gr.eenka 26.10.11, 18:49 jak ja bym chciała choć przez kilka dni , a co tam kilka dni. Kilka dni nic nie daje, ak na zawsze taką Paris być :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielona.zgaga Re: Taką Paris być 26.10.11, 19:03 no i musialabys codziennie sie wloczyc po imprezach i futrzaka w torebce nosic :) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Taką Paris być 26.10.11, 19:06 greenka,, ale chodzi ci o jej kasę czy o jej głupotę? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Taką Paris być 26.10.11, 19:13 mnie zawsze chodzi o kasę :) głupota mnie nie interesuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Takim Damem być 26.10.11, 21:09 gr.eenka napisał: > mnie zawsze chodzi o kasę :) > głupota mnie nie interesuje :) Mnie o to samo. To spikniemy sie ? Moze jakis maly napad na bank ? Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Taką Paris być 26.10.11, 19:06 > no i musialabys codziennie sie wloczyc po imprezach Ja bym się mogła poświecić. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Taką Paris być 26.10.11, 19:07 E.. jak juz marzyc to wolalabym byc Billem Gatesem, przynajmniej przystojny jest i majatek nieporownywalny:))) No i Gates nie przepije tego jak Paris tylko jeszcze rozmnozy:) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Taką Paris być 26.10.11, 19:14 gdzie tam on przystojny, taki okularnik :) no ale facetem to ja nie będę i bliżej mi przynajmniej płciowo do Paris :) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek w 99,9% jestes taka jak Paris Hilton.. ;) 26.10.11, 19:22 > gdzie tam on przystojny, taki okularnik :) > no ale facetem to ja nie będę i bliżej mi przynajmniej płciowo do Paris :) Wlasnie slyszalem na National Geographic Channel HD w TV, ze genetyczne roznice miedzy 6 mld ludzi na swiecie wynosza 0,1%, czyli pociesze Cie ale w 99,9% jestes taka jak Paris Hilton.. ;) Mowia, ze wszyscy ludzie swiata maja mniejsza roznorodnosc genetyczna anizeli 2 osobniki w jednym stadzie szympansow. Spowodowane bylo to wyginieciem wiekszosci ludzi 100 tysiecy lat temu (i z 1 miliona populacji ludzi pozostalo tylko 5 tysiecy osobnikow). Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: w 99,9% jestes taka jak Paris Hilton.. ;) 26.10.11, 21:07 Biorąc poprawkę na to, że ten 0,1% to wartość uśredniona nie biorąca pod uwagę różnic rasowych, to z całą pewnością ta różnica pomiędzy Greenką a Paris jest jeszcze mniejsza. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: w 99,9% jestes taka jak Paris Hilton.. ;) 26.10.11, 21:22 0,1% uwzglednia wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: w 99,9% jestes taka jak Paris Hilton.. ;) 26.10.11, 21:27 Mowia, ze wszyscy ludzie swiata maja mniejsza roznorodnosc genetyczna anizeli 2 > osobniki w jednym stadzie szympansow. Spowodowane bylo to wyginieciem wiekszos > ci ludzi 100 tysiecy lat temu (i z 1 miliona populacji ludzi pozostalo tylko 5 > tysiecy osobnikow). Powiedz to ally! Ucieszy sie, ze jest tak blisko spowinowacona z Arabami, Murzynami i Azjatami. Juz widze jej radosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: w 99,9% jestes taka jak Paris Hilton.. ;) 26.10.11, 22:05 TELEWIZJA KŁAMIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Jak Bill jest przystojny to ja jestem bogiem... :D 26.10.11, 19:17 > E.. jak juz marzyc to wolalabym byc Billem Gatesem, przynajmniej przystojny jes > t i majatek nieporownywalny:))) Jak Bill jest przystojny to ja jestem bogiem... :D > No i Gates nie przepije tego jak Paris tylko j > eszcze rozmnozy:) Ehem.. Bill Gates od lat jest na emeryturze.. ;) i w fundacji swego imienia marnuje tylko pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Taką Paris być 26.10.11, 20:40 Ja bym tam nie chciała takim głupem być. Ale takim Napoleonem, Hitlerem Stalinem na kilka dni z to z rozkoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Taką Paris być 26.10.11, 21:02 > Ja bym tam nie chciała takim głupem być. > Ale takim Napoleonem, Hitlerem Stalinem na kilka dni z to z rozkoszą. W nastepnym wcieleniu zatrudnij sie w krematorium podczas 3 wojny swiatowej.. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Taką Paris być 26.10.11, 21:03 A Napoleon, to co miał sorry z paleniem trupów wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Taką Paris być 26.10.11, 21:01 Ciężka robota. Nie jestem pewna czy w ogóle warta tych pieniędzy jakie zarabia. Człowiek raz w życiu ma wesele, do którego musi się przygotować super ekstra, uczestniczyć w nim całą noc i jeszcze robić dobre wrażenie i wyglądać i zachowywać się bez skazy a potem odpoczywa przez kilka tygodni i mu stresy schodzą. Raz do roku ma sylwestra, który jest takim miniweselem i też potem przez tydzień albo i dłużej potrafi być wczorajszy i twierdzić, że nigdy więcej. A taka Paris ma tego typu atrakcje codziennie. Kto by to wytrzymał. Do tego wywiady, sesje zdjęciowe, wizyty u krawców i stylistów, kosmetyczek, fryzjerów, treningi pozwalające zachować sylwetkę i kondycję i cholera wie co jeszcze. Ja ją bardziej podziwiam niż jej zazdroszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
zielona.zgaga Re: Taką Paris być 26.10.11, 21:12 Powiedz, prosze, ze zartowalas z tym podziwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Taką Paris być 26.10.11, 21:53 Podziwiam jej wydolność i wytrwałość w dążeniu do celu. Ja bym nie dała rady żyć takim trybem życia jak ona. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Taką Paris być 26.10.11, 21:30 i chcialabys tak jak Paris popuszczac w majtki? Zeby nie bylo gdzies o tym jakis płedelek wspominal. Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Taką Paris być 26.10.11, 22:06 Ale ona glupia jest w cholere! Warte to? Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Taką Paris być 26.10.11, 22:09 Nawet przez chwilę bym nie chciała :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Taką Paris być 26.10.11, 22:10 Ona ma niesymetryczne oczy;-) Nie nie chce. "sie upewnilam" Odpowiedz Link Zgłoś
happy_time Re: Taką Paris być 26.10.11, 22:14 Oczy jak oczy, ale ja bym nie chciała otwierać galerii handlowych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moonogamistka Re: Taką Paris być 26.10.11, 22:19 Za 100 tys $ za dzien. Ykhm.. To ja juz wole zwalic na opadajaca powieke:-D I cycki ma mniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re: Taką Paris być 27.10.11, 08:48 za 100 tys. (nawet złotych nie dolarów) to mogłabym galerię handlową otwierać codziennie. Fajna praca, przychodzę wystrojona w super kieckę, przecinam wstążkę wygłaszam przemówienie typu Kocham moich fanów, jesteście hot ble ble ble i po robocie. Byłam na tym otwarciu Silesii w Katowicach,tak to wyglądało .Atmosfera jak na koncercie The Beatles w latach 60 : panienki piszczą, gorąco itp. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Taką Paris być 26.10.11, 22:22 ależ dlaczegóż? Paris jest pojmowana w świecie jako przykład chodzącej , bogatej, głupoty. Jest pokazywana jak różowy pudelek, atrakcja wybiegów zoologicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Taką Paris być 27.10.11, 09:23 Ale ma tyle kasy, że może sobie pozwolić na komfort posiadania w najgłębszych zakamarkach końcowego odcinka jelita grubego co o niej sądzi ta większość świata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zbyfauch W sumie to ona 27.10.11, 07:50 dziełem sztuki, popkultury naszych czasów jest, ta Paryż. Kolektywnym (po)tworem medialnym, z minimalnym wkładem własnym. Ot łazi, leży, zagada, zrobi minę, dupę pokaże a kamery cykają, goryle (także i Nasi, a jakże) prężą karki a ludzie konsumują ją przed poranną kupą albo w trakcie kontemplacji pryszcza nad lewą brwią. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-sid Re: Taką Paris być 27.10.11, 19:58 Ja to bym tylko jej kasę wzięła, za popularność dziękuję, ale postoję. Odpowiedz Link Zgłoś