Dodaj do ulubionych

źle o żonie

19.05.04, 09:55
Zanajoma do mnie:
"Nigdy niz złego nie powiedziałeś o żonie, a wszyscy o swoich żonach mówią
źle".
Wszyscy? Niemożliwe - odparłem
Wszyscy nie, to prawda. Ty i Andrzej o swoich żonach nie mówicie źle.
Obserwuj wątek
    • Gość: CamCaf Re: źle o żonie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.04, 09:58
      No to ładnie z Twojej strony, fajny z Ciebie mąż.
      • Gość: a andrzej nie? Re: źle o żonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:04
        andrzej tez fajny!
        • Gość: gero1 Re: źle o żonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:08
          no i czym ty sie chłopie chwalisz? Normalnością ?
      • Gość: gero1 Re: źle o żonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:06
        no i czym ty sie chłopie chwalisz? Normalnością ?
        • grba Re: źle o żonie 19.05.04, 10:17
          Gość portalu: gero1 napisał(a):

> no i czym ty sie chłopie chwalisz? Normalnością ?

Nie dla chwały swojej i Andrzej to napisałem, lecz do wiadomości kobiecego
          forum.
    • default Re: źle o żonie 19.05.04, 10:19
      Mój mąż mówi o mnie źle tylko do mnie. Do innych (za moimi plecami) wychwala
      mnie pod niebiosa.
      Dobrze, że czasem coś z tych pochwał do mnie okrężną drogą dociera, inaczej już
      dawno byłabym przekonana, że jestem do niczego :(
    • mamalgosia Re: źle o mężu 19.05.04, 10:26
      Też zauważyłam, ze źle się mówi o swoich współmałżonkach- w moimśrodowisku
      raczej o mężach, bo zawód mam sfeminizowany, a faceci jak są ,to kawalerowie
      • Gość: rene Re: źle o mężu/żonie IP: *.zapora / 212.160.172.* 19.05.04, 10:42
        w dziwnych środowiskach przebywacie... ;-)
        pracuję w raczej męskim zespole - wszyscy panowie, z którymi współpracuję są
        żonaci, żaden nie mówi źle swojej żonie, zwykle albo dobrze, neutralnie, albo
        wcale.
        Przebywamy ze sobą po 8 - 10 godzin dziennie, więc gdyby coś mówili, prędzej
        czy później do mnie też by dotarło ;-)
        Od znajomych kobiet też nie słyszę narzekań, poza tymi, których związki się
        rozpadły, są w separacji, w trakcie rozwodu.
        • Gość: pipi Re: źle o mężu/żonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:22
          mężczyzna mówi źle o żonie do kochanki, aby utwierdzić ją w przekonaniu , że ma
          szansę na coś więcej niż na przelotny związek.
    • Gość: Galja Re: źle o żonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 15:25
      Każdy ma taką żonę na jaką sobie zasłużył. Mówiąc o niej źle, mówi źle o sobie.
      Czyż to nie głupota?
    • appassionato Re: źle o żonie 19.05.04, 15:28
      Ja tam nie mówię źle nawet o cudzych żonach...
    • pokraczny_kotek Re: źle o żonie 19.05.04, 15:31
      może nie lubią swoich żon? kochać kochają, pożądać pożądają, ale zwyczajnie -
      nie lubią?
      mają w domu czułą kochankę, dobrą kucharkę, sprzątaczkę i drugi filar
      reperujący domowy budżet, a nie mają przyjaciela? kto wie.
      • Gość: pytajnik Re: źle o żonie IP: 62.233.163.* 19.05.04, 18:18
        i to wg ciebie ich usprawiedliwia?
    • Gość: renia Re: źle o żonie IP: 213.16.162.* 19.05.04, 20:35
      Piszesz, Grba, ze nie napisales tego ku swojej chwale, ale niestety wychodzi na
      to, ze wlasnie ku swej chwale jedynie to napisales. Bo naprawde nie widze
      innego powodu, zeby oglaszac forum kobiecemu, ze ty i Andrzej (jaki Andrzej?
      Lepper?) jestescie normalnymi mezami. Przylaczam sie rowniez do glosu osoby,
      ktora twierdzi,z e w dziwnym srodowisku sie obracasz. PRzeanalizowalam
      zachowania swoich znajomych mezczyzn, jakos nie przypominam sobie, zeby ktorys
      zle mowil o zonie swej. To chyba jest normalne, ze o swoich malzonkach nie mowi
      sie zle osobom trzecim. Zmien towarzystwo na mniej prostackie i nie bedziesz
      musial oglaszac takich rzeczy na forum. Pozdro.
      • grba Re: źle o żonie 20.05.04, 07:29
        Gość portalu: renia napisał(a):

> Piszesz, Grba, ze nie napisales tego ku swojej chwale, ale niestety wychodzi
        na
        >
        > to, ze wlasnie ku swej chwale jedynie to napisales. Bo naprawde nie widze
        > innego powodu, zeby oglaszac forum kobiecemu, ze ty i Andrzej (jaki Andrzej?
        > Lepper?) jestescie normalnymi mezami. Przylaczam sie rowniez do glosu osoby,
        > ktora twierdzi,z e w dziwnym srodowisku sie obracasz. PRzeanalizowalam
        > zachowania swoich znajomych mezczyzn, jakos nie przypominam sobie, zeby
        ktorys
        > zle mowil o zonie swej. To chyba jest normalne, ze o swoich malzonkach nie
        mowi
        >
        > sie zle osobom trzecim. Zmien towarzystwo na mniej prostackie i nie bedziesz
        > musial oglaszac takich rzeczy na forum. Pozdro.

Tak jest Reniu.
        Masz rację Reniu.
        Już zmieniam towarzystwo.
        Nic więcej nie napiszę na forum "kobieta".

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka