girl_2 29.10.11, 11:19 Zdarzyło się wam że facet chciał zostać przez zdominowany, zsdeptany i to w szpilkach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
girl_2 Re: dominacja 29.10.11, 12:01 zabrzmiało to jak byś miała na to ochotę :) myślałaś o tym wcześniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
girl_2 Re: dominacja 29.10.11, 11:59 powiesz coś więcej jak było ? bardzo nalegał ? podobało ci się ? Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: dominacja 29.10.11, 12:56 Tam zaraz nalegał... Lubie, nazwijmy to, mniej popularne praktyki seksualne. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: dominacja 29.10.11, 13:25 Mój chłop bardzo lubi nietypowe praktyki, chociaż akurat za byciem deptanym nie przepada. Odpowiedz Link Zgłoś
girl_2 Re: dominacja 29.10.11, 13:29 szkoda może znajdzie się jakać babeczka z doświadczeniami w tym zakresie Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Gadanie na ten temat 29.10.11, 11:29 musi Cię w jakimś sensie podniecać, skoro na kolejnym forum zakładasz wątek. :) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_2 Re: Gadanie na ten temat 29.10.11, 11:57 chcę się czegoś dowiedzieć a nie robić sobie jaja a co do podniecania to jeszcze nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: dominacja 29.10.11, 12:05 > Zdarzyło się wam że facet chciał zostać przez zdominowany, zsdeptany Hmm… ja swego czasu byłem zdominowany i wdeptany w ziemię przez machinę edukacyjną, ale nie wiem prawdę mówiąc, jak można tego "chcieć". Nie… człowiek bywa raczej dominowany i deptany wbrew własnej woli, no, chybaby miał jakieś zaburzenia psychiczne i rzeczywiście tego chciał, ale to raczej już jest, jak powiadam, patologia. Odpowiedz Link Zgłoś
girl_2 Re: dominacja 29.10.11, 12:33 a jeśli podnieca cie seks oralny i lubisz patrzeć na kobietę z góry czy to też patologia ? patologia jest wtedy jeśli ktoś robi ci coś, w tej dziedzinie, wbrew twojej woli zwłaszcza jeśli robi ci krzywdę jeśli to lubisz to to jest po prostu gra erotyczna Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: dominacja 29.10.11, 12:37 > a jeśli podnieca cie seks oralny i lubisz patrzeć na kobietę z góry czy to też > patologia ? > patologia jest wtedy jeśli ktoś robi ci coś, w tej dziedzinie, wbrew twojej wol > i zwłaszcza jeśli robi ci krzywdę > jeśli to lubisz to to jest po prostu gra erotyczna Ja się na tym nie znam… Ja wiem o seksie jedno: że jeśli on się nie pyta ją, tylko gwałtem ją bierze, no to wtedy ona grzechu tu nie ma. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fuks0 Re: dominacja 29.10.11, 12:50 Islamscy radykałowie by się z Tobą nie zgodzili :) Odpowiedz Link Zgłoś
ikcort Re: dominacja 29.10.11, 12:58 > Islamscy radykałowie by się z Tobą nie zgodzili :) No zapewne oni nie ;) Ale cytat, bo to cytat był, jest z odrobinę mniej radykalnego źródła: porady seksualne w Radiu Maryja. :> Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: dominacja 29.10.11, 12:39 Bardzo chętnie zobaczę zdominowanego faceta w szpilkach :] Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: dominacja 29.10.11, 12:56 Wkleiłabym stosowne obrazki, ale tu bywają też nieletni. Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: dominacja 29.10.11, 14:06 No pacz pani, czego w tych internetach nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
gaviota44 Re: dominacja 29.10.11, 13:08 Ja to wole w inna strone,ale to sie chyba nie liczy ;(? Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman sodomia i gomoria 29.10.11, 13:17 zasługujesz na karę, jak już z nim skończysz wpadnij do Romana, Roman cię sprawiedliwie ukarze Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: dominacja 29.10.11, 14:07 Ale właściwie liczysz na opis czy co? Porady szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: dominacja 29.10.11, 23:57 No to zapytaj wreszcie. Bo jak radzić, skoro nie wiadomo, który aspekt Cię interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
girl_2 Re: dominacja 30.10.11, 07:44 Po wczorajszym wieczorze mam nieco mniej pytań i wątpliwości :) na początku bałam się i mało nie skęciłam kostki ale potem było już lepiej czekam aż się mój podnóżek obudzi i opowie swoje wrażenia muszę się zastanowić czy mi to odpowiada bo nie mam jednoznacznych wrażeń trochę się czuję skrępowana i nie na miejscu ale też taka władza mi dogadza ale spojżeć na, ostro wkurzającego czasem, faceta grzecznie leżącego pod stopami i kujnąć go szpilką - bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie jest taki pająk 30.10.11, 00:03 kolejna dewiantka seksualna na forum Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: jest taki pająk 30.10.11, 00:05 kurde, miałem co innego napisać, ale w sumie nieważne, płytkość wątku nie zasługuje na moje głębsze refleksje :] Odpowiedz Link Zgłoś