andrzejek4747
26.09.11, 17:38
pozwolcie ze tutaj nie bedziemy sobie ublizac ani wysmiewac sie z siebie...otoz chcialbym zalozyc taki malutki kacik z poradami kobiet dla mezczyzn...ja np chcialbym wiedziec jeszcze wiecej o prowadzeniu gospodarstwa domowego...czytaj - mieszkanie...wiem ze zaraz powiecie--masz swoja zone to sie jej pytaj ale ja chcialbym np zrobic niespodzianke zonie i wykazac sie wiedza ktora sam gdzies raczylem zdobyc a nie tylko od niej...moje pytanie pierwsze...jak dobieracie ciuchy w praniu by nie zabarwily sie...albo drugie pytanie...macie pewnie podlogi typu panele czy jak sie to u nas mowi- laminat...jak je nablyszczacie by lsnily jak przyslowiowe psa jajca...albo jesli macie psy--ja mam labradora--to co robicie by tej cholerze nie wylazila tak siersc bo w domu jest to naprawde duzy klopot...albo pielegnacja kwiatow--co robicie by wam zakwitaly i zawsze mialy fajny wyglad..u mnie orchidee szlag trafil...palme mialem sliczna tez robi sie sucha...chociaz wszystkie kwiaty podlewam regularnie..albo budzet domowy---jak go prowadzicie by wam zawsze wystarczalo od 1-go do 1-go..szanowne panie...wzniescie sie ponad wlasna niechec do nas i pomozcie biednym facetom...bo oswiadczam wam ze procz tych co to wyleguja sie przed telewizorem na kanapie z piwem w reku sa tez tacy co zajmuja sie normalnie domem tak jak i wy...to jak...pomozecie??