sylwii_br 25.05.04, 14:50 Chcę sobie przekłuć pępek , ale mam pytanie do właścicielel kolczyków w tym miejscu , czy to boli i czy długo sie goi . Czy w związku z gojeniem odczówa się jakiś dyskomfort. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hispana Re: Przekłuć pępek:) 25.05.04, 14:55 ja mialam przekluty pepek w 1996 - wtedy jeszcze nie bylo profejsonalistow zajmujacych sie tym - goilo mi sie dlugo, papralo, nie moglam spac na brzuchu, nosic innych spodni niz niskie biodrowki, ciagle mnie bolalo, o wszystko zaczepialo... teraz mam blizne i chce ja usunac - zle to wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Przekłuć pępek:) 25.05.04, 15:04 przede wszystkim musi to zrobić profesjonalista, potem troche boli ale da sie wytrzymać, ale po 6 ciu miesiącach jest o.k. Potem to juz nie mogłam opędzić sie od chłopaków, na dysce, w pubie wystarczyło, że założyłam krótką bluzkę już wariowali wokół mnie czasami to nawet 8 -iu. Sex jest zajebisty odjazd na maxa, Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniołek Re: Przekłuć pępek:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 15:17 trza se bylo zalozyc w mniej widocznym miejscu, np. na wardze, mialabys spokoj. ja tam mam na wardze i starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Przekłuć pępek:) IP: *.132-136-217.adsl.skynet.be 25.05.04, 17:10 Odradzam! Stanowczo odradzam. W zalkadach czesto daja znieczulenie tylko w posaci zelu mrozacego a to jest cale gowno w porownaniu z bolem.Mi rok temu na mozg padlo i sobie przekulam.Myslalam,ze umre z bolu. Koszmar. Po miesiacu zdjelam do badziewie. Nie sluchaj sie Kopova,sciemnia bo to to facet. Boli,boli,boli jak cholera! Ale zrobisz jak zechcesz! Odpowiedz Link Zgłoś
bzdura24 Re: Przekłuć pępek:) 25.05.04, 17:50 nie strasz tak. dwa tygodni temu przklowalam.. kobieta psiknela czyms tylko.Bolalo, ale zyje... i jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinkaaa Re: Przekłuć pępek:) IP: *.interka.pl 26.05.04, 23:12 Przebijałam dokładnie 2 miesiące i 3 dni temu..... Sam moment przebicia boli jak diabli,ale to malenka chwilka. Mnie najbardziej bolało naciąganie skóry do przebicia.Nie pozwól sobie przebijac pistoletem!!!!!!! te kolczyki sa za krótkie i potem beda wrastac :/ Ja ma juz calkiem niezle wygojone,ślicznie wygląda... Przez tydzien po przekłuciu chodziłam jakbym była w ciąży (brzuch na pierwszym planie ;) ) Jesli jestes pewna,ze chcesz,to przebijaj . Odpowiedz Link Zgłoś