triismegistos 13.09.11, 11:30 Właśnie dowiedziałam się o intrygach pewnej żmii i skutecznie zepsuło mi to humor na cały dzień. Wrr, wr, wr!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salma75 Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 11:30 Ujęłabym to inaczej - ludzie bywają podli. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 11:34 A tam, się nie masz czym przejmować? Strzel se Aksamitnego i pomyśl - co ta żmija może? No nic nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 11:37 AA widzisz, gdyby nic nie mogła, to by mnie tak nie niosło. Cały problem zasadza sie w tym, ze moze sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 11:41 triismegistos napisała: > AA widzisz, gdyby nic nie mogła, to by mnie tak nie niosło. Cały problem zasadz > a sie w tym, ze moze sporo. * A to gorzej. A wiesz czemu się tak zawzięła na Cię? No i może Ty możesz uprzedzić jakoś jej działania? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 11:51 Doskonale wiem dlaczego. Kiedyś blisko się koleżankowałam z tą babką, ale sie skonflitowałysmy. Mniejsza o to z czyjej winy, bo wina zawsze po obu stronach leży. Niestety, nie wystarczyło jej uciecie kontaktów i zaczęła bruździć. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 11:59 N dobra, ale - tak realistycznie - co Ty możesz zrobić w kwestii brużdżenia? Może skontrować tak, żeby wyszła na głupią i niegodną zaufania? Zabezpieczyć się? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 12:06 Absolutnie nic nie mogę. Rozpuściła o mnie parszywe informacje składające sie z półprawd i kłamstw (fakt, że niegdyś się blisko koleżankowałyśmy sprawił, ze wie o mnie parę rzeczy co dodaje plotom wiarygodności) i ogólnie namieszała. Moje próby sprostowania tematy skończyły się komentarzami w stylu "winny się tłumaczy" Nabruździła wśród ludzi, którzy nie byli na tyle mi bliscy, by byli wobec mnie lojalni, ale z różnych powodów dla mnie ważni. Jestem bezsilna. A bomba wybuchła nagle, po kilku miesiacach od konfliktu. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 12:15 Niefajnie. Właściwie możesz tylko siedzieć i patrzeć. Szkoda popsucia relacji tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 13:24 > Nabruździła wśród ludzi, którzy nie byli na tyle mi bliscy, by byli wobec mnie > lojalni, ale z różnych powodów dla mnie ważni. no ja tutaj widze kolosalna sprzecznosc. Jesli ktos nie jest mi bliski a ni w obec mnie lojalny, to mam gleboko w dupce co o mnie wie lub co o mnie mowi, o waznosci w/w nie wspominajac. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Kobiety są podłe 14.09.11, 09:57 Taki przykład z doopy rzucę. Mój szef abslutnie nie jest mi bliski,le jego opinia na mó temat jest da mnie niezmiernie ważna. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 14:18 bron boze sie nie tlumacz. Najgorsze co mozna zrobic. Jesli wazni ludzie sluchaja plotek a nie opieraja sie na wlasnych odczuciach i wrazeniach to krzyz na droge. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 14:34 > A bomba wybuchła nagle, po kilku miesiacach od konfliktu. Z takim poslizgiem? Moze pamiec jej szwankuje i dlatego. Czasami powie sie cos polgebkiem, a ktos juz sam sobie dospiewa albo zinterpretuje po swojemu i potem roznosi falszywki. Chyba, ze nagle jej sie pogorszylo w zyciu i musiala jakos odreagowac, a ze do Ciebie miala stare zale to Ci sie dostalo. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Kobiety są podłe 14.09.11, 10:50 Sa tez tacy, ktorzy potrafia czekac na sprzyjajace okolicznosci. Wyznaja zasade "co sie odwlecze to nie uciecze". Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 11:39 Koleżanka dopuściła się niewybaczalnie seksistowskiej uwagi, więc biegiem uzupełniam. Bo za chwilę będzie za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 11:42 Ale, że jak wstrętni i komu? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 11:45 raohszana napisał: > Ale, że jak wstrętni i komu? > oj z zasady wsttrętni i już! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 11:51 gr.eenka napisał: > > oj z zasady wsttrętni i już! * No, ale mi, na ten przykład, niektórzy nie są wstrętni. I co ja mam zrobić?! Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 11:47 No tak ogólnie, no. Żeby nie było, że kobiety podłe a mężczyźni etycznie i estetycznie neutralni (wstrętnym wszak można być na 2 sposoby). Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 11:52 poly_gamer napisał: > No tak ogólnie, no. > Żeby nie było, że kobiety podłe > a mężczyźni etycznie i estetycznie neutralni > (wstrętnym wszak można być na 2 sposoby). * No dobrze, ale mogę tak tylko do południa, a potem zmiana? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 11:59 poly_gamer napisał: > Zależy jaka zmiana. * In plus, oczywiście, a nie jak ze szpakiem i bocianem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 12:05 A in plus z bocianem i szpakiem może być? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 12:15 Nie. Takiej opcji nie ma. Ale może specjalnie dla Ciebie wymyślę podczas lvlowania. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 12:18 A z samym bocianem bez szpaka? Albo lepiej jednak coś wymyśl... Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 12:23 poly_gamer napisał: > A z samym bocianem bez szpaka? > Albo lepiej jednak coś wymyśl... * Dopóki ja nie wymyślę to możesz Ty pomyśleć, ale już nie ornitologicznie. O. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 12:41 poly_gamer napisał: > To może muszki i motylki? * Kotki i kotki najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 12:48 Zgoda. To teraz powiedz, co z kotkami i kotkami zrobić należy. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 13:13 poly_gamer napisał: > Zgoda. > To teraz powiedz, co z kotkami i kotkami > zrobić należy. * A to już wedle uznania. Ja na przykład mam ochotę swoje przywiązać za nogę do grzejnika. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 13:19 Doskonały pomysł, ale poczekaj z tym na zimę. Będzie lepszy efekt. Ja jednak powrócę do poprzedniego pomysłu, bo jedynym zwierzęciem dostępnym w zasięgu wzroku jest mucha. Mogę ją złapać i nóżki powyrywać. Ale chyba mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 13:22 poly_gamer napisał: > Doskonały pomysł, ale poczekaj z tym na zimę. > Będzie lepszy efekt. * A jaki? > Ale chyba mi się nie chce. * A coś w ogóle Ci się chce? Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 13:31 > > Będzie lepszy efekt. > * > A jaki? Kot się pobudzi termicznie. > A coś w ogóle Ci się chce? Niewiele. Ale dla Ciebie mogę złapać tę muchę. Powiedz słowo a muchę możesz uważać za swoją. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 13:37 poly_gamer napisał: > Kot się pobudzi termicznie. * Bez grzejnika też wydają się pobudzone... termicznie i nie tylko. > Niewiele. > Ale dla Ciebie mogę złapać tę muchę. Powiedz słowo > a muchę możesz uważać za swoją. * Wyrok śmierci na tę muchię! Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 13:42 > Bez grzejnika też wydają się pobudzone... termicznie i nie tylko. Do zamrażarki z nimi! > Wyrok śmierci na tę muchię! Wykonany. Ale wybiłem w ten sposób 100% okolicznej fauny i czuję się samotny. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 13:47 poly_gamer napisał: > Do zamrażarki z nimi! * Żeby lodówkę rozpirzyli?! > Wykonany. > > Ale wybiłem w ten sposób 100% okolicznej fauny > i czuję się samotny. * No, ale masz foruma. I mnie na forumie :P Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 14:00 > Żeby lodówkę rozpirzyli?! Dlatego do zamrażarki a nie lodówki. Ale może w takim razie odwróćmy myślenie. Masz jakiś piec? > No, ale masz foruma. I mnie na forumie :P Czuję się pokrzepiony. Z tym forumem i z Tobą na nim nie zginę na pewno! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 14:14 poly_gamer napisał: > Dlatego do zamrażarki a nie lodówki. * A zamrażarka to nie jest ta część lodówki na dole, co w niej lód mieszka? > Ale może w takim razie odwróćmy myślenie. > Masz jakiś piec? * Jako kocyk wykorzystam może. Tylko jak ich uspokoić żeby leżeli grzecznie? > Czuję się pokrzepiony. > Z tym forumem i z Tobą na nim nie zginę na pewno! * Pewno, że nie. Nie ma opcji. W razie czego oferujemy usługi rezurekcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A mężczyźni wstrętni. 13.09.11, 14:20 > > Ale może w takim razie odwróćmy myślenie. > > Masz jakiś piec? > * > Jako kocyk wykorzystam może. Tylko jak ich uspokoić żeby leżeli grzecznie? Właśnie przy pomocy pieca. Jak nie zamrażarka, to może on. > > Z tym forumem i z Tobą na nim nie zginę na pewno! > * > Pewno, że nie. Nie ma opcji. W razie czego oferujemy usługi rezurekcyjne. Czyli full service. Teraz jestem już zupełnie spokojny. Oddalam się z foruma w celu zlokalizowania jakowejś muchi na jutro. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: A mężczyźni wstrętni. 14.09.11, 10:58 Ach te muchi, ach te muchi wykonuja dziwne ruchi. Odpowiedz Link Zgłoś
poly_gamer Re: A mężczyźni wstrętni. 14.09.11, 11:32 C u d n e !!! A ja myślałem, że nie trawię Czesława I jak się chłopaki wczuwają! :) Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 12:29 eee tam, na każdą francę znajdzie się sposób :) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 12:07 Pfffff, jedna żmija i od razu kobiety są? No weź. A poza tym kobiety są świetne. Kobiety-feministki bo reszta to wiadomo, że już nie;) Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 12:10 No racja, racja.. To się trochę potłumaczę. Tytuł wątasa wcale nie oznacza, ze uogólniam, po prostu jestem wściekła, bezradna, bezsilna, i nie wyrażam sie zbyt precyzyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 12:14 triismegistos napisała: > No racja, racja.. To się trochę potłumaczę. Tytuł wątasa wcale nie oznacza, ze > uogólniam, po prostu jestem wściekła, bezradna, bezsilna, i nie wyrażam sie zby > t precyzyjnie. Rozumiem:( Trudno coś więcej napisać jak nie wiadomo o co chodzi ale weź se pomyśl, że jak ktoś robi świństwa to tak naprawdę jest bardzo nieszczęśliwy i trzeba mu współczuć i tyle. Nie denerwować się, prawda się obroni. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 12:13 ech, pewnie dlatego ja nie mam przyjaciółek... Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 12:17 varia1 napisała: > ech, pewnie dlatego ja nie mam przyjaciółek... No to z kim gadasz o orgazmach, niefajnych zachowaniach faceta, pięknej sukience co Cię na nią nie stać albo o tej książce co ON z niej nic nie rozumie gdyż jest facetem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 12:38 asystentka_prezesa_zarzadu napisała: > varia1 napisała: > > > ech, pewnie dlatego ja nie mam przyjaciółek... > > No to z kim gadasz o orgazmach, niefajnych zachowaniach faceta, pięknej sukienc > e co Cię na nią nie stać albo o tej książce co ON z niej nic nie rozumie gdyż j > est facetem?;) O tym wszystkim rozmawiam z koleżankami- z wyjątkiem tej książki napisanej do góry nogami....:) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 12:54 o orgazmach nie gadam, ja je przeżywam jeśli już muszę gadać, to raczej z partnerami, niż z przyjaciółkami co to są "niefajne zachowania faceta"? o paskudnym zachowaniu ex męża gadam z obecnym partnerem, albo czasem z moją mamą a co to za książki, z których według ciebie facet nic nie rozumie? bo jak jakieś harlequiny to ja też nie rozumiem... nie czytam "babskich" typowo lektur, a o innych możemy gadać do woli Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 13:54 varia1 napisała: > o orgazmach nie gadam, ja je przeżywam > jeśli już muszę gadać, to raczej z partnerami, niż z przyjaciółkami > > co to są "niefajne zachowania faceta"? o paskudnym zachowaniu ex męża gadam z o > becnym partnerem, albo czasem z moją mamą > > a co to za książki, z których według ciebie facet nic nie rozumie? > bo jak jakieś harlequiny to ja też nie rozumiem... nie czytam "babskich" typowo > lektur, a o innych możemy gadać do woli A to to męskie towarzystwo sprawiło, że tak serio odpowiadasz na pytanie zadane z przymrużeniem oka?;) No ale jeśli ma być poważnie to ja uważam, że przyjaciółka/i to wartość nieoceniona. I że ta kobieca przestrzeń dużo daje kobiecie tak w ogóle. Kobiece przyjaźnie, wsparcie, radości, bycie razem uważam za bardzo rozwijające. To samo zresztą tyczy się mężczyzn i jak facet nie ma swoich przyjaciół facetów to jest jakiś taki niemęski no. Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 14:58 asystentka_prezesa_zarzadu napisała: > A to to męskie towarzystwo sprawiło, że tak serio odpowiadasz na pytanie zadane > z przymrużeniem oka?;) > No ale jeśli ma być poważnie to ja uważam, że przyjaciółka/i to wartość nieocen > iona. I że ta kobieca przestrzeń dużo daje kobiecie tak w ogóle. Kobiece przyja > źnie, wsparcie, radości, bycie razem uważam za bardzo rozwijające. > To samo zresztą tyczy się mężczyzn i jak facet nie ma swoich przyjaciół facetów > to jest jakiś taki niemęski no. Hehehe, moje koleżanki są lepsze od kolegów bo są bardziej szczere i nie lansują się. Mam rzecz jasna dwóch bardzo bliskich kumpli, ale dziewczyny mówią wiecej:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 15:16 wlody1 napisał: > > Hehehe, moje koleżanki są lepsze od kolegów bo są bardziej szczere i nie lansuj > ą się. Mam rzecz jasna dwóch bardzo bliskich kumpli, ale dziewczyny mówią wiece > j:):):) Laski też się potrafią lansować i to jak! Jak wchodzę na fb to tam się głównie laski lansują na przykład;) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 15:04 ale kto powiedział że ja odpowiadam serio?;) przyjaźnie z kobietami mnie zawiodły... może z wyjątkiem mojej mamy, ale to poza przyjaźnią zupełnie inna relacja Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 15:15 varia1 napisała: > ale kto powiedział że ja odpowiadam serio?;) > > przyjaźnie z kobietami mnie zawiodły... może z wyjątkiem mojej mamy, ale to poz > a przyjaźnią zupełnie inna relacja Oj no bo tak poważnie napisałaś o tych orgazmach i harlekinach;) No i rozumiem oczywiście, że jak się zawiodłaś na kobietach to trudno, żebyś miała o kobietach dobre zdanie;) ale kurczę-dobra przyjaciółka to naprawdę skarb. Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 15:26 tak, do czasu, aż zacznie ci robić "koło pióra" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 12:18 varia1 napisała: > ech, pewnie dlatego ja nie mam przyjaciółek... * Oj tam, największe świństwa wywinęli mi faceci. I to jeden po drugim :P Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 12:37 raohszana napisał: > varia1 napisała: > > > ech, pewnie dlatego ja nie mam przyjaciółek... > * > Oj tam, największe świństwa wywinęli mi faceci. I to jeden po drugim :P > Prawdziwe wieprze:) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 12:40 wlody1 napisał: > Prawdziwe wieprze:) * Nie obrażając wieprzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
policjawkrainieczarow Re: Kobiety są podłe 13.09.11, 14:42 uscislij, to znaczy ja jestem podla, bo jestem kobieta, a pewna zmija jest tez kobieta i skoro ona bruzdzi, to ja jestem tez zla? nie nadazam za twoim blyskotliwym tokiem myslenia. ty tez jestes podla, jak rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie nie filozuj 13.09.11, 14:51 ona chciala tylko napisac, ze jej fakfrend ma inna fakfrendke. Odpowiedz Link Zgłoś
wlody1 Re: nie filozuj 13.09.11, 14:59 wez_sie napisał: > ona chciala tylko napisac, ze jej fakfrend ma inna fakfrendke. > I że się fakują from time to time:) Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: nie filozuj 14.09.11, 10:03 Oczywiście że ma, i to niejedną. Nie wiem jednakowż co mój ff i jego ff mają do tematu. Jednak ufam, że wyjaśnisz przystępnie. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: nie filozuj 14.09.11, 11:06 triismegistos napisała: > Oczywiście że ma, i to niejedną. Nie wiem jednakowż co mój ff i jego ff mają do > tematu. Jednak ufam, że wyjaśnisz przystępnie. Podejrzewam że chodzi o karmę - w sensie że należało ci się :D za tych bezbożnych FF :) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Kobiety są podłe 14.09.11, 13:33 Jest stary dobry sposob: isc ze znajomymi na glebszego i przekonac ich, zeby byli po Twojej stronie barykady. Odpowiedz Link Zgłoś