Gość: ona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 13:50 czy ktoś z was stosował jakie rezultaty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlewozmywak1 Re: dieta atkinsa 15.06.04, 13:52 Ja stosuje od roku. Świetne rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: dieta atkinsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 13:52 trzeba mniej zreć zima Odpowiedz Link Zgłoś
owca polecam artykuł 15.06.04, 13:59 myślę,ze wartoprzeczytać: www.wprost.pl/ar/?O=50717&WS=1 pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Zdaje sie ze pytanie bylo kto stosowal a nie .... IP: *.saint / 195.117.38.* 15.06.04, 14:16 Zdaje sie ze pytanie bylo kto stosowal a nie kto wyczytal. Ludzie rozne rzeczy pisuja a niektore artykuly sa poprostu tendencyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Zdaje sie ze pytanie bylo kto stosowal a nie 15.06.04, 14:20 w artykule przytoczone są wyniki najnowszych badań na ten temat wydaje mi się, że dobrze o tym przeczytać a czy artykuł jest tendencyjny, czy nie - nie mnie o tym przesądzać nawet jeżeli jest w nim 10% prawdy to warte jest to zastanowienia pozdrawiam owca _,,,٢ة إ ة٦,,,_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna Re: Zdaje sie ze pytanie bylo kto stosowal a nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 14:22 piszesz owco niczym admin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: dieta atkinsa IP: *.saint / 195.117.38.* 15.06.04, 14:26 Sprawa jest prosta. Jesli jesz zle organizm sie broni, spowalnia metabolizm i zaczyna magazynowac tluszcz. Proponuje zajzec na sportowe forum dyskusyjne www.sfd.pl w dzialach fitnes i odzywianie. Przytlaczajaca wiekszosc diet tam stosowanych polega nie na braku odzywainia a na prawidlowym odzywianiu. Czyli tak jak w diecie atkinsona pozbawionej weglowodanow, ale ... nie koniecznie super bogatej w tluszcze. Wazne by organizm nie oczuwal niedoborow skladnikow odrzywczych czyli duzo bialka (ktore wzmaga metabolizm) no i troche tluszczy tez. Proponuje poczytac wiecej na tym forum. A jak ktos chce zmusic swoj organizm do obrony przed glodem i magazynowania tluszczow za wszelka cene to prosze bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: dieta atkinsa 15.06.04, 14:38 Mój szwagier schudł 30 kg, w krótkim czasie i trzyma linię pół roku jak na razie. Ale ja uważam, że ta dieta jest megaszkodliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: dieta atkinsa IP: *.saint / 195.117.38.* 15.06.04, 14:41 A 30 kilogramowa nadwaga to szkodliwa nie jest wcale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: dieta atkinsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 14:49 a co z sercem cholesterolem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: dieta atkinsa IP: *.saint / 195.117.38.* 15.06.04, 14:53 Daltego powinno jesc sie normalnie. To co zwykle tyle ze bez weglowodanow (zero chleba, ziemniakow, ryzu, makaronow, ciasteczek i innych, a zastapic to wazywami w pewnej ilosci. Po tygodniu da sie przyzwyczaic. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja8 Re: dieta atkinsa 15.06.04, 14:52 jest, w rzeczy samej, ja bym się jej pozbyła w inny sposób (a dokładniej nie dopuściłabym do niej). to co zrobił szwagier, to jego sprawa, ja tylko przytaczam fakt + opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: dieta atkinsa IP: *.saint / 195.117.38.* 15.06.04, 14:57 Kolejna opinia z cyklu: "Ja uwazam" Podejzewam ze autorce watku chodzilo o odpowiedzi typu: Trafilem przez to do szpitala, mojego znajomego dobrego wywiezli, sasiad ktory to stosowal umarl. A jak narazie mamy jedynie kilka przykladow na wlasnej skorze ze dieta zadziala (razem z twoim szwagrem), no i kilka "opini" i artykolow ze jest szkodliwa,a a ani jednego na wlasnej skorze przykaldu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: dieta atkinsa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 15:00 to co robisz aby była najbardziej skuteczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: dieta atkinsa IP: *.saint / 195.117.38.* 15.06.04, 15:07 Jak najmniej weglowodanow i ... ruch zawsze sie przydaje. Odpowiedz Link Zgłoś