grba 19.05.04, 09:55 Zanajoma do mnie: "Nigdy niz złego nie powiedziałeś o żonie, a wszyscy o swoich żonach mówią źle". Wszyscy? Niemożliwe - odparłem Wszyscy nie, to prawda. Ty i Andrzej o swoich żonach nie mówicie źle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: CamCaf Re: źle o żonie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.05.04, 09:58 No to ładnie z Twojej strony, fajny z Ciebie mąż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a andrzej nie? Re: źle o żonie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:04 andrzej tez fajny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero1 Re: źle o żonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:08 no i czym ty sie chłopie chwalisz? Normalnością ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gero1 Re: źle o żonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:06 no i czym ty sie chłopie chwalisz? Normalnością ? Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: źle o żonie 19.05.04, 10:17 Gość portalu: gero1 napisał(a): > no i czym ty sie chłopie chwalisz? Normalnością ? Nie dla chwały swojej i Andrzej to napisałem, lecz do wiadomości kobiecego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: źle o żonie 19.05.04, 10:19 Mój mąż mówi o mnie źle tylko do mnie. Do innych (za moimi plecami) wychwala mnie pod niebiosa. Dobrze, że czasem coś z tych pochwał do mnie okrężną drogą dociera, inaczej już dawno byłabym przekonana, że jestem do niczego :( Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: źle o mężu 19.05.04, 10:26 Też zauważyłam, ze źle się mówi o swoich współmałżonkach- w moimśrodowisku raczej o mężach, bo zawód mam sfeminizowany, a faceci jak są ,to kawalerowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: źle o mężu/żonie IP: *.zapora / 212.160.172.* 19.05.04, 10:42 w dziwnych środowiskach przebywacie... ;-) pracuję w raczej męskim zespole - wszyscy panowie, z którymi współpracuję są żonaci, żaden nie mówi źle swojej żonie, zwykle albo dobrze, neutralnie, albo wcale. Przebywamy ze sobą po 8 - 10 godzin dziennie, więc gdyby coś mówili, prędzej czy później do mnie też by dotarło ;-) Od znajomych kobiet też nie słyszę narzekań, poza tymi, których związki się rozpadły, są w separacji, w trakcie rozwodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: źle o mężu/żonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 12:22 mężczyzna mówi źle o żonie do kochanki, aby utwierdzić ją w przekonaniu , że ma szansę na coś więcej niż na przelotny związek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galja Re: źle o żonie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 15:25 Każdy ma taką żonę na jaką sobie zasłużył. Mówiąc o niej źle, mówi źle o sobie. Czyż to nie głupota? Odpowiedz Link Zgłoś
appassionato Re: źle o żonie 19.05.04, 15:28 Ja tam nie mówię źle nawet o cudzych żonach... Odpowiedz Link Zgłoś
pokraczny_kotek Re: źle o żonie 19.05.04, 15:31 może nie lubią swoich żon? kochać kochają, pożądać pożądają, ale zwyczajnie - nie lubią? mają w domu czułą kochankę, dobrą kucharkę, sprzątaczkę i drugi filar reperujący domowy budżet, a nie mają przyjaciela? kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajnik Re: źle o żonie IP: 62.233.163.* 19.05.04, 18:18 i to wg ciebie ich usprawiedliwia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: źle o żonie IP: 213.16.162.* 19.05.04, 20:35 Piszesz, Grba, ze nie napisales tego ku swojej chwale, ale niestety wychodzi na to, ze wlasnie ku swej chwale jedynie to napisales. Bo naprawde nie widze innego powodu, zeby oglaszac forum kobiecemu, ze ty i Andrzej (jaki Andrzej? Lepper?) jestescie normalnymi mezami. Przylaczam sie rowniez do glosu osoby, ktora twierdzi,z e w dziwnym srodowisku sie obracasz. PRzeanalizowalam zachowania swoich znajomych mezczyzn, jakos nie przypominam sobie, zeby ktorys zle mowil o zonie swej. To chyba jest normalne, ze o swoich malzonkach nie mowi sie zle osobom trzecim. Zmien towarzystwo na mniej prostackie i nie bedziesz musial oglaszac takich rzeczy na forum. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: źle o żonie 20.05.04, 07:29 Gość portalu: renia napisał(a): > Piszesz, Grba, ze nie napisales tego ku swojej chwale, ale niestety wychodzi na > > to, ze wlasnie ku swej chwale jedynie to napisales. Bo naprawde nie widze > innego powodu, zeby oglaszac forum kobiecemu, ze ty i Andrzej (jaki Andrzej? > Lepper?) jestescie normalnymi mezami. Przylaczam sie rowniez do glosu osoby, > ktora twierdzi,z e w dziwnym srodowisku sie obracasz. PRzeanalizowalam > zachowania swoich znajomych mezczyzn, jakos nie przypominam sobie, zeby ktorys > zle mowil o zonie swej. To chyba jest normalne, ze o swoich malzonkach nie mowi > > sie zle osobom trzecim. Zmien towarzystwo na mniej prostackie i nie bedziesz > musial oglaszac takich rzeczy na forum. Pozdro. Tak jest Reniu. Masz rację Reniu. Już zmieniam towarzystwo. Nic więcej nie napiszę na forum "kobieta". Odpowiedz Link Zgłoś