kitek_maly Re: Film-horror 12.03.12, 15:54 Zmierzch! :P Ta część gdzie ona rodzi innego. :P Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Film-horror 12.03.12, 18:55 Och, nie, błagam cię, toż to nawet horror nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Film-horror 12.03.12, 18:59 a ja sie zastanawiam dlaczego Jakubową Drabine zaliczyli do horroru? Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Film-horror 12.03.12, 19:04 Za klimat i za scene w zakladzie psychiatrycznym (moze szpitalu? juz nie pamietam) sie jej nalezy. Podobno tworcy Silent Hill inspirowali sie filmem co widac w czesci z pielegniarkami i calym wystrojem niektorych korytarzy szpitalnych. Super film i super gra. QW jak chcesz emocji to zagraj w Silent Hill 2. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Film-horror 12.03.12, 19:21 > Och, nie, błagam cię, toż to nawet horror nie jest :) To sobie kurde obejrzyj pierwszy lepszy film na YT (albo gdzieś) z tego jak jakaś baba rodzi. To JEST horror. :P Odpowiedz Link Zgłoś
sid.sid Re: Film-horror 14.03.12, 18:19 Skoro było coś o adaptacjach Kinga, to ja polecam Miasteczko Salem, jedna z moich ulubionych. Co do Hosteli, to oba całkiem mi się podobały, chociaż nie lubię gore czy jak to się tam zwie, a na scenach "ręka, noga, mozg na ścianie" zamykałam oczy. Całkiem niesztampowe filmy, jak na horrory. A jeśli nie jesteś obeznana w azjatyckich horrorach, albo jesteś, ale jeszcze ci się nie znudziły, to polecam to: www.imdb.com/title/tt0365376/ Oglądałam jakiś czas temu też azjatycki o handlu organami, ale za cholerę nie pamiętam tytułu, może ktoś podpowie? Film niezły, były dwie główne bohaterki, jedna chyba miała jakąś tajemnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Film-horror 14.03.12, 18:24 "Opowieść o dwóch siostrach" widziałam :) Dzięki :) "Hostelu" chyba nie obejrzę, bo też nie przepadam za gore. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.sid Re: Film-horror 14.03.12, 18:37 No to nie wiem.:) "Opowieść..." ma amerykańska wersję - po obejrzeniu jej przeczytałam, że to niby ten sam film, inaczej bym się nie zorientowała.:) Odpowiedz Link Zgłoś