Dodaj do ulubionych

czy można smiać się z innych czy nie?

06.01.12, 15:25
Bo w sumie nie lubię tego i staram się tego nie robić ale jak wchodzę na fb i widzę ten link do nocy poślubnej magdaleny i łukasza to trudno się nie śmiać.
Jakie są Wasze przemyślenia w tym temacie?
Obserwuj wątek
    • maly.jasio mozna :) 06.01.12, 15:37
      asystentka_prezesa_zarzadu napisała:

> Bo w sumie nie lubię tego i staram się tego nie robić ale jak wchodzę na fb i w
      > idzę ten link do nocy poślubnej magdaleny i łukasza to trudno się nie śmiać.
      > Jakie są Wasze przemyślenia w tym temacie?

na Forum Smiat nieustannie wysmewa sie przeciwnikow politycznych, czyli osoby majace inne poglady - i to jest moralnie dopuszczalne.

na wielu innych forach wysmiewane sa osoby majace inna moralnosc
      - ktory to czyn jest juz moralnie dyskusyjny.
      • amanda-lear Re: mozna :) 06.01.12, 15:42
        relatywizm moralny Jasku;)
        • asystentka_prezesa_zarzadu Re: mozna :) 06.01.12, 15:44
          No właśnie. Czy dobry człowiek śmieje się z innych?
          • funny_game Re: mozna :) 06.01.12, 15:49
            A tak dobrodusznie? I jak śmieje się też sam z siebie?
            No i chyba zależy, czy śmiejemy się z wad albo zabawnych sytuacji przez kogoś wywołanych, czyichś przygód albo wypowiedzianych głupot, a nie z rzeczy, na które ktoś nie ma wpływu, z tego, jaki jest.
            Np. ktoś powiedział coś głupiego, mam z tego bekę, ale to nie znaczy, że śmieję się z tego kogoś, bo po jednym głupim słowie nie wiem, kim ten ktoś jest przecież.
            Sama czasem jak palnę...
            (a taka mądra jestem) :DDD
          • grzeczna_dziewczynka15 Re: mozna :) 06.01.12, 15:51
            Ja myślę, że można się śmiać z "silniejszych" a ze "słabszych" nie. No i jak się z siebie potrafi śmiać, przy okazji.

Bo obśmiewanie "słabszych" jest very lame.
            • asystentka_prezesa_zarzadu Re: mozna :) 06.01.12, 15:54
              No aleee co zrobić z chęcią śmiania się kiedy widzę słabszych, którzy się kompromitują(na przykład tą nocą poślubną)?
              • grzeczna_dziewczynka15 Re: mozna :) 06.01.12, 15:56
                Hmm, no nie znam filmiku. Ale jak ktoś coś umieszcza w necie, to musi się chyba liczyć z wyśmianiem?
              • funny_game Re: mozna :) 06.01.12, 15:57
                Poddać się tej chęci. Z głębi swojej przepony :D
                Błagam, toć chyba lepiej z głupoty się śmiać, niż się nią smucić?
                • asystentka_prezesa_zarzadu Re: mozna :) 06.01.12, 16:01
                  No prawie mnie przekonałaś, dzięki;) Śmianie się z wyrzutami sumienia jest kurdę ciężkie!
                  • funny_game Re: mozna :) 06.01.12, 16:09
                    Tylko nie przesadzaj z tym śmianiem, bo w końcu oberwiesz. Przećwiczone, nie znam umiaru :/
                    Nie idź tą drogą! ;)
                    • simply_z Re: mozna :) 06.01.12, 16:13
                      po prostu znajomi sa idiotami:)
                      • asystentka_prezesa_zarzadu Re: mozna :) 06.01.12, 16:16
                        Znajomi Fany?? (będzie awantura jakaś za to?:P)
                        • funny_game Re: mozna :) 06.01.12, 16:21
                          Już mnie piąstki mrowią! :D
                          Nie mam znajomych idiotów, nuda!
                          Ale czasem zrobią coś tak idiotycznego, że leję z tego latami :D
                    • asystentka_prezesa_zarzadu Re: mozna :) 06.01.12, 16:15
                      Ja tak mam z żartami albo jakimiś gupimi tekstami. Jak sę coś wymyślę co mnie śmieszy to nie umiem przestać:D Zresztą, tak w realu między ludźmi nie mam problemów, tutaj mnię chodziło o filmik dostępny w necie(wyślę Ci linka na @ to zrozumiesz o co mnię się rozchodzi). Niby żenada, niby śmieszne bardzo ale dla tych ludzi to chyba przykre, że net się z nich smieje.
                      • funny_game Re: mozna :) 06.01.12, 16:23
                        asystentka_prezesa_zarzadu napisała:

> Ja tak mam z żartami albo jakimiś gupimi tekstami. Jak sę coś wymyślę co mnie ś
                        > mieszy to nie umiem przestać:D Zresztą, tak w realu między ludźmi nie mam probl
                        > emów, tutaj mnię chodziło o filmik dostępny w necie(wyślę Ci linka na @ to zroz
                        > umiesz o co mnię się rozchodzi). Niby żenada, niby śmieszne bardzo ale dla tych
                        > ludzi to chyba przykre, że net się z nich smieje.

Właśnie o to mi chodzi: nie można czasem przestać i jest hahaha i hihihi, a nagle się widzi, że komuś przykro :/ I się wie, że się przegięło i zagalopowało.
                        Jak nie mam kota na fb to to zobaczę?
                        • asystentka_prezesa_zarzadu Re: mozna :) 06.01.12, 16:24
                          Tak bo to jest na jutjubie. Niech mąż nagra Twoją minę jak będziesz to oglądać, dobra?:P
                          • funny_game Re: mozna :) 06.01.12, 16:37
                            Za późno...
                            A mąż myje kocie kuwety rajt nał, więc ciiiiiii :F
                            I chyba się lepiej bawi, niż ja, przerażonam!
                            Co za kicz ble ble ble!
        • maly.jasio niezupelnie 06.01.12, 16:19
          amanda-lear napisała:
          > relatywizm moralny Jasku;)

sam jestem relatywista moralnym, wiec problem jest mi bliski :)

ALE: to ze istnieja rozne moralnosci nie oznacza, ze mozna je wysmiewac.
          Wysmiewac mozna bowiem konkretne poglady, czy dzialania, ale niezreczne jest wysmiewanie calego systemu wartosci innych.
          • amanda-lear Re: niezupelnie 06.01.12, 16:24

> sam jestem relatywista moralnym, wiec problem jest mi bliski :)

alez wiem Jasku wiem i nawet te twoje baby jestem ci wstanie wybaczyc....bo jo cie kochom;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka