Dodaj do ulubionych

Karolina Korwin Piotrowska

• godeliva Re: Karolina Korwin Piotrowska 20.07.11, 21:16
      Jest przykladem na to , jak sie robi kariere w telewizji, gdyby nie tatus, nigdy nie mialaby szans na prace w telewizji!. Jest to babsko przekonane , ze ma cos do powiedzenia .Gdy ja widze ,czuje sie oszukana, bo przez takie nadete gesi , tak wiele inteligentnych , pieknych dziewczyn z charyzma, nie ma szans na miejsce pracy, ktorego nasza, juz niezla celebrysia,nie popusci, nawet po wlasnym trupie!.
    • moonogamistka Re: Karolina Korwin Piotrowska 20.07.11, 21:39
      Dalej szczekacie? ;_) oki zal kobiety, jest nieszczera, rozmija sie to co mowika z tym co promuje. Rozumiem, ze chce zaistniec, dowartosciowac sie, niech bedzie piekna, urocza, szczuplejsza... ale niech przestanie zawiscic, istniec, byc... Sorry... albo , albo...
      • a_co_mi_tam1 Re: Karolina Korwin Piotrowska 21.07.11, 05:48
        Żal to Was dziewczyny i kobiety... wylewacie żółć na forum, jednocześnie dając do zrozumienia, że jesteście piękniejsze inteligentniejsze, lepiej ubrane, zadbane... To dlaczego Was w telewizji nie ma? Prawda jest zapewne taka, że w realu nie miałybyście szans na słowną konfrontację na poziomie Piotrowskiej - w internecie możecie sobie popitolić i dowartościować się...
        To forum potwierdza mi tylko to co wiem od dawna - z większością kobiet nie ma sensu i nie ma o czym rozmawiać. Pustota, zawiść, brak zainteresowań... i wielkie pretensje...
    • pochmurna Re: Karolina Korwin Piotrowska 20.07.11, 22:50
      Musiała pójść na ustępstwa do tego zasr* programu i najwyraźniej się zgodziła.
    • jhbsk Re: Karolina Korwin Piotrowska 21.07.11, 08:03
      Mało mnie interesuje, jak ona wygląda. Ale jej chamskich wypowiedzi nie znoszę.
    • gupia_rzona Re: Karolina Korwin Piotrowska 21.07.11, 10:42
      Cytat spod zdjęcia:

"Korwin-Piotrowska ma na sobie kurtkę skórzaną Joanny Klimas, koszulkę Zary, spodnie Malwiny Wędzikowskiej oraz buty Ricka Owensa."

Czemu ona na Boga rozebrała tych wszystkich biednych ludzi??? :D
      • kawiarniany.filozof No i muszę iść po ściereczkę do monitora 23.07.11, 00:17
        bo jak prychłem ze śmiechu, to trochę poleciało :D

Tak to jest, jak człowiek czyta co piszą gupie_rzony ;)
    • najnowsze Re: Karolina Korwin Piotrowska 21.07.11, 10:48
      Generalnie mam to w dupie i nie rozpatruję tego jako indywidualnej decyzji Piotrowskiej, nie sądzę, żeby obudziła się któregoś dnia i stwierdziła, że odda się w ręce stylisty. Zdecydowała się na pracę w top model, a to wiąże się z pewnymi obowiązkami i to oczywiste, że to robota producenta. Musiałaby być głupia, żeby zrezygnować z tej fuchy i dobrego wynagrodzenia w imię pozostania przy wyglądzie kocmołucha. Ciuchy, fryzura, makijaż to jest jej mundurek służbowy, za który pewnie nie zapłaciła ani grosza. Tylko idiota z tego zrezygnuje dla wydumanych idei.
    • myszvolvo Re: Karolina Korwin Piotrowska 21.07.11, 11:19
      Wyszczekana intelektualistka? Hmm.
      Jak długo jest jeszcze szczuplejsza ode mnie, to nie ma sprawy.
    • aguszak Re: Karolina Korwin Piotrowska 21.07.11, 11:52
      Ja rozczarowanie to przeżyłam, kiedy oglądałam jeden z odcinków "tapmadl" z Kazią Szczuką - jej komentarze typu: "wiesz, jesteś modelką, musisz robić, co Ci każą, a nie to, co uważasz Ty sama", przyglądającej się ze stoickim spokojem, jak podrzędnie i stereotypowo traktowali te dziewczyny przychodzące na casting - to dopiero był zgrzyt wizerunku wojującej feministki, obrończyni praw kobiet.
      Przypadek Karoliny K-P mnie już tak bardzo nie razi ;-)
    • oj_tam_oj_tam_79 Re: Karolina Korwin Piotrowska 21.07.11, 12:40
      Pamiętam ją jeszcze z tvp1 jak prowadziła program z Marcinem Pawłowskim.
      Fajna dziewczyna z niej wtedy była.
    • cyniczne_oko Ustylizowana na Kleopatrę/Sophię Loren 21.07.11, 13:43
      Ta fryzura i stylizacja jest znana od dawna z klasyki filmu "Kleopatra" graną przez Sophie Loren A od vandikia aż bucha zazdrość i krytykactwo. Wszystko to co zarzuca Karolinie Korwin Piotrowskiej można zarzucić i jej. Z tym drobiazgiem że jej nikt nie zaoferował koryta:

vandikia napisała:

> co myślicie?
      >
      > rel="nofollow">www.plotek.pl/plotek/56,111485,9921265,Karolina_Korwin_Piotrowska,,3.html
      > taka wyszczekana, inteligentka, przez X lat krytykująca celebrytów, na tym zbij
      > ając kasę, na tym budując popoluarność, charyzmę etc
      > i nagle bach!
      > robi się plastikowa, celebrycko sztucznie uśmiechnięta, z plastikową grzywką i
      > wystylizowana do rzygu jednakowo jak cała reszta pesudo gwiazd
      > czyli, że co.. że krytykowała, bo zazdrościła
      > i większość jak się dorwido koryta przy korycie zostanie mimo złamania swoich z
      > asad?
      > dla mnie rozczarowanie dziesięciolecia.

• aguszak Re: Ustylizowana na Kleopatrę/Sophię Loren 21.07.11, 14:09
        cyniczne_oko napisał:

> Ta fryzura i stylizacja jest znana od dawna z klasyki filmu "Kleopatra" graną p
        > rzez Sophie Loren

Znawca klasyki filmu się znalazł, hehehe
        www.filmweb.pl/film/Kleopatra-1963-31280
    • titerlitury Zaraz, zaraz! 21.07.11, 14:23
      Nie bardzo ruzumiem: kto i kiedy i na jakiej podstawie obwołała Panią Karolinę Korwin-Piotrowską intelektualistką? Ja nie mówię, że ona jest głupia. Ale od bycia niegłupim i złośliwym, do bycia intelektualistą jest naprawdę daleka droga.
    • vandikia nie cierpię gdy mój wątek trafia na główną. 21.07.11, 20:21
      serio.
      • part_of_the_game a ja nie cierpię, gdy moje zdjęcia są na pudelku 22.07.11, 00:52
        serio
    • vandikia do tego debilnie zilustrowany 21.07.11, 20:21
      • baba_nie_jaga Re: do tego debilnie zilustrowany 22.07.11, 01:10
        Pani Korwin-Piotrowska jest wg. mnie zakompleksioną, samotną kobietą. Nigdy nie zrozumiem potrzeby krytykowania innych, to nie moja bajka. No, chyba, że jest to konstruktywna krytyka, a nie wbijanie komuś szpili.
        Co do jej wyglądu. Dobrze, że styliści się za nią wzieli, bo wyglada wreszcie jak kobieta, a nie babochłop. Może to sprawi, że nabierze trochę optymizmu, dystansu i przestanie osądzać innych.
        • atela Re: do tego debilnie zilustrowany 22.07.11, 08:42
          Ta pani wytrwale promuje polską cechę narodową: energiczne i radosne obgadywanie
          innych, zwłaszcza gdy czymś się wyróżniają :P
    • urszula1977 Re: Karolina Korwin Piotrowska 22.07.11, 13:38
      jest to ta corka od Korwina , ? czyli ta jego dzialalnosc to zielone swiaTLO DO ZLOBU; JUZ CORKA ZARABIA A ON CHCE DOSZLUSOWAC DO TEJ RZADOWEJ KASY:
      • onyks_malowany Re: Karolina Korwin Piotrowska 22.07.11, 13:44
        jaka córka Korwina??? Pisałam wyżej, że ona jest córką pana Sommera. A nazwisko Korwin - Pitrowska sobie przybrała, jak np. pani Villas czy Niemen.
        • anais_66 Re: Karolina Korwin Piotrowska 23.07.11, 03:05
          onyks_malowany napisała:

> jaka córka Korwina??? Pisałam wyżej, że ona jest córką pana Sommera. A nazwisko Korwin - Pitrowska sobie przybrała, jak np. pani Villas czy Niemen.

A wiesz może dlaczego? Ciekawa jestem.
          • lizzy1 Re: Karolina Korwin Piotrowska 25.07.11, 10:19
            anais_66 napisała:

> onyks_malowany napisała:
            >
            > > jaka córka Korwina??? Pisałam wyżej, że ona jest córką pana Sommera. A na
            > zwisko Korwin - Pitrowska sobie przybrała, jak np. pani Villas czy Niemen.
            >
            > A wiesz może dlaczego? Ciekawa jestem.

Może po to...?

pl.wikipedia.org/wiki/Korwin_%28herb_szlachecki%29
        • urszula1977 Re: Karolina Korwin Piotrowska 23.07.11, 20:49
          hallo onyx malowany, serdecznie dzieki ,wyjasnilas mi o kogo chodzi , troche sie zgubilam w tych w nazwiskach tych i PANOW i PAN gwiazd na polskim niebie" ....."
    • black.molly Re: Karolina Korwin Piotrowska 22.07.11, 14:27
      > celebrycko sztucznie uśmiechnięta, z plastikową grzywką i

A jak należy się uśmiechać, żeby było niecelebrycko??
      Grzywkę to ona powinna była już dawno sobie zrobić, z odkrytym czołem wygląda co najmniej niekorzystnie. I wydaje mi się, że grzywkę ma z włosów, nie z plastiku. Kiepskie zarzuty.
    • robertlodz A KTO TO JEST korwin piotrowska??? 22.07.11, 18:06
      KTO TO JEST? SKĄD WZIĘLI SIĘ TACY LUDZIE?

Co to za lampa?
      • moonogamistka Re: A KTO TO JEST korwin piotrowska??? 22.07.11, 18:40
        eee...nooo
        Pani jest znana w pewnych kregach, dla mnie nienaturalna, falszywa, i takie tam whatever... Nie lubie jej, nie przezkonuje mnie z tego powodu, ze nie jest obiektywna, zawisci, ktos ma lepsze cialo, lepiej wyglada.
        Rozumiem zawisc, inne warunki... Ale przypie...c z zasady:-) Ja rozumiem, media, trzeba istniec... ale zeby az tak sie podkladac?? Karolina??
        • robertlodz Re: A KTO TO JEST korwin piotrowska??? 22.07.11, 19:48
          To dlaczego my jako "szanujące się społeczeństwo" tracimy czas i energię na zajmowanie się takimi "paniami badziewiarami", pseudocelebrytami.
          Dlaczego nie można jej po prostu zwyczajnie przemilczeć i po traktować jak powietrze. Jakby nie istniała. Nie dając jej pożywki do pastwienia się nad bliźnimi.
          ???????????
    • maggorlo Re: Karolina Korwin Piotrowska 23.07.11, 09:07
      Myślę, że większość komentujących z założycielką wątku na czele ma mgliste pojęcie o pracy pani Karoliny K-P. Swoją opinię na jej temat ludzie budują przez pryzmat "Magla towarzyskiego", co świadczy wyłącznie o gustach kulturalnych komentujących oraz o słuszności decyzji pani K.K-P podjęcia się tej intratnej pracy, dzięki której może spokojnie zajmować się poważniejszą działalnością.
      • eekonomista Re: Karolina Korwin Piotrowska 23.07.11, 10:18
        maggorlo napisała:

> Myślę, że większość komentujących z założycielką wątku na czele ma mgliste poję
        > cie o pracy pani Karoliny K-P. Swoją opinię na jej temat ludzie budują przez pr
        > yzmat "Magla towarzyskiego", co świadczy wyłącznie o gustach kulturalnych komen
        > tujących oraz o słuszności decyzji pani K.K-P podjęcia się tej intratnej pracy,
        > dzięki której może spokojnie zajmować się poważniejszą działalnością.

Mamy takie samo prawo do powierzchownego oceniania jak i K.K-P.
    • samentu Taka faza ewolucji systemu 23.07.11, 13:11
      systematycznie rosną nierówności społeczne od 1990 roku
      co powoduje wycinanie różnorodności i środka (mitycznej klasy średniej)
      społeczeństwo dzieli się na elitę i resztę zwaną przez elitę motłochem
      rośnie homogeniczność elity, która w poczuciu zagrożenia wymusza na członkach właśnie homogeniczność
      więc albo jesteś z nami i jesteś plastikowa jak my i zapraszamy Cię do siebie i możesz funkcjonować zawodowo
      albo Cię nie znamy i wracaj do interioru skąd żeś przyszła.....
      • anais_pl Re: Karolina Korwin Piotrowska 23.07.11, 16:07
        Z przykrością czyta się ten wątek. Pasuje raczej do jakiegoś forum "Anty-kobieta" :)
        Babka zrobiła jakąś tam karierę, zarabia kasę. Gdyby nie była dobra w tym co robi, to nie uchowałaby się na antenie przez tyle lat. Można ją lubić lub nie. Mam do niej obojętny stosunek, chociaż czasem zdarza mi się obejrzeć "Magiel towarzyski".
        Ten zmasowany atak jest naprawdę zastanawiający. Dziwi mnie, że KKP wywołuje aż tak negatywne emocje. Może to po prostu zazdrość. A już dowalanie jej (przez kobiety!) z tego powodu, że jest samotna i niewy... jest żenujące. Nawet jeżeli tak jest, to co? Jest gorsza? Wstyd.
        • samentu Re: Karolina Korwin Piotrowska 23.07.11, 17:21
          Gdyby nie była dobra w tym co ro
          > bi, to nie uchowałaby się na antenie przez tyle lat

w świecie elit merytoryka bynajmniej istotna nie jest;)
          no może na początku
          potem wszystko przykrywają koneksje, układy i relacje między układami

[i] A już dowalanie jej (przez k
          > obiety!) z tego powodu, że jest samotna i niewy... jest żenujące[\i]

cóż, każdym z nas rządzą atawizmy:P
          skoro nie da się w inny sposób pognebić rywalki, to chociaż tak na forach można się rozładować:P
    • alienangel Re: Karolina Korwin Piotrowska 23.07.11, 18:48
      Babka miała czelność się odstroić i modną grzywkę ciachnąć. Pewnie jeszcze makijaż zrobiła, hipokrytka jedna. A poważnie - śmieszy mnie to oburzenie. Żeby ona jeszcze niszowy program w TVP Kultura prowadziła i stamtąd hycnęła do mainstreamu. No ale, jak widać, da radę nabrać ludzi na telewizyjny magiel z pretensjami do bycia konstruktywną krytyką.
    • varna771 Re: Karolina Korwin Piotrowska 24.07.11, 20:27
      Dołączyła jak widać do grona celebrytów. Pewnie niedługo udzieli wywiadu w Vivie, a magazyn będzie dostępny w sprzedaży za 'złotówkę'. cenę podkreslała przy okazji wyśmiewania się w maglu z innych "gwiazd"
    • porazostatni Re: Karolina Korwin Piotrowska 25.07.11, 13:26
      Babska nie trawię. Bardziej wyszczekana niż inteligetna. Jednak dobrze, że wzieli się za nią styliści. Grzywkę Jagi Hupało powinna sobie darować.
    • juan.martin.del.uotro Re: Karolina Korwin Piotrowska 05.08.11, 13:47
      Karolina autokreację ma w małym palcu, nie potrzebuje szkoleń, zęby se wyszczerbiła na mediach. Kolejny krok ku tłustym wypłatom. Propsy, Karo.
    • disa Re: Karolina Korwin Piotrowska 05.08.11, 15:13
      1. jest brzydka
      2. wybiła się na obrażaniu innych
      3. nawet odpicowana jest brzydka
      4. dla mnie to 50letnia SaraMay
      • alienangel Re: Karolina Korwin Piotrowska 05.08.11, 18:01
        Nie rozumiem wytykania jej brzydoty - moim zdaniem jest przeciętna, średnia, lecz nie brzydka. No ale jakoś tak jest, że im mniej miła i mniej "kobietkowata" w sposobie bycia jest kobieta, tym brzydsza się robi. A jeśli zadeklaruje się jako feministka, to już w ogóle.:)
        • anais_pl Re: Karolina Korwin Piotrowska 05.08.11, 19:11
          Jest to denerwujące, zwłaszcza że robią to inne kobiety! Oczywiście, same wyglądają jak Monica Bellucci. Można oczekiwać urody od miss świata, aktorki czy modelki, ale od dziennikarki?? No ale dobrze sobie poprawić samopoczucie, babka zarabia kasę, ale za to jest brzydka...
          • disa Re: Karolina Korwin Piotrowska 28.09.11, 08:47
            Moje Drogie, nie wymagam od dziennikarek urody, wymagam od dziennikarki wiecznie plującej na celebrytów WYGLĄDU. Stylizacje jej nie pomogą bo jej twarz... wyraz twarzy ma w sobie coś odrażającego.
            Karolina K.P. zasłynęła z ciętego języka względem znanych ludzi. Co rusz jej "inteligentne" wypowiedzi "poniżały" ludzi z pierwszych stron gazet.
            Porównałam ją do piosenkareczki Sary May bo to ten sam poziom wybicia się na zasadzie:
            chcesz być zauważona OBRAŹ ZNANYCH
            Owa dziennikarka wbiła się i trzyma mocno pazurkami do świata na który najeżdżała - a najeżdżała bo nie miała warunków, aby w nim zaistnieć. Zamknięte koło, które jednak się przerwało wpuszczając ją do upragnionego świata.

I "cięty" język się skończy ... taka hipokryzja ludzi co mają parcie na szkło i medialny lans
            Tylko czekać aż kupi sobie ze 2 czy 3 podrabiane toreusie LV małego kudłatego pieska, a przepraszam teraz w modzie są małe małpki i zapuści pełen lans po Warszawskich salonach pozując na przyjaciółkę z ludźmi na których w gardzący sposób najeżdżała w pełnej zazdrości ;]

ot... medialne korytko :) nic nowego
    • maitresse.d.un.francais Nie. Krytykowała, bo jej płacili za krytykę 27.09.11, 23:37
      Ludzie często nie rozumieją tzw. formatu audycji.

Drzyzga nie dlatego zadaje szokujące idiotyzmem pytania, bo sama jest głupia, tylko dlatego, że tego się spodziewają widzowie.

Płacili jej za krytykowanie. Teraz płacą jej za pindrzenie. Proste.
    • ta_karola Re: Karolina Korwin Piotrowska 20.11.11, 15:21
      Nigdy je nie lubiłam. Program był zawsze przełączany gdy ją widziałam. Żółć - tak ją mogę określić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka