11.06.11, 17:13
Każdy ma swój ulubiony typ urody, płci przeciwnej.
Mimo jakieś słabości do takiej fizycznej cechy, właśnie taki typ może totalnie zmienić słabość na niechęć do takiego wyglądu.
Fizyczność fizycznością, ale sposób bycia, zachowanie, to co ma delikwent w głowie - to podstawa!

Poznane właśnie z autopsji!
Obserwuj wątek
    • krwawa_orlica Re: Typ urody 11.06.11, 17:19
      Jak facet nie jest w moim typie wizualnie, to niestety choćby nie wiem jak charakterowo mi pasował, to nic z tego nie będzie, bo musi mnie pociągać fizycznie.
      • zamysleniee Re: Typ urody 11.06.11, 17:23
        krwawa_orlica napisała:

> Jak facet nie jest w moim typie wizualnie, to niestety choćby nie wiem jak char
        > akterowo mi pasował, to nic z tego nie będzie, bo musi mnie pociągać fizycznie.
        • krwawa_orlica Re: Typ urody 11.06.11, 17:27
          Nie mówię o super wyglądzie, mówię o moim własnym typie, który z typowym przystojniakiem niewiele ma wspólnego, ale mój typ, to oprócz wyglądu specyficzny charakter i jeśli jeden z wymogów nie jest spełniony, to sorry.
          • tora83 Re: Typ urody 11.06.11, 17:34
            U mnie dziwnie ... bo moi faceci nijak sie zawsze mieli do preferowanego przeze mnie typu urody.
            Rzeklabym nawet, ze na ulicy nie zwrociliby w ogole mojej uwagi.
            Ale taka juz ze mnie bestia, ze jak "wyczuwam seksowny mozg", to lece jak w dym, a reszta nie ma juz wiekszego znaczenia.
            • piotr_57 Re: Typ urody 11.06.11, 18:27
              tora83 napisała:

> U mnie dziwnie ... bo moi faceci nijak sie zawsze mieli do preferowanego przeze
              > mnie typu urody.

U mnie to samo z kobietami. Zawsze lubiłem "małe czarne" a na drodze zawsze stawały mi postawne blondynki.
              • tora83 Re: Typ urody 11.06.11, 20:49
                piotr_57 napisał:

> tora83 napisała:
                >
                > > U mnie dziwnie ... bo moi faceci nijak sie zawsze mieli do preferowanego
                > przeze
                > > mnie typu urody.
                >
                > U mnie to samo z kobietami. Zawsze lubiłem "małe czarne" a na drodze zawsze sta
                > wały mi postawne blondynki.

Exactly :)
        • passionati ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 17:32
          ,,ładne ciało to za mało
          choćby nieżle wyglądało
          ciało musi mieć nazwisko
          intelekt , silna wolę i ...
          duszę która czasem boli"
          Poznałam kiedyś na forum mężczyznę, był tak interesujący ,ze postanowiłam go poznać w realu. Okazał się być prawnikiem i mimo że nie był typem za jakim szaleją kobiety miał to ,,coś" , a to własnie był GIENIALNY intelekt , kultura , oczytanie.... które pokrywało albo nadrabiało inne braki urody! Super gość!
          • gr.eenka Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 17:39
            i co? nie wyszło ?
            • passionati Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 17:48
              gr.eenka napisał:

> i co? nie wyszło ?
              A jakże! WYSZŁO! :-)
          • zamysleniee Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 17:40
            w pełni rozumiem w czym rzecz.
            Mając swój ulubiony typ urody, pewien delikwent mi go obrzydził.
            Oj pojemność głowy- tym można zaimponować kobiecie! W każdym razie mojej osobie.
            Mądrość życiowa, a niekoniecznie ilość zaliczonych ksiązek.
            • princessjobaggy Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 20:44
              > Mając swój ulubiony typ urody, pewien delikwent mi go obrzydził.
              > Oj pojemność głowy- tym można zaimponować kobiecie! W każdym razie mojej osobie.

Nie mam az tak scisle okreslonego ulubionego typu urody, aby ktokolwiek byl mi go w stanie skutecznie obrzydzic.

Pustostan w glowie dziala na mnie zdecydowanie aseksualnie. Ale z drugiej strony - nawet najpojemniejsza glowa przy braku pewnych cech wygladu kwalifikuje delikwenta tylko i wylacznie na przyjaciela.
          • grassant Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 17:44
            GIENIALNY

nie słyszałem o GIENIALNYm prawniku.
            • tora83 Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 17:47
              grassant napisał:

> GIENIALNY
              >
              > nie słyszałem o GIENIALNYm prawniku.

Moze tak sie zwal - np Andrzej Gienialny :D
            • gr.eenka Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 17:49
              gienialny był i już :)
              • passionati Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 17:50
                gr.eenka napisał:

> gienialny był i już :)
                Własnie o to chodziło że był FANTASTYCZNY!!! :-)
                • gr.eenka Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 17:56
                  dlaczego piszesz, że był?
                  • passionati Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 18:00
                    gr.eenka napisał:

> dlaczego piszesz, że był?

A to tak jakos wyszło.... poprawiam więc: JEST FANTASTYCZNY! :-)
            • lacido Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 18:18
              zazdrość przez Ciebie przemawia :)
              • grassant Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 18:33
                hahahahaha. Jak mało kto potrafisz mnie rozbawić. Dzięki :)))
                • lacido Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 20:28
                  w końcu mnie ktoś docenił :P
            • piotr_57 Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 18:39
              grassant napisał:

> GIENIALNY
              >
              > nie słyszałem o GIENIALNYm prawniku.

Też nie!
              A kilku znam.o
              Znam jednego, genialnego konstytucjonalistę, ale konstytucjonalista to pomieszanie prawnika, politologa i historyka, a nie prawnik w dosłownym słowa znaczeniu.
            • wersja_robocza Re: ładna buzia to nic w porównaniu z intelektem 11.06.11, 18:42
              Cóż. Chyba pozostaje zaufać innym.
    • gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 17:32
      zamysleniee napisała:

> Każdy ma swój ulubiony typ urody, płci przeciwnej.

myślę, że przy bułeczce rozpłynęłabym się jak masło
      :)
      > Mimo jakieś słabości do takiej fizycznej cechy, właśnie taki typ może totalnie
      > zmienić słabość na niechęć do takiego wyglądu.

trudno mi się skupić przy tak długim zdaniu , mając w mysli to co napisałam wcześniej
      > Fizyczność fizycznością, ale sposób bycia, zachowanie, to co ma delikwent w gło
      > wie - to podstawa!

ostatnio to niestety mam spory problem z dotarciem do tego etapu poznania zawartości głowy, poprzestaję na oglądaniu
      • esco_bar Buraczana uroda 11.06.11, 18:16
        na zewnatrz i charakter , nawyki ze wsi rodem.
        Tego w POlandiiiii poD dostatkiem.
        Jest mase wyploszek i wyplochow inwestujacych w ciuchy , kosmetyki , fryzjera.
        Ale takiej delikwentce/delikwentowi nic juz nie pomoze , tylko sznur.....
        • gr.eenka Re: Buraczana uroda 11.06.11, 18:23
          na zewnatrz i charakter , nawyki ze wsi rodem.
          no popatrz swój swojego nawet w takim plastikowych ludzi wypatrzy :)
          • esco_bar Re: Buraczana uroda 11.06.11, 18:29
            gr.eenka napisał:

> na zewnatrz i charakter , nawyki ze wsi rodem.
            > no popatrz swój swojego nawet w takim plastikowych ludzi wypatrzy :)

oj zdziwilabys sie , paszczoneczku :)
            • gr.eenka Re: Buraczana uroda 11.06.11, 18:37
              jeśli nawet , to całkiem sporo dobrej roboty odwali
    • kombinerki.pinocheta Re: Typ urody 11.06.11, 18:08
      Kolejny watek z cyklu "moj facet nie jest super przystojniakiem, ale ma to COS, a w dodatku jest mega inteligentny, bogaty, ma duzego, gra na tamburynie i sciga przestepcow jak tomi li dzons w sciganym".

Zejdzcie na ziemie. Przystojniakow z glowa na karku dla was zabraklo, bo same nie powalacie uroda i inteligencja.

I jeszcze takie nietypowe pytanie.

Niby jak zachowuja sie ci wasi panowie, ze wyroznia ich z tlumu sposob bycia i samo zachowanie?

W towarzystwie potrafia stanac na glowie? A moze maniurom drzwi otwieraja?
      • gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 18:10
        jesteś zazdrosny :)
        • kombinerki.pinocheta Re: Typ urody 11.06.11, 18:28
          A sa na sali panny 90-60-90 z jedrnym, malym lub sredniej wielkosci biustem, jasna cera, brunetki z kreconymi wlosami i fajna pupa?

Jezeli tak, to jestem.
          • gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 18:29
            jesteś
            • kombinerki.pinocheta Re: Typ urody 11.06.11, 18:31
              Ktore to takie pikne sa? Z nikusia wymieniaj.
              • gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 18:35
                no na ten przykład ja
                • esco_bar Re: Typ urody 11.06.11, 18:37
                  gr.eenka napisał:

> no na ten przykład ja

czy ty sie dobrze czujesz , alkohol juz dziala ?
                  • gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 18:41
                    no a skąd mam wiedzieć jak ty wyglądasz, co mam chłopa oszukiwać :)
                    P.S a własnie dziś wyjątkowo nie piję
                    • esco_bar Re: Typ urody 11.06.11, 18:48
                      gr.eenka napisał:

> no a skąd mam wiedzieć jak ty wyglądasz, co mam chłopa oszukiwać :)
                      > P.S a własnie dziś wyjątkowo nie piję

moze jednak sie napij , nagle odstawienie alkoholu jest niebezbieczne
                • wersja_robocza Re: Typ urody 11.06.11, 18:38
                  Właśnie. I tym samym grenko zyskałaś niewolnika w postaci kombinerków.
                  • wersja_robocza Re: Typ urody 11.06.11, 18:38
                    Kombinerek.
                    • wersja_robocza Re: Typ urody 11.06.11, 18:39
                      Cęgów.
                • kombinerki.pinocheta Re: Typ urody 11.06.11, 18:46
                  Jakos ci nie wierze. Gdybys spelniala WSZYSTKIE te punkty to nie bylabys samotna, bo zawsze stado facetow by sie kolo ciebie krecilo.
                  • gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 18:48
                    no dobra, nie mam kręconych włosów
                    • kombinerki.pinocheta Re: Typ urody 11.06.11, 18:49
                      Wyjdz za mnie.
                      • gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 18:56
                        może być jutro?
                        • kombinerki.pinocheta Re: Typ urody 11.06.11, 18:58
                          Nie uda mi sie zarobic odpowiedniej kwoty na suknie.
                          • gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 19:00
                            no to mówi się trudno
                            bez sukni się nie da
                    • zamysleniee Re: Typ urody 11.06.11, 18:50
                      czujesz to? wolne kobiety to kupy co ich nie chcą, no to nowośc i hit wieczoru :D:D
                      matko:D:D
                      • kombinerki.pinocheta Re: Typ urody 11.06.11, 18:56
                        Chyba za bardzo nie rozumiesz o co chodzi.

Atrakcyjne kobiety maja wokol siebie facetow. Zawsze. Nie narzekaja na samotnosc.

Z postow Greenki bije samotnoscia na kilometr.

• zamysleniee Re: Typ urody 11.06.11, 19:03
                          kombinerki.pinocheta napisał:

> Chyba za bardzo nie rozumiesz o co chodzi.
                          >
                          > Atrakcyjne kobiety maja wokol siebie facetow. Zawsze. Nie narzekaja na samotnos
                          > c.
                          >
                          > Z postow Greenki bije samotnoscia na kilometr.

A czy ktoś tu narzekał na samotność?
                          Greenka w wtym wątku nie napisała nic w tym stylu.
                          W innych nie kojarzę.
                          Atrakcyjne kobiety mają wokół siebie facetów, ok, ale czy wszyscy muszą mieć "to coś''?
                          Co ma piernik do wiatraka? Ilośc czy jakoś się liczy?
                        • gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 19:06
                          Z postow Greenki bije samotnoscia na kilometr.
                          bez przesady, po prostu zdecydowałam się na coś i trochę to mnie kosztuje. Płacę frycowe na każdy możliwy sposób, ale to mój wybór.
                          • wersja_robocza Re: Typ urody 11.06.11, 19:12
                            Nie tłumacz się. Kombinerki narysował sobie koło zawierające możliwe rozwiązania, tezy, wnioski, stereotypy. Nic co jest poza tym kołem do niego nie dotrze, nie przekona go do zmiany zdania i wyjścia poza własne ograniczenia.
                            • kombinerki.pinocheta Re: Typ urody 11.06.11, 19:28
                              Jasne. Po prostu jestem dobrym obserwatorem.

Jest samotna? Jest. To bije z jej postow, ale ty tego nie zauwazylas i jeszcze bedziesz wmawiac, ze sobie to wymyslilem skoro ona sie przyznala.

Idz pozmywac naczynia.
                              • zamysleniee Re: Typ urody 11.06.11, 19:56

• gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 20:02
                                  a masz brudne gary do mycia? :)
                                  • zamysleniee Re: Typ urody 11.06.11, 20:04
                                    no właśnie nie, stąd podejrzenie czy może powinnam pobrudzić i spytać się czy mam zacząć pozmywać
                              • wersja_robocza Re: Typ urody 11.06.11, 20:23
                                Zlewozmywak pusty.

Człowieku, ty widzisz dalej niż długość swojego nosa?
                                • zamysleniee Re: Typ urody 11.06.11, 20:27
                                  czekaj czekaj, to może ja miałam pozmywać :D
                                  • wersja_robocza Re: Typ urody 11.06.11, 20:46
                                    Będę miała pełen zlew to dam znać.:D
                      • wersja_robocza Re: Typ urody 11.06.11, 19:03
                        zamysleniee napisała:

> czujesz to? wolne kobiety to kupy co ich nie chcą, no to nowośc i hit wieczoru
                        > :D:D
                        > matko:D:D

HAhahahahah :D
            • zamysleniee Re: Typ urody 11.06.11, 18:35
              :D:D
        • anais_66 Re: Typ urody 12.06.11, 04:12
          gr.eenka napisał:

> jesteś zazdrosny :)

I od razu zostałbyś zakwalifikowany na psychoterapię.
      • rzeka.chaosu Re: Typ urody 11.06.11, 19:52
        Niby jak zachowuja sie ci wasi panowie, ze wyroznia ich z tlumu sposob bycia i samo zachowanie?

Ja ci to wyjaśnię.
        Osoby dramatu
        HA - hipotetyczny pan A, mający cechy różnych mężczyzn, których poznałam, z którymi przebywałam, gdy pan MF był obok
        MF - mój facet, ma wady, ale oto cechy, którymi różni się od HA:

HA - oszukuje, knuje, udaje kogoś innego
        MF - jest sobą, nawet jeśli konsekwencje tego nie są zbyt przyjemne, nie kłamie w żywe oczy

HA - jest miły sympatyczny, gdy podrywa, potem staje się agresywnym chamem
        MF - miewa zmienne nastroje, ale od razu nie udawał miłego misia, żeby mnie poderwać, nie jest agresywnym chamem

HA - siorbie i ma głupawy śmiech
        MF - nie siorbie, uśmiecha się sympatycznie, jest kulturalny

HA - ma wielki spasiony brzuch, leży na kanapie, gra w gry 24/24
        MF - jest wysportowany, w wolnym czasie zajmuje się sportem/hobby, nie ma takich marnych uzależnień jak gry czy piwo

HA - głupi, zrobi wszystko dla lansu, korzyści finansowych, żeby się zemścić
        MF - mądry, porządny facet, nie lubi zemsty, woli poświęcić energię temu co sprawia mu przyjemnosć

HA - traktuję kobietę jak zbiór mokrych dziur i sprzątaczko-kucharkę
        MF - traktuje kobietę jak człowieka, pomaga, wymaga, ale daje dużo w zamian

Mogłabym milion cech wymienić, ale mi się nie chce już pisać.
        • princessjobaggy Re: Typ urody 11.06.11, 20:52
          > MF - jest sobą, nawet jeśli konsekwencje tego nie są zbyt przyjemne, nie kłamie
          > w żywe oczy
          > MF - miewa zmienne nastroje, ale od razu nie udawał miłego misia, żeby mnie pod
          > erwać, nie jest agresywnym chamem
          > MF - nie siorbie, uśmiecha się sympatycznie, jest kulturalny
          > MF - jest wysportowany, w wolnym czasie zajmuje się sportem/hobby, nie ma takic
          > h marnych uzależnień jak gry czy piwo
          > MF - mądry, porządny facet, nie lubi zemsty, woli poświęcić energię temu co spr
          > awia mu przyjemnosć
          > MF - traktuje kobietę jak człowieka, pomaga, wymaga, ale daje dużo w zamian

Ok, jesli rzeczywiscie uwazasz, ze w/w cechy wyrozniaja Twojego faceta z tlumu, to gratulacje. Ja znam takich jak on na peczki.
          • rzeka.chaosu Re: Typ urody 11.06.11, 21:13
            No co ty, ja nie wybierałam faceta patrząc na to czy jest jakimś niepowtarzalnym oryginałem. Mój po prostu różnił się pewnymi cechami od innych facetów, którzy do mnie startowali.

A uważam, ze tak opanowanych, spokojnych i mądrych facetów nie ma wielu. Przymykam oko na wady, których ma sporo, bo po prostu mi z nim dobrze.
      • princessjobaggy Fakju 11.06.11, 21:08
        > Kolejny watek z cyklu "moj facet nie jest super przystojniakiem, ale ma to COS,
        > a w dodatku jest mega inteligentny, bogaty, ma duzego, gra na tamburynie i sci
        > ga przestepcow jak tomi li dzons w sciganym".

U swojego faceta polecialam na to nieokreslone cos, nazwij to jak chcesz. Nie bede klamac, ze nie podobal mi sie fizycznie, bo podobal. Ale wiesz kiedy tak naprawde zdalam sobie sprawe, ze musi byc naprawde przystojny? Dopiero wtedy, gdy inne kobiety ze wzmozona czestotliwoscia zaczely z buciorami ladowac sie w nasze zycie. Im bylismy starsi, tym bardziej zdesperowane sie stawaly.

Gdybym wtedy wiedziala w co sie pakuje, wybralabym brzydala grajacego na tamburynie. Niech sobie inne biora przystojniakow, a pozniej uzeraja sie cale zycie z odganianiem napalonych samic.
    • lacido Re: Typ urody 11.06.11, 18:17
      czuję się jak dziwoląg, ja nie mam
      • zamysleniee Re: Typ urody 11.06.11, 18:41
        że nie masz swojego ulubionego typu urody? I ciesz się! O wiele łatwiejsze jest życie :D
        • lacido Re: Typ urody 11.06.11, 20:20
          szczerze mówiąc to trudno mi uwierzyć, że ktoś odrzuca kolesia tylko dlatego, że np nie ma ciemnych włosów ;/
          • gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 20:29
            a gdyby przefarbował?
            • lacido Re: Typ urody 11.06.11, 20:31
              mnie nie pytaj, dla mnie kolor nie stanowi problemu ;)
    • protogenes dziwię się że dziewczyny lecą na takich co tylko 11.06.11, 18:23
      ....przeklinać umieją i jak słyszę kur... i inne to mnie wykręca jak ona się jesze do niego mizdrzy i uśmiecha~~~~
      to może jakas nowa moda ze niby to taki macho!!!! ?????????
      • mataharii Re: dziwię się że dziewczyny lecą na takich co ty 11.06.11, 18:45
        może to właśnie taki ich ,, typ urody" . Wola słyszec jak fagas kur... pierd.... i maja go za ,,coś"
        Jaka dziewczyna takiego i ma fagasa i vice wersa!
    • zamysleniee Re: Typ urody 11.06.11, 18:39
      ja swoje, niektórzy swoje. Z tematem ma to tyle jak zupa z du..ą i do tego trudnością jest doczytanie o czym jest wątek.
      Nadal normalni ludzie nie zawodzą wpisami na temat, tak samo jak denni dennymi. :-/
      • gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 18:42
        oj, nie biadol. Facet okazał się frajerem
        śmierć frajerom
        • zamysleniee Re: Typ urody 11.06.11, 18:48
          no śmierć frajerom, niech tylko d nie truje i się od teguje.
          A polewam wino na sobotę, co by wieczór umilić.
    • zamysleniee Re: Typ urody 11.06.11, 18:53
      jak napiję się tak, że zacznę pisać jakie nicki są fajne, to mnie wyrzućcie :-/
      • gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 18:55
        jak napiszesz, że mój to na pewno :)
        • zamysleniee Re: Typ urody 11.06.11, 18:57
          na trzeźwo mogę napisać, że nick czyli człek piszący jesteś fajowy :D
          • gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 19:01
            no i wytną cały wątek , a kombi mi sięoświadczył
            wprawdzie później sięwykręcił
            :)
    • rzeka.chaosu Re: Typ urody 11.06.11, 19:10
      Brutalne: charakter to podstawa, wygląd przy tym to pikuś, ale jak ktoś wygląda dla mnie aseksualne to charakter nie pomaga.

Piszę z doświadczenia: miałam super kumpla, który do mnie startował, ale wyglądał jak komar. Hmm... no nie mogłam, nie mogłam... nawet go dotknąć. ;]
      • kombinerki.pinocheta Re: Typ urody 11.06.11, 19:13
        A kase mial?
        • gr.eenka Re: Typ urody 11.06.11, 19:17
          założę się, że nie :)))
        • rzeka.chaosu Re: Typ urody 11.06.11, 19:33
          Miał, dziedzic dużej firmy. ;P
      • zamysleniee Re: Typ urody 11.06.11, 19:13
        czytam z powagą, dochodzę do "komara" i padłam :D:D:D
        • rzeka.chaosu Re: Typ urody 11.06.11, 19:36
          Ojno, no tak wyglądał. ;] Wysoki i chudy, badylowate kończyny, wielkie wyłupiaste oczy, koścista szyja. ;] Włosy miał bardzo jasny blond i rzadkie - wyglądał jak siwy staruszek z daleka. ;] No ale go lubiłam, kontakt nam się urwał.
      • lacido Re: Typ urody 11.06.11, 20:29
        przecież komary nie gryzą <lol>

ubawiłam się setnie ;) co miał w sobie z komara, bzykał? :P
        • mumia_ramzesa Re: Typ urody 11.06.11, 21:09
          ...i kombinowal jak tu wbic swoja...no...te... klujke. :-D

• lacido Re: Typ urody 11.06.11, 21:13
            trąbkę? :P
            • mumia_ramzesa Re: Typ urody 15.06.11, 15:34
              Trabke ma motyl, a komar ma sztywny szpikulec.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Typ urody 11.06.11, 19:39
      Podobno autentycznie rude kobiety mają genetycznie nieco inny profil feromonów które rozsiewają i to na mężczyzn działa.
      No, ja mogę to potwierdzić - w wielu przypadkach prawie wariuję :D

z tym że ja nie mam jednego konkretnego preferowanego typu urody. Lubię ich wiele, i cenię kiedy kilka cech urody i zachowania w ten model się wpasowują.
    • kochanic.a.francuza Re: Typ urody 12.06.11, 09:34
      Nie potrafie odpowiedziec jaki typ lubie, bo jednak mezczyzna uwodzi osobowoscia.
      Ostatnio maz pokazuje mi w telewizji jakiegos 24-letniego sportowca, ktory wlasnie sie robi popularny i pyta sie mnie jak mi sie podoba. Ja na to ze absolutnie nie. Ogolne wrazenie @tepak@. Ale slucham wywiadu z nim. Okazuje sie, ze jest szefem druzyny, dba o o dobry wizerunek grupy w mediach, kilka lat spedzil w renomowanym osrodku itp. Przy tym bezpretensjonalny, skromny, usmiechniety, uprzejmy. Sie zakochalam.

Nie w smak mi tylko przygarbieni, chudzi z zapadnieta klatka. Nie wiem jak sie taka sylwetka ksztaltuje. Chyba jakies smuty w dziecinstwie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka