Dodaj do ulubionych

Wypada, mogę?

16.12.11, 21:17
Hej, jak pisałam idę jutro na imprezę do znajomych. O w sumie taka domówka, ale nigdy nie wiadomo jak się skończy ;>. Niestety zdecydowałam się nie ubierać mojej wspaniałej sukienki, którą pożyczyłam żmiji zwanej przyjaciółką. Przejrzałam szafę i wybrałam tą, ale nie wiem czy wypada, nie jest zbyt frywolna? Jak myślicie kobietki?

https://pics.esprit.de/Shop/PicProductFrontView/Z2S138_681.jpg
Obserwuj wątek
    • lonely.stoner Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:19
      watek na forum moda.
      sukienka nie jest frywolna, jest nawet dosc pospolita.
    • eat.clitoristwood Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:21
      Gdybyś wyglądała, jak dziewczyna na fotce to mogłabyś sobie pozwolić na sukienkę z zasłony, czy narzuty, jak na fotce.
      • pola.koala Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:22
        Wyglądam lepiej :)
        Mam większy biust przy modelkowej reszcie
        • wiarusik Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:28
          a twarz? pamiętaj że to 1sze co się widzi. nie słuchaj feministek i ich opowieści dziwnej treści o cyckach.
          • pola.koala Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:32
            Twarz na szóstkę :). Za to najbardziej dziękuję Stwórcy, dobrze, że dzieci odziedziczyły po mnie rysy...choć nie powiem, eks też jest fajny facet.
            I włosy, one też potrafią robić wrażenie :>.
            • wiarusik Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:33
              na czyją szóstkę? moją?
              zauważyłem że kobitom podobają się inne podobne do facetów.
              • pola.koala Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:36
                Chwila, że kobiety za atrakcyjne uważają te, które są podobne do mężczyzn?
                Nie zgadza się to za bardzo, np. Eva Mendes, do której ślinią się panowie, a ona coś taka lekko trans, męska z twarzy.
                • wiarusik Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:49
                  no ja się do niej nie ślinię. nie ślinię się do ludzi powszechnie znanych. lubię zwykłe baby:
                  www.youtube.com/user/MasqueradeMakeup#p/u/28/2dQ7NBPCVkI
                  • pola.koala Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:52
                    No, ta to faktycznie zwykła.
                    Ciekawe jak wygląda :)).
                    • wiarusik Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:56
                      przechwalasz się a ja ci nie wierzę ;)
                      • pola.koala Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:58
                        Nie musisz, nijak nie udowodnię.
                        Musisz obejść się smakiem, nie dla ciebie moje wdzięki :)).
                        • wiarusik Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:05
                          no i super kaszalocie, tracę tylko czas z ropuchą ;) jak to dobrze że można się dowartościować w internecie :)
                          • pola.koala Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:14
                            phehe, a pisz sobie co tam chcesz gremlinie.
                            W realu nawet byś nie podszedł do mnie, bo na takie karykatury męskości kobieta taka jak JA nawet nie spojrzy.
                            Jedyną kobietą w twoim życiu jest to forum (bueheh), gdzie możesz do woli odgrywać się na płci pięknej za to co spotyka cię na codzień.
                            • wiarusik Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:19
                              szablonowa odpowiedź, nie przystająca do realiów;) jesteś ropuchą dowartościowującą się na forum-treść nie kłamie;)
                              • pola.koala Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:26
                                Tak, tak, każda która cię nie chce to ropucha zakompleksiona co nie poznała się na prawdziwym menszczyznie.
                                Buziaczki, mały.
                                • wiarusik Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:34
                                  tak się pocieszaj ;) niczego nie straciłem, a mogłem stracić. no ale jesteś ropuchą ze zdrowym rozsądkiem, także dobrze że nie pokazujesz twarzy. gdybym coś pił mógłbym się udławić;)
                            • anaisanais96 Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 23:36
                              Nie przejmuj się taym gadaniem. nie wiesz ze jeśli ktoś potrafi powiedzieć ze jest atrakcyjny to z miejsca zostanie wyzwany od największych brzydali, no i ze ściemnia. Człowiek wg wielu powinien być skromny i nie mówić głośno o swoich zaletach.
        • maitresse.d.un.francais Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:28
          Możesz ją WŁOŻYĆ. Co prawda ubrać ją też możesz, ale nie wiem w co (i po co).

Zwyczajna, tandetna kiecka.
          • pola.koala Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:32
            Tandetna to jesteś ty, skarbie.
            • funny_game Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:35
              To ciekawe, że Metresa napisała o kiecce, a Ty od razu o Metresie.

Z Twoich postów nie wyłania się zbyt ładna kobieta.
              • lacido Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:00
                ale jakby co to ona dobrze życzy malkontentom i złośliwcom :D

forum.gazeta.pl/forum/w,16,131604183,131624455,Re_malkontenci_i_zlosliwcy.html
                • funny_game Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:19
                  :)
                  A mi jej szkoda :(
                  • maitresse.d.un.francais Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:19
                    funny_game napisała:

> :)
                    > A mi jej szkoda :(
                    >
                    Mnie czy poli?
                    • funny_game Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:23
                      Szkoda mi tylko i wyłącznie osób, które robią sobie kuku.
                  • funny_game Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:20
                    O, ale jak czytam coś takiego ładnego:
                    forum.gazeta.pl/forum/w,16,131623337,131625313,Re_Wypada_moge_.html
                    to odzyskuję wiarę w ludzi :)
                    • maitresse.d.un.francais Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:22
                      funny_game napisała:

> O, ale jak czytam coś takiego ładnego:
                      > forum.gazeta.pl/forum/w,16,131623337,131625313,Re_Wypada_moge_.html
                      > to odzyskuję wiarę w ludzi :)
                      >
                      Nie? Ja też.

Ale to wymagało odkrycia się, a jak piszę, że mi źle, to zawsze ryzykuję, że trafię na alleswisserkę w typie Disy (i to nawiązanie wszystko wyjaśnia :-PPP )
                      • funny_game Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:24
                        Ciętaś na Disę :)
                        • maitresse.d.un.francais Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:29
                          funny_game napisała:

> Ciętaś na Disę :)
                          >
                          Z drugiej strony jest ona cennym wzorem pewnych cech i zachowań. Coś jak ten metr z Sevres. Egoistyczna jak Disa. Pozbawiona wyobraźni jak Disa. "Wszystko zawdzięczająca sobie samej" jak Disa. Etc.
                          • koham.mihnika.copyright gdzie twoja milosc blizniego? Okrutna. nt 17.12.11, 02:05

• maitresse.d.un.francais Tam gdzie i Disy 17.12.11, 16:47
                              Jak mi ktoś celowo dowala do żywego, to zapamiętuję.
                  • lacido Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:48
                    e tam, szkoda to jest jak świnia sąsiada wejdzie Ci w pszenicę ;)
                  • varia1 Re: Wypada, mogę? 18.12.11, 10:49
                    mnie Ci szkoda?;)
              • maitresse.d.un.francais Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:21
                Masz na myśli urodę fizyczną czy duchową? Cierpienie wbrew powiedzeniu nie uszlachetnia, za to często uwrednia. :-PPP
            • maitresse.d.un.francais Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:55
              pola.koala napisała:

> Tandetna to jesteś ty, skarbie.

Au contraire, ma cherie.
              • pola.koala Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:00
                Nie, to ty jesteś tandetna.
                I do tego jędzowata, gryziesz i plujesz jadem prawie w każdym wątku.
                • maitresse.d.un.francais Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:10
                  pola.koala napisała:

> Nie, to ty jesteś tandetna.
                  > I do tego jędzowata, gryziesz i plujesz jadem prawie w każdym wątku.

Mamy wolność słowa czy mi się zdaje...?

A może rzekoma wolność słowa to jedynie wolność szczerzenia zębów?

Gdybyś tak pożyła moim życiem z 5 lat, chętnie bym popatrzyła, jaka jesteś entuzjastyczna i wesoła. A ja bym ci dokopywała za niewłaściwą postawę. Hehe.
                  • pola.koala Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:17
                    A wiesz co, spodobało mi się nawet to co teraz napisałaś. W sensie, że szczerze i bez silenia się na sztuczną poprawność. To rzadkie na tym forum.
                    Przepraszam więc za wcześniejszy naskok.
                    • maitresse.d.un.francais Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:19
                      pola.koala napisała:

> A wiesz co, spodobało mi się nawet to co teraz napisałaś. W sensie, że szczerze
                      > i bez silenia się na sztuczną poprawność. To rzadkie na tym forum.
                      > Przepraszam więc za wcześniejszy naskok.

Sztuczną poprawność w czym...? Przeprosiny przyjmuję.
                      • pola.koala Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:24
                        Poprawność w przedstawianiu samego siebie, nie przyznawanie się do błedów, "ja nie jestem wcale złośliwa, tylko staram się być zabawna".
                        • maitresse.d.un.francais Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:28
                          pola.koala napisała:

> Poprawność w przedstawianiu samego siebie, nie przyznawanie się do błedów, "ja
                          > nie jestem wcale złośliwa, tylko staram się być zabawna".

" Ja nie jestem wcale złośliwa, tylko problemy 90% ludzkości wydają mi się takie niepoważne" - jeśli już. ;-)
                          • lacido Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 23:47
                            np te z fotoszopem czy niespotykanym zjawiskiem zwykłych ludzi itp ;)
                            • kochanic.a.francuza Re: Wypada, mogę? 17.12.11, 16:10
                              hi, hi, hi, lubie was:)
                              Wszyskie gupie ale fajne:)
                            • maitresse.d.un.francais Re: Wypada, mogę? 17.12.11, 16:48
                              lacido napisała:

> np te z fotoszopem czy niespotykanym zjawiskiem zwykłych ludzi itp ;)

to była próba analizy językowo-socjologicznej :-P chodziło mi o te z cyklu "którą kieckę włożyć, chłop mnie rzucił, chłop mnie nie rzucił, chłop mnie rzucić nie chce, kolega z pracy mnie nie lubi" etc.

• lacido Re: Wypada, mogę? 17.12.11, 20:32
                                przyznała się, przyznała się :)

od tego są specjalistyczne fora językowo - socjologiczne ;)
                                • maitresse.d.un.francais Re: Wypada, mogę? 17.12.11, 20:41
                                  lacido napisała:

> przyznała się, przyznała się :)
                                  >
                                  > od tego są specjalistyczne fora językowo - socjologiczne ;)

ale tam siedzi taki jeden głupek, który do dziś nie potrafi mi darować użycia słowa "pidgin" i co się pojawię, to coś wypisuje o pingwinach, bo najwyraźniej mu się myli
                                  • lacido Re: Wypada, mogę? 17.12.11, 20:47
                                    no i? pierwszy raz słyszę że coś jest w stanie Cię powstrzymać ;)
                                    • maitresse.d.un.francais Re: Wypada, mogę? 17.12.11, 21:03
                                      lacido napisała:

> no i? pierwszy raz słyszę że coś jest w stanie Cię powstrzymać ;)

Bez jaj, moje nerwice i inne emocjonalne zasupłania ograniczają mnie w stopniu potwornym.

Tam gdzie ty, mówiąc językiem reklamy, pole masz wszędzie (pole działania), tam ja mam wąziutkie ścieżki.

A w ogóle zrobiłam se czapkę i ja twierdzę, że wygląda jak garnek, a moja mama, że jest śliczna i wyjątkowo mi w niej do twarzy. No i bądź tu mądry. (Opcja złośliwego udupiania córki nie wchodzi w grę.)
          • martta_84 Re: Wypada, mogę? 18.12.11, 21:02
            > Możesz ją WŁOŻYĆ. Co prawda ubrać ją też możesz, ale nie wiem w co (i po co).

UBRAĆ to można SIĘ, a nie sukienkę. WŁOŻYĆ sukienkę można np. do szafy. A na siebie co najwyżej ZAŁOŻYĆ.
        • koham.mihnika.copyright ale cyckonosza nie zalozysz? nt 17.12.11, 01:54

• buuenos Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:22
      Mozesz,mozesz,tylko,prosze,nie wykrzywiaj tak giczalow jak modelka na zdjeciu! Sukienka ok, troche panciowata, ale ja wieczna mlodka moze i sie nie znam:-)
      • pola.koala Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:24
        Ale ja już nie młódka, więc mogę ubierać pańciowate :).
        • buuenos Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:32
          Ja tez nie mlodka,tylko mentalna mlodka:-)Idz i baw sie dobrze! Niewazne co tam zalozysz:-)
      • lacido Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:01
        też pomyślałam o tych palcach do środka -koszmarek ;/
        • koham.mihnika.copyright bo ona ma lewa bardziej nt 17.12.11, 02:10

• lacido Re: bo ona ma lewa bardziej nt 17.12.11, 20:32
            bardziej co?
            • koham.mihnika.copyright przychodzi baba do lekarza..... nt 18.12.11, 12:23

• moonogamistka Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:26
      ladna!
    • wicehrabia.julian Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:33
      już na sam dźwięk słowa "wypada" dostaję mdłości
    • pola.koala Martwię się tym, że 16.12.11, 21:35
      Obecne panie będą ubrane w swetry i gacie, panowie tak samo i ja będę odstawać.
      Ale zawsze się wybijałam, jakoś dam radę :)).
      • six_a Re: Martwię się tym, że 16.12.11, 21:36
        zarzuć ten dół na facjatę i będziesz wyglądać jak reszta
      • buuenos Re: Martwię się tym, że 16.12.11, 21:38
        To wy omawiacie jak kto sie ubierze? Niesamowite:-) kobiety swetry i gacie,panowie gacie i swetry..Te doly cos mi za odwazne:-)
    • soulshunter Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:35
      > nigdy nie wiadomo jak się skończy ;>.

to majtek nie zakladaj (wężykiem, wężykiem)
      • lacido Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:02
        zależy jakiego końca chce ;)
    • funny_game Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:36
      Na domówkę w taką okrutną pogodę założyłabym raczej dzianinową kiecę.
      Kolor bardzo fajny.
    • zetka50 Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 21:37
      na domówkę bym mnie ubrała, dla mnie dobra na sylwestra :)
    • damskidzyndzelek Re: Kieca w sam raz :) 16.12.11, 21:40
      majtochy ściągniesz raz dwa :)
      • pola.koala Re: Kieca w sam raz :) 16.12.11, 21:42
        Hahah i o to chodzi :)).
    • szybiarz Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:00
      nie wiem co myślą kobietki, ale gdybym zobaczył na domówce kogoś tak ubranego to pomyślałbym, że pomyliłaś imprezy, albo Ci płacą za bywanie na nich wg stawki godzinowej
      • koham.mihnika.copyright zara, kolezanka zmuszona byla wygrzebac ze starej 17.12.11, 02:04
        walizki kiecke, bo tamta ladniejsza byla obnoszona przez lafirynde zwana przyjaciolka.
        Jak plec ma ochote sie pokazac i zanecic, to co w tym zlego? Kiecka dobra, zwlaszcza, ze nie utrudnia dostepu, ani z dolu, ani z gory. Do odwaznych swiat nalezy.
        Go Pola, go.
    • sumire Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 22:41
      na domówkę?? toż to o niebo za strojne. ale ja na domówki w dżinsach chodzę, więc nie jestem autorytetem ;)
    • ciastko_z_kota Re: Wypada, mogę? 16.12.11, 23:49
      Mi by było zimno.
    • tabeletka Re: Wypada, mogę? 17.12.11, 01:15
      rany, taki smieszny troll z ciebie, ze mam zagwozdke. wygasic cie czy zostawic? wygasic czy zostawic? hmmm.
      no dobra, jeszcze pobserwuje
    • senseiek Najwazniejsze zebys nie ubierala majtek.. :P 17.12.11, 01:48
      > Hej, jak pisałam idę jutro na imprezę do znajomych. O w sumie taka domówka, ale
      > nigdy nie wiadomo jak się skończy ;>. Niestety zdecydowałam się nie ubiera
      > ć mojej wspaniałej sukienki, którą pożyczyłam żmiji zwanej przyjaciółką. Przejr
      > załam szafę i wybrałam tą, ale nie wiem czy wypada, nie jest zbyt frywolna? Jak
      > myślicie kobietki?

Jak nie ubierzesz majtek to kazda sukienka sie nada, wazne zebys mogla byc latwo dostepna.. :P
    • koham.mihnika.copyright fajna nt 17.12.11, 01:53

• koham.mihnika.copyright J.A.K B.Y.L.O?????? 18.12.11, 14:24

• kseniainc Re: Wypada, mogę? 17.12.11, 15:38
      Daj już spokój i nie sil się więcej. Dla samej siebie jesteś tak cudna, ze chyba nie potrzebne zdanie innych;-p
    • raohszana Re: Wypada, mogę? 17.12.11, 20:39
      O, moja Babcia ma takie zasłony. Paskudna ta kieca.
    • qw994 Re: Wypada, mogę? 18.12.11, 12:29
      W życiu bym czegoś takiego nie założyła na domową imprezkę. Będziesz wyglądała jak dziwadło.
    • gnomowladny Re: Wypada, mogę? 19.12.11, 03:45
      Nie wypada. Zostan w domu. Gdybyś jednak była zdesperowana żeby pójść na imprezę wdziej worek po kartoflach.Będzie niekontrowersyjnie.
    • tanebo Re: Wypada, mogę? 19.12.11, 06:29
      Łatwo się zadziera, więc możesz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka