Dodaj do ulubionych

Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć.

16.10.11, 10:41
Skreślili Klaudię, a ja nadal nie mogę uwierzyć, że Ona nie wygra tego programu. Przypadkiem usłyszałem jak śpiewa, bo telewizji nie oglądam. Fascynująca dziewczyna i brutalna szkoła życia. Widzę, że TVN ściga na YouTube pliki wideo z występem Klaudii. Trzeba mieć talent żeby upaść tak nisko, jak ta telewizja.
Obserwuj wątek
    • virtual_woman Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 16.10.11, 12:12
      Dziewczyna ma nieziemski głos.
      Też zdziwiłam się bardzo, niesmak pozostał.
    • izabellaz1 Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 16.10.11, 12:46
      A która to?
      • xolaptop Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 16.10.11, 13:00
        To nie jest cały występ, ale słychać to, co trzeba:
        www.youtube.com/watch?v=eoMDIpK1MMo
        • izabellaz1 Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 16.10.11, 13:39
          Aaa, to ta mała. Głos mnie bardzo nie urzekł, choć to oczywiście kwestia gustu. Ale...ona jest bardzo młoda. Ma jeszcze czas na zaistnienie w przeciwieństwie do starszych utalentowanych wokalistów.
          • xolaptop Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 16.10.11, 13:45
            Jesteś kobietą, więc z całym szacunkiem, żeński głos możesz oceniać inaczej, bez urazy ;)
            • izabellaz1 Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 16.10.11, 14:13
              Co chcesz przez to powiedzieć?
              Nie napisałam, że dziewczyna ma zły głos, tylko w moim guście. W dodatku będę podtrzymywać, że ma jeszcze czas. Tak byłaby kolejną małolatą, która nie wie co na rynku muzycznym ze sobą zrobić. Niech szkołę skończy i poczeka chwilę na karierę.
              • izabellaz1 Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 16.10.11, 14:13
                izabellaz1 napisała:

> tylko w moim guście.

* nie w moim guście
                • xolaptop Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 16.10.11, 14:20
                  Chcę przez to powiedzieć, że wielu kobietom podoba się bardziej głos męski, a wielu mężczyznom żeński. Słyszałem takie opinie nie raz i się z nimi zgadzam.
                  • izabellaz1 Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 16.10.11, 14:22
                    xolaptop napisał:

> Chcę przez to powiedzieć, że wielu kobietom podoba się bardziej głos męski, a w
                    > ielu mężczyznom żeński.

Nie-e. Podoba mi się wiele żeńskich głosów :)
    • varia1 Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 16.10.11, 12:50
      ale skąd odpadła? nie wszyscy spędzają dzień przed telepudłem
      • virtual_woman Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 16.10.11, 12:52
        www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20111008/ROZRYWKA/681606361
    • niezmiennick Chylę głowę przed Chylińską 16.10.11, 13:09
      "Przeraża mnie to, jak gó...ary teraz śpiewają. Nic tu po mnie, czas się zwijać"

Albo wyciąć kandydatkę.
      Pół szczerości to i tak coś!
      • margie Re: Chylę głowę przed Chylińską 16.10.11, 14:10
        nie mas zracji- zpbacz cos ie stalo z laureatka chyba 1 edycji- etz miala 13 lat. Jest za mloda na cokolwiek. Musi skonczyc szkole najpierw.
        Jka ma talent to na pewno zaistnieje. ma na to czas.

Ja nie ogladalam tych eliminacji,a le tam takich zdolnych osob bylo bardzo duzo. A wygrac moze tylko jedna.....

Poza tym, pamietajcie,z e to program poniekad rozrywkowy- i tak wybieraja widzowie, nie jury.....
        • niezmiennick Re: Chylę głowę przed Chylińską 16.10.11, 14:14
          Farna wydała płytę w wieku 13 lat.
          • margie Re: Chylę głowę przed Chylińską 16.10.11, 14:35
            a wygrala jakis konkurs najpierw?

No owszem, wygrala, ale nie taki medialny twor jak " Mam talent".
            • niezmiennick Re: Chylę głowę przed Chylińską 16.10.11, 14:40
              A co to zmienia? Nie udupili na czas i teraz muszą się dzielić tortem.
        • xolaptop Re: Chylę głowę przed Chylińską 16.10.11, 14:17
          Wiadomo, że sztuka to rzecz gustu, ale argument dotyczący wieku jest nieporozumieniem. Motto programu jest talent. Wiedzieli, ile lat ma Klaudia, mogli jej głowy nie zawracać.
          • izabellaz1 Re: Chylę głowę przed Chylińską 16.10.11, 14:20
            xolaptop napisał:

> argument dotyczący wieku jest nieporozumieniem.

To bardzo istotny argument.
            • xolaptop Re: Chylę głowę przed Chylińską 16.10.11, 14:35
              Do półfinału przeszedł 11-letni chłopak. I słusznie, bo śpiewa bardzo dobrze, lecz talentu na miarę talentu Klaudii nie ma. Jego zwycięstwa się nie obawiali, więc go przepuścili. Bali się, że Klaudia wygra, dlatego postanowili ją skreślić jak najwcześniej, zanim będzie "za późno".
          • margie Re: Chylę głowę przed Chylińską 16.10.11, 14:37
            no wiec potwierdzili, ze ma talent i nie zakwalifikowali dalej, uznajac ze jest za mloda. Dla mnei- argument jak najbardziej zrozumialy. Vide- pierwsza edycja i jej zwyciezyni.
          • niezmiennick Re: Chylę głowę przed Chylińską 16.10.11, 14:41
            Motto programu jest - Mam talent. Ja mam talent, ja - Chylińska, ja Foremniak, Ja ktoś tam.
            • xolaptop Re: Chylę głowę przed Chylińską 16.10.11, 14:46
              Jasne ;), gdyby Foremniak swoim zwyczajem chciała mnie uściskać, po tym jak postąpili z tą dziewczyną, odpowiedziałbym - nie wstawaj.
              • niezmiennick Re: Chylę głowę przed Chylińską 16.10.11, 14:50
                Ić; jak ja chcę opanować niestosowne podniecenie seksualne to właśnie Foremniak sobie wyobrażam. Wcześniej wyobrażałem Chylińską; no ale uwiodła mnie nowym teledyskiem jak kręciła pupką.
    • piataziuta Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 16.10.11, 14:12
      weź_się
    • gr.eenka jaka Klaudia, kto ją skreślił, czemu??? 16.10.11, 14:17
      o czym ludzie mówicie ?
    • sid-sid Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 16.10.11, 15:59
      Zakumałam o co chodzi.:)
      Fakt, dziewczyna jest bardzo dobra. Ale moim faworytem jest chłopak o imieniu Kacper, który na szczęście przeszedł - rewelacyjny.
    • gobi05 Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 24.10.11, 11:26
      > stępem Klaudii. Trzeba mieć talent żeby upaść tak nisko, jak ta telewizja.

A ty wierzyłeś, że ten program miał na celu znajdowanie talnetów? To tak, jakby wierzyć, że fundacje pomocy humanitarnej mają pomagać głodującym dzieciom w Afryce. Jest wiele powodów ich działalności, ale pomaganie znajduje się na ostatnim miejscu.

Ktoś chce zaistnieć, wyprać pieniądze, wpływać na rządy krajów afrykańskich (niedawno znajomy powiedział mi, że są tam kraje, gdzie 40% dochodów skarbu państwa stanowi pomoc z zagranicy, i nie mam powodów mu nie wierzyć), spożytkować te 10% wg. swojego własnego "widzimisię", obniżyć dochody, i nie wiem, co jeszcze - ale pomaganie jest tu najmniej ważne. Tak samo z tym talentem - to że uczestniczka/uczestnik ma talent nie znaczy, że producent programu ma ją/go promować. Nie o to tu chodzi.

• miau_weglowy Re: Klaudia odpadła i nie mogę w to uwierzyć. 24.10.11, 11:28
      zawsze jak widze ten watek, to czytam:
      KLAMKA odpadla i nie moge w to uwierzyc :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka