Dodaj do ulubionych

historia jakis wiele

IP: *.centertel.pl 01.11.11, 21:46
KOchani!!!

Całkiem przypadkowo mąż powiedział że fakt ma dośc bałaganu w domu, dwójki dzieci która daje czadu i mej obojętności ale ostatnio dowiedzialam się że poznał kogoś w necie. Że mają wspólne tematy, sąw fazie poznawania ale on rozważa odejśie. Juz nawet nie chodzi że odejście do NIej (bo ona też ma rodzine) ale poprostu ode mnie. Faktem jest że nie wzieliśmyślubu z miłości, dzień po ryczałam że źle zrobiłam biorąc z Nim ślub ale generalnie nie było tragedi przez te 7 wspólnych lat. Jestem w totalnej kropce, bo w sumie moge sie spiąc posrzątac w domu, ogarnąć lepiej t dzieci ale czy warto??jak myślicie??
Obserwuj wątek
    • pustynnedrzewo Re: historia jakis wiele 02.11.11, 08:40
      Jak facet może powiedzieć, że ma dość dzieci?? To straszne. Chyba nie jest zbyt wartościowy. A jak mu przeszkadza balagan to niech sam posprząta. Z drugiej strony czasami trzeba zapomnieć o wlasnej dumie i wybaczyć takemu dla dobra dzieci ale skoro dzieci go denerwują i już kogoś zapoznal to krzyż mu na drogę. Jeśli Ci bardzo na nim nie zależy i możesz bez niego żyć to nie oglądaj się za nim. On powinien postarać sie o Wasz dom i związek, porozmawiać z tobą, że nie lubi bałaganu itd. a nie szukać sobie panny w necie.
      • malwa.77 Re: historia jakis wiele 02.11.11, 22:04
        Moim zdaniem problem Twojego męża nie tkwi w bałaganie czy w Twojej oziębłości a raczej braku miłości. Przykro mi to pisać ale moim zdaniem nie zależy jemu już na Tobie. Szuka tylko pretekstu żeby odejść,a znajoma z netu, hm, no cóż ,faceci nie potrafią być sami. Moja rada to owszem posprzątaj ale swoje życie...wyrzuć śmieci i żyj dalej pełną piersią.
        • ajaksiowa Re: historia jakis wiele 03.11.11, 12:57
          " Moja rada to owszem posprzątaj ale swoje życie...wyrzuć śmieci i żyj dalej pełną piersią.,\,Piękne\
    • kapselodtymbarka Re: historia jakis wiele 06.11.11, 13:00
      myślę, że prezerwatywy powinny być rozdawane za darmo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka