29.08.11, 21:32
ludzie nagrywają filmiki z super pasjonujących gier video i wrzucają je na youtuba, a inni komentują te super wypasione filmiki :)

www.youtube.com/watch?v=CGhj28H20uI&feature=related
jazda traktorem lub kombajnem i koszenie zboża, dosłownie fascynująca gra!

jaki jest cel gry? skoszenie 100 hektarów w jak najlepszym czasie?
i taki gracz co? siedzi 5 godzin przed kompem i kosi zboże? LOL
Obserwuj wątek
    • alienka20 Re: ale czad 29.08.11, 21:34
      Cico! ja pilnowałam szpinaku na Wolnych Farmerach :P!
      • jan_hus_na_stosie Re: ale czad 29.08.11, 21:38
        a jaką muzykę ludzie do tych filmików podkładają :]
        www.youtube.com/watch?v=qWh78zQF7Lo&feature=related
        • alienka20 Re: ale czad 29.08.11, 21:44
          Ratunku!
    • kitek_maly Re: ale czad 29.08.11, 21:43
      Nieno, każdy powód dobry, żeby poczuć się lepszym od innych.
      • jan_hus_na_stosie Re: ale czad 29.08.11, 21:46
        wynocha
        • kitek_maly Re: ale czad 29.08.11, 21:50
          Pszepraszam, czy to aby nie szanowny pan ubolewa nad tym, że ludzie się teraz nie szanują, nie posiadają żadnych wartości przewodnich oraz posługują się językiem rynsztokowym?
          • jan_hus_na_stosie Re: ale czad 29.08.11, 21:53
            chyba coś powiedziałem, wyjdź
            • kitek_maly Re: ale czad 29.08.11, 21:58
              LOL ;D

Jak chcesz zmieniać świat, to zacznij od siebie, HIPOKRYTO.
            • kitek_maly Re: ale czad 29.08.11, 21:58
              > chyba coś powiedziałem, wyjdź

A w taki sposób, to możesz sobie rozmawiać ze swoją sunią. :)
              • jan_hus_na_stosie Re: ale czad 29.08.11, 22:01
                sunią to może ty jesteś dla swojego fagasa
    • sootball Re: ale czad 29.08.11, 21:43
      inni pasjonują się bandą facetów w krótkich spodenkach latających nie wiadomo po co za jedną piłką, albo dwoma mięśniakami piorącymi się nawzajem po pyskach.
      I co?
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: ale czad 29.08.11, 21:49
      Słuchaj - jedni lubią grać w gry strzelankowe, bo karabiny są wypasione, a inni lubią grać w gry rolnicze bo zaawansowany sprzęt rolniczy też jest wypasiony.
      I tyle. Zreszta mam koleżankę (z rodziny rolniczej) która za każdym nowoczesnym kombajnem się na drodze obraca :D Także każdemu wedle gustu.

Ale muzyka fakt - wypasiona. :D
      • kitek_maly Re: ale czad 29.08.11, 21:53
        Noweźniegadaj,bonieprzetłumaczysz. :)

Jan się czuje KUUUUUL, bo oni nawalają 5h dziennie w gry a on 5h dziennie spędza na klikaniu po YT, bo chyba w inny sposób nie znałby tak wielu linków do tak wielu coraz to marniejszych filmików, prawda?
    • anaisanais96 Re: ale czad 29.08.11, 22:05
      Rety, nic nie mów. Mój mąż właśnie od 2 tygodni w to gra i ma juz dosyć. Potrafi przez pięć godzin kosić, siać itp. Do tego ma założone słuchawki by słuchać warkotu traktora czy kombajna. Przedtem prowadził pociąg:/
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: ale czad 29.08.11, 22:08
        anaisanais96 napisała:

> Rety, nic nie mów. Mój mąż właśnie od 2 tygodni w to gra i ma juz dosyć. Potra
        > fi przez pięć godzin kosić, siać itp. Do tego ma założone słuchawki by słuchać
        > warkotu traktora czy kombajna. Przedtem prowadził pociąg:/

Eee, można pójść w jeszcze wiekszą specjalizację - są symulatory śmieciarki, czy maszyn do robót drogowych.
        A swoją drogą, to ZAWSZE jest powód dla którego jeden z domowników chowa się za słuchawkami. I nie chodzi tu o traktor.
    • soulshunter Re: ale czad 29.08.11, 22:28
      panie, czad to ja mam pod chalupa. Wlasnie kreca jakis epizod do "Szpilek na Giewoncie" i chyba juz 20 raz przerabiaja te sama scene. Chyba tam wyjde i ich wszystkich pogonie, albo bede bral po pińć złotyk od kazdego ujecia.
      • wersja_robocza Re: ale czad 29.08.11, 22:32
        Ty masz Szejbalównę w szpilkach a u mnie tylko Rysiek z Klanu, więc nie narzekaj, bo Cie niebo czymś pokarze.
        • soulshunter Re: ale czad 29.08.11, 22:39
          juz mnie pokaralo, mieszkaniem w miejscu w ktorym mieszkam. Zamieniasz sie dablju ar?
          • wersja_robocza Re: ale czad 29.08.11, 22:41
            I zrezygnowałbyś z gór przez Szejbalównę na rzecz Ryśka??
            • soulshunter Re: ale czad 29.08.11, 22:44
              pani, a bo ja wiem co to za jeden ten Rysiek? Byle spokoj byl, a nie ciagle cos.
              • wersja_robocza Re: ale czad 29.08.11, 22:47
                Uuu Ryska z Klanu nie znasz?? Rysiek co chwilę wpada w tarapaty. Taka melepeta z niego.
                • soulshunter Re: ale czad 29.08.11, 22:57
                  ten Klan to jakas mafia jest? Bo nic dziwnego ze w tarapaty wpada.
                  • wersja_robocza Re: ale czad 29.08.11, 22:59
                    Proszę. Celem doinformowania.
                    Kilka wpisów i ani słowa o linkowanej przez janka grze z kombajnem.
                    • soulshunter Re: ale czad 29.08.11, 23:01
                      sory winetu, nemtudum nic a nic mi to nie mowi.
                      • wersja_robocza Re: ale czad 29.08.11, 23:03
                        Sztandarowy program misyjny tvp. O więziach rodzinnych.
                        Nic? Zero?
                        • wersja_robocza Re: ale czad 29.08.11, 23:03
                          Znaczy więzach.
                          • soulshunter Re: ale czad 29.08.11, 23:06
                            0, jak bymcykcyk. Ale szejbalowna nie grala, tylko ten goprowiec jakas lale pijana w 3 dupy cholowal, a tego co go szejbalowna w dupe pilnikiem dziabnela w pierwszej czesci jakies gonili i on sie darl "ratunku" i mu marynarke sciagneli jak gogonili. Sam widzialem 20 razy. I jeszcze panu z uoscypkami kazali polfasiąg przestawic zeby bylo go lepiej widac.
                            • wersja_robocza Re: ale czad 29.08.11, 23:10
                              Nie znam ich i to wersja oficjalna i ostateczna, znam tylko ją.:P
                              • soulshunter Re: ale czad 29.08.11, 23:11
                                no jak nie? No ten wysoki mlody goprowiec, chyba Bartek go nazywajo, nie zna pani? We wszystkich odcinkach gral.
                                • wersja_robocza Re: ale czad 29.08.11, 23:15
                                  Znam tylko ją. Ze zwiastunów kolejnych sezonów. Tak się to nazywa.:P
                                  • soulshunter Re: ale czad 29.08.11, 23:17
                                    pani, to moze zwiastuja jaka porzadna zime tego roku, coby wreszczie mozna posmigac na deskak.
                • pattaya_x Re: ale czad 29.08.11, 22:58
                  5 h to jest malo, znam ludzi, ktorzy takiemu zyciu poswiecaja doslownie cale swoje zycie nawet czasu na spanie nie maja graja i graja 23h/dobe, paranoja
                  • wersja_robocza Re: ale czad 29.08.11, 23:04
                    5ha i 23h? Co mozna tyle czasu robić? Siać i orać na zmianę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka