malula00 28.03.12, 16:02 Kupiłam smectę, w polskiej aptece, i o dziwo domu okazało się, że nie ma nic na niej po polsku napisane. Czy to jest normalna smecta? podawać ją według ulotki z polskiej smecty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja7777 Tak 29.03.12, 08:35 To jest Smecta z importu równoległego. Niczym się nie różni, ani składem ani dawkowaniem. Osobiście wolę kupować tą niebieską z polskimi napisami. Mi pomaga przy biegunce skutecznie i to jest najważniejsze. Ona normalizuje dość szybko stolce i wszystko wraca do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
malula00 Re: Tak 29.03.12, 11:10 U nas tez na biegunkę tylko smectę podaję. Ale pierwszy raz miałam do czynienia z taka dziwna. Dziękuję za odpowiedź. Pomyszkowałam po aptekach internetowych i ta dziwna smecta kosztuje tyle samo co ta polska, więc nie rozumiem w jakim celu jest ten import. Odpowiedz Link Zgłoś
gburek Re: Tak 02.08.12, 22:25 a ja nie jestem w stanie Smekty przełknąć... wolę nifuroksazyd. Odpowiedz Link Zgłoś