asystentka_prezesa_zarzadu 06.01.12, 15:25 Bo w sumie nie lubię tego i staram się tego nie robić ale jak wchodzę na fb i widzę ten link do nocy poślubnej magdaleny i łukasza to trudno się nie śmiać. Jakie są Wasze przemyślenia w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio mozna :) 06.01.12, 15:37 asystentka_prezesa_zarzadu napisała: > Bo w sumie nie lubię tego i staram się tego nie robić ale jak wchodzę na fb i w > idzę ten link do nocy poślubnej magdaleny i łukasza to trudno się nie śmiać. > Jakie są Wasze przemyślenia w tym temacie? na Forum Smiat nieustannie wysmewa sie przeciwnikow politycznych, czyli osoby majace inne poglady - i to jest moralnie dopuszczalne. na wielu innych forach wysmiewane sa osoby majace inna moralnosc - ktory to czyn jest juz moralnie dyskusyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: mozna :) 06.01.12, 15:44 No właśnie. Czy dobry człowiek śmieje się z innych? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: mozna :) 06.01.12, 15:49 A tak dobrodusznie? I jak śmieje się też sam z siebie? No i chyba zależy, czy śmiejemy się z wad albo zabawnych sytuacji przez kogoś wywołanych, czyichś przygód albo wypowiedzianych głupot, a nie z rzeczy, na które ktoś nie ma wpływu, z tego, jaki jest. Np. ktoś powiedział coś głupiego, mam z tego bekę, ale to nie znaczy, że śmieję się z tego kogoś, bo po jednym głupim słowie nie wiem, kim ten ktoś jest przecież. Sama czasem jak palnę... (a taka mądra jestem) :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: mozna :) 06.01.12, 15:51 Ja myślę, że można się śmiać z "silniejszych" a ze "słabszych" nie. No i jak się z siebie potrafi śmiać, przy okazji. Bo obśmiewanie "słabszych" jest very lame. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: mozna :) 06.01.12, 15:54 No aleee co zrobić z chęcią śmiania się kiedy widzę słabszych, którzy się kompromitują(na przykład tą nocą poślubną)? Odpowiedz Link Zgłoś
grzeczna_dziewczynka15 Re: mozna :) 06.01.12, 15:56 Hmm, no nie znam filmiku. Ale jak ktoś coś umieszcza w necie, to musi się chyba liczyć z wyśmianiem? Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: mozna :) 06.01.12, 15:57 Poddać się tej chęci. Z głębi swojej przepony :D Błagam, toć chyba lepiej z głupoty się śmiać, niż się nią smucić? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: mozna :) 06.01.12, 16:01 No prawie mnie przekonałaś, dzięki;) Śmianie się z wyrzutami sumienia jest kurdę ciężkie! Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: mozna :) 06.01.12, 16:09 Tylko nie przesadzaj z tym śmianiem, bo w końcu oberwiesz. Przećwiczone, nie znam umiaru :/ Nie idź tą drogą! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: mozna :) 06.01.12, 16:16 Znajomi Fany?? (będzie awantura jakaś za to?:P) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: mozna :) 06.01.12, 16:21 Już mnie piąstki mrowią! :D Nie mam znajomych idiotów, nuda! Ale czasem zrobią coś tak idiotycznego, że leję z tego latami :D Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: mozna :) 06.01.12, 16:15 Ja tak mam z żartami albo jakimiś gupimi tekstami. Jak sę coś wymyślę co mnie śmieszy to nie umiem przestać:D Zresztą, tak w realu między ludźmi nie mam problemów, tutaj mnię chodziło o filmik dostępny w necie(wyślę Ci linka na @ to zrozumiesz o co mnię się rozchodzi). Niby żenada, niby śmieszne bardzo ale dla tych ludzi to chyba przykre, że net się z nich smieje. Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: mozna :) 06.01.12, 16:23 asystentka_prezesa_zarzadu napisała: > Ja tak mam z żartami albo jakimiś gupimi tekstami. Jak sę coś wymyślę co mnie ś > mieszy to nie umiem przestać:D Zresztą, tak w realu między ludźmi nie mam probl > emów, tutaj mnię chodziło o filmik dostępny w necie(wyślę Ci linka na @ to zroz > umiesz o co mnię się rozchodzi). Niby żenada, niby śmieszne bardzo ale dla tych > ludzi to chyba przykre, że net się z nich smieje. Właśnie o to mi chodzi: nie można czasem przestać i jest hahaha i hihihi, a nagle się widzi, że komuś przykro :/ I się wie, że się przegięło i zagalopowało. Jak nie mam kota na fb to to zobaczę? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: mozna :) 06.01.12, 16:24 Tak bo to jest na jutjubie. Niech mąż nagra Twoją minę jak będziesz to oglądać, dobra?:P Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: mozna :) 06.01.12, 16:37 Za późno... A mąż myje kocie kuwety rajt nał, więc ciiiiiii :F I chyba się lepiej bawi, niż ja, przerażonam! Co za kicz ble ble ble! Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio niezupelnie 06.01.12, 16:19 amanda-lear napisała: > relatywizm moralny Jasku;) sam jestem relatywista moralnym, wiec problem jest mi bliski :) ALE: to ze istnieja rozne moralnosci nie oznacza, ze mozna je wysmiewac. Wysmiewac mozna bowiem konkretne poglady, czy dzialania, ale niezreczne jest wysmiewanie calego systemu wartosci innych. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: niezupelnie 06.01.12, 16:24 > sam jestem relatywista moralnym, wiec problem jest mi bliski :) alez wiem Jasku wiem i nawet te twoje baby jestem ci wstanie wybaczyc....bo jo cie kochom;))) Odpowiedz Link Zgłoś