Dodaj do ulubionych

Jestem glodna!!!

23.07.11, 16:16
Odchudzam sie juz czwarta godzine i zachodze w gowe, jak inni moga calymi tygodniami byc na diecie??? Musze zrzucic trzy kiloski, w trzy tygodnie, bo juz mi sie biust zbyt seksowny zrobil, a nawet dnia nie moge wytrzymac.
Glod to straszne uczucie:/
Nie ma jekiejs innej nowoczesnej metody? Sport odpada. No i jak to zrobic, zeby glownie biust odchudzic?
Obserwuj wątek
    • facettt a ten francuz ???? 23.07.11, 16:21
      kochanic.a.francuza napisała:

No i jak to zrobic, zeby glownie biust odchudzic?

a ten francuz nie moze jakos pomoc - byscie wiecej energii razem spalali ?
      • kochanic.a.francuza Re: a ten francuz ???? 23.07.11, 16:34
        Obawiam sie, ze on juz nie zyje, bo to postac z 19-ego wieku:)

Mi nie chodzi o spalanie, jak spalac to ja wiem. Ale jak zoladek napelnic czyms, co ma zero kaorii i przezyc jakos do rana?
        • e-no-kolego Re: a ten francuz ???? 23.07.11, 16:37
          To nie odchudzanie tylko głodówka :/
          • doral2 Re: a ten francuz ???? 23.07.11, 16:41
            a to nie wiesz, że nie chudnie się od niejedzenia??
            żeby schuść, trza jeść.
            tylko inaczej.
            lepiej idź i coś zjedz, byle nie batoniki :P
            • kochanic.a.francuza Re: a ten francuz ???? 23.07.11, 16:50
              Mam mielone w lodowce. Myslisz, ze schudne jak zjem jednego?
              Planuje schudnac kilo tygodniowo. Moge zjesc dziennie tylko 800 kcal, reszte organizm ma sobie sam pobrac z mojego tluszczu piersiowego. Te 800 juz skonsumowalam. A on durny mnie nie slucha (ten organizm znaczy sie) i wszcal alarm dudniac w moj zoladek jakis marsz i domagajac sie jadla. Jak zmusic do psluszenstwa wlasny organizm?
              • empeczy 800kcal? dupa a nie dieta 23.07.11, 17:37
                jedyne co ta dieta Ci zrobi, to rozreguluje system i osłabi itp.

Oblicz sobie zapotrzebowanie i odejmij z 500-600kcal. Dodaj do tego jakiś trening aerobowy/interwałowy i spokojnie zleci Ci 1kg tygodniowo. Naprawdę nie trzeba się katować głodówkami, żeby wyglądać i przede wszystkim czuć się dobrze.
                • kochanic.a.francuza Re: 800kcal? dupa a nie dieta 23.07.11, 17:44
                  Brzmi obiecujaca, czyli jednak moge jeszce tego mielonego zjesc? A moze i nawet banana?
                  Ale ja tez sina wole chce przetestowac...
                  • empeczy Re: 800kcal? dupa a nie dieta 23.07.11, 18:21

> Brzmi obiecujaca, czyli jednak moge jeszce tego mielonego zjesc?

A skąd ja mogę wiedzieć? Nie wiem, co tam sobie jadłaś przez cały dzień. Pamiętaj, że to Tobie zależy, żeby schudnąć - mnie nie bardzo. Jeśli będziesz jadła zdrowo, zachowując proporcje b/w/t, to nawet na diecie odchudzającej można sobie dużo zjeść.

www.kfd.pl/obliczanie-zapotrzebowania-kalorycznego-55637.html
                    Wiem, że jesteś leń, więc i tak sobie nie obliczysz. https://szumofobia.pl/forum/images/smilies/fnd.gif

> A moze i nawet
                    > banana?

cukry proste tylko po treningu.

• kochanic.a.francuza Re: 800kcal? dupa a nie dieta 23.07.11, 18:35
                      A co tu liczyc, juz to mam wyliczone, ze ppotrzebuje dziennie jakies 1700- 1800 kcal. Wiec zeby chudnac kilo na tydzien, musze zabrac organizmowi 1000 kcal dziennie.
              • grassant Re: a ten francuz ???? 23.07.11, 17:43
                podobno czerwone wino dostarcza ujemnych kalorii.
                • kochanic.a.francuza Re: a ten francuz ???? 23.07.11, 17:48
                  A nalewka Babuni, taka na miodzie? A moze tekila?
              • wlody1 Re: a ten francuz ???? 24.07.11, 19:41

> Mam mielone w lodowce. Myslisz, ze schudne jak zjem jednego?
                > Planuje schudnac kilo tygodniowo. Moge zjesc dziennie tylko 800 kcal, reszte or
                > ganizm ma sobie sam pobrac z mojego tluszczu piersiowego. Te 800 juz skonsumowa
                > lam. A on durny mnie nie slucha (ten organizm znaczy sie) i wszcal alarm dudnia
                > c w moj zoladek jakis marsz i domagajac sie jadla. Jak zmusic do psluszenstwa w
                > lasny organizm?

To musisz spać w pozycji "na kolanach" bo po takiej kuracji będziesz miała gwiżdżące piersi:)
                A tak nawiasem większość wolałaby aby organizm pobierał z tłuszczu dupnego...:)
        • mumia_ramzesa Re: a ten francuz ???? 23.07.11, 17:00
          > Ale jak zoladek napelnic czyms, co ma zero kaorii i przezyc jakos do rana?

Czarna herbata. Lyzka otrab, popic woda.
          Zle sobie rozlozylas posilki w ciagu dnia. Nie mozna byc glodnym.
          • kochanic.a.francuza Re: a ten francuz ???? 23.07.11, 17:33
            te otreby to napecznieja w zoladku? Bo jak nie to watpie czy lyzka wystarczy. mam ochote na cztery kotlety...
            • mumia_ramzesa Re: a ten francuz ???? 23.07.11, 17:44
              Jak popijesz woda to napecznieja, a jak gazowana to jeszcze gaz Ci wypelni zoladek.
              • kochanic.a.francuza Re: a ten francuz ???? 23.07.11, 17:46
                A da sie je wyprodukowac jakos samemu, bo u mnie chyba nie ma takiego produktu, a jak jest to pewnie w cukrowej polewie.
                • mumia_ramzesa Re: a ten francuz ???? 23.07.11, 18:11
                  U Ciebie tzn gdzie? We Francji? Pewnie sa jakies sklepy ze zdrowa zywnoscia.
                  Samemu raczej nie, trzeba miec ziarno.
                  • kochanic.a.francuza Re: a ten francuz ???? 23.07.11, 18:16
                    "U Ciebie tzn gdzie? We Francji? "

No prosze, "I Ty Tez Mumio?"
                    Kochanica Francuza to tytul powiesci, nie ja!

Ja chyba wiem skad te otreby wytrzasne. Moga byc ryzowe?
                    • mumia_ramzesa Re: a ten francuz ???? 24.07.11, 17:09
                      Wiem, ze nie nalezy traktowac nickow doslownie. ;-)
                      Otreby ryzowe? To Ty jestes w Chinach? Tak, ryzowe tez moga byc, zapobiegaja niekt. rodzajom nowotworow jelita ( www.nature.com/bjc/journal/v96/n2/full/6603539a.html )
            • mumia_ramzesa Re: a ten francuz ???? 23.07.11, 17:46
              Zjedz jakies warzywa niskokaloryczne (np. kapusta pekinska + pomidor), moga byc gotowane ale bez okraszania czymkolwiek (kalafior, kalarepa, brokul).
              • kochanic.a.francuza Re: a ten francuz ???? 23.07.11, 17:55
                Zjem salate, (pewnie cala glowke) moze jakos zasne. Ponformuje jutro o postepach diety. Dzieki za wsparcie:)
    • 83kimi Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 16:54
      Jedz, tylko mało kaloryczne rzeczy. Gwarantuję, że jakbyś zjadła wielką michę różnych rodzajów sałat z jednym pomidorem i małą puszką tuńczyka w sosie własnym, dużą ilością przypraw i odrobiną oliwy albo jogurtu naturalnego (jogurt można wymieszać z czosnkiem, pieprzem i ziołami), to głodna byś nie była, a kalorii wiele byś nie spożyła. Na deser kawałek arbuza.
      • doral2 Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 17:03
        mielony do kitu, składa się głównie z tłuszczu, jajka i bułki.
        lepszy byłby kotlecik z rusztu, schabu kawałek albo polędwicy.
        no i miska sałaty.

a jak nie masz, to zjedz dwa jaka na twardo.
        i sałatę. albo pomidora czy ogórka.
      • kochanic.a.francuza Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 17:31
        W odowce jest wszystko co podaas sek w tym, ze trzeba to umyc, pokroic i pomieszac a kotlety sa gotowe, mozna nawet na zimno i jaka oszczednosc czasu;)
      • 0ffka Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 18:19
        Może dużo pij wody i przekąsuj co jakiś czas pożywieniem małokaloryczni w mikroskopijnych ilościach?
        PS
        A ja jestem sztywna, jak trup... Koszmarny dzień/ pogoda :(
        • kochanic.a.francuza Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 18:52
          Ide sprobowac.
          Dzieki. Jakie Wy wyrozumiale:)
    • lady.godiva Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 17:08
      Jestem na diecie,
      4- 5 posiłków dziennie, co 3 godziny.
      Woda, dużo herbatek ziołowych, owocowych, zielonej
      musli z jogurtem na śniadanie jem, albo twarożek 200 g (szukam takich light albo niskokalorycznych) albo jajko i kromkę chleba razowego
      na obiad warzywa duszone z ryżem, kaszą, makaronem labo makaron z sosem pomidorowym (odrobina oliwy, czosnek, dodać pomidory z puszki, zioła) albo sałatki na bazie kapusty pekińskiej bo wydajna, ogórek, pomidor, kukurydza (łyżka albo dwie), oliwki czy co tam lubić.
      800 kalorii to za mało- minimum 1000, ale to pod kontrolą lekarza. Ja 1200 i ćwiczę- jeżdżę sobie np rowerem 10 km
      • lady.godiva Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 17:09
        A i już schudłam 3 kilo, a jutro następne ważenie.
        • hotally Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 17:17
          Ja też się odchudzam :)) po pobycie nad polskim morzem, gdzie głównie żywiłam się w restauracjach i piłam wino (oczywiście nie codziennie), wczoraj oczyściłam jelito, przed czyszczeniem ważyłam 49kg (co przy Moim wzroście i budowie jesta za dużo o 2), wróciłam do Mojej turbo zdrowej eko diety DNA i... WRACAM DO GRY :D
          AAAA...... i jeszcze zawiesiłam członkostwo w klubie fitness- jeżdżę za to na rowerku, wczoraj Ursynow- Wola- Centrum- Ursynow = 33km w 2h40min z przerwą na zupke :)
      • kochanic.a.francuza Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 17:32
        No to gratuluje, ale ja ty to robisz: co trzy godziny posilek? Nie pracujesz? Nie uczysz sie?
        • lady.godiva Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 17:39
          W pracy przysługuje przerwa.
          Biorę jogurt, serek albo sałatkę zrobioną i zajadam w kuchni ;)
          • kochanic.a.francuza Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 17:47
            "jogurt, serek albo sałatkę"
            ... ... Boze jak ja pragne mielonego!!!
        • 83kimi Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 18:32

> No to gratuluje, ale ja ty to robisz: co trzy godziny posilek? Nie pracujesz? N
          > ie uczysz sie?

A co ma jedno wspólnego z drugim? Zarówno w pracy jak i w szkole są przerwy, poza tym w pracy zawsze można też przekąsić coś przy biurku np. pochrupać marchewki.
    • hotally :)))) 23.07.11, 17:09
      a Ja jem właśnie pyszną sałatę:
      szpinak+ czarny sezam+ orzechy+ ogórek+ rzodkiewki+ papryka+ olej lniany

mmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))

MNIAM MNIAM!!
      • hotally Re: :)))) 23.07.11, 17:12
        A NIE... SORRY! DZISIAJ OLEJ Z WIESIOŁKA :D
      • black-sandra Re: :)))) 23.07.11, 17:14
        Zle sobie rozłożyłas te posiłki , teraz to juz tylko Ci arbuz pozostał - podobno ma 0 kal i duzą ilośc wody dzieki czemu się nie odwodnisz :)
        • kochanic.a.francuza Re: :)))) 23.07.11, 17:36
          Ale tu nie ma co rozkladac: 800 kcal to jeden obiad. ja nie potrafie zjesc po obiadu, znaczy moge sie opanowac, ale nie jestem najedzona i i tak mysli kraza wokol jedzenia zaraz po takim malym posiku.
          • black-sandra Re: :)))) 23.07.11, 17:40
            A tak w ogóle to byłaś już kiedyś na jakiej diecie ? bo wiesz przy diecie nie można tylko spożywać jednego posiłku tak obfitego a potem głodować .
            • kochanic.a.francuza Re: :)))) 23.07.11, 17:42
              To byly dwa posiki: obiad i lody:)
              No co? Jak tu bez loda lato przezyc?
              • black-sandra Re: :)))) 23.07.11, 17:48
                No ale wiesz w taki sposób to Ty nie schudniesz szybko i efektownie . Dieta to jednak wiele wyrzeczeń albo inaczej - przestawienie się na zupełnie inne zdrowsze jedzonko :)
                ja zamiast lodów jadałam np . jogurty z lodówki :D
                • kochanic.a.francuza Re: :)))) 23.07.11, 17:57
                  jogurty z lodówki

tez sobie dalam kiedys wmowic, ze to to samo, ale w tym roku pojawoly sie ody, ktore tak doskonale pasuja do mojego podniebienia, ze to bylby grzech nie jesc!
                  Przyznaje nastawiwniw troche naiwne, ale moze jakos zjem ciastko i bede miala ciastko?
                  • black-sandra Re: :)))) 23.07.11, 18:07
                    dokładnie po ciasteczku zostaniesz dalej ciasteczkiem :)
                    • kochanic.a.francuza Re: :)))) 23.07.11, 18:12
                      :D:D:D
                      Wlasnie odkrywam, ze smiech jest dobry na glod:D
                      Moze jakas ciekawa komedie sobie zaaplikowac zamiast glowki salaty?
                      • black-sandra Re: :)))) 23.07.11, 18:15
                        komedia to tez dobry sposób - śmiejąc się ćwiczysz mieśnie brzuszka nie katując sie specjalnie na siłce :D
                        • kochanic.a.francuza Re: :)))) 23.07.11, 18:17
                          Dzieki, dzieki, troche god zmalal. Ktos to powinien przebadac, serio, od smiania odechciewa sie jesc:)
                          • black-sandra Re: :)))) 23.07.11, 18:22
                            no popatrz a ja właśnie zajadam chipsy , też od śmiania - jak to różne rzeczy różnie na ludzi działają :)
                            • kochanic.a.francuza Re: :)))) 23.07.11, 18:31
                              To sie nazywa roznice indywidualane: ja pije alkohol tyko na wesolo, inni na smutno. Na smutno zwymiotowalabym: nie dosc, ze smutno to jeszcze gorzki alkoho do tego.
                              Ale dzieki za gatke, licze na pomoc jutro. Jutro to dopiero bedzie cyrk, jak sie obudze z jeszce wiekszym glodem. Dzieciak mnie przedrzeznia, ze i tak nie dam rady. Musze pokazac szczeniakowi gdzie raki zimuja. Serdeczne dzieki:)
      • black-sandra Re: :)))) 23.07.11, 17:16
        hotally napisała:

> a Ja jem właśnie pyszną sałatę:
        > szpinak+ czarny sezam+ orzechy+ ogórek+ rzodkiewki+ papryka+ olej lniany
        >
        > mmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))
        >
        > MNIAM MNIAM!!
        >
        A ten szpinak to świeży czy dusisz go ?
        • hotally Re: :)))) 23.07.11, 17:18
          świeży...
      • bar.anek Re: :)))) 23.07.11, 17:17
        i znowu trzeba będzie jelito szorować po tym czarnym sezamie
        • hotally Re: :)))) 23.07.11, 17:21
          czarny sezam jest bardzo zdrowy :P
          "Oriencie ceniony jest szczególnie jako element diety wspierającej rekonwalescencję. Stosowany jest również jako uzupełnienie kuracji wzmacniających. Bardzo popularny za względu na właściwości przyśpieszające wzrost włosów i ich odżywienie."
          • bar.anek Re: :)))) 23.07.11, 17:25
            za względu na właściwości przyśpieszające wzrost włosów
            - to jeszcze depilacja jelit bedzie potrzebna
            • hotally Re: :)))) 23.07.11, 17:28
              mózg se wydepiluj :P
              • bar.anek Re: :)))) 23.07.11, 17:30
                a ty klatę
        • black-sandra Re: :)))) 23.07.11, 17:21
          e tam , sezam chyba sam automatycznie wyszoruje :)
          • bar.anek Re: :)))) 23.07.11, 17:27
            jakby sam szorował to pewnie nikt by pasty do zębów nie używał tylko sezamu
            • black-sandra Re: :)))) 23.07.11, 17:34
              Bo sezam szoruje tylko jelita o ile mu sie uda przelecieć przez szpary miedzy zębami :)
              • bar.anek Re: :)))) 23.07.11, 17:41
                a jak mu się nie uda to robi czarne koronki na zębach?
                • black-sandra Re: :)))) 23.07.11, 17:46
                  jak mu sie nie uda to wypełni szparki i bedzie kolorowy uśmiech :)
      • kochanic.a.francuza Re: :)))) 23.07.11, 17:29
        Przestan, chyba musiaabym na emeryture przejsc, zeby takie frykasy dac rade robic.
        Jak Wy zyjecie? Calymi dniami nowe przepisy testujecie?
        • hotally Re: :)))) 23.07.11, 17:34
          5min roboty :) umyc i pokroic warzywa, dodac orzechy i wczesniej namoczony sezam (lepiej się przyswaja), polać olejem i gotowe :)
          • kochanic.a.francuza Re: :)))) 23.07.11, 17:39
            Najpierw musialabym gdzies jechac te frykasy kupic, a w samie wiadomo: rozne pokusy czychaja: bagietki itepe:)
    • maitresse.d.un.francais Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 17:35
      Nie ma jekiejs innej nowoczesnej metody? Sport odpada. No i jak to zrobic, zeby glownie biust odchudzic?

Nowoczesną metodą na zmniejszenie biustu przy zachowaniu linii jest operacja plastyczna. Około 10 000 zł i niebezpiecznie.
      • kochanic.a.francuza Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 17:37
        Ee... blizny zostana, juz wole pocierpiec, jak gadam o tym to mam wiecej sily. Piszcie mi cokolwiek, z Wami czuje ze schudne:)
        • maitresse.d.un.francais Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 17:47

> Ee... blizny zostana

I sutki będziesz miała gdzie indziej niż obecnie. ;-)
          • kochanic.a.francuza Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 18:05
            Cyckow nie dam tknac!
    • magnusg najgorszy jest 1 i 2 dzien.W 3 dzien 23.07.11, 17:38
      glodowki masz mniejsze odczucie glodu niz masz teraz.
      Wiem, bo kiedys sobie 7-dniowa glodowke zrobilem-ciekawe doswiadczenie i test sily woli.Bylo to w czasie urlopu, wiec nie pracowalem,ale chodzilem codziennie na spacer z psem kilka razy i po zatym tez calkiem normalnie funkcjonowalem.
      Bardzo sie wyostrza smak po takiej glodowce.Zupelnie inaczej smakuja rzeczy, ktore sie je.
      • kochanic.a.francuza Re: najgorszy jest 1 i 2 dzien.W 3 dzien 23.07.11, 17:40
        To jest glodowka? Juz 800 kcal spozylam! Glodowka to jak sie wode tylko pije.
        • lady.godiva Re: najgorszy jest 1 i 2 dzien.W 3 dzien 23.07.11, 17:46
          Obiad najwyżej 350 kalorii, nie wiem co zjadłaś, pewnie coś tłustego.
          Może poradź się jakiegoś dietetyka i ci dietę ułoży skoro sama nie umiesz.
          • kochanic.a.francuza Re: najgorszy jest 1 i 2 dzien.W 3 dzien 23.07.11, 18:00
            pewnie coś tłustego.

O nie, sushi zjadlam. Kalorie byly podane, jakies 600 kcal moja porcja. Potel lody 200 kcal, woda, herbata, herbatka ziolowa.
            > Może poradź się jakiegoś dietetyka i ci dietę ułoży skoro sama nie umiesz.

No ae co on mi poradzi: lisc salaty co 3 godziny? albo po jajka co dwie???
            Jakies sredniowiecze, zeby nie mozna bylo lekko latwo i wygodnie schudnac...:/
            • milad.a Re: najgorszy jest 1 i 2 dzien.W 3 dzien 23.07.11, 18:10
              A to taki problem zjeść a potem ruszyć tyłek i to spalić?
              • kochanic.a.francuza Re: najgorszy jest 1 i 2 dzien.W 3 dzien 23.07.11, 18:14
                Taki, ze, to co chce zjesc, czyi cztery kotlety, musialabym "paic" z pol dnia wykonujac jakies nudne czynnosci typu bieganie czy rowerowanie bez celu.
                • milad.a Re: najgorszy jest 1 i 2 dzien.W 3 dzien 23.07.11, 18:17
                  Ach, czyli to takie zdrowe chudnięcie.
                  Boże, co za leń.
                  • kochanic.a.francuza Re: najgorszy jest 1 i 2 dzien.W 3 dzien 23.07.11, 18:20
                    Boże, co za leń.

Poczulam sie urazona. Jaki len? Podlogi dzisiaj umylam: cale 70m. Jak wiesz jak wyglada mieszkanie z chlopcem w wieku szkolnym to se policz ile to mogo byc kalorii, a ile czasu.
                    Po nocach mam biegac?
                    • milad.a Re: najgorszy jest 1 i 2 dzien.W 3 dzien 23.07.11, 18:32
                      Dwie godziny siedzisz na forum. W tym czasie mogłabyś zjeść dwa kotlety a potem je spalić na rowerze. :-) Ale Ty wolisz inaczej.
                      70m mycia podłóg, pewnie jeszcze mopem, nie robi na mnie żadnego wrażenia.
                      • kochanic.a.francuza Re: najgorszy jest 1 i 2 dzien.W 3 dzien 23.07.11, 18:39
                        nie wazne wrazenia, wazne, ze to sie rowna tye kalorii co rowerek i jest czysto i pachnaco przy okazji. I nie mopem tylko na czworakach. Mopem to mozna powachlowac komputer a nie myc podlogi.
                      • kochanic.a.francuza Re: najgorszy jest 1 i 2 dzien.W 3 dzien 23.07.11, 18:41
                        "Dwie godziny siedzisz na forum."

Dzieki temu nie zjadlam ani kotleta ani nawet salaty:)
                        • milad.a Re: najgorszy jest 1 i 2 dzien.W 3 dzien 23.07.11, 18:56
                          A, no tak, właśnie o tym ten wątek, że nie chcesz tego kotleta.
                          Spox, znam wielu ludzi, którzy sportem się brzydzą.
    • lady.godiva Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 17:56
      O tu jest fajna stronka:

www.ilewazy.pl/
      Ale mnie łatwiej, jestem wegetarianką, nie ciągnie mnie do mielonego.
      Co najwyżej do bananów, ale też nie można, bo wysokokaloryczne są.
      • kochanic.a.francuza Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 18:03
        Godiva, dzieki za wsparcie, ale co ty mi tu pokazujesz??? Kawalek pieknej polskiej, wedzonej poedwiczki i piekny zolty ser!!! Dostalam slinotoku...To juz lepeij cos o salacie napisz. plis.
        • lady.godiva Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 18:20
          Ale tam piszą, że kotlet ma tylko 198, taki mały, więc zjedz i akurat zmieścisz się w normie, ale 1000 kalorii, a o 800 zapomnij.
          A potem idź pobiegać, aby ten kotlet spalić.
          • kochanic.a.francuza Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 18:28
            Dobra, dzieki, bardzo mi pomoglas, serio, Blach sandra tez. Dzieki Wam nie zjem juz nic i ide lulac. Jutro zloze raport jak mi wyszo sniadanko:) Licze na wsparcie:)znowu.
          • e-no-kolego Przez takie gadanie o jedzeniu tylko apetyt rośnie 23.07.11, 18:28
            Przez takie gadanie o jedzeniu tylko apetyt rośnie. Idę coś zjeść.
            • kochanic.a.francuza Re: Przez takie gadanie o jedzeniu tylko apetyt r 23.07.11, 18:33
              To zalezy: jak mnie back-sandra rosmieszya to mi sie odechcialo jesc. a inna jakas od eni wyzwala, to sie znowu kotleta zachcialo. Ech czlowiek jest ulomny jednak i tak podatny na wplywy...
    • soulshunter2 buuuuu 23.07.11, 18:32
      a wlasnie ze ja chce takie lody i nigdzie ich nie ma i co JA mam zrobic?
      https://www.breyers.com/handlers/imagehandler.ashx?id=5&type=large
      Zycie jest niesprawiedliwe :(
      • kochanic.a.francuza Re: buuuuu 23.07.11, 18:37
        Lody z masla? Tam jest napisane "butter".
        • soulshunter2 Re: buuuuu 23.07.11, 18:38
          orzechy sie tak nazywajo, gópia :)
          • kochanic.a.francuza Re: buuuuu 23.07.11, 18:40
            Sciemniasz, orzechy sa pekan a maslo jest maslo...:/;)
            • soulshunter2 Re: buuuuu 23.07.11, 18:57
              bo one smakujo jak maslo, a orzechy ma tu:

pikany
          • e-no-kolego Re: buuuuu 23.07.11, 18:41
            Strzel se lufe orzechówki z zamrażarki - będzie lepi :)
    • alienangel Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 18:51
      > Odchudzam sie juz czwarta godzine

To jestem lepsza, wytrzymałam 7 zanim sięgnęłam po lody do zamrażalki.
      • kochanic.a.francuza Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 18:53
        :D:D:D

Ja nie siegne, bo mi dzieciak na ambicje wjezdza .

Takie "wjazdy" tez dobrze robia na apetyt.
    • lady.godiva Re: Jestem glodna!!! 23.07.11, 18:53
      Przed śniadaniem (i każdym następnym posiłkiem) wypij szklankę wody trochę wypełni ci żołądek, jedz powoli, długo gryź i herbatę bez cukru wypij. Moja mama schudła trochę kiedyś od samego rzucenia cukru, bo dużo herbatek piła.
    • lady.godiva Re: Jestem glodna!!! 24.07.11, 10:52
      I jak dzisiaj idzie z dietą?
      • kochanic.a.francuza Re: Jestem glodna!!! 24.07.11, 11:38
        A dziekuje, juz zdaje relacje:
        Otoz, wstalam wyglodzona jak wilk (tamtych mielonych nie tknelam, nawet listka salaty nie zjadlam). Na sniadanie poszdl kotlecik i kromka cheba. Bogie uczucie, ale jakies 500 kcal.
        W poludnie jogurt 50 kcal i biszkopt tez jakies 50 kcal. teraz gotuje obiad: ziemniaki pure, ppoledwiczki w sosie i sos grzybowy. To dla rodziny. Sama nie wiem co mam zjesc. Ten obiad zbyt tuczacy, ale jak nic nie zjem to znowu zaloze wate pt "Jestem glodna";) i mi pomozecie, nie?
        A poledwiczki wchone jutro na sniadanie:)
        • lady.godiva Re: Jestem glodna!!! 24.07.11, 12:19
          Sobie może ziemniaki zjedz np 2 albo 3 ale nieduszone, same polędwiczki bez sosu i jakąś surówkę?
          A właśnie dlaczego dla rodziny nie ma surówki żadnej? Warzywa i owoce je się pięć razy dziennie;)
          • kochanic.a.francuza Re: Jestem glodna!!! 24.07.11, 12:36
            Nie mam siy stac przy kuchni.
            Rano wazylam 500 deko mniej niz wczoraj. Czyba sie za szybko odchudzam. W sklepie zrobio mi sie slabo i tak ten obiad bez sil robie.
            • kochanic.a.francuza Re: Jestem glodna!!! 24.07.11, 12:37
              500 gram mialo byc:)
        • 0ffka Re: Jestem glodna!!! 24.07.11, 12:27
          Postaraj się oszukiwać głód piciem wody mineralnej, ewentualnie plasterkiem sałatki, lub wędlinki.
          • kochanic.a.francuza Re: Jestem glodna!!! 24.07.11, 12:38
            A ty wiesz jak ta poledwiczka pachnie?
            • 0ffka Re: Jestem glodna!!! 24.07.11, 12:44
              heh... mniam!
    • kochanic.a.francuza Re: Jestem glodna!!! 24.07.11, 16:20
      Uprzejmie informuje, ze drugi dzien diety przebiega bez zrzutu, aczkolwiek zjadam wiecej niz zakladalam, jakies 1300 kcal. Nie jestem glodna tak jak wczoraj. Wczoraj bylo tylko 800 kcal. Tylko 500 kca roznicy ale zupelnie inne samopoczucie. 1300 da sie wytrzymac:) Tylko sie to bedzie wlec troche dlugo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka