków i rachunków. Choćby miała 20 lat zamartwia się wysokością przyszłej emerytury. Gotuje ciężko i bez wyobraźni, oszczędza na każdym produkcie. Dzieci marionetki w wyrośniętych ubrankach muszą myć ręce 50 razy dziennie i składać skarpetki w kancik. O mężu nie ma co mówić, bo przy pierwszej okazji ucieka. wiecej na wielu stronkach np.: wizard.ae.krakow.pl/~walcza2j/horoskop.htm#kozior Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet przyznaj się Lilom-zazdrościsz nam wspaniałości :) 12.05.04, 14:38 jaki to znak Ci zazdrośnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
liloom nie mam czego zazdroscic:))))))))) 12.05.04, 14:51 e tam, poczytajcie lepiej inne znaki :))))) podalam link w ogolnym temacie, ale z tego tutaj tez jest "wyjscie" droga blanchet, akurat moje 2 najukochansze osoby sa koziorozcami, wiec koziorozcow atakowac nie bede - moge potwierdzic ze sa UPARTE UPARTE UPARTE jak kozly (kurcze cos w tym jest) - zarowno w pozytywnym jak i negatywnym sensie. jak sie upra to ... umarl w butach. cos chca i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
poduszka5 To prawda,ale.. 12.05.04, 14:21 szybko dajemy sie udobruchać wystarczy tylko chceć! Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: To prawda,ale.. 12.05.04, 14:50 Ale Ty masz ascendent w Zabie, do trzeba rozwazac à part:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Rogate 12.05.04, 15:23 Kopov, dziecko, co Ty wiesz o życiu, a tym bardziej o koziorożcach, no co? Ja Ci powiem, Nic nie wiesz;). Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Rogate 12.05.04, 15:42 cześć, musiałem trafić z tą rogacizną bo Cie ruszyło Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Rogate 12.05.04, 16:05 i nie wstyd ci? a co w związku ze spadkiem notowań pzewodniczącego, chyba trza zmienić sygnaturkę? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Rogate 12.05.04, 16:09 Jestem wierna swoim ideałom;), ale może masz rację, przemyślę Twoją jakże cenną radę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Rogate 12.05.04, 16:14 a mówiąc poważnie, co zrobiłaś żeby obniżyć notowania przewodniczącego? bo ja załozyłem krawaty kotom na podwórku i puściłem za nimi mojego psa Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Rogate 12.05.04, 16:20 Nic poza tym, że przekonałam mojego męża, żeby przekonał swoją mamę, że Lepper jest fe, po najmniejszej linii oporu, ale gratuluję pomysłowości, aha Mama woli kwiatki, od krawatów szczególnie tych białoczerwonych.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Rogate 12.05.04, 16:23 i dała się przekonać? (teściowa) a moze udaje i na głosowaniu powie tak dla Leppera a wtedy to już armagiedon Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Rogate 12.05.04, 17:54 Teściowa ma szacuneczek dla synusia, ale to nic nie wiadomo, może kręci;), ja tam jej nie wierzę.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
poduszka5 Widać,że undyna to znajoma Lepera bo zupełnie nie 13.05.04, 12:15 na temat dyskusja powstała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Widać,że undyna to znajoma Lepera bo zupełnie 13.05.04, 16:00 chyba, że Lepper to kozioróg Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Widać,że undyna to znajoma Lepera bo zupełnie 13.05.04, 16:27 Dyskusja nie na temat powstała przez Ciebie Kopov i to jest wyłącznie twoja wina i żeby to było jasne, ok? No. A Lepper to bliźniak jakby ktoś chciał wiedzieć, jakby ktoś się pytał skąd mam takie intymne informacje o przewodniczącym, to wyjaśniam ,że mimo, iż nie wiem juz sama, czy jestem blondynką czy nie, wiem co to są google. Pozdro Kopov i reszta nie mniej ważna, chociaż nie wymieniona z logina;) Wasza undyna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Widać,że undyna to znajoma Lepera bo zupełnie 13.05.04, 16:31 tak wiem, ja generalnie zawsze nie na temat mówię, czyli Leppreów jest dwóch jak to bliźniaki? a co googlami bo moze sie czegoś dowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Widać,że undyna to znajoma Lepera bo zupełnie 13.05.04, 16:39 No tylko mi nie mów, że nie wiesz co to Google. Bym Ci wkleiła, ale wklejać nie umiem i zaraz Diablica by mnie wyśmiała:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Widać,że undyna to znajoma Lepera bo zupełnie 13.05.04, 16:44 myslałem że może gogle? a tylko palec ci się omsknął :) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? 12.05.04, 16:10 zapodaje, ze tez jestem koziorozec i mam czesc cech wyzej opisanych. chorera jasna, ale fantazje to ja mam taka, ze niech inne znaki sie chowaja!! druga dekada stycznia, prawie srodek dekady, znizkowy koziorozec jestem:)) z reszta dziewczyny - wszystkie kozy sa bardzo w porzadku, w koncu to rogacizna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? IP: *.futuro.pl 14.06.04, 20:44 Okropne, zimne i materialistki. Coś o tym wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 21:16 Tak sa zimnymi kobietami i to zrowno w zyciu jak i łóżku, najgorsze kochanki wśród calego zodiaku, ale to oczywiście uogólnienia pewnie sa i wyjątki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sinsemilia !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 23:12 oooo przepraszam. zimne to tylko z pozoru. w lozku jescze nikt nie narzekal. temperament czasem mnie az meczy. moj- ze tak dodam dodam, zem pierwsza dekada stycznia- fantazja duza, ale za duza ambicja i wymagania- do siebie i do innych. to meczy. ale od seksu mi wara :P Odpowiedz Link Zgłoś
missmarion Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? 14.06.04, 21:42 Ja jako zodiakalny RAK, moge potwierdzic ze najlepiej jest mi przyjaznic sie z Kozorozcami. Sa to naprawde godni zaufania przyjaiele, ze specyficznym poczuciem humoru :) ktory idealnie rozumie rak. Sa to kobety naprawde interesujace, ktore maja duzo ciekawego do powiedzenia. Oolnie mowiac Koziorozce sa naprawde bardzo fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta-koziorożec Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? IP: *.rgsa.pl 15.06.04, 10:58 Kobiety-Koziorożce są bardzo uczuciowe, wrażliwe, gdy kochają to na całego, gdy nienawidzą to do końca życia. Są uparte, ambitne, mają sto planów na sekundę, nie można się z nimi nudzić, zwariowane, szalone, energiczne. Gdy trzeba potrafią zachowac zdrowy rozsądek, ale ogólnie w życiu kierują się uczuciem, są spontaniczne, szczere, wierne. Mają "humory", są wybuchowe, nie potrafią przepraszać. Kobiety-Koziorożce potrafią kochć jak nikt,oddać się w całości, ale potrafią też krzywdzić jak nikt, są wtedy bezwzględne i zawzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna To czasem nie o Bykach? IP: *.futuro.pl 15.06.04, 14:06 Czy to czasem nie jest o Bykach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta-koziorożec Re: To czasem nie o Bykach? IP: *.rgsa.pl 15.06.04, 14:22 Nie, napewno nie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: To czasem nie o Bykach? IP: *.futuro.pl 15.06.04, 14:28 a to dziwne bo opis tak idealny pasuje tylko do Byka. Bynajmniej nie do Koziorożca, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta-koziorożec Re: To czasem nie o Bykach? IP: *.rgsa.pl 15.06.04, 14:31 Może za mało znasz Koziorożce. Albo Byki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: To czasem nie o Bykach? IP: *.futuro.pl 15.06.04, 14:42 Koziorożce to znam b.dobrze dlatego mam jakieś niezwykłe szczęście do Koziorożców - bo co rusz ich spotykam w życiu. Prawie każda osoba którą znam to K. A Bykiem sama jestem, tak więc znam się najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
dede1 Re: Koziorożce - jakie są kobiety koziorożce??? 15.06.04, 15:10 Przeprowadzono eksperyment. Grupie osob wreczono horoskopy. Powiedziano, ze kazdy otrzymal horoskop zgodny z jego znakiem zodiaku. Osoby mialy ocenic w jakim stopniu czytany przez nich horoskop zgadza sie w rzeczywistosci z ich osobowoscia. Uczestnicy entuzjastycznie stwierdzili, ze "wszystko sie zgadza, naprawde wszystko". Tyle, ze wszyscy, choc reprezentujacy rozne znaki zodiaku, czytali dokladnie ten sam horoskop. Ja jestem Koziorozcem ze srodkowej dekady. Mam wady i zalety jak kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia kobiety koziorożce? 15.06.04, 15:39 w świecie biologii używa się słowa samice. NIe wiem, jakie są samice koziorożca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: kobiety koziorożce? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 19:38 A moze pani koziorożcowa?:) Duzo zależy od pracy nad soba, od temperamentu. Sama jestem "koziorożcem" a moj brat "bykiem" i widze ze czlowiek sie zmienia. ::))))) Odpowiedz Link Zgłoś