amanda-lear 16.12.11, 14:41 Była sobie kiedyś niejaka menk.a, pompeja, wacikowa i inne/inni. Gdzie oni som? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 14:45 schowali sie, choc zawsze bylo ich niewielu. Pozarla ich galopujonca prostytucja ucja ucja. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 14:47 soulshunter napisał: > schowali sie, choc zawsze bylo ich niewielu. To może jeszcze się ujawnią?;) > Pozarla ich galopujonca prostytucja ucja ucja. To czarny scenariusz... Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 14:46 Mają nowe nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 14:48 Myślisz? A może wyrośli z wirtuala i wsiąkli w reala? Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 14:53 Każdy wcześniej czy później wraca. Mnie zdarzyła się roczna przerwa od forum. Mam jeszcze 2 inne nicki, których używam na innych forach. Jeden nieużywany ponad rok, drugi od czasu do czasu się udziela. A georgia241 to nick, pod którym piszę sobie na luzie. Najbardziej "trollowaty". Najfajniej jest, gdy pod jednym nickiem jestem z kimś przyjacielem, a pod drugim wręcz się nie znosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 14:58 georgia241 napisała: Najfajniej jest, gdy pod jednym nickiem jestem z kimś przyjacielem, a pod drugim wręcz się nie znosimy. Ta jednostka chorobowa to rozdwojenie jaźni chyba:) Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 14:59 No co ty. Moja reakcja jest na luzie a ten drugi nick się miota. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 15:02 Dr Jeckyl i Mr Hyde też tak sądzili;p Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 15:07 Oni nie wiedzieli o sobie nawzajem. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 19:29 Myślisz, ze Twoje nicki o sobie wiedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 15:55 no, ta osoba tez sie pewnie ucieszy, ze ja w bambuko robisz. a myslalam, ze za to bana sie dostaje :/ Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 16:07 georgia241 napisała: > Mam jeszcze 2 inne nicki, których używam na innych forach.Najfajniej jest, gdy pod jednym nickiem jestem z kimś przyjacielem, a pod drugim wręcz się nie znosimy. prezentujesz nienormalne i mocno wredne podejście do tematu w takim razie Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 17:25 Ja się przyznaję. Zastanów się nad tymi, którzy się nie przyznają. Ich jest więcej i w dodatku niektórych dawno rozszyfrowałam, że są jednocześnie tym a tym, po stylu, po charakterystycznym słownictwie. Wystarczy dobra pamięć. Nie jestem nikim wyjątkowym, uczciwie napisałam o tym, co jest nagminne. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 17:31 dla mnei jedni sa warci drugich jeśli pod jednym nickiem z kimś się kumplujesz, a pod drugim mu wrzucasz, to nie chciałabym Cię znać w realu, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 17:33 Jakoś się z tym pogodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 18:04 a ja sie ciesze, ze sama sie jako szuja zaszufladkowalas, oszczedzilas nam troche pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 18:39 Bez przesady i dramatyzowania... Oj tam, oj tam. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 19:30 Tak sobie to tłumacz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tymczasowaola Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 20:45 amanda-lear napisała: > Myślisz? A może wyrośli z wirtuala i wsiąkli w reala? W reala to tylko menk.a, pompeja i wacikowa natomiast w Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
devilyn Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 17:00 Srały muchy...będzię wiosna...Pompeja jest i będzię. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: hejterzyna wroci 16.12.11, 15:04 wez_sie napisał: > obiecuje A skąd wiesz???;) Ja czekam na jeden nick...ale pewnie nie doczekam się;) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: hejterzyna wroci 16.12.11, 15:14 mam info z pierwszej reki, bo to moj gorszy brat blizniak. wciaz trwaja pertraktacje z szefostwem, ale najprawdopodobniej na swieta zawita! Odpowiedz Link Zgłoś
beata.1968 Re:Amanda Lear 16.12.11, 15:17 Amanda Lear to fajny nick, sama chciałabym taki bo uwielbiam Amandę (piosenkarkę). Wkurzają mnie zmieniające się nicki bo to tak jak w Modzie na Sukces - serial trwa 100 lat a tego samego bohatera gra co chwilę inny aktor i człowiek się gubi. Nikogo tu nie znam osobiście ale jednak irytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re:Amanda Lear 16.12.11, 21:19 Dzięki za uznanie;) Amandę lubię to prawda, ale bardziej podoba mi się jej osobowość niż muzyka...No i być muzą Picassa to jest coś;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re:Amanda Lear 16.12.11, 21:57 amanda-lear napisała: >(...)być muzą Picassa to jest coś;) Posiadasz nos na brzuchu, jedno oko, na czole, a czoło w piwnicy? Kul. :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re:Amanda Lear 17.12.11, 00:05 Faktycznie Marguy...wyszło na to, że swej biografii nawet nie znam;) Za co najmocniej przepraszam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re:Amanda Lear 17.12.11, 02:34 amanda, nie przepraszaj, masz dobry gust :) Swego czasu brala udzial w radiowym programie "grosses tetes", a tam matola nie uswiadczysz (sluchacze zadaja pytania "mocne glowy" odpowiadaja a wszystko odbywa sie na wesolo i czesto jest dosc pikantnie. To najstarszy program satyryczny (1977 - do dzis) i najlepszy. Wszystkie slawy bija sie wrecz o to zeby byc zaproszonym do programu. Amanda pokazala sie od najlepszej strony: luz, humor i rozlegla kultura. Odpowiedz Link Zgłoś
grudzien2011 Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 18:55 przebranzowaly sie Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 19:58 Menka ktoś twierdzi że to wersja. Słuszność mają ci, co mówią o zmienianiu. Ale nie do końca. Zmieniają tylko wytrwali. Reszta odeszła. Widać po ruchu na forum. Forum gazety, nie akurat na tym. Kiedyś wszędzie był ruch większy niż tutaj,. Wszędzie to oczywiście hiperbola. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 20:37 rzadziej bywam bo mnie już to nie fascynuje. nic mnie tutaj nie zaskoczy, większość tematów mnie nie dotyczy. w sumie wałkowane jest to samo przez to samo. nie rozwiązuję życiowych problemów za pomocą forum bo z góry znam odpowiedzi. wiem też że forumowe mądrale wcale nie muszą być tacy światli w życiu codziennym. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 20:45 wiarusik napisała: > rzadziej bywam bo mnie już to nie fascynuje. nic mnie tutaj nie zaskoczy, więks > zość tematów mnie nie dotyczy. w sumie wałkowane jest to samo przez to samo. ni > e rozwiązuję życiowych problemów za pomocą forum bo z góry znam odpowiedzi. wie > m też że forumowe mądrale wcale nie muszą być tacy światli w życiu codziennym. Mam podobnie. Miałam przerwę-życie.....Potem zmieniłam nick, bo nie pamiętałam hasła. Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 20:53 Więc i Ciebie dotyczy wpis do kolegi W. Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 20:51 Zgadzam się z tobą w 100%. Tylko mam jeszcze swoje dodatkowe 100% - fun. Ludzie z forum ciągle dają mi nowe przemyślenia, nowe piosenki, nowe filmy. Dlatego wciąż tu jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 20:52 Z Tobą. Sorry, 4 piwo powoduje nieuważność. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:26 przeczytałam: nieważkość ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:32 W sumie na jedno wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:56 no nie wiem, ja po 4 nie wiedziałabym w jakim stanie jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 22:47 A ja wiem - jestem w stanie szalejącej cenzury. Która oczywiście ma wokół siebie grono psispsiacółek, którym to nie przeszkadza. Gdybym tak postępował na prywatnym forum - pies z kulawą nogą by tam nie zaglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
cuttle_fish Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 22:49 > Gdybym tak postępował na pryw > atnym forum - pies z kulawą nogą by tam nie zaglądał. I tak nie zagląda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 23:07 Parę osób zagląda. oczywiście poza lizusami tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 22:59 nie nadążam, muszę dopić jeszcze trzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 23:08 Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 23:44 a dzięki ale na jednym poprzestałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:13 no może, ale jeśli ktoś podrzuci tu coś co mnie zainteresuje to jest to biały kruk. Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:15 Coś do mnie... Forum nie blog. Przynajmniej podrzucają, nie wiem, czy Cię zainteresuje oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:16 Kwa. Jakie Coś?! Choć miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:23 Ty tak nie zapraszaj, bo kobietę trza będzie zamknąć, jak wszyscy do Ciebie się przeniosą;))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:33 Na razie mi to nie grozi, o czym powinnaś doskonale wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:35 niezmiennick napisał: > Na razie mi to nie grozi, o czym powinnaś doskonale wiedzieć. Nie lubię określenia...powinnaś;) Ja Ci sobą te twoje forum wypełnię...Chcesz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:37 A jak mam napisać? Zgodnie z powziętą wiedzą oraz zaobserwowanym doświadczeniem informacja o aktualnym stanie rzeczonego forum jest Pani dostępna? Chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:42 niezmiennick napisał: > A jak mam napisać? Zgodnie z powziętą wiedzą oraz zaobserwowanym doświadczeniem > informacja o aktualnym stanie rzeczonego forum jest Pani dostępna? > > Chcę. > No dobra...to innych wywal...muszę mieć dużo przestrzeni zyciowej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:44 Każde forum - z wyjątkiem forum administrowanych przez aesów - posiada nieskończoną przestrzeń wolności. Piszesz co chcesz, z kim chcesz. Oczywiście dopóki to nie łamie regulaminu dostarczyciela usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:53 Dobra żartowałam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 17.12.11, 00:08 Aleś Ty drażliwy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:21 na razie nie wgryzłem się w treść, także nie neguję. ale trudno mnie zadowolić. lubię mocne wrażenia. skrajne. Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:33 Walnij coś. Zobaczymy, czy zniosę. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:37 mogę walnąć cokolwiek i zniesiesz. papier wszystko przyjmie;) ważne jest zrobić atmosferę. Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 21:45 Cóż, nie było by tego forum gdyby około 10 osób nie zadeklarowało aktywnego w nim uczestnictwa. A jest jak jest - możesz wnieść w nie własną atmosferą, albo i nie. Wolna wola. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 20:30 zmienili nicki żeby im nikt nie zarzucił że życie tracą przed kompem;) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 20:52 znudziło się pisanie, może mnie się tez kiedys znudzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 22:37 Zmienianie nicków to naprawdę straszny obciach -_- Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 22:39 ciastko_z_kota napisała: > Zmienianie nicków to naprawdę straszny obciach -_- Zmienianie ksywek może też być ucieczką po obciachu. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 22:39 no i na dodatek trzeba iść do urzędu miasta i się zarejestrować Odpowiedz Link Zgłoś
cuttle_fish Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 22:43 > Zmienianie nicków to naprawdę straszny obciach -_- Popieram. (i pół forum się zrumieniło;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 22:45 Ja się wcale nie rumienię! I to o nożycach co raczyły się odezwac to tez nie o mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 22:51 Myślę, że osoby, które zmieniły nicka też się nie rumienią. W końcu to tylko forum i rządzi się swoimi prawami. Nie wiem czemu przywiązuje się jakąkolwiek wagę do tych kilku literek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 23:37 Oj, uwierz mi, że bywają ludzie, którzy takie sprawy traktują bardzo serio a zmiennonickowców najchętniej skazaliby na banicję Odpowiedz Link Zgłoś
cuttle_fish Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 22:52 > Ja się wcale nie rumienię! Jak i ja! > I to o nożycach co raczyły się odezwac to tez nie o mnie! No przecież. To o tych, co tam w wątku wyżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
my_favourite_axe Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 22:43 Nie wiem ale mię osobiście bulwersuje takie zmienianie nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
my_favourite_axe Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 22:52 real_mayer napisała: > dlaczego? Albowiem nie lubię jak ludzie ze mię ściągają. Odpowiedz Link Zgłoś
niezmiennick Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 22:52 Ktokolwiek normalny pisuje jeszcze na forum z oszalałą cenzurą? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzisnadzis Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 22:52 pompeja - taka ładna blondynka co w wizytówce miala zdjecie jak lizała jakas lodowa figure?? a jeszcze byla jakas jedna na "h"nie pamietam ale ja tu niezle objechali w jakims temacie i ani widu ani slychu od tej pory ( nie hotally ;]) generalnie masa ludzi sie stad zmyla albo faktycznie siedza pod innymi nickami.. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 23:35 masz na mysli hermine? Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 23:38 a własnie, gdzie ona, czy zmieniła nicka ? Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_z_kota Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.12.11, 23:40 zapewne, tylko którą? bo kilko ich było i już mi się zlały... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 16:51 menka=wersja robocza figgin=trismegistos hermina=raohszana kseinaic=sokoll :) pytanie, gdzie jest tubiś? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 16:59 to w takim razie gratuluję, jesteś tak samo niezrównoważona i rozhisteryzowana jak ona, a myślałam że to w przyrodzie się nie zdarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 17:12 a ja pogratuluję publicznego wsypania nicków. to jest wyczyn. serio. :) możesz być dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 17:17 ale jak to, nie rozumie? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 17:19 zrobiłam coś złego? ej? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 17:43 nie no spoko, część i tak nie weszła, ale pszesz liczą się dobre chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 17:25 no ona, piątaziuta Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 17:29 Aaa. Jakoś się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 17:32 ciężko w pracy? mało spałaś? może magnez i wit b6 powinnaś uzupełnić? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 17:54 To nie ja "nie rozumie"... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 17:56 nie rozumięsz Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 19:08 rao to na pewno nie Hermina. to mądra babka ,a Hermina była typem delikatnie mowiąc tępej suczy podniecającej się swoją rzekomą władzą w banku i misiem oraz babcią. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 17:17 Yyy... Ale w jakim celu to zestawienie? Mamy klaskać, gratulować, podziwiać, potwierdzać, zaprzeczać, czego oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 17:18 Możesz wybrać, choć ja najbardziej lubię jak ktoś klaszcze albo zaprzecza. Odpowiedz Link Zgłoś
czadroman Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 19:05 pewnie zostali zasymilowani Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 16.01.12, 19:14 amanda-lear napisała: > Była sobie kiedyś niejaka menk.a, pompeja, wacikowa i inne/inni. Gdzie oni som? menk.a znalazła menka... pompeję zalała gorąca lawa, wacikową też zalało.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazda1977 gedzie jest teletubis ? 17.01.12, 16:21 menke pompeje i wacikowa tez pamietm, ale ostre byly, suchej nitki nie zostawily, osobiscie uwazam dyskusje od jakiegos dluzszego czasu za BARDZO konstruktywne, nie chce tamtych nickow. Ot to moje zdanie wchodze na forum bo 1.mam czasem nude w robocie 2. jak zmienie prace na bardziej energiczna to na pewno nie bede miala na forum czasu 3. wchodze jak mam problem i szukam rady, czasem lubie czytac o problemach innych Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: Gdzie się podziały stare nicki...??? 17.01.12, 19:07 Część się zmyła, część się zmieniła... rzecz moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś