Gość: kelly IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 14:46 Mozecie mi napisac kiedy idzie sie do lozka z chlopakiem tj. po ktorej randce ew. po ilu tygodniach. Nie wiem, dawno nie chodzilam na randki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pieprz Re: kiedy do lozka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 16:30 mozna od razu a mozna z tym poczekac... regul to tutaj nie ma :)) zalezy jaki facet i jaka ma byc formula znajomosci posypana solą czy pieprzem Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 zaraz po dobranocce........... 02.03.02, 19:03 dziecko drogie, ze smiesznymi problemami:) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: kiedy do lozka 02.03.02, 19:56 Blondyneczko słodka, wiesz, jest taki specjalny b. skomplikowany wzor matematyczny, wstawiasz tam różne parametry, pesel swój i liczbowy symbol znaku zodiaku partnera, mnożysz, dzielisz, różniczkujesz i wyliczasz. B. trudne, ja nie potrafię, więc sie nie posługuję :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagin Re: kiedy do lozka IP: *.astercity.net / 10.131.130.* 02.03.02, 20:08 Gość portalu: kelly napisał(a): > Mozecie mi napisac kiedy idzie sie do lozka z chlopakiem tj. po ktorej randce > ew. po ilu tygodniach. Nie wiem, dawno nie chodzilam na randki. Do łóżka idzie się po 9,1/2 tygodnia pod warónkiem, że partner jest blądynem i ma min. 185cm wzrostu. Jeżeli jest wyższy lub niższy to wtedy można już po 8 tyg. Ale można też to robić np. na podłodze /4 tyg/, na stole 2,1/2 tyg. , w wannie /2 tyg/, w windzie /1 tydz./, w gabinecie u psychiatry /niewiem po jakim czasie, lekarz Wam powie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: kiedy do lozka IP: 217.99.1.* 02.03.02, 21:31 Gość portalu: vagin napisał(a): > dce > Do łóżka idzie się po 9,1/2 tygodnia pod warónkiem, że partner jest blądynem Tiaaaaaa, no i wszystko na ten temat! Warónek zpełnony, blądyn enteligent na choryzącie!!! Vagin masz Oscara, bynajmniej nie za merytoryczną część odpowiedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagin Re: kiedy do lozka IP: *.astercity.net / 10.131.130.* 02.03.02, 22:19 Gość portalu: vagin napisał(a): > Gość portalu: kelly napisał(a): > > > Mozecie mi napisac kiedy idzie sie do lozka z chlopakiem tj. po ktorej ran > dce > > ew. po ilu tygodniach. Nie wiem, dawno nie chodzilam na randki. > Do łóżka idzie się po 9,1/2 tygodnia pod warónkiem, że partner jest blądynem i > ma > min. 185cm wzrostu. Jeżeli jest wyższy lub niższy to wtedy można już po 8 tyg. > Ale można też to robić np. na podłodze /4 tyg/, na stole 2,1/2 tyg. , w wannie > /2 > tyg/, w windzie /1 tydz./, w gabinecie u psychiatry /niewiem po jakim czasie, > lekarz Wam powie/ > oczywiście "pod warunkiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagin Re: kiedy do lozka IP: *.astercity.net / 10.131.130.* 02.03.02, 22:25 Gość portalu: vagin napisał(a): > Gość portalu: vagin napisał(a): > > > Gość portalu: kelly napisał(a): > > > > > Mozecie mi napisac kiedy idzie sie do lozka z chlopakiem tj. po ktore > j ran > > dce > > > ew. po ilu tygodniach. Nie wiem, dawno nie chodzilam na randki. > > Do łóżka idzie się po 9,1/2 tygodnia pod warónkiem, że partner jest blądyn > em i > > ma > > min. 185cm wzrostu. Jeżeli jest wyższy lub niższy to wtedy można już po 8 > tyg. > > Ale można też to robić np. na podłodze /4 tyg/, na stole 2,1/2 tyg. , w wa > nnie > > /2 > > tyg/, w windzie /1 tydz./, w gabinecie u psychiatry /niewiem po jakim czas > ie, > > lekarz Wam powie/ > > > oczywiście "pod warunkiem" > i z blondynem' Odpowiedz Link Zgłoś
martynagtg lepiej wcale... 02.03.02, 20:30 bo z takim podejsciem to sciagniesz tylko nieszczescie na glowe swoja.. m Odpowiedz Link Zgłoś
nessuna Re: kiedy do lozka 02.03.02, 20:52 Witaj Kelly, Nie sadzilam, ze Forum jest pelne tylu przesmiewcow i kpiarzy. Ja Ci nic nie doradze, bo w tej materii sama jestem kompletnie nie obeznana. Po moim pierwszy spotkaniu z Forum mialam wrazenie, ze wszyscy tylko uprawiaja seks. Z wyjatkiem mnie oczywiscie. Wszyscy kochaja odwaznie, namietnie, bez jakichkolwiek zahamowan. Ale ktos, jak Ty w tej chwili, zadaje proste pytanie, 'na ktorej randce pojsc z nim do lozka' (zeby rano nie czuc sie jak kretynka?) i pojawiaja sie uwagi nijak nie przystajace do tematu watku. Gdzies tu byl niedawno watek zatytulowany 'Seks z nieznajomym' i tam z kolei sa wypowiedzi swiadczace dobitnie o tym, ze nasze polskie spoleczenstwo chetnie spolkuje z nieznajomymi. W 'Ally McBeal' ktos z bohaterow sugerowal, ze do lozka na trzeciej randce :-) Moze, moze... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 albo na pierwszej, albo wcale.............. 02.03.02, 20:55 reszta to prymitywna manipulacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: kiedy do lozka IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 21:44 nessuno, kiedy to pytanie jest naprawdę naiwne... I czego właściwie autorka oczekuje? Że powiedzą jej "na drugiej", więc ona pójdzie na drugiej, nawet jeśli nie ma jeszcze na to ochoty? Odpowiedz Link Zgłoś
nessuna Re: kiedy do lozka 02.03.02, 22:16 Ja pytanie Kelly zrozumialam nieco inaczej. Ona sie z kims spotyka, chyba ma ochote na seks, ale najwyrazniej boi sie, zeby nie zrobic falszywego kroku. Kobiety nadal sa oceniane przez pryzmat lozka wlasnie. Mnie sie to tez nie podoba, ale pojecie 'latwa' nadal funkcjonuje i raczej nie przynosi chwaly tej, ktora sie nim okresla. Mysle (sobie), ze Kelly jeszcze nie kocha tego mezczyzny, ale ma ochote na satysfakcjonujacy seks. Chcialaby to zrobic, ale tak, by nie zasluzyc jednak na glupia ksywke. Dla mnie glupsze od pytania Kelly sa rady, jakie tu czasem spotykam, choc nie w tym watku akurat, rady w stylu 'kiedy spotkasz te wlasciwa osoba, wowczas poczujesz, ze to jest to i nie bedziesz miec najmniejszych watpliowsci'. Jak w bajce! Tyle, ze sa osoby, ktore wciaz miewaja watpliowsci. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady jest 12:30 wiec wlasnie teraz 03.03.02, 00:32 a wam drogie dzieci zycze dobrej nocy ! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady ale ty Kasiulku mozesz 03.03.02, 12:07 kasiulek napisał(a): > Jeszcze nie! Ja jeszcze sie nie klade!!! sobie na to pozwolic ! jestes mlodym zaglem i w twoim iweku 2 godziny snu to az nadto. a PAW podlotkiem juz nie jest. i jak nie bendem spal to mi sie kurze lapki porobia. i bendom za mna wolali "cip cip". a jak to wo pawia cip cip ? nie uchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Oj, Pawiu, Pawiu:))) 03.03.02, 20:07 No i nie mialam z kim pogadac wczoraj w nocy...:)) Wiec sie w koncu polozylam tez... Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady nie bajeruj PAWia 03.03.02, 20:17 kasiulek napisał(a): ze bez PAWia wieczorem zasypiasz ? ;-) A paw wlasnie slucha "na falochronie" i troszke mu brakuje kobranocki i roz europy. ale gdzies sie to znajdzie na i-necie. ehhh szkoda Kasiulku, ze nie czujesz tego ale nie twoja to wina, zes sie rodzila kiedy oni to spiewali... ale dzis prosze przed 21 bo jutro zaspisz do roboty i szef bedzie marudzil. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek PAWiu, obiecuje! 03.03.02, 20:41 Ze do pracy sie nie spoznie! Zaraz ide biala bluzeczke wyprasowac, prysznic wziac i do lozeczka! A 'Na falochronie' to cos tam 'rzuce bagnet, rzuce bron'? Pozdruffka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: PAWiu, obiecuje! 04.03.02, 23:04 kasiulek napisał(a): > Ze do pracy sie nie spoznie! > Zaraz ide biala bluzeczke wyprasowac, prysznic wziac i do lozeczka! a sprobuj mi teraz nie spac ! > A 'Na falochronie' to cos tam 'rzuce bagnet, rzuce bron'? no nieeee cos kumasz. to nie jestes blad ? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek PAWiu, jeszcze nie spie... IP: 195.145.215.* 04.03.02, 23:09 Ale zaraz sie klade!!! No i jeszcze dodam, ze blondina nigdy nie bylam, wrecz przeciwnie jestem:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
debe Re: kiedy do lozka 03.03.02, 02:50 nessuna napisal/a: "...Chcialaby to zrobic, ale tak, by nie zasluzyc jednak na glupia ksywke." faktycznie, bo jak sama sie zdecyduje, to moze zasluzyc na ksywke, ale jak na forum doradza (i to w gazecie!!!), to przeciez nikt sie nie odwazy... ...szczerze zazdroszcze poczucia humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
nessuna Re: kiedy do lozka 03.03.02, 03:02 Znow mysle sobie, ze Kelly chciala po prostu spytac 'a jak to wygladalo u Was? jakie macie doswiadczenia w tym wzgledzie?'. Naprawde uwazasz, ze ona pytala o instruktaz, i ze chodzilo jej o precyzyjne wskazowki? I ze postapi zgodnie z tym, co jej tu ktos napisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrysia Re: kiedy do lozka IP: *.client.attbi.com 03.03.02, 04:36 Twoje serce mowi kiedy chcesz do lozka, mususz dorosnac do tych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuna Re: kiedy do lozka 03.03.02, 13:00 Gość portalu: patrysia napisał(a): > Twoje serce mowi kiedy chcesz do lozka, mususz dorosnac do tych spraw. Czy zawsze dzieje sie tak tylko wtedy, gdy obojgu podpowiada to serce? Szczerze i mocno w to watpie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Facet też jest ważny IP: *.waw.cdp.pl 03.03.02, 09:28 Weź także pod uwagę faceta. Niektórzy mogą uznać, że jeżeli ociągasz się z pójściem z nim do łóżka, to go lekceważysz i Cię zostawi. Niektórym z kolei to zwlekanie może odpowiadać, uznają cię za cnotkę. Twoja decyzja powinna zależeć więc także od oceny charakteru faceta. Zresztą, facetów najbardziej denerwuje, jeżeli dziewczyn zwleka a potem okazuje się, że nie jest dziewicą. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expert Re: byle nie z expertem............. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.02, 20:51 Po prostu blyszczysz. Znow udalo Ci sie sklecic jedno zdanie i znow bez sensu. Pogratulowac elokwencji. Dodatkowo zasmiecasz kolejny watek i tym samym robisz balagan na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
adamex Re: byle nie z expertem............. 05.03.02, 08:42 a ja powiem krótko - nie bądz łatwa :) Odpowiedz Link Zgłoś