wez_sie 29.06.11, 11:52 na fejsbuku i naszej klasie. kto przejmuje profil po rozstaniu? tylko dzisiaj o tym mysle :/ moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez_obcasow Re: wspólne konta 29.06.11, 11:59 wez_sie napisał: > na fejsbuku i naszej klasie. > > kto przejmuje profil po rozstaniu? > > tylko dzisiaj o tym mysle :/ > > moze ktos wie? ten kto ma lepszego adwokata Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: wspólne konta 29.06.11, 20:56 khe, khe tez pomyslalam o rozdzielnosci;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
po_primo_balerina Re: wspólne konta 29.06.11, 12:05 Nikt - takie konto trafia na złom Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie dziękuję za odpowiedzi i.. 29.06.11, 13:08 wsparcie. kiedys pisalem duzo na forum gazety kilka lat temu zreszta pod innym nickiem, ale ze ilosc roznych zlosliwosci od osob, ktore niszczyly dyskusje niekulturalnymi komentarzami wzrastala wycofalem sie do offu i w internecie czytalem tylko wiadomosci. przyszedlem tu z moim problemem w dobrej wierze i mimo tych kilku uszczypliwosci bardzo jestem wdzieczny za pomoc, Wasze posty i dodanie mi autentyczne sil. mam nadzieje, ze watek nie umrze naturalna koleja rzeczy i ze bedzie w nas trwal i plonal jak znicz olimpijski! Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc ಠ_ಠ 30.06.11, 08:18 > mam nadzieje, ze watek nie umrze naturalna koleja rzeczy i ze bedzie w nas trwa > l i plonal jak znicz olimpijski! Odpowiedz Link Zgłoś
ivoncja Re: dziękuję za odpowiedzi i.. 30.06.11, 14:04 wez_sie napisał: > wsparcie. > kiedys pisalem duzo na forum gazety kilka lat temu zreszta pod innym nickiem, a > le ze ilosc roznych zlosliwosci od osob, ktore niszczyly dyskusje niekulturalny > mi komentarzami wzrastala wycofalem sie do offu i w internecie czytalem tylko w > iadomosci. > > przyszedlem tu z moim problemem w dobrej wierze i mimo tych kilku uszczypliwosc > i bardzo jestem wdzieczny za pomoc, Wasze posty i dodanie mi autentyczne sil. Weź się już od niej odwal, co? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: wspólne konta 29.06.11, 20:50 No chyba kur..wa proste?=jedno zabiera dom, samochód, meble z Agaty, garnki z Zeptera i papugę Arę a drugie konto na Fejsie. wez_sie napisał: > na fejsbuku i naszej klasie. > > kto przejmuje profil po rozstaniu? > > tylko dzisiaj o tym mysle :/ > > moze ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: wspólne konta 29.06.11, 21:53 czasami konto na fejsuniu wiecej warte od plazmy... Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: wspólne konta 04.07.11, 09:28 ty masz problem, ze jakis facet sie na ciebie spojrzal i nie poprosil o numer telefonu albo ze facet calymi dniami gra w wiedzmina, a ja mam taki problem. kazdy ma inny problem, bo kazdy z nas jest inny. uszanuj.... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: wspólne konta 04.07.11, 09:52 Konto jest kasowane. Co to w sumie za pytanie? Ja dokładam swoje dziwne pytanie: Jak jecie serek wiejski, o ile go jecie, to zjadacie pierw granulat, a następnie śmietankę, czy odwrotnie, a może wsjo naraz? Ja style mieszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: wspólne konta 04.07.11, 09:58 kto kasuje to konto? a ty ile opakowan serka zjadasz za jednym podejsciem? tak mniej wiecej oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś