Dodaj do ulubionych

Dobry wieczór

02.10.11, 20:50
Wieczór. Nie mam ochoty na nic, nie chce mi się czytać, oglądać, robić czegokolwiek. Myśl o poniedziałku czyhającym już na mnie za ostatnimi godzinami weekendu napawa mnie smutkiem. Niemoc totalna. I znowu w TV "Be Italian"! Oszaleję kiedyś patrząc na tę Italian. Hilfe!
Obserwuj wątek
    • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 20:53
      Wie helfen?
      • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:02
        Nie znam niemieckiego za bardzo, użyłam Hilfe, bo w tym języku zawołanie o pomoc brzmi bardziej dramatycznie. Ale jeśli pytasz jak pomóc, to proszę zlikwiduj Be Italian;-)) To na początek;-)
        • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:04
          Done. Tak skutecznie, że nawet nie wiem o czym mówisz.
          • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:07
            :-)))
    • zamysleniee Re: Dobry wieczór 02.10.11, 20:56
      a ja prysznic zaliczony, świat jest fajny i co tam, że poniedziałek tuż tuż, o!
      • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:01
        Pełna solidarność.
      • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:04
        Zazdroszczę Twojego nastawienia. Zazwyczaj również nie marudzę, ale jutrzejszy dzień w pracy naprawdę zapowiada się tak, że nie mam na co czekać za bardzo;-)
    • six_a Re: Dobry wieczór 02.10.11, 20:57
      to ić spać
      dobranoc
    • khadroman Re: Dobry wieczór 02.10.11, 20:57
      iś raten du saufen or kifen aber sznal ales góte bis morgjen
      Roman
      • gyubal_wahazar Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:47
        Które z tych tam to grudzień ?
    • zamysleniee Re: Dobry wieczór 02.10.11, 20:59
      (niech już wtorek będzie)
      • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:01
        Byle nie czwartek :)
        • zamysleniee Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:03
          dobra idźmy na kompromis, Ty załatw jutro wtorek, a ja wyrzucę czwartek
          • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:05
            Ja tam do środy mam weekend :)
            • zamysleniee Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:08
              mężczyźni zawsze mają lepiej!
              • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:23
                Więc zamiast na nas pyskować powinniście się nas trzymać!
                • zamysleniee Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:28
                  no to wolne do czwartku kusi, oj kusi aby tak robić!
                  (o nie, więcej do Ciebie nie piszę i basta)
                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:35
                    Nie to nie! :P
          • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:05
            Głosuję za czwartkiem jednak:-)
            • dzidzia_bojowa Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:07
              A mnie tam rybka jaki dzień mamy. I tak teraz w robocie siedzę do rana.
    • poly_gamer Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:06
      > Niemoc totalna. I znowu w TV "Be Italian"! Oszaleję kie
      > dyś patrząc na tę Italian. Hilfe!

Mimo niemocy totalnej użyj wyłącznika,
      umyj rączki, buzię, ząbki i spać!

Tylko nie zapomnij o siusiu...
      • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:08
        Nawet po pobieżnej lekturze tego forum o siusiu nie sposób zapomnieć.
        • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:11
          O tak, zlokalizowałam kilka wątków na temat czynności fizjologicznych, z sikaniem na siedząco (mężczyzn) włącznie.
          Więc faktycznie nie sposób zapomnieć;-)
          • poly_gamer Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:16
            > O tak, zlokalizowałam kilka wątków na temat czynności fizjologicznych, z sikani
            > em na siedząco (mężczyzn) włącznie.

A najważniejsze ze wszystkich jest położenie
            deski klozetowej.
            • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:20
              Tak pamiętam. I żeby nie sikali na dywaniki:-)
              • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:24
                Tylko rozróżnienie deska / klapa trochę kuleje. W efekcie czego nie wiadomo do końca co opuszczać a czego nie.
                • poly_gamer Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:26
                  > Tylko rozróżnienie deska / klapa trochę kuleje. W efekcie czego nie wiadomo do
                  > końca co opuszczać a czego nie.

Dlatego postulowałem demontaż.
                • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:34
                  A to tego nie doczytałam... Muszę nadrobić lekturę.
                  • poly_gamer Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:35
                    > A to tego nie doczytałam... Muszę nadrobić lekturę.

Zdecydowanie szkoda czasu. ;)
                    • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:36
                      W sumie demontaż jest ok. I zamiast klapy można użyć tego dywaniku co na podłodze niehigienicznie.
                      • poly_gamer Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:39
                        > W sumie demontaż jest ok. I zamiast klapy można użyć tego dywaniku co na podłod
                        > ze niehigienicznie.

A może by tak wszystko zdemontować i przenieść się do raju?
                        • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:42
                          W niektórych krajach funkcjonuje dziura w podłodze jako toaleta. Nie ma klap i dywaników. Tylko o czym tam się na forum rozprawia?:-)
                          • poly_gamer Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:44
                            > W niektórych krajach funkcjonuje dziura w podłodze jako toaleta. Nie ma klap i
                            > dywaników. Tylko o czym tam się na forum rozprawia?:-)

No właśnie!
                            Nudno tam jest... :)
                            • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:47
                              Nie ma klap to i nie ma Internetu!
                              • poly_gamer Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:51
                                > Nie ma klap to i nie ma Internetu!

Nie ma Internetu, nie ma wątków o klapach.

Nie ma wątków o klapach, nie ma klap!

Kółko zamkło siem było... :(
                                • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:07
                                  Kółko a nawet owal. Jak to w sedesie.
                                  • poly_gamer Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:09
                                    > Kółko a nawet owal. Jak to w sedesie.

Udało nam się zgłębić tajemnicę bytu!
                                    • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:12
                                      Nie prowokujesz dodania od?
                                      • poly_gamer Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:21
                                        > Nie prowokujesz dodania od?

To zawróciłoby nas z powrotem do raju,
                                        w którym Ewa wypróżnianiem zachwyca.
                                    • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:13
                                      Usnę spokojniejsza;-))
                                      • poly_gamer Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:27
                                        > Usnę spokojniejsza;-))

To i chwała Bozi!
                                        A niech Ci się tylko nic paskudnego nie przyśni. :)
                                        • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:36
                                          W niedziele mi się nie śni, bo kładę się zbyt późno spać i przesypiam zdaje się fazę REM (?), więc nie ma problemu z koszmarami.
    • xolaptop Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:15
      środa minie - tydzień zginie, naprawdę musieliście przypominać o tym, że jutro poniedziałek?
      • zamysleniee Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:19
        ja sobie wmawiam, że jutro jest wtorek i jakoś lżej na duszy :D
        • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:23
          Ja sobie świetnie wmawiam od środy, że już prawie weekend. To mi wychodzi nieźle. Ale z poniedziałkami nie umiem jeszcze tak abstrakcyjnie i z wiarą marzyć;-)
          • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:24
            Ale przecież poniedziałek to już prawie środa jest.
            • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:37
              Hm... Rzucasz mi nowe światło na poniedziałek...:-)
              • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:48
                No widzisz :)
                • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:23
                  Sprawdzę jutro jak to działa. W razie czego wrócę jutro wieczorem z reklamacją;-)
                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:27
                    Reklamacja? A opłatę wniesiono? :)
                    • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:29
                      A ile wynosi opłata?:-) Bo może mnie nie stać:-)
                      • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:32
                        Nie ma, to jest freeware. Bo mnie nie stać na koszty gwarancji :)
                        • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:34
                          Och, cóż za serwis, jestem pod ogromnym wrażeniem. W takim razie jako uczciwy konsument obiecuję nie nadużywać opcji reklamacyjnej.
                          • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:44
                            Ależ proszę nadużywać. Chętnie poobserwujemy :)
                            • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:50
                              Lubię myśleć o sobie, że mam naturę powściągliwą, więc jednak postaram się nie nadużywać:-)
                              Sama myśl o możliwości nadużywania jest wystarczająco zadowalająca;-)
                              • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:51
                                Zdanie klienta jest dla nas najważniejsze.
                                • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:56
                                  Kurczę... Nie podjudzaj, bo na siłę wymyślę cokolwiek, by z byle pierdołą jutro zapukać :-)
                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:58
                                    A to odpada. Urlop. Zamknięte. :)
                                    • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 23:03
                                      No bez jaj... Za późno, frontem do klienta miało być:-)
                                      • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 23:05
                                        Bez jaj? Klient groźby składa?
                                        • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 23:11
                                          Znaczy się wyrwawszy mi się... Miało być pytaniem grzecznym:-)
                                          • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 23:21
                                            Sobie wyrywaj co chcesz, ale jaja - moja rzecz!
                                            • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 23:24
                                              Agresja 1 :-)
                                              • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 23:30
                                                A to z mojej reklamy tekst :)
                                                • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 23:33
                                                  Akurat! Nie małpuj, sobie znajdź inną, swoją:-)
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 23:38
                                                    Kto tu małpuje?

forum.gazeta.pl/forum/w,16,128061425,128074851,Re_ZDRADA.html
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 23:45
                                                    Ech, takie czasy, że się prochu nie wymyśli. No dobra, zwracam Ci tę Twoją agresję, sobie miej. Coś wymyślę na swoją reklamę;-)
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 02.10.11, 23:49
                                                    Się nie wymyśli, ale nie każdy stosuje...
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 23:52
                                                    Ok, w takim razie może współstosujmy?:-)
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 03.10.11, 00:05
                                                    O matko, jak to zabrzmiało.
                                                    No bo my to tylko o seksie, wiadomo, myślimy.
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 03.10.11, 00:08
                                                    Erotyzm 10 ;-))))
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 03.10.11, 00:28
                                                    :D
                                                    pięknie.
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 03.10.11, 00:38
                                                    To mam swoją reklamę?;-))))
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 03.10.11, 00:49
                                                    Jeszcze pytasz? Każdy facet poleci.
                                                    Tylko.
                                                    Słabo z marką się komponuje.
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 03.10.11, 00:51
                                                    Jaką marką?
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 03.10.11, 01:15
                                                    Charles Chaplin, erotyka: 10.

To nawet śmieszne jest, ale raczej elitarnie :)
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 03.10.11, 20:23
                                                    O, wypraszam sobie. Charles był bardzo przystojnym mężczyzną. Poza tym to GENIUSZ. Pisał scenariusze, reżyserował, komponował muzykę do swoich filmów, grał w nich. A wiadomo, że nic nie jest tak seksowne jak mózg.
                                                  • moonogamistka Re: Dobry wieczór 03.10.11, 20:31
                                                    sie zgadzam:-) najseksowniejsza czesc ciala :-))))
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 03.10.11, 20:34
                                                    Bzykamy się teraz czy bzykamy się potem?

Tom Cruise jak Austin Powers powiedział właśnie w telewizorze.
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 03.10.11, 20:32
                                                    Się zgodzę z Tobą, że nawet u kobiety. Mózg ten.
                                                    Ale się zgodzisz, że to nie jest popularne myślenie w populacji?
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 03.10.11, 20:45
                                                    Jest zdecydowanie passe. Pozostaje szukać dziwaków o tychże poglądach i jakoś trzymać się w kupie, żeby na margines społeczny nie zepchnęli.
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 03.10.11, 20:51
                                                    Zasadniczo ja atm nie muszę w mainstrimie. Ale reklamuje się dla niego, nie?
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 03.10.11, 20:58
                                                    To nieco schizofreniczne, przyznaję...

Ale ok, mainstream można odpuścić, jednak należy pielęgnować stare mądrości ludowe, ku pokoleniom;-)
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 03.10.11, 21:08
                                                    Za mądrościami jestem albowiemż z niczego się nie wzięły.
                                                    Natomiast używanie bezsensownych związków frazeologicznych nieco mnie razi.
                                                    Robienie rzeczy wewnętrznie sprzecznych nie ma nic wspólnego ze schizofrenią :)
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 03.10.11, 21:19
                                                    A to jak się nazywa to schorzenie, gdzie ma się rozdwojenie osobowości? Bo może pomyliłam jednostki chorobowe;-) I to było na żarty:-)

• niezmiennick Re: Dobry wieczór 03.10.11, 21:31
                                                    Się nazywa - rozdwojenie osobowości :)
                                                    Spoko, ludzie tak mówio powszechnie.
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 03.10.11, 21:41
                                                    Ale zobacz, to jednak jest prawdą, że drażni nas czasem u innych to, czego w sobie nie widzimy. Mam teraz siebie na myśli, bo piętnuję nadużywanie przez innych głupich wyrażeń (np. "dokładnie" - jako przytakiwanie, "tak?" - jako potwierdzenie tego, co się mówi, oraz wiele innych), tymczasem sama bezmyślnie palnęłam bezsensem;-)
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 03.10.11, 22:19
                                                    Dokładnie.

:P
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 03.10.11, 22:27
                                                    1:1

Hahaha
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 03.10.11, 22:40
                                                    Remisja?

Hehehe
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 03.10.11, 22:51
                                                    O rany, ale złośliwiec bez serca:-) Punktuje bezlitośnie:-)

Chyba Cię polubię, jeszcze się zastanowię:-)
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 03.10.11, 23:06
                                                    A co tu się zastanawiać?
                                                    Polubisz, pokochasz, znienawidzisz.
                                                    I tyle.
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 03.10.11, 23:16
                                                    Wypasiony pakiet. Na jakąś promocję trafiłam?
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 03.10.11, 23:20
                                                    Jaka promocja. Urlop przecież.
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 03.10.11, 23:41
                                                    Racja. Dobrze, że tej reklamacji poniedziałkowej nie miałam jednak, bo przecież serwisu też brak:-) A do kiedy urlop?
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 03.10.11, 23:53
                                                    Do środy. Ale potem remanent :)
                                                  • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 04.10.11, 00:32
                                                    Klient kumaty, nie będzie niepokoić:-)
                                                  • niezmiennick Re: Dobry wieczór 04.10.11, 00:50
                                                    Klient kupił, teraz urlop, remanent, zmiana asortymentu, nazwy firmy, siedziby...
        • xolaptop Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:27
          Po tym jak w piątek wyszedłem na totalnego debila, a więc nie tak normalnie, tylko jeszcze bardziej, obawiam się, że przez najbliższe dni jakoś lżej na duszy mi nie będzie, ale życzę wszystkim wesołego tygodnia.
          • zamysleniee Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:31
            oj zawsze mogło być gorzej więc głowa do góry i pierś do przodu!
            • xolaptop Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:37
              Tyle da się zrobić. Z rzeczami, na które mam wpływ, nigdy nie miewam problemów.
    • lacido Re: Dobry wieczór 02.10.11, 21:41
      masz złe nastawienie
      czekałam na weekend żeby się wyspać ale.. w piątek towarzyski wieczór do późna, w sobotę nas rana basen i towarzyski wieczór do baaardzo późna, niedziela odsypianie i praca do.. późna ;/ czekam na poniedziałek żeby się wyspać:D
    • poly_gamer Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:35
      > Myśl o poniedziałku czyhającym już na mnie za ostatnimi godzinami weekend
      > u napawa mnie smutkiem.

A tak w ogóle to się nie smuć.
      Poniedziałek jest milowym krokiem na drodze do soboty! :)
      • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 22:53
        Tego mi było trzeba usłyszeć:-))))
        Kwintesencja pozytywu na tym marudniczym wątku;-)
    • buuenos Re: Dobry wieczór 02.10.11, 23:56
      Jutro mamy dzien wolny,wiec dla ,mnie to jak sobotni wieczor:-)Luzik
      • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 02.10.11, 23:59
        Gratuluję i zazdroszczę.
        • moonogamistka Re: Dobry wieczór 03.10.11, 09:50
          Teraz powinni wejsc bezrobotni i zaczac jeczec, ze jestes rozpuszczona i nie wiesz jak to zle jak sie nie ma pracy;-)
          • poly_gamer Re: Dobry wieczór 03.10.11, 10:10
            > Teraz powinni wejsc bezrobotni i zaczac jeczec, ze jestes rozpuszczona
            > i nie wiesz jak to zle jak sie nie ma pracy;-)

Wchodzę i jęczę, chociaż z innego powodu.

Taki jestem zawalony robotą,
            że aż do Was po radę przyszedłem.
            Pomóżcie Siostry!
            • moonogamistka Re: Dobry wieczór 03.10.11, 13:33
              Ja to nie pomoge, bo sie nie znam :-)
              • poly_gamer Re: Dobry wieczór 03.10.11, 14:26
                > Ja to nie pomoge, bo sie nie znam :-)

Niemniej dzięki za życzliwe pochylenie się
                nad mą troską. :)
                • moonogamistka Re: Dobry wieczór 03.10.11, 14:29
                  prosze, 5,20 z vatem.
                  • poly_gamer Re: Dobry wieczór 03.10.11, 20:20
                    > prosze, 5,20 z vatem.

Przesłałem na konto.
                    • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 03.10.11, 20:27
                      Już sobie pomogli i się rozliczyli, od ręki. Nic za friko obecnie? Co za czasy:-)
                      • moonogamistka Re: Dobry wieczór 03.10.11, 20:33
                        Oj tam, oj tam. Symboliczna oplata, zeby mu glupio nie bylo, ze wykorzystuje;-)
                      • poly_gamer Re: Dobry wieczór 03.10.11, 22:15
                        > Już sobie pomogli i się rozliczyli, od ręki. Nic za friko obecnie? Co za czasy:

Ciężkie czasy.
                        Płaczesz, płacisz i w dodatku nie wiesz za co.
                        Dobrze, że to tylko 5,20 (z VATem).
                        • charles_chaplin Re: Dobry wieczór 03.10.11, 22:33
                          Za życzliwe się pochylenie zapłaciłeś;-))
                          • poly_gamer Re: Dobry wieczór 03.10.11, 22:51
                            > Za życzliwe się pochylenie zapłaciłeś;-))

Ale usługodawczyni pochył życzliwy tylko zamarkowała
                            a moje 5,20 poszło!
                            • moonogamistka Re: Dobry wieczór 03.10.11, 23:20
                              Satysfakcje mial? ha? Uczucie doglaskania? za 5,20? Ty wiesz ilu o TYM marzy?;-D
                              • poly_gamer Re: Dobry wieczór 03.10.11, 23:24
                                > Satysfakcje mial? ha? Uczucie doglaskania? za 5,20? Ty wiesz ilu o TYM marzy?;-
                                > D

No dobrzeee. Ja tylko żartował był.
                                Ja docenia. :D
                    • moonogamistka Re: Dobry wieczór 03.10.11, 20:32
                      sprawdzam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka