Dodaj do ulubionych

Niedopasowanie

12.11.11, 19:12
Z tymi facetami którzy mi się podobają nic na dłużej nie wychodzi.A tych którym ja się podobam ja nie chcę.Kurcze,ale co się dziwić skoro zwykle są to ciepłe kluchy.Eh gdybym wiedziała co zrobić żeby przyciągnąć tamtych a tacy, którzy mnie nie kręcą mnie olewali.

Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Niedopasowanie 12.11.11, 19:22
      bo w tym właśnie jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz.
      • kasia5266 Re: Niedopasowanie 12.11.11, 19:25
        Tu się w pełni zgodzę ale ludzie się jakoś znajdują.Głupio to zabrzmi, ale dla mnie to abstrakcja:]
    • jan_hus_na_stosie Re: Niedopasowanie 12.11.11, 19:29
      jak za 5 lat ten ciepły kluch będzie dyrektorem regionalny na Polskę w dużej międzynarodowej firmie, będzie miał własne mieszkanie, dobry samochód i pensję pozwalającą na wyskoki poziom życia to ci się zmieni, tyle że wtedy on może już cię nie chcieć
      • kasia5266 Re: Niedopasowanie 12.11.11, 19:34
        Tu nawet nie chodzi o charakter on mi się nie podoba nie ma chemii a to chyba ważne.A nie to ile kto zarabia.
        • jan_hus_na_stosie Re: Niedopasowanie 12.11.11, 19:38
          chemią się nie najesz i nie wyżywisz potomstwa :)
          • grzeczna_dziewczynka15 Re: Niedopasowanie 12.11.11, 20:12
            Nie każdy, Janie, traktuje ludzie tak instrumentalnie, jak Ty. Przez pryzmat kasy.
      • gr.eenka Re: Niedopasowanie 12.11.11, 20:00
        jan_hus_na_stosie napisał:

> jak za 5 lat ten ciepły kluch będzie dyrektorem regionalny na Polskę w dużej mi
        > ędzynarodowej firmie, będzie miał własne mieszkanie, dobry samochód i pensję po
        > zwalającą na wyskoki poziom życia to ci się zmieni, tyle że wtedy on może już c
        > ię nie chcieć
        >
        > że teżto człowiek nie wie, kto kiedyś będzie dyrektorem :)
        >
      • baba67 Re: Niedopasowanie 12.11.11, 20:22
        Bardzo watpie-facet predestynowany do zawodowych sukcesow ma zdrowa samoocene juz jako nastolatek.Doswiadczenie z pannami nie ma nic do rzeczy.Facet klejacy sie ma obnizona samoocene, chce cos sobie albo komus udowodnic, zbudowac bliskosc na skroty.Dobry instynkt kaze takich traktowac z dystansem.
        Oczywiscie klejacy moze miec troche szczescia w zyciu i wyplynac ale regula to nie jest.
        O dobry towar trzeba zawalczyc.
    • joankb Re: Niedopasowanie 12.11.11, 19:51
      Zdefiniuj ciepłe kluchy.
      Bo młody mężczyzna skupiony na swoich sprawach, na zawodzie czy pasji, często odpuszcza resztę i jest takim "szaraczkiem" wśród rówieśników.
      • kasia5266 Re: Niedopasowanie 12.11.11, 20:08
        Hm ciepłe kluchy to facet, który od początku znajomości a więc od pierwszych dni mówi że jest dla kobiety w stanie zrobić wszystko gapi się na nią maślanym wzrokiem "klei się" jest emocjonalny pisze do niej non stop itp.A jak się potem okazuje ma prawie zerowe doświadczenie z kobietami, co zapewne wpływa na jego zwiększoną potrzebę bliskości.I no może jestem dziwna ale tacy faceci mnie nie pociągają a tym bardziej nie jestem w stanie się w takowym zakochać.
      • baba67 Re: Niedopasowanie 12.11.11, 20:12
        Krok pierwszy-zaobserwuj jaki typ panny podoba sie tym ktorzy Tobie sie podobaja.
        Z moich doswiadczen wnika ze upodobania facetow sa stale jesli wezmie sie pod uwage 3-4 cechy w tym fizyczne, ale jednak w wiekszosci cechy charakteru.
        Krok drugi-po zrobieniu zwiadu na przepolu wybierz sobie takiego ktory gustuje w najblizszych Ci charakterologicznie cechach (jesli lubi zimne suki to nic nie poradzisz)
        Krok trzeci-wyeksponuj nienachalnie te cechy ktore faceta kreca ale rozsadnie dawkujac(przeciez nie chcesz komentarzy znajomych typu ;co ta Kaska tak swirzy?)
        Krok czwarty chyba rownie trudny jak pierwszy-dyskretnie badz w poblizu obiektu wykorzystujac ku temu rozne preteksty, wspolnych znajomych, imprezy kulturalno-towarzyskie itp.
        Dlaczego to trudne-bo obiekt MUSI wierzyc, ze wszystko dzieje sie rzeczywiscie przypadkiem, zatem wyznania wobec psiapsiol odpadaja-zwierzyna sie sploszy.
        Najbardziej czasochlonny i wymagajacy inwencjii dyskrecji jest etap pierwszy ale bez niego niec nie zdzialasz.
        Powodzenia:-)
    • zamysleniee Re: Niedopasowanie 12.11.11, 20:11
      skupic się na sobie swoich pasjach/sprawach a wybraniec się z czasem nawinie w najmniej oczekiwanym momencie
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: Niedopasowanie 12.11.11, 20:16
        Zgadzam się. Nie ma co grać kogoś, kim się nie jest. Choć jeśli, tak jak pisze Baba, to eksponowanie cech, które i tak posiadasz, to warto.

Ale najlepiej to jednak poderwać kolesia, którego zachwyci całokształt. Tak będzie najszczęsliwiej dla wszystkich.
      • azjaodkuchni Re: Niedopasowanie 12.11.11, 20:18
        Związek bez chemii jest do D... nawet gdyby pan był królem naftowym.
    • akle2 Re: Niedopasowanie 12.11.11, 20:18
      Skąd ja to znam.. poczekam aż się wątek rozwinie, może wyłapię coś dla siebie :D
    • grassant Re: Niedopasowanie 12.11.11, 20:19
      przekształć się inwersyjnie.
      • kasia5266 Re: Niedopasowanie 12.11.11, 20:33
        Póki co nie ma na horyzoncie faceta, który by mi się podobał i był wolny.Ale gdyby się to zmieniło skorzystam z Waszych rad:]Tylko najgorsze jest to,że Ci faceci, którzy mi się podobają to przestają mnie szanować gdy zaczynam się z nimi spotykać.[miałam 2 takie przypadki]Jeden to nawet zwracał mi uwagę pokazywał,że jest mądrzejszy.To potem go trochę olałam a w końcu kontakt się urwał i facet znalazł inną.Zapewne równie mądrą jak on:]Zastanawiam się czy nie popełniam jakichś błędów,ale samej trudno mi to stwierdzić.Bo może byc też tak,że niektórzy po prostu mają wredny charakter.Już sama nie wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka