Dodaj do ulubionych

Nie zaufam już zadnej kobiecie:(

25.12.11, 21:09
Pokłóciłem sie strasznie z moją ex, bo mnie notorycznie okłamywała. Skonczylismy ze sobą, nie widujemy się, nie utrzymujemy kontaktów. Jednak ja chce wszystkim udowodnic, że to jest manipulantka bawiąca się ludźmi i ostatnio mailowałem na ten temat z naszą wspólną znajomą. Tylko ta znajoma ( kolejna wredna ...) fowardowała ex maile ode mnie. I dzis otwieram skrzynkę- a tam mail od mojej ex- wklejone moje maile z dopiskiem " Czy Ty masz obsesje na moim tle? To idź się leczyć". I jak tu można komuś ufać?
Obserwuj wątek
    • samentu Już było z 2 tygodnie temu 25.12.11, 21:11
      prosimy bardziej się wysilićintelektualnie
    • samuela_vimes Re: Nie zaufam już zadnej kobiecie:( 25.12.11, 21:12
      Gdzie ta lista z refundowanymi lekami????
    • devilyn Re: Nie zaufam już zadnej kobiecie:( 25.12.11, 21:34
      Alleluja. Nie powtarzaj się. Były juz takie wątaski.
    • triismegistos Re: Nie zaufam już zadnej kobiecie:( 25.12.11, 21:43
      Powtarzasz się chłopie. A w ogóle ostatnio jakiś urodzaj na desperatów ostatnio. Znajdżcie sobie może inne forum, co?
      • doral2 Re: Nie zaufam już zadnej kobiecie:( 25.12.11, 21:50
        to zdanie o leczeniu się, to nawet całkiem sensowne było...
    • kbjsht Re: Nie zaufam już zadnej kobiecie:( 25.12.11, 22:14
      Daj sobie spokój - chyba, że na prawdę masz obsesję.
      • smokwawelskijr Re: Nie zaufam już zadnej kobiecie:( 25.12.11, 23:14
        Zacznij ru... laski a nie o nich gadać. Do tego olewka, nic ich bardziej nie boli bo te wszystkie gossipy to ich własny sos w którym się kiszą, jak sosu zabraknie to się duszą.
    • marguy Re: Nie zaufam już zadnej kobiecie:( 26.12.11, 00:59
      milyfilipie,
      moze twoja ex jest klamczucha ale i ty nie jestes swiety, bo msciwy jestes jak cholera.
      Po kiego czorat jest tobie potrzebne udowadnianie calemu swiatu, ze dziewczyna jest klamczucha?
      Przeciez z nia zerwales, przestala cie interesowac, nie lubisz jej klamstw itp.
      Normalny czlowiek cieszylby sie z tego, ze wyszedl z chorego zwiazku, a ty pienisz sie jak mydlo szary jelen i szalejesz.
      Jednym slowem, oboje jestescie siebie warci.
      Zalosne to.
      Zachowujesz sie jak chloptas a nie dorosly mezczyzna.
      • alienka20 Re: Nie zaufam już zadnej kobiecie:( 26.12.11, 01:10
        Poperam.
        Moj były był dobry w takie gierki, gdy dostawał kosza od panny, napuszczał na nią swoje "serdeczne koleżanki", które w mailach, czy porrtalowych prajwet mesedżach, klęły ją, że takiego wspaniałego faceta zostawila i ma wpiernicz od nich, jak ją zobaczą na ulicy, za poniewieranie i traktowanie jak zabawkę. Też próbował mnie raz wkręcić w taką akcję, ale przejrzałam ten typ i w żołnierskich słowach wyraziłam swoją opinię. Rolę urażonego księcia zagrał na sześć.
        -
        "Generale, może Historia Ci wybaczy, ale u mnie masz przej3bane. Marian"
    • facettt ufac kobiecie ? 26.12.11, 01:34
      a kto cie tego uczyl, hloopcze?
      • alienka20 Re: ufac kobiecie ? 26.12.11, 01:37
        A żeby mężczyźnie zaufać, to dopiero historia na miarę przypowieści biblijnej :).
        • facettt Re: ufac kobiecie ? 26.12.11, 01:39
          alienka20 napisała:

> A żeby mężczyźnie zaufać, to dopiero historia na miarę przypowieści biblijnej :
          > ).

jasne.
          pawo jazdy mam 30 lat i uczyli mnie tam zasady "ograniczonego zaufania".
          • alienka20 Re: ufac kobiecie ? 26.12.11, 01:53
            Każda profesja ma to samo wpajane.
            • facettt I Szczesc Boze 26.12.11, 02:10
              alienka20 napisała:
              Każda profesja ma to samo wpajane.

i dzieki temu nie mialem zadnych Stluczek :)

Buenas Noches.

• alienka20 Re: I Szczesc Boze 26.12.11, 02:16
                Żeby tylko o stłuczki chodziło, gdy hiv i malwersacje finansowe u bram :).
                • samentu Re: I Szczesc Boze 26.12.11, 02:53
                  malwersacje finansowe u bram :).

malwersacje nie sa takie złe
                  wszystko zależy od tego czy si e je robi czy jest sie robionym:P
          • koham.mihnika.copyright a uczyli cie jak na korbe Warszawe zapalic? 26.12.11, 08:11

• samentu Re: ufac kobiecie ? 26.12.11, 02:51
        pewnie mama,
        ale spoko - życie go szybko oduczy:)
    • koham.mihnika.copyright dostales doskonala nauke i porade 26.12.11, 08:09
      skorzystaj, bedzie mniej problemow.
      Skoro klamala jak najeta, to nier jest warta takiego dobrego faceta. Wsadz szpilke w lalke i zycz jej kogos odpowiedniego.
      I dej se spokoj.
    • qw994 Kosz, trollu (n/t) 26.12.11, 08:46

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka