Dodaj do ulubionych

Taką Paris być

26.10.11, 18:49
jak ja bym chciała choć przez kilka dni , a co tam kilka dni. Kilka dni nic nie daje, ak na zawsze taką Paris być :)
Obserwuj wątek
    • zielona.zgaga Re: Taką Paris być 26.10.11, 19:03
      no i musialabys codziennie sie wloczyc po imprezach i futrzaka w torebce nosic :)
      • doral2 Re: Taką Paris być 26.10.11, 19:06
        greenka,, ale chodzi ci o jej kasę czy o jej głupotę?
        • gr.eenka Re: Taką Paris być 26.10.11, 19:13
          mnie zawsze chodzi o kasę :)
          głupota mnie nie interesuje :)
          • maly.jasio Takim Damem być 26.10.11, 21:09
            gr.eenka napisał:

> mnie zawsze chodzi o kasę :)
            > głupota mnie nie interesuje :)

Mnie o to samo.
            To spikniemy sie ?

Moze jakis maly napad na bank ?
      • swiete.jeze Re: Taką Paris być 26.10.11, 19:06
        > no i musialabys codziennie sie wloczyc po imprezach

Ja bym się mogła poświecić.
        • triismegistos Re: Taką Paris być 27.10.11, 09:34
          :D
      • kochanic.a.francuza Re: Taką Paris być 26.10.11, 19:07
        E.. jak juz marzyc to wolalabym byc Billem Gatesem, przynajmniej przystojny jest i majatek nieporownywalny:))) No i Gates nie przepije tego jak Paris tylko jeszcze rozmnozy:)
        • gr.eenka Re: Taką Paris być 26.10.11, 19:14
          gdzie tam on przystojny, taki okularnik :)
          no ale facetem to ja nie będę i bliżej mi przynajmniej płciowo do Paris :)
          • senseiek w 99,9% jestes taka jak Paris Hilton.. ;) 26.10.11, 19:22
            > gdzie tam on przystojny, taki okularnik :)
            > no ale facetem to ja nie będę i bliżej mi przynajmniej płciowo do Paris :)

Wlasnie slyszalem na National Geographic Channel HD w TV, ze genetyczne roznice miedzy 6 mld ludzi na swiecie wynosza 0,1%, czyli pociesze Cie ale w 99,9% jestes taka jak Paris Hilton.. ;)
            Mowia, ze wszyscy ludzie swiata maja mniejsza roznorodnosc genetyczna anizeli 2 osobniki w jednym stadzie szympansow. Spowodowane bylo to wyginieciem wiekszosci ludzi 100 tysiecy lat temu (i z 1 miliona populacji ludzi pozostalo tylko 5 tysiecy osobnikow).
            • berta-death Re: w 99,9% jestes taka jak Paris Hilton.. ;) 26.10.11, 21:07
              Biorąc poprawkę na to, że ten 0,1% to wartość uśredniona nie biorąca pod uwagę różnic rasowych, to z całą pewnością ta różnica pomiędzy Greenką a Paris jest jeszcze mniejsza. ;)
              • senseiek Re: w 99,9% jestes taka jak Paris Hilton.. ;) 26.10.11, 21:22
                0,1% uwzglednia wszystko.
            • marguy Re: w 99,9% jestes taka jak Paris Hilton.. ;) 26.10.11, 21:27
              Mowia, ze wszyscy ludzie swiata maja mniejsza roznorodnosc genetyczna anizeli 2
              > osobniki w jednym stadzie szympansow. Spowodowane bylo to wyginieciem wiekszos
              > ci ludzi 100 tysiecy lat temu (i z 1 miliona populacji ludzi pozostalo tylko 5
              > tysiecy osobnikow).

Powiedz to ally! Ucieszy sie, ze jest tak blisko spowinowacona z Arabami, Murzynami i Azjatami. Juz widze jej radosc :)
            • hotally Re: w 99,9% jestes taka jak Paris Hilton.. ;) 26.10.11, 22:05
              TELEWIZJA KŁAMIE!!
        • senseiek Jak Bill jest przystojny to ja jestem bogiem... :D 26.10.11, 19:17
          > E.. jak juz marzyc to wolalabym byc Billem Gatesem, przynajmniej przystojny jes
          > t i majatek nieporownywalny:)))

Jak Bill jest przystojny to ja jestem bogiem... :D

> No i Gates nie przepije tego jak Paris tylko j
          > eszcze rozmnozy:)

Ehem.. Bill Gates od lat jest na emeryturze.. ;)
          i w fundacji swego imienia marnuje tylko pieniadze.
    • samuela_vimes Re: Taką Paris być 26.10.11, 20:40
      Ja bym tam nie chciała takim głupem być.
      Ale takim Napoleonem, Hitlerem Stalinem na kilka dni z to z rozkoszą.
      • senseiek Re: Taką Paris być 26.10.11, 21:02
        > Ja bym tam nie chciała takim głupem być.
        > Ale takim Napoleonem, Hitlerem Stalinem na kilka dni z to z rozkoszą.

W nastepnym wcieleniu zatrudnij sie w krematorium podczas 3 wojny swiatowej..
        • samuela_vimes Re: Taką Paris być 26.10.11, 21:03
          A Napoleon, to co miał sorry z paleniem trupów wspólnego?
    • berta-death Re: Taką Paris być 26.10.11, 21:01
      Ciężka robota. Nie jestem pewna czy w ogóle warta tych pieniędzy jakie zarabia. Człowiek raz w życiu ma wesele, do którego musi się przygotować super ekstra, uczestniczyć w nim całą noc i jeszcze robić dobre wrażenie i wyglądać i zachowywać się bez skazy a potem odpoczywa przez kilka tygodni i mu stresy schodzą. Raz do roku ma sylwestra, który jest takim miniweselem i też potem przez tydzień albo i dłużej potrafi być wczorajszy i twierdzić, że nigdy więcej. A taka Paris ma tego typu atrakcje codziennie. Kto by to wytrzymał. Do tego wywiady, sesje zdjęciowe, wizyty u krawców i stylistów, kosmetyczek, fryzjerów, treningi pozwalające zachować sylwetkę i kondycję i cholera wie co jeszcze.
      Ja ją bardziej podziwiam niż jej zazdroszczę.
      • zielona.zgaga Re: Taką Paris być 26.10.11, 21:12
        Powiedz, prosze, ze zartowalas z tym podziwem :)
        • berta-death Re: Taką Paris być 26.10.11, 21:53
          Podziwiam jej wydolność i wytrwałość w dążeniu do celu. Ja bym nie dała rady żyć takim trybem życia jak ona.
    • soulshunter Re: Taką Paris być 26.10.11, 21:30
      i chcialabys tak jak Paris popuszczac w majtki? Zeby nie bylo gdzies o tym jakis płedelek wspominal.
    • moonogamistka Re: Taką Paris być 26.10.11, 22:06
      Ale ona glupia jest w cholere! Warte to?
    • happy_time Re: Taką Paris być 26.10.11, 22:09
      Nawet przez chwilę bym nie chciała :)
      • moonogamistka Re: Taką Paris być 26.10.11, 22:10
        Ona ma niesymetryczne oczy;-) Nie nie chce. "sie upewnilam"
        • happy_time Re: Taką Paris być 26.10.11, 22:14
          Oczy jak oczy, ale ja bym nie chciała otwierać galerii handlowych ;)
          • moonogamistka Re: Taką Paris być 26.10.11, 22:19
            Za 100 tys $ za dzien.
            Ykhm.. To ja juz wole zwalic na opadajaca powieke:-D
            I cycki ma mniejsze!
          • beata.1968 Re: Taką Paris być 27.10.11, 08:48
            za 100 tys. (nawet złotych nie dolarów) to mogłabym galerię handlową otwierać codziennie. Fajna praca, przychodzę wystrojona w super kieckę, przecinam wstążkę wygłaszam przemówienie typu Kocham moich fanów, jesteście hot ble ble ble i po robocie. Byłam na tym otwarciu Silesii w Katowicach,tak to wyglądało .Atmosfera jak na koncercie The Beatles w latach 60 : panienki piszczą, gorąco itp.
    • vandikia Re: Taką Paris być 26.10.11, 22:22
      ależ dlaczegóż?

Paris jest pojmowana w świecie jako przykład chodzącej , bogatej, głupoty. Jest pokazywana jak różowy pudelek, atrakcja wybiegów zoologicznych.
      • izabellaz1 Re: Taką Paris być 27.10.11, 09:23
        Ale ma tyle kasy, że może sobie pozwolić na komfort posiadania w najgłębszych zakamarkach końcowego odcinka jelita grubego co o niej sądzi ta większość świata ;)
    • zbyfauch W sumie to ona 27.10.11, 07:50
      dziełem sztuki, popkultury naszych czasów jest, ta Paryż. Kolektywnym (po)tworem medialnym, z minimalnym wkładem własnym. Ot łazi, leży, zagada, zrobi minę, dupę pokaże a kamery cykają, goryle (także i Nasi, a jakże) prężą karki a ludzie konsumują ją przed poranną kupą albo w trakcie kontemplacji pryszcza nad lewą brwią.
    • sid-sid Re: Taką Paris być 27.10.11, 19:58
      Ja to bym tylko jej kasę wzięła, za popularność dziękuję, ale postoję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka