Dodaj do ulubionych

Lepper nie żyje

05.08.11, 17:45
www.tvn24.pl/0,1713064,0,1,andrzej-lepper-nie-zyje,wiadomosc.html

Wiem, że zasadniczo trudno było go lubić ale informacja jest dla mnie nie lada zaskoczeniem..
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 17:50
      Świeć Panie nad Jego duszą.
    • niezmiennick Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 17:50
      I to samobójstwo?
      • erillzw Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 17:52
        No podobno tak..

Kurczę ja go dopdiero co widzialam w programie fakty po faktach..
        • niezmiennick Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 17:57
          I co, wyglądał na zdołowanego?
          • erillzw Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 17:58
            Bo ja wiem. Wyglądał jak zawsze.
            • niezmiennick Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 18:00
              Czyżby więc nagłe oskarżenie z prokuratury?...
              • erillzw Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 18:01
                Stary nie wiem ;)
                Podali takie info, podobno od lekarza.
                • niezmiennick Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 18:02
                  Gdybam sobie, nie można? :)
          • ka-mi-la789 Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:06
            Moja siostra widział go kilka dni temu na ulicy w Warszawie. Podobno wyglądał na bardzo zdołowanego.
        • larusse Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:49
          Najbardziej durna reakcja na wiadomość o czyjejś śmierci: a wczoraj go widziałam...

erillzw napisała:

> Kurczę ja go dopdiero co widzialam w programie fakty po faktach..
          • easyblue Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 21:37
            Naprawdę myślisz, ze uważa iż skoro wczoraj żył, to niemożliwe, by dziś nie??
            • larusse Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 22:06
              to się chyba nazywa presupozycja.

easyblue napisała:

> Naprawdę myślisz, ze uważa iż skoro wczoraj żył, to niemożliwe, by dziś nie??
          • erillzw Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 22:04
            czepiasz sie dla zasady czy dlatego, ze probujesz zabłysnac?
            • larusse Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 22:07
              to co piszesz mówi więcej o Tobie niż o mnie. ciao.

erillzw napisała:

> czepiasz sie dla zasady czy dlatego, ze probujesz zabłysnac?
              • erillzw Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 22:12
                Tak, tak :)))
    • ingeborg Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 17:52
      W dodatku to podobno samobójstwo...
      • wartosc.energetyczna Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 18:03
        ingeborg napisała:

> W dodatku to podobno samobójstwo...

samobójstwo to pierwsza hipoteza, na tę chwilę chyba mało wiarygodna (znaleziono go przed 17) media muszą coś podać, choćby pierwsze ochłapy informacji
        • six_a Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 18:06
          już podali, że się powiesił.
        • niezmiennick Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 18:07
          > samobójstwo to pierwsza hipoteza, na tę chwilę chyba mało wiarygodna

O tym, ze było to samobójstwo mówi rzecznik warszawskiego pogotowia ratunkowego. - Potwierdzam, nasz zespół był wysłany na ul. Nowogrodzką 31, lekarze stwierdzili zgon. Było to samobójstwo – mówi Marek Niemirski.
          • jan_hus_na_stosie Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:14
            niezmiennick napisał:

> > samobójstwo to pierwsza hipoteza, na tę chwilę chyba mało wiarygodna
            >
            > O tym, ze było to samobójstwo mówi rzecznik warszawskiego pogotowia ratunkowego
            > . - Potwierdzam, nasz zespół był wysłany na ul. Nowogrodzką 31, lekarze stwierd
            > zili zgon. Było to samobójstwo – mówi Marek Niemirski.

a ja się pytam na jakiej podstawie można stwierdzić, że ktoś się powiesił sam lub ktoś mu w tym pomógł bez szczegółowej sekcji zwłok? tego się nie da, więc niech nie robią z ludzi idiotów
            • 0ffka Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:17
              dokładnie...
            • niezmiennick Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:18
              Masz rację. Nie można stwierdzić bez oględzin. Skąd jednak oświadczenie o małej wiarygodności?
              • wartosc.energetyczna Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:26
                niezmiennick napisał:

> Masz rację. Nie można stwierdzić bez oględzin. Skąd jednak oświadczenie o małej
                > wiarygodności?

z tą wiarygodnością to ja zaczęłam. chodziło mi o to że pół godziny od znalezienia zwłok ciężko o 100% informację na temat szczegółów podawanych na onecie. wersje mogą się zmieniać się co kilka godzin, w miarę napływu nowych informacji.
                • niezmiennick Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:51
                  Ja tylko cytowałem wypowiedź pogotowia.
            • ka-mi-la789 Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:27
              Nie wiem, jak dziś, ale kiedyś badano dłonie nieboszczyka na obecność włókien ze sznura, na którym wisiał. Wielkich mecyi do tego nie było trzeba, wystarczyło przytknąć taśmę klejącą do wewnętrznej strony dłoni denata.
              • alienangel Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:50
                Cicho sza, bo teoria spiskowa upadnie i popsujesz niektórym zabawę.
                • ka-mi-la789 Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:54
                  Przepraszam, znowu dopuściłam do głosu mój patologiczny racjonalizm i skłonność do mocnego opierania się kończynami dolnymi o glebę.
                  • grassant Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:03
                    skąd wiesz, ze wisiał na sznurze? jeżeli rzeczywiście, powinnas być przesłuchana(-y)
                    • ka-mi-la789 Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:08
                      A gdzie napisałam, że wiem?
                    • alienangel Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:13
                      Alarm! Nezmiennick też wie!
                • marecki1947 Teoria spiskowa? 05.08.11, 21:53
                  A możesz mi, niunia, wytłumaczyć, co to znaczy według ciebie "teoria spiskowa"?
                  Bo z tego co wiadomo z historii, dzieje ludzkości składają się głównie ze spisków, a polityka w szczególności, więc z czego tu się śmiać?
                  Pomyśl czasem sama zamiast telewizją!
                  • erillzw Re: Teoria spiskowa? 05.08.11, 22:06
                    jasne, mysle, ze jaskoniocwcy spiskowali kto dostanie bardziej czerwona farbe..
                    • marecki1947 Re: Teoria spiskowa? 05.08.11, 22:18
                      Ale z ciebie pustak. Naprawdę.
                      • erillzw Re: Teoria spiskowa? 05.08.11, 22:21
                        :))))
                        • marecki1947 Re: Teoria spiskowa? 05.08.11, 22:33
                          erillzw napisała:

> :))))

No i z czego się cieszysz? Ile masz lat?
                          • erillzw Re: Teoria spiskowa? 05.08.11, 23:39
                            Usmiecham sie :) Mam dobry humor :))) jakis problem z tym, ze mozna nie byc narzekajacym na wszystko i wsyztskich ponurakiem ktory obrazana innych w necie? :)
                            • marecki1947 Re: Teoria spiskowa? 06.08.11, 15:31
                              niezalezna.pl/14251-lepper-zginal-bo-chcial-sypac#comment-241832
                              To też teoria spiskowa?
                              Żal mi cię.
                              • six_a Re: Teoria spiskowa? 06.08.11, 15:50
                                śmieszny ten link jest. gratuluję poczucia humoru.

Autor: pł, wg, | Źródło: TVN24, PAP, Niezalezna.pl, TVP Info,
                                przy czym nie ma tam ani jednej informacji, która byłaby ich własna.

a komentarze są po prostu rozwalające + lista śmierci w niewyjaśnionych okolicznościach - lech kaczyński OJP
                                i kto to kuśwa jest tymoszewicz? i tak dobrze, że nie julia tymoszewicz. dalej nie czytałam, bo mnie osłabiło.
                                • marecki1947 Re: Teoria spiskowa? 06.08.11, 17:19
                                  Współczuję ograniczenia umysłowego.
                                  Nie zapomnij zagłosować w najbliższych wyborach na swoich koleżków z Przestępczej Organizacji.
                                  • six_a Re: Teoria spiskowa? 06.08.11, 17:23

> Współczuję ograniczenia umysłowego.
                                    ja też ci współczuję.

> Nie zapomnij zagłosować w najbliższych wyborach na swoich koleżków z Przestępcz
                                    > ej Organizacji.
                                    nietfujinteres jakby, prawdaż?
                                    • marecki1947 Re: Teoria spiskowa? 06.08.11, 18:20
                                      Mój interes, bo niestety mamy demokrację, a w demokracji dwie idiotki mogą mnie przegłosować.
                                      • six_a Re: Teoria spiskowa? 06.08.11, 18:22
                                        >a w demokracji dwie idiotki mogą mnie

teraz już trzy.
                                        naucz się chociaż liczyć do wyborów, bo kartki do głosowania nie rozkminisz przy tak powalającym progu inteligencji.

iićstontboprzynudzasz.
                                        • marecki1947 Re: Teoria spiskowa? 06.08.11, 18:35
                                          six_a napisała:

> >a w demokracji dwie idiotki mogą mnie
                                          >
                                          > teraz już trzy.
                                          > naucz się chociaż liczyć do wyborów, bo kartki do głosowania nie rozkminisz prz
                                          > y tak powalającym progu inteligencji.
                                          >
                                          > iićstontboprzynudzasz.
                                          >

Nawet nie wiesz jak się błaźnisz.
                                          • six_a Re: Teoria spiskowa? 06.08.11, 19:28
                                            schowaj sobie swoje belferskie zagrywki. to nie działa.
                                            • marecki1947 Re: Teoria spiskowa? 06.08.11, 19:48
                                              Nie mam zamiaru z tobą dyskutować. Gdybyś wykazywała choćby odrobinę śladów myślenia, to mógłbym ci dużo wytłumaczyć, a tak to niestety pewna porażka.
                                              • six_a Re: Teoria spiskowa? 06.08.11, 19:51
                                                fczymproblem, wytłumacz komu innemu, a jak czegoś nie zamierzasz, to najlepiej nawet o tym nie pisz. zyskasz na skuteczności.
                                              • erillzw Re: Teoria spiskowa? 07.08.11, 04:28
                                                marecki1947 napisał:

> Nie mam zamiaru z tobą dyskutować. Gdybyś wykazywała choćby odrobinę śladów myś
                                                > lenia, to mógłbym ci dużo wytłumaczyć, a tak to niestety pewna porażka.
                                                >

mysle, ze sixa podobnie jak wiekszosc ludzi do ktorych wyjezdzasz z epitetami na dzien dobry nie ma ochoty na dysputy z chamem i prostakiem :)
                                                Porażka jest poziom jaki soba reprezentujesz.
                                • anais_66 Re: Teoria spiskowa? 07.08.11, 05:35
                                  six_a napisała:

> i kto to kuśwa jest tymoszewicz? i tak dobrze, że nie julia tymoszewicz. dalej nie czytałam, bo mnie osłabiło.

Żartujesz, prawda?!
                                  • six_a Re: Teoria spiskowa? 07.08.11, 09:55
                                    dlaczego mam żartować? gość nazywa się tymochowicz, a maciarewicz przywoływany zdaje się w innym wątku nazywa się macierewicz. jeśli nie wiesz nawet, jak się nazywa ktoś, o kim chcesz pofantazjować, to lepiej nie fantazjować.
          • wartosc.energetyczna Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:28
            niezmiennick napisał:

> > samobójstwo to pierwsza hipoteza, na tę chwilę chyba mało wiarygodna
            >
            > O tym, ze było to samobójstwo mówi rzecznik warszawskiego pogotowia ratunkowego
            > . - Potwierdzam, nasz zespół był wysłany na ul. Nowogrodzką 31, lekarze stwierd
            > zili zgon. Było to samobójstwo – mówi Marek Niemirski.

rzecznik pogotowia może potwierdzić jedynie informację o przyjęciu zgłoszenia i o zgonie, przyczyny śmierci ustala policja
            • niezmiennick Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:03
              Masz rację. Wobec braku widocznych śladów przemocy wiszenie denata na sznurze wskazuje w chwili obecnej na samobójstwo. Tak powinien był powiedzieć.
    • berta-death Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 17:54
      Często te samobójstwa coś występują.
    • alienangel Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 17:55
      Powiem szczerze, że mam ambiwalentne odczucia. Do wspominek tefałenowskich, które chyba zaczynają się odbywać, też.
      Aczkolwiek też jestem zaskoczona, zwłaszcza możliwym samobójstwem jako przyczyną.
      • erillzw Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 17:57
        Na Polsacie to samo.
        Jak zawsze posmierci kochamy wszystkich bez względu na to co jacy byli.

ja chyba najbardziej to przyczyną właśnie jestem zaskoczona.
        • niezmiennick Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 17:59
          > Jak zawsze posmierci kochamy wszystkich bez względu na to co jacy byli.

My nie. Dobrze albo wcale - owszem. Ale media nie mogą "wcale" bo one żywią się awanturą i trupem.
          • erillzw Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 18:00
            Miałam na mysli postawę mediów.
            • niezmiennick Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 18:02
              Uściśliłem tylko :)
    • devilyn Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 18:02
      Podobno się powiesił...syn ciężko chory,..przerosła go polityka.
      • magnusg Dyskusja jest zbyteczna-i tak sie nigdy w tym 05.08.11, 18:40
        panstwie nie dowiemy jak bylo naprawde.Tuskmenistan nie potrafil po kilkunastu miesiacach wyjasnic ostatecznie tragedii smolenskiej z prawie 100 ofiarami,a takie samobojstwo czy tez nie to za 2 dni w zapasc medialna popadnie i bedziemy gonic za nastepnym info.
        Panstwem rzadzi partia, ktora falszuje listy czlonkow,manipuluje wyborami i sciaga haracze.Nie wierzycie chyba, ze tutaj ktos cos moze wyjasnic.
        • elizabeth7 Re: Dyskusja jest zbyteczna-i tak sie nigdy w tym 06.08.11, 23:46
          Jak nie potrafil wyjasnic ? Przeciez to juz wiadomo. No, moze nie potwierdzili "prawdy" Maciarewicza i Kaczynskiego ale nie mozna miec wszystkiego na raz, i prawdy i tego co chce kaczynski /bo o "prawdach" maciarewicza nie ma co wspiminac/
    • juan.martin.del.uotro Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 18:06
      Tak trudno usunąć się w cień po zaznaniu wielkiej medialnej sławy.

To tylko spekulacja, nie, nie wiem, co nim powodowało. Jeśli popełnił samobójstwo.
    • hotally obczajcie komentarze 05.08.11, 18:16
      link
      • six_a Re: obczajcie komentarze 05.08.11, 18:19
        jezu, co za bzdety.
        a zabił go pewnie frank szwajcarski pseudonim stryczek
        • alienangel Re: obczajcie komentarze 05.08.11, 18:22
          Czy to jakiś portal dla paranoików?
          • hotally Re: obczajcie komentarze 05.08.11, 18:27
            Wierzysz, że sam się powiesił?
            • alienangel Re: obczajcie komentarze 05.08.11, 18:36
              Będę bardzo delikatna - nie traktuję cię poważnie. Ciężko mi uwierzyć, że jesteś prawdziwa i że takie cuś chodzi po świecie. W związku z czym nie licz na wymianę zdań z mojej strony.
            • anais_66 Re: obczajcie komentarze 07.08.11, 05:53
              hotally napisała:

> Wierzysz, że sam się powiesił?
              >
              A Ty jaką masz teorię?
        • marecki1947 Re: obczajcie komentarze 05.08.11, 22:05
          six_a napisała:

> jezu, co za bzdety.
          > a zabił go pewnie frank szwajcarski pseudonim stryczek
          >

Dziecinko, mało wiesz o tym świecie.
          • six_a Re: obczajcie komentarze 06.08.11, 12:20
            bo jego śmierć była nie z tego świata...
            weź przestań, a dziecinki to sobie poszukaj w rodzinie. może łojciec sie nada.
      • erillzw Re: obczajcie komentarze 05.08.11, 18:22
        Standard. teoria spiskowa dziejów winna jest kazdej smierci..
        • marecki1947 Re: obczajcie komentarze 05.08.11, 22:20
          erillzw napisała:

> Standard. teoria spiskowa dziejów winna jest kazdej smierci..

Co to znaczy "teoria spiskowa"? Umiesz to wyjasnic, czy powtarzasz bezmyślnie bzdury z tefałen?
    • magnusg Kalisz-zostaw kotlet i lec raport pisac 05.08.11, 18:23
      Ty lubisz o samobojcach raporty pisac i wszystkich ich smiercia obwiniac.

Jak widze ta hipokryzje na portalach w komentarzach pod tym info, to mnie na wymioty zbiera.nagle wszyscy za Andrzejkiem placza jak za wlasna matka.Dla mnie to calkowicie obojetne info.Nie lubilem goscia, uwazalem go za kretacza i groznego egoiste, wiec plakal za nim nie bede.
      • hotally Re: Kalisz-zostaw kotlet i lec raport pisac 05.08.11, 18:28
        Ja też nie płaczę... pytanie- czy sam się powiesił?
        • magnusg Re: Kalisz-zostaw kotlet i lec raport pisac 05.08.11, 18:33
          Nie wiem-tez go o takie rzeczy raczej bym nie posadzal.Ale co ja go tam znalem-w TV mogl byc calkiem inny niz prywatnie.
    • jan_hus_na_stosie dziwne jest tylko to 05.08.11, 18:53
      że człowiek ledwo wyzionął ducha a już wszystkie media piszą, że to samobójstwo chociaż nie przeprowadzono jeszcze żadnej sekcji zwłok.

Przecież nie ma nic "prostszego" niż zamordować człowieka i upozorować samobójstwo, więc skąd ten oznajmujący tryb zdań a nie przypuszczający w mediach?

wiadomo, że Lepper miał dostęp do wielu tajemnic państwowych a także niejasne kontakty z różnymi ciemnymi biznesmenami, więc wersja, że został zamordowany wcale nie jest taka z dupy wzięta i nieprawdopodobna

ale oczywiście media głównego nurtu już są pewne wersji, że to na pewno samobójstwo było
      • berta-death Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:03
        Bo news, że popełnił samobójstwo lepiej się sprzedaje.
        • vandikia Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:15
          ja tam nie wiem ale widziałam teraz wywiad z łapanki z jakimś jego kolegą i jednak dziwne się wydaje, że szukał wszelkiej pomocy dla syna, po znachorach jeździł i nagle ciach niech się dzieje co chce
          z drugiej strony każdy ma swoją granicę wytrzymałości i może coś sprawiło, że jego granica dzisiaj została przekroczona
          kim by nie był, przykre
          • jan_hus_na_stosie Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:20
            vandikia napisała:

>i może coś sprawiło, że j
            > ego granica dzisiaj została przekroczona

no np. 3 napakowanych osiłków, jeden mógł przywiązywać linę a dwóch trzymać Leppera aby się nie wyrywał, zapewne jak go wieszali Lepper jeszcze żył i zapewne bezpośrednią przyczyną śmierci było uduszenie, a fakt, że ktoś mógł mu pomóc, no cóż...
            • 0ffka Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:30
              Słuchałam w TV INFO wywiadu z Renatą Beger. Ona twierdzi, że to absurd, aby jej kolega chciał popełnić samobójstwo. Miał wiele planów rodzinnych i zawodowych, w tym powrót na salony polityczne. Dla mnie każda polityka to wyjątkowe bagno....
              • vandikia Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:46
                dlategóż jak się chciałam z kolegami z LO zapisać do młodzieżówki, to mój tatuś powiedział, że mnie wydziedziczy i nie chce mnie widzieć
                drugi raz mi tak powiedział jak chciałam iść do szkoły oficerskiej :)
              • hotya Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 22:09
                Taaa, zauważ jednak, że Renata Beger rozmawiała z nim telefonicznie trzy miesiące temu, a widziała go rok temu. W tym czasie wiele się mogło zmienić. Nagle Renata jest ekspertem od stanu ducha Leppera.
                • 0ffka Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 23:50
                  Nie zastanawia Cię fakt, że media wszystko od razu wiedzą bez badań, ekspertyz kryminalistycznych,etc...
            • grassant Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 20:12
              znowu ruscy?
      • hotally Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:17
        maniPOlacja
        Ja nie wierzę w samobójstwo.
        WSI go stworzyło, WSI go odstrzeliło. A wiadomo, ze WSI= tvn, dlatego szybko mają przygotowaną wersję wydarzeń, aby szary Kowalski nie miał czasu zacząć myśleć.
        • erillzw Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:21
          Ally myslalam, ze umiesz jednak myslec samodzielnie. Ale widze, ze sie bardzo pomylilam.
          • hotally Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:26
            To co napisałam to fakty.
            • erillzw Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 20:34
              Poza tym, ze WSi stworzyl tvn to w Twojej wypowiedzi sa wybujale dywagacje w mysl zasady PO jest złe, stoi na wszelkimi szachrajstwami i w ogole cala polska stoi jednym wielkim spiskiem.
              Fakty tobys zdaje sie chciala widziec zeby bardziej PO nienawidzic za zamykanie stadioniow dla kibicow.
              • soulshunter2 Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 21:03
                dziewczynko, jestes glupsza niz to ustawa przewiduje, ale mamy demokracje (jaka by ona nie byla) wiec wolno ci.
                • marecki1947 Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 21:58
                  soulshunter2 napisał:

> dziewczynko, jestes glupsza niz to ustawa przewiduje, ale mamy demokracje (jaka
                  > by ona nie byla) wiec wolno ci.

Najgorsze jest, że w demokracji dwie takie idiotki moga cię przegłosować.
                  • wildor Re: dziwne jest tylko to 07.08.11, 00:44
                    > Najgorsze jest, że w demokracji dwie takie idiotki moga cię przegłosować.

W autokracji wystarczy jeden idiota... Twoje zarozumialstwo musi sięgać daleko, jeśli mniemasz, że autokratą decydującym o wszystkim byłbyś Ty :-)
                    • marecki1947 Re: dziwne jest tylko to 07.08.11, 11:22
                      tak, tak,
                      a teraz weź sobie książkę do historii i poczytaj, kiedy to Polska była najsilniejszym krajem - kiedy rządził nią jeden idiota, czy kiedy bydło dorwało się do władzy.
                      Możesz też zapytać panią od historii.
              • marecki1947 Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 21:57
                erillzw napisała:

> Poza tym, ze WSi stworzyl tvn to w Twojej wypowiedzi sa wybujale dywagacje w my
                > sl zasady PO jest złe, stoi na wszelkimi szachrajstwami i w ogole cala polska s
                > toi jednym wielkim spiskiem.
                > Fakty tobys zdaje sie chciala widziec zeby bardziej PO nienawidzic za zamykanie
                > stadioniow dla kibicow.

Żal mi cię, pustostanie.
                Poczytaj:
                pokazywarka.pl/b8zr7z/
                • soulshunter2 Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 22:00
                  Bajki z serii "poczytaj mi mamo" jej zapodaj lepiej. Nic innego nie zrozumie.
                • erillzw Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 22:09
                  Bardzo sie ciesze, ze zgodnie ze swym jakze wysokim poziomem ktory kaze Ci obrazac ad personum osoby do ktorych plujesz w necie wkleiles linka do czegos co potwierdzialm :) Grunt to czytac ze zrozumieniem :)

btw. Jak juz nauczyc sie czytac ze zrozumieniem to polecam i ta lekture - monsieurb.nowyekran.pl/
                  • marecki1947 Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 22:41
                    erillzw napisała:

> Bardzo sie ciesze, ze zgodnie ze swym jakze wysokim poziomem ktory kaze Ci obra
                    > zac ad personum osoby do ktorych plujesz w necie wkleiles linka do czegos co po
                    > twierdzialm :) Grunt to czytac ze zrozumieniem :)
                    >
                    > btw. Jak juz nauczyc sie czytac ze zrozumieniem to polecam i ta lekture - monsieurb.nowyekran.pl/

Tą lekturę możesz sobie wsadzić w d..., zmanipulowany lemingu.
                    Służba Bezpieczeństwa może i powinna kreować rożne stowarzyszenia, kluby czy nawet partie polityczne. Ma za zadanie głęboko infiltrować istniejące gremia kierownicze tych organizacji na szczeblu centralnym i wojewódzkim, a także na szczeblach podstawowych, muszę być one przez nas operacyjnie opanowane. Musimy zapewnić operacyjne możliwości oddziaływania na te organizacje, kreowania ich działalności i kierowania ich polityka." – (Czesław Kiszczak na posiedzeniu kierownictwa MSW, luty 1989 r.)
                    Powstanie portalu „Nowy Ekran” mieści się w pojęciu budowania „trzeciej siły” na prawicy.
                    Wszystkie, niemal klasyczne elementy budowania „trzeciej siły”, można odnaleźć w inicjatywie powołania portalu internetowego „Nowy Ekran”. Mamy zatem: bogatego emigranta (jak sam się określa - „Polaka Patriotę Humanistę”), przybywającego na ratunek ojczyźnie, są wyraźne motywy polityczne i biznesowe, kwitnie patriotyczna i „bogoojczyźniana” retoryka oraz populizm poglądów gospodarczych, a nad całością czuwają „prawicowe autorytety”, ludzie ze stowarzyszeń wojskowych i beneficjanci poprzedniego systemu.
                    • erillzw Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 23:40
                      Z przyjemnoscia czytam jak pławisz się we własnym błocie niskiego poziomu który poza obrażaniem i wulgaryzmami niczego innego nie potrafi z siebie wykrzesać :)
                      • marecki1947 Re: dziwne jest tylko to 06.08.11, 15:47
                        Niunia: niezalezna.pl/14251-lepper-zginal-bo-chcial-sypac#comment-241832
                        • erillzw Re: dziwne jest tylko to 07.08.11, 04:30
                          :D:D:D:D
      • six_a Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:17
        po pierwsze, piszą, że "prawdopodobnie", po drugie śledztwo i tak będzie, po trzecie znaleźli go w siedzibie partii, a nie w prywatnej chałupie, gdzie można mieć dużo czasu na pozorowanie, a i tak ślady zostają.
      • erillzw Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:25
        jan_hus_na_stosie napisał:

> że człowiek ledwo wyzionął ducha a już wszystkie media piszą, że to samobójstwo
        > chociaż nie przeprowadzono jeszcze żadnej sekcji zwłok.

Media piszą, że samobójstwo bo takie oświadczenie wydal kierownik pogotowia które przyjęło zgłoszenie. Nie wydaje mi się by nagle wszystkie portale informacyjne zmówily sie jednym forntem żeby poudawac, ze morderstwo zamaskuje sie samobojstwem.

> Przecież nie ma nic "prostszego" niż zamordować człowieka i upozorować samobójs
        > two, więc skąd ten oznajmujący tryb zdań a nie przypuszczający w mediach?

ryly? Z doświadczenia prawisz? Czy z bogatej wyobraźni?

> wiadomo, że Lepper miał dostęp do wielu tajemnic państwowych a także niejasne k
        > ontakty z różnymi ciemnymi biznesmenami, więc wersja, że został zamordowany wca
        > le nie jest taka z dupy wzięta i nieprawdopodobna

Jasne i właśnie teraz gdy miał takie nic do powiedzienia postanowili go spektakularnie powiesić w siedzibie partii. mhm.. na pewno. Teoria spiskowa..

> ale oczywiście media głównego nurtu już są pewne wersji, że to na pewno samobój
        > stwo było

A jakie to są media "nie-głownego" nurtu? Nasz dziennik?
        >
        • hotally Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:29
          Wszystkie ogólnopolskie media są zależne politycznie, kierowane przez 2-3koncerny.
          Tak więc wszędzie masz takie same newsy.
          Reszta nie ma siły przebicia.
          • six_a Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:34
            ludzie, no naprawdę. a jakby w jednej gazecie pisali, że się powiesił, w drugiej że zabili go, ale uciekł, w trzeciej, że beger rzuciła w niego cegłą, a w czwartej, że jest postacią z legendy, to byś się lepiej czuła? co za różnica kto co pisze, sprawą i tak się zajmie prokuratura, a co ma wyciec to i tak wycieknie, w dzisiejszych czasach nie da się utrzymać niczego w tajemnicy.
          • erillzw Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 20:34
            Jaaasne. Oczywiscie. A kennediego kto zabił?
            • easyblue Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 21:45
              Jasne, ze Tusk, a raczej jego dziadek, ten z Wehrmachtu:P
        • kombinerki.pinocheta Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:43
          Akurat tutaj Hus ma racje.

Media przyjmuja juz jedna wersje i sie jej trzymaja, a tak naprawde nic nie wiadomo.

Chca z goscia zrobic desperata. Na razie za malo informacji.

> Jasne i właśnie teraz gdy miał takie nic do powiedzienia postanowili go spektak
          > ularnie powiesić w siedzibie partii. mhm.. na pewno. Teoria spiskowa..

Pamietam, ze kiedys cala Polska smiala sie z Leppera, a czolowi politycy kpili z niego gdy powiedzial, ze w Polsce USA trzymala terrorystow.
          Z jednej strony Lepper nie powinien o tym w ogole wspominac, ale z drugiej tutaj nie wiadomo komu wierzyc.

A teraz idz pozmywac naczynia lub zatancz bredgensa. "Taniec na glowie jak ktos nie wie."
          • simply_z Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:44
            to prawda wszyscy nabijali sie z więzienia w Klewkach i co? Lepper miał rację,
            • alienangel Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:52
              A tutaj racja.
            • berta-death Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 20:02
              Często wydarzenia, które są niekorzystne z punktu widzenia grupy rządzącej a nie bardzo da się je ukryć, prezentuje się opinii publicznej w otoczce teorii spiskowej albo daje się je do przekazania jakiejś kontrowersyjnej postaci, która ma opinię błazna. Do tego jak się je podkoloryzuje tak, żeby brzmiały absurdalnie a potem jeszcze się zasypie media kpinami na ich temat, to jest szansa, że jednak nie dojdzie do skandalu.
          • six_a Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:57
            hus czyta onet albo pudelka i manipuluje zamiast podać cytaty - widziałam kilka niusów w żadnym nie ma, że z całą pewnością popełnił samobójstwo.
            eeeetam.
          • erillzw Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 20:38
            Wszystko bardzo fajnie ale zauwaz, ze od kilku lat Lepper juz z sensacjami nie wyskakwial. Bo niby skad je mial miec skoro nie byl nawet blisko władzy?

Nie dopatrywalabym sie z gruntu spisku bo polityk popelnil samobojstwo. Ale to widze popularne jest z zasady uznac, ze jakies trajne sluzby uciszyly goscia o ktorym sie juz w ogole prawie nie slyszalo, ze media sa wrogie i stronnicze i prawde "widza" nieliczni bo wiedza, ze PO jest zle. Do tego sprowadzaja sie takie deliberacje.
      • 0ffka Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 19:26
        jan_hus_na_stosie napisał:

> że człowiek ledwo wyzionął ducha a już wszystkie media piszą, że to samobójstwo
        > chociaż nie przeprowadzono jeszcze żadnej sekcji zwłok.

Dokładnie.
        Mnie przeraża to, jak ludzie dają sobą manipulować przez media.
        • erillzw Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 20:40
          och tak.. ludzie.. inni.. ale ja jestem lepsza.. widze wiecej, nie daje soba manipulowac :D
          Zawsze mnie bawi ludzkie przekonanie o swiatlosci swego umyslu i jego odpornosci na manipulacje ;)
          Złudnym przekonaniu..
          • 0ffka Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 21:19
            Ja podchodzę sceptycznie do informacji, które podawane są przez mass-media i mam własne zdanie na dany temat, przeciwieństwie do ciebie, krytykującej mnie za to :)
            • erillzw Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 22:12
              Ale ja nie krytykuje Ciebie ze masz wlasne zdanie. ja sie usmiecham do tego, ze tak naiwnie wierzysz, ze jestes poza manipulacja :) Ponadto to Twoje "wlasne zdanie" i tak jest wypadkowa wielu informacji, m.in z mediow :)
              • 0ffka Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 23:52
                Skąd gazeta wie co było przyczyną śmierci tego pana, skoro nie ma jeszcze ekspertyz policyjnych? Przecież to idiotyzm!
                • erillzw Re: dziwne jest tylko to 06.08.11, 15:07
                  Ale gazeta nie wie. Gazeta jest od spekulowania, skladania strzepow infromacji i rzucaniu czegos szarej masie ktora jest rzadna sensacji. Co Ty wczoraj sie urodzilas? Od zawsze tak bylo, ze gazeta rzucala sobie jakies tam teksty, bo ktos gdzies powiedzial a reszte sobie dopowiedzieli.

No chyba, ze lubisz sie wkurzac na to, ze cos dziala tak samo od lat za kazdym razem gdy to widac, to spoko :)
      • gr.eenka Re: dziwne jest tylko to 05.08.11, 22:20
        też jestem tego zdania.
        Ciekawe kto na tym skorzysta.?
        Może ta w nadchodzących wyborach?
        Coś wiedział .
        To był krzykacz, który operował faktami.
        Coś wiedział.
        • 0ffka Re: dziwne jest tylko to 06.08.11, 13:31
          Heh.. kampania wyborcza rozpoczęta...
    • izabellaz1 Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:37
      Czerwona marynarka pani prowadzącej Wiadomości - totalnie nie na miejscu.
      • six_a Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:47
        a pani prezenterka powinna być w żałobie twoim zdaniem? co ona jest rodziną leppera?
        dżizas, lada moment ktoś ogłosi tygodniową żałobę narodową.
        • alienangel Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:53
          I czarna wstążeczka przypięta powinna być.
        • izabellaz1 Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:00
          Nie chodzi o żałobę narodową.
          • niezmiennick Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:29
            Prawie każdego dnia mówią o wypadkach drogowych, zgonach, zabójstwach i samobójstwach. Lepper lepszy?
            • anais_66 Re: Lepper nie żyje 07.08.11, 06:17
              niezmiennick napisał:

> Prawie każdego dnia mówią o wypadkach drogowych, zgonach, zabójstwach i samobójstwach. Lepper lepszy?

Może i nie, ale Twoje dzieci/wnuki będą się o nim o nim uczyć na lekcjach historii.
      • soulshunter2 Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:43
        moze majtki zalozyla czarne
        • izabellaz1 Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 21:15
          Jak jeszcze stanik miała w tym kolorze, to może być.
    • grassant Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:54
      erillzw napisała:

> Wiem, że zasadniczo trudno było go lubić

a kogo łatwo lubić??????
      • hotally Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 19:59
        oczywiście Mnie.
        Ale byście płakali, gdyby to Mnie powiesili...
        • well_ness Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:07
          On był symbolem. Jego śmierć to koniec pewnej epoki.
          • niezmiennick Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:30
            Nie sądzę. Warcholstwo, chamstwo i tym podobne cechy są wieczne.
          • 3artka Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:37
            Jakim symbolem??? Chamstwo, brak kompetencji i buta. O zmarłych nie mówi się źle, ale taki był.
            • soulshunter2 Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:45
              Lepper byl szczwanym lisem kutym na 4 nogi i wcale nie byl taki glupi na jakiego wygladal (jakiego go pokazywali).
              • 3artka Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:49
                Głupi nie był, ale prostacki okrutnie.
                • soulshunter2 Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:57
                  nie bardziej niz reszta naszej "elyty" politycznej.
                  • 3artka Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 21:24
                    soulshunter2 napisał:

> nie bardziej niz reszta naszej "elyty" politycznej.

No, może tak dałabym mu jeden punkt procentowy więcej.
              • anais_66 Re: Lepper nie żyje 07.08.11, 06:23
                soulshunter2 napisał:

> Lepper byl szczwanym lisem kutym na 4 nogi i wcale nie byl taki glupi na jakiego wygladal (jakiego go pokazywali).

Ciekawa rozmowa była zalinkowana w dniu śmierci Leppera na GW. Zdziwiona byłam. Pozytywnie. Nie mogę znaleźć w natłoku nowych informacji :(
            • hotally Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 22:19
              Mi się Lepper zawsze z Latem z pzpnu kojarzył. Ten sam prostacki rechot...
    • soulshunter2 Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:38
      taaaaa, takie samo samobojstwo jak z Blida. Juz to kupuje.
    • rozczochrany_jelonek Re: Lepper nie żyje 05.08.11, 20:56
      służby specjalne dały , służby specjalne odebrały .
    • alienangel Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 12:16
      Z tym forum jest coraz gorzej.:/ Nie spodziewałam się, że aż tylu poje... tu pisuje.
      Już wiem dlaczego swojego czasu przestałam tu bywać.
      • wszedlem Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 12:29
        ja tez jestem zaskoczony. nie tyle podejrzeniami o manipulacje wladz i telewizji w kwestii smierci AL, co tym szerzacym sie przekonaniem, ze PO to tylko zlo i jak teraz zaglosujemy na PiS to wszystko bedzie fajnie i polityka zostanie oczyszczona z wszelkiego brudu. pozapominali ci ludzie co sie w kraju dzialo? zaden ze mnie zwolennik PO, ale wybieram mniejsze zlo.
        • six_a Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 12:49
          zbiorowa amnezja.
          kariera leppera zaczęła się na dobre od koalicji z pis. pis pożarł leppera, a potem go wyrzygał na aut, jak już nie był potrzebny. po nigdy się z lepperem pod rękę nie prowadzała, co przy "hipertajemniczej" śmierci jakoś jest pomijane, zawsze musi być kozioł ofiarny i ręka tajnych służb. nawet powiesić się w tym porąbanym kraju nie można.
          • wszedlem Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 13:25
            z jedenej strony chca dobrze zarabiac, jezdzic na egzotyczne wczasy i lcd w pokoju miec do ogladania tancow z gwiazdami, a z drugiej pluc na niemcow i rosjan, awanturnictwo w pe uprawiac i sasiadow do kosiciola zaganiac. w zasadzie to wlasnie mi sie rozjasnilo dlaczego czesto gesto nazywaja sami siebie prawdziwymi polakami. wlasnie dlatego.
            • 0ffka Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 13:41
              Wybacz...np: mam przyjaciół Niemców i Rosjan mieszkających tymczasowo w Polsce.
              Leppera postrzegałam bardzo źle w polskiej polityce. Ale nikt mi nie wmówi, że prosty, zdrowy chłop ze wsi wiesza się, gdy jego śmiertelnie chory syn potrzebuje pomocy! Nie zostawił nawet żadnego listu pożegnalnego. Obracał się w bardzo dziwnym towarzystwie. Poza tym Lepper planował powrót na "salony polityczne". Uważam że byłoby źle, gdyby na nie wrócił, ale nikt nie zrobi mi w mózgu wody.
              PS
              Nie oglądam prześnej TV :) i nie wiedziałam, że lcd to luksus :D
              • six_a Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 14:59
                >Ale nikt mi nie wmówi, że prosty, zdrowy chłop ze wsi wiesza się, gdy jego śmiertelnie chory syn potrzebuje pomocy!
                a znasz go aż tak dobrze? skąd wiesz, jaka wiadomość na tyle go mogła poruszyć? to tak jak ktoś tam stwierdził: wyglądał na bardzo zdołowanego albo wyglądał normalnie. nawet jak się kogoś w miarę zna, to trudno określić rzeczywiste samopoczucie, a co dopiero, jak się kogoś znało z tiwi.

i objaw no mi, skąd czerpiesz wieści, masz jakieś inne źródło poza policją i prokuraturą czy po prostu chodzi o to, że teorie spiskowe są fajniejsze, bo dłużej można się nimi upalać?
                • 0ffka Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 17:03
                  ty masz super wtyczki, skoro wiesz co było przyczyną śmierci przed diagnozą kryminologów i prokuratury :)
                  bez odbioru
                  • six_a Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 17:26
                    > ty masz super wtyczki,
                    no, i tak się zwykle kończy całkiem prośba o podanie innych/wiarygodnych źródeł.
                    • 0ffka Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 17:55
                      Oki... poszukaj w archiwum z wczoraj na TV INFO
                      Tam były wypowiedzi jego znajomych, wywiady z nimi. Sorry nie znam tego środowiska, więc nazwisk nie pamiętam. Tylko kojarzę Renetę Beger. Był z nią także wywiad i jakimiś facetami z jego partii, przyjacielami. Ogólnie polityka zwisa mi kalafiorem, ponieważ uważam, że to jest szambo.
                      PS
                      Sixa uszanujmy się nawzajem. Ty masz inne zdanie ode mnie i spoko. Nie warto "drzeć kotów" o takie pierdoły.
                      • six_a Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 18:07
                        ależ ja Cię szanuję, tylko jak widzę kolejny wpis o klakierach albo o innych wiarygodnych źródłach, to mi się słabo robi. nie ma w takim przypadku żadnych źródeł wiarygodnych oprócz policji, pogotowia i prokuratury.

wywiady i wrażenia postronnych osób też nie mają szczególnie znaczenia, jeden będzie mówił, że był zdołowany, drugi, że pełen entuzjazmu - to jest TYLKO czyjś odbiór danego człowieka, a nie żadne fakty. fakty są takie, że znaleziono go o którejś tam godzinie martwego ze sznurem na szyi, a policja wygenerowała wstępne oświadczenie, że na razie nie ma przesłanek do oświadczeń, że ktoś mu pomógł. i tyle. trudno w takiej sytuacji mieć pretensję do gazet, że piszą o powieszeniu się.
                        • 0ffka Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 18:50
                          Sixa powiedz mi, jak mogą być ekspertyzy skoro dopiero upływa 24 godz od tego wydarzenia? Przecież jeszcze nie było sekcji zwłok, etc... Zapewne tak samo jak ja, nie przyjmujesz prawdy objawionej przez Wyborczą, która tuż po tej tragedii tj o 17 godz dnia wczorajszego podawała, że to było SAMOBÓJSTWO, tylko czekasz na wyniki śledztwa? Nie pisałam o Tobie pisząc o klakierach. Ciebie znam z licznych wątków na forach tematycznych i nie posądzam Cię o spamowanie. Poza tym szanuję Cię.
                          • six_a Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 19:25
                            zacytuj mi dowolne źródło, które wspomina o istniejących ekspertyzach lub opiera na nich swoje teorie.
                            przecież masz czarno na białym napisane wszędzie, że sekcja będzie w poniedziałek. czy to oznacza, że wyników oględzin na miejscu nie można ogłaszać?
                            serio, nie rozumiem o co Ci chodzi. tak jest w przypadku każdej głośnej śmierci, dlaczego w przypadku leppera ma być inaczej?
                            • 0ffka Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 19:41
                              Sixa przeczytaj jeszcze raz to co napisałam! Myślę że jesteśmy tego samego zdania a Ty z uporem maniaka robisz ze mnie swojego wroga :) Poddaję się! Zarzucasz mi coś czego nie napisałam :D
                              • 0ffka Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 19:47
                                Sixa może to ja Ciebie nie rozumiem i Ty uważasz tak jak napisała Wyborcza, że to jest samobójstwo, chociaż nie ma jeszcze wyników śledztwa?
                                To też się podaję :) Masz rozmowa jest bezcelowa w takim razie.
                              • six_a Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 19:49
                                czytam, 0ffka, bardzo uważnie to, co piszesz. z Twojego pisania wynika tyle, że gazety powinny milczeć do czasu pojawienia się ekspertyz. tak nigdy nie było, nie ma i nie będzie, ponieważ relacjonuje się wszystko, łącznie ze wstępnymi oświadczeniami. postulat by prasa się zamknęła i nie snuła domysłów, jest, delikatnie rzecz ujmując, mało życiowy. lepper nie jest tutaj jakimś wyjątkiem. będą się pojawiały krzykliwo-sensacyjne tytuły, bo ich zadaniem jest przyciągnięcie czytelnika. natomiast w treści wczorajszych artykułów nie znajdziesz zdecydowanego TAK, to było samobójstwo, przynajmniej nie w ogólnopolskiej i niebędącej śmieciem, czyli tabloidem albo tubą kosmitów.

na tym sobie zakończę.
                                • 0ffka dowody w postaci linka 06.08.11, 19:57
                                  Zobacz:
                                  wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10074033,Andrzej_Lepper_nie_zyje__samobojstwo_najpewniej_z.html
                                  To link z pierwszej www Gazety
                                  • 0ffka kolejne dowody w postaci linków Gazety, TOK FM 06.08.11, 20:04
                                    kolejne linki:
                                    1.
                                    cyt:
                                    Jak się teraz czuje Andrzej Czuma, który zaprzeczył istnieniu nacisków? Odszedł człowiek który jest ofiarą tych nacisków - mówił w TVP Info Jacek Żakowski komentując samobójczą śmierć Andrzeja Leppera
                                    cdn:
                                    wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10073250,Andrzej_Lepper_nie_zyje__Zakowski___To_ofiara_naciskow_.html2.
                                    cyt:
                                    Andrzej Lepper nie żyje. Ostatnie godziny przed samobójstwem
                                    wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10071912,Andrzej_Lepper_nie_zyje__Ostatnie_godziny_przed_samobojstwem.htm3.
                                    cyt:
                                    Andrzej Lepper nie żyje. Powiesił się w biurze Samoobrony
                                    www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,10071519,Andrzej_Lepper_nie_zyje__Powiesil_sie_w_biurze_Samoobrony.html
                                    Odnośniki do podobnych tytułów znajdziesz obok tych 3 artykułów.
                                    • six_a Re: kolejne dowody w postaci linków Gazety, TOK F 06.08.11, 20:07
                                      jesu, a na kogo ci wygląda człowiek wiszący na sznurze w łazience? na ofiarę wybuchu gazu?
                                      czepiasz się na siłę.
                                      • 0ffka Re: kolejne dowody w postaci linków Gazety, TOK F 06.08.11, 20:15
                                        Och dobra dajmy pokój wisielcowi.
                                        Ani ja, ani Ty nie byłyśmy jego zwolenniczkami a teraz nad jego trupem kruszymy kopie.
                                        PAX Sixa :)
                                        • six_a Re: kolejne dowody w postaci linków Gazety, TOK F 06.08.11, 20:20
                                          > PAX Sixa :)
                                          jestem na tak:)
                                    • 0ffka poprawione linki do artykułów Gazety i TOK FM 06.08.11, 20:14
                                      cyt:
                                      "Jak się teraz czuje Andrzej Czuma, który zaprzeczył istnieniu nacisków? Odszedł człowiek który jest ofiarą tych nacisków - mówił w TVP Info Jacek Żakowski komentując samobójczą śmierć Andrzeja Leppera"
                                      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10073250,Andrzej_Lepper_nie_zyje__Zakowski___To_ofiara_naciskow_.html
                                      cyt:
                                      "Andrzej Lepper nie żyje. Ostatnie godziny przed samobójstwem"
                                      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10071912,Andrzej_Lepper_nie_zyje__Ostatnie_godziny_przed_samobojstwem.html
                                      cyt:
                                      "Andrzej Lepper nie żyje. Powiesił się w biurze Samoobrony"
                                      www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,10071519,Andrzej_Lepper_nie_zyje__Powiesil_sie_w_biurze_Samoobrony.html
                                      Odnośniki do podobnych tytułów znajdziesz obok tych 3 artykułów.
                                  • six_a Re: dowody w postaci linka 06.08.11, 20:06
                                    to ma być ten dowód? to jest artykuł napisany/zaktualizowany dzisiaj po oświadczeniu prokuratury.

występują w nim też takie trudne do przetrawienia słowa jak: "najpewniej", "hipoteza", "pierwsze ustalenia" i "wskazuje na", "przyczyną śmierci mogły być" - rozumiem, że niektórzy czytają co piętnaste słowo albo widzą, co chcą widzieć, ale to jakiś nadal nie usprawiedliwia tworzenia fikcji w temacie tematu;)

po co się tak męczysz, napisz po prostu, że prokuratur kłamie.
                                    • 0ffka Re: dowody w postaci linka 06.08.11, 20:20
                                      a nie chce mi już babrać w szambie!
                                      www.youtube.com/watch?v=NIebQPz7bHs
                          • anais_66 Re: Lepper nie żyje 07.08.11, 06:43
                            GW i inne media powoływały się na info z policji i od rzecznika pogotowia. Wszystkie mniej więcej w tym samym czasie. Jakie informacje miały podać? Poczekajmy do poniedziałku? Widać nie znasz się na tej pracy.
              • wszedlem Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 15:22
                podobnie jak smolenski maz stanu i jego jeszcze politycznie aktywny brat skupiasz sie na malo istotnych szczegolach i odpowiadasz mi rzekomo rzeczowo calkowicie pomijajac sedno sprawy. szkoda czasu.

ps. twoje preferencje jako widza i poziom luksusu, w ktorym przebywasz tez nie maja nic do rzeczy, ale nie wyrobilas i chcialas udowodnic, ze ty nie z tych glupich. czy sie udalo czy nie... ocene pozostawie tobie.
                • 0ffka Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 17:04
                  robisz projekcje i tyle w temacie
                  bez odbioru
          • grassant Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 13:31
            nawet powiesić się w tym porąbanym kraju nie można.

to akurat dosć łatwo sie udaje, tyle, że na ogół wykonuje się to we własnym domu, w stodole, lub w lesie.
            • 0ffka Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 13:43
              Grassant, może tym ludziom płacą za pisanie tych dyrdymałów wychwalających "jedynie słuszną objawioną prawdę" kreowaną przez mass media?
              • grassant Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 13:50
                niewykluczone, ze ktoś czerpie z tego osobiste korzyści
                • 0ffka Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 17:07
                  Gazeta pisała o takich oszołomach klakierach. Są bezrobotni, bez ambicji i intelektu. Łapią się każdej pracy, nawet tak nędznej, jak spamowanie na rzecz pracodawcy na forach za parę groszy.
            • six_a Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 14:54
              to były prywatne pomieszczenia, więc można powiedzieć, że w domu. ale na terenie siedziby partii, więc raczej trudno wparować, powiesić gościa i wyparować.
        • anais_66 Re: Lepper nie żyje 07.08.11, 06:35
          wszedlem napisał:

> ja tez jestem zaskoczony. nie tyle podejrzeniami o manipulacje wladz i telewizji w kwestii smierci AL, co tym szerzacym sie przekonaniem, ze PO to tylko zlo i jak teraz zaglosujemy na PiS to wszystko bedzie fajnie i polityka zostanie oczyszczona z wszelkiego brudu. pozapominali ci ludzie co sie w kraju dzialo? zaden ze mnie zwolennik PO, ale wybieram mniejsze zlo.

Nie przesadzaj, czytam wątek od deski do deski i nie widzę takiej deklaracji. Pracowałam i z SLD, i PiS i z PO - i nie mam wątpliwości...
    • grassant było albo...albo...? 06.08.11, 13:33
      i wybrał "honorowe" wyjście??
    • marecki1947 Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 15:45
      Kto następny?
      niezalezna.pl/14251-lepper-zginal-bo-chcial-sypac#comment-241832
    • wiarusik Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 15:48
      to kiedy ostatni kaczor zrobi to samo? kto się będzie bił po przyrodzeniu za to że szczuł? :P
    • na-tasza Re: Lepper nie żyje 06.08.11, 16:53
      mnie natomiast wkurzają całe te dywagacje nie oparte na faktach. samobójstwo, nie samobójstwo - jak można takie wnioski wyciągać nie mając danych.
      wisielcza bruzda na szyi - wielkie mi mecyje dowodzące słuszności teorii - każdy sam powieszony albo powieszony przez kogoś ją ma. gdzie info o czy był obcy materiał genetyczny pod paznokciami, co z mikrośladami sznurka na palcach. naczelna zasada kryminalistyki zakłada, że zawsze jest jakaś mimowolna wymiana mikrośladów pomiędzy ofiarą a przestępcą - no chyba, że ten ubrany w skafander kosmiczny. ale takiemu trudno byłoby wejść niepostrzeżenie. no i badania toksykologiczne, czy w organizmie nie było jakiś - paraliżujących substancji by lepper nie mógł się bronić - czytaj nie wymienić materiału z napastnikiem.
      a z drugiej strony - zastanawia mnie brak listu, ktoś kto liznął sławy i profitów z niej związanych pewnie chciałby być cytowany, lub zwyczajnie ludzko wytłumaczyć rodzinie. choroba syna śmiertelna nawet - sama jestem matką i przy czymś takim nie zafundowałabym choremu dziecku dodatkowego obciążenia - jak już to po jego śmierci.
      problemy finansowe to może być także przyczyną, ale dwojakiego rodzaju - nie daję rady więc kończę ze sobą, albo nie daję rady spłacać więc kończą ze mną.

i dlatego w tym wszystkim najbardziej w.ku...a mnie bełkot mediów bez żadnych faktów, popierających taką czy inną teorię
    • marco-o Re: Lepper nie żyje 07.08.11, 08:32
      Duża strata dla Polski :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka