Dodaj do ulubionych

Ale ciacho

13.07.11, 15:23
co byscie sobie pomyslaly, gdybyscie ogladaly sobie film z facetem, a on nagle powiedzialby "ale chiacho" (oczywiscie zakladajac, ze wy uzywacie tego zwrotu na opisanie "super facetow") ?????

dodam, ze jednoczesnie wy w tym momencie powstrzymujecie sie przed slinotokiem.... a slowa waszego facet nie sa wynikiem homoseksualizmu a zwyklego zachwytu estetycznego... tak jakbyscie wy powiedzialy, ze jakas aktorka jest ladna no...
Obserwuj wątek
    • kochanic.a.francuza Re: Ale ciacho 13.07.11, 15:28
      Nie ma meskich ciach. Kobiety nie jedza mezczyzn oczami tyko odwrotnie.
      Dla mnie to jest powiedzonko zartobliwe, troche odwetowe: w odwecie za meski seksizm. fajnie, ze sie spopularyzowalo, bo mezczyzni maga na wlasnej skorze poznac jak to jest czuc sie sztuka miesa.
      Zauwazylam, ze jak sobie w ten sposob zartuje to sie panowie bardzo skrepowani robia. Usmiechaja sie, zaskoczeni, ale nic nie odpowiadaja. Ciekawe dlaczego?
      • tygrysio_misio Re: Ale ciacho 13.07.11, 15:32
        o jej.... wczoraj widziałam takie... mówie Ci ;]
        • kochanic.a.francuza Re: Ale ciacho 13.07.11, 15:34
          No i co chcialas je zjesc? A gdzie poczulas tez "glod?
          • tygrysio_misio Re: Ale ciacho 13.07.11, 15:37
            w gruczołach slinowych....od razu zaczeły działac ;]
      • almostunreal Re: Ale ciacho 13.07.11, 17:27
        Bzdura! Nigdy nie widziałaś faceta, którego miałaś ochotę skonsumować na miejscu, z powodu samego wyglądu? Bo ja owszem. Nie żeby na serio, ale tak w ramach fantazji.... mrrr.... Rzadko się zdarza niestety, a jeszcze rzadziej idzie w parze z zaletami charakteru :)
        • tygrysio_misio Re: Ale ciacho 13.07.11, 17:28
          no a co powiedziec kiedy heteroseksualny facet odczuwa zachwyt... a ja mam problemy z opanowaniem sie?
      • pijatyka Re: Dla mnie to zartobliwe, troche odwetowe 15.07.11, 00:40

Fakt - pierwotnie oznaczało wyłącznie fajną dziewczynę ;)
    • kombinerki.pinocheta Re: Ale ciacho 13.07.11, 17:41
      > stetycznego... tak jakbyscie wy powiedzialy, ze jakas aktorka jest ladna no.

To mnie bardziej interesuje. Czego ty bys oczekiwala?

Zalozmy, ze facetowi ta aktorka sie podoba. Ma potwierdzic czy zaprzeczyc zebys sie lepiej poczula?
      • tygrysio_misio Re: Ale ciacho 13.07.11, 17:47
        ma wyrazic swoj poglad, ale tak zebym nie czula sie poszkodowana... czyli tak zeby nie okazac mi, ze ja moj typ urody jest odrazajacy w przeciwienstwie do jej typu
        • kombinerki.pinocheta Re: Ale ciacho 13.07.11, 17:50
          Zaprzeczyc. Rozumiem.
          • tygrysio_misio Re: Ale ciacho 13.07.11, 17:54
            nie... powiedziec, ze jest ladna... nawet zaznaczyc dlaczego... ale bez erekcji, bez wytykania moich kompleksow itpe....

poza tym przeciez widze kto sie jemu podoba, a kto nie.... on tez zreszta widzi

ale wczoraj pierwszy raz widzilam,zeby na widok innego faceta mial niedyslretny usmiech i tak zywiolowa reakcje... chyba byl rownie zaskoczony jak ja, tym ze pewien aktor byl az tak estetyczny za mlodu ;]
            • kombinerki.pinocheta Re: Ale ciacho 13.07.11, 18:02
              > nie... powiedziec, ze jest ladna... nawet zaznaczyc dlaczego... ale bez erekcji
              > , bez wytykania moich kompleksow itpe....

Wychodzi na to, ze masz jakis problem, bo mowimy o aktorce, a nie o tobie.

> poza tym przeciez widze kto sie jemu podoba, a kto nie.... on tez zreszta widzi

Mnie tam wszystko jedno. To kobiety bawia sie w glupie gierki w stylu "Mietek chodz zobacz jaka pani ma fajna sylwetke", Mietek przychodzi, potwierdza, odchodzi, a Mariola go meczy, bo przyszedl, zobaczyl, potwierdzil. OJP

> ale wczoraj pierwszy raz widzilam,zeby na widok innego faceta mial niedyslretny
              > usmiech i tak zywiolowa reakcje... chyba byl rownie zaskoczony jak ja, tym ze
              > pewien aktor byl az tak estetyczny za mlodu ;]

Ja patrze czasami na meskie tylki i lydki. Porownuje do swoich.
              A podoba mi sie jeszcze u facetow usmiesniony brzuch i lekkie umiesnienie na klacie, ale na tej zasadzie, ze chetnie widzialbym to u siebie.

I uwazam, ze penis w swojej wulgarnej zylastosci jest ciekawie wygladajacym narzadem. Szkoda, ze nie ma rak to bym mu polal 50tke i sie z nim napil.
              • tygrysio_misio Re: Ale ciacho 13.07.11, 18:05
                zylaste penisy sa fuj... a szczegolnie te male... duzym mozna wybaczyc

najlepsze nogi na swiecie maja tenisisci
                • kombinerki.pinocheta Re: Ale ciacho 13.07.11, 18:11
                  Wierze ci.
                  • tygrysio_misio Re: Ale ciacho 13.07.11, 18:16
                    zazwyczaj jestem szczera do bolu... nie masz powodow zeby mi nie wierzyc... jak jestem w zlej kondycji psychicznej i przejaskrawiam wszytsko to robie 3 razy wiecej bladow literowek niz zwykle... wiec rozpoznasz doskonale ten moment ;]
    • zapomnialamnika Re: Ale ciacho 13.07.11, 17:57
      wspolczuje ci faceta...
    • zamysleniee Re: Ale ciacho 13.07.11, 18:03
      dziś dobry znajomy, chciał zabłysnąc humorem i zadał pytanie czym się różni frytka od kobiety? Odpowiedział z uśmiechem, że frytki się soli, a kobiety ...
      Więc jakieś ciacha i inne takie stwierdzenia wysiadają, przy takim męskim humorze.
      • anais_pl Re: Ale ciacho 13.07.11, 19:51
        Tygrysio, a kto jest tym "ciachem"??
        • tygrysio_misio Re: Ale ciacho 13.07.11, 23:59
          ogladalismy wczoraj "Tramwaj zwany pożadaniem".... i cholera zdjecia z tego filmu nie oddaja to jak ciachowaty byl w nim Marlon Brando ;]
          • anais_pl Re: Ale ciacho 14.07.11, 18:23
            O, klasyka! Jestem wielką fanką kina, akurat zwierzęcy magnetyzm Marlona jakoś na mnie nie działał. Ale wielkie gwiazdy kina potrafiły "uwodzić" widzów obu płci. Zresztą Brando przyznał się w swojej autobiografii do romansów z mężczyznami, m. in z Jamesem Deanem, więc coś jest na rzeczy :)
    • alpepe Re: Ale ciacho 13.07.11, 19:55
      mój mąż się ostatnio zachwycał hydraulikiem (nie, nie tym, co mnie molestował, innym). Faktycznie, hydraulik wyglądał spoko, ale jak dla mnie, to bez orgazmu.
    • kum-nye Re: Ale ciacho 13.07.11, 20:07
      U mnie to standard, w obie strony:)
      • shine-is-one Re: Ale ciacho 14.07.11, 06:40
        W czym problem? Jak mnie się ktoś podoba, to mówię, jak Jemu to też i jest ok. Sama zwracam uwage jak idzie fajna "laska". To tak jakby np. ładny obraz ogladać. masz jakiś problem jak mówi, że piękny? Szukacie sobie problemów !!!!!!!!!
    • 1marycha Re: Ale ciacho 14.07.11, 09:10
      Facet musialby byc niespełna rozumu żeby powiedzieć coś takiego przy swojej kobiecie xD
      • tygrysio_misio Re: Ale ciacho 14.07.11, 09:31
        byc moze

prawda jest, ze kiedy on mi mowil, ze ktos mi sie podoba, to patrzylam na tego kogos tak dlugo az mi sie zaczal podobac... choc sama z siebie nie czulam miety

na szczescie to wszytsko odnosilo sie do facetow w Tv... ale na zywo takie cos byloby grozne ; ]
    • wez_sie twoj maz jest "cipely"? 14.07.11, 10:10
      twoj maz jest "cipely"?
      sprawdz to
    • yoko0202 Re: Ale ciacho 14.07.11, 10:22
      tygrysio_misio napisała:

> co byscie sobie pomyslaly, gdybyscie ogladaly sobie film z facetem, a on nagle
      > powiedzialby "ale chiacho" (oczywiscie zakladajac, ze wy uzywacie tego zwrotu n
      > a opisanie "super facetow") ?????
      >
      > dodam, ze jednoczesnie wy w tym momencie powstrzymujecie sie przed slinotokiem.
      > ... a slowa waszego facet nie sa wynikiem homoseksualizmu a zwyklego zachwytu e
      > stetycznego...

nigdy w życiu całym moim, raczej już długim, nie spotkałam się z komentowaniem w taki sposób facetów przez facetów - gdybym usłyszała coś takiego, to ani chybi stwierdziłabym, że jednak homo.

> tak jakbyscie wy powiedzialy, ze jakas aktorka jest ladna no...

a to co innego, dla mnie normalne.
      • kiniusia300 męskie myślenie. 14.07.11, 10:35
        Ostatnio tata podrzucił mnie do sklepu i czekał na mnie chwile w aucie.Po chwili wracam i mówie tato ale tam w tej hurtowni pracuje zaje..bista dupa taka do wyciupciania.A mój ojciec taki zadowolona odparł: no szła tu taka z takimi dużymi falującymi piersiami...załamałam sie-bo mnie podobał sie Pan Krzysztof :D śmiech
        • simply_z Re: męskie myślenie. 14.07.11, 12:17
          fajnie sobie gadacie z ojcem..
    • mmagi Re: Ale ciacho 14.07.11, 11:06
      a Tobie co coś nie stuka w głowie ostatnio:O?
    • bartlomiejo Re: Ale ciacho 14.07.11, 12:13
      dopytała bym sie o miał dokładnie na myśli mówiąc te słowa
    • wiarusik Re: Ale ciacho 15.07.11, 14:18
      twój facet to kryptogej, nie mam już wątpliwości. "walcząc" z gejami chce usunąć to z siebie, bo nie przystaje do wizji polaka-katolaka, polaka-nacjonalisty, polaka "czystej krwi" itd.,itp.,etc.
      • wiarusik Re: Ale ciacho 15.07.11, 14:21
        szit, myślałem że to inna forumowiczka pisze, starzeję się :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka