Dodaj do ulubionych

Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmiast:)

31.03.12, 17:32
Obejrzyjcie tez filmik i poczytajcie komentarze panow pod nim.
Mezczyzni naprawde lubia kraglosci. Ja zreszta tez. Chyba pogodze sie ze swoim biustem;)
Obserwuj wątek
    • madzik_k_k_k Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 18:00
      Mężczyźni nie lubią krągłości! Bo w krągłościach kobietom nie do twarzy.
      To niezdrowe, wychodzące z portek, spuchnięte, rozstępiaste.
      Mężczyźni lubia zgrabne, szczupłe dziewczyny, z piersiami na miejscu i bez drugiego podbródka.

Przykro mi.
      • eat.clitoristwood Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 18:15
        madzik_k_k_k napisała:
        > Mężczyźni nie lubią krągłości! Bo w krągłościach kobietom nie do twarzy. (...)

Podziwiam pewność siebie i kategoryczność sądów. Masz tak ogólnie?
        • kk345 Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 18:17
          > Podziwiam pewność siebie i kategoryczność sądów. Masz tak ogólnie?
          To charakterystyczne dla nastolatek, na szczęście najczęściej mija z wiekiem:)
      • kochanic.a.francuza Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 18:33
        To poczytaj tu.
      • mm969696 Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 01.04.12, 20:46
        A ty zdaje się jesteś kobietę więc skąd kur... wiesz?
    • eat.clitoristwood Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 18:21
      kochanic.a.francuza napisała:
      > Obejrzyjcie tez filmik i poczytajcie komentarze panow pod nim.

Jaki filmik?

Wierszyk przeczytajcie. ;)
      • kochanic.a.francuza Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 18:35
        Ten filmik
        • eat.clitoristwood Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 18:45

Ten filmik.

Rzeczywiście fantastycznie zbudowana ale ile takich kobiet jest w realnym świecie? Zachować proporcje przy takich krągłościach to prawie nierealne.
          • kochanic.a.francuza Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:07
            Pelno jest takich kobiet, tylko nie widac ich, bo wiadomo, w bieliznie nikt nie chodzi, a modne ciuchy sa w rozmiarach do 38-40, wiec kobiety sila rzeczy zakladaja na siebie worki, ktore znieksztalcaja je.
            Zreszta... zadna normalna kobieta nie chce by sie stado slinilo na jej widok, wiec chowa wdzieki raczej, dlatego wydaje Ci sie, ze nie ma.
            • glamourous Male sprostowanie 01.04.12, 15:51
              Widze, ze filmik z sisters Devalos robi furore :)
              A tak naprawde to nie ma co tu sie rozwodzic nad "cudem natury", bo obie siostry maja piersi i posladki rzezbione w silikonie i jemu zawdzieczaja swoje niewiarygodne figury.
              Pomimo, ze sama je uwielbiam i uwazam za przepiekne (nie mam nic przeciwko silikonowym kraglosciom jezeli sa fajnie i naturalnie zrobione jak u tych siostr) to nie widze tu podstaw do wzywania (na przykladzie tego filmiku) normalnych przecietnych kobiet do porzucenia diety.
              Normalnej kobiecie ciezko jest taka figure osiagnac. Zwlaszcza nie uwazajac na to, co i ile je. Bowiem bez silikonu ciezko jest osiagnac kompromis pomiedzy pelnymi piersiami i okragla wydatna pupa, a kaloryferkiem na brzuchu jak u siostr Devalos. Zazwyczaj jest niestety cos za cos plus jeszcze celulit w bonusie.
    • zamysleniee Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 18:25
      jakiś konkretnie, czy nie załączył się?
      • six_a Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 18:28
        godzilla kontra hedora
        zapewne
    • kochanic.a.francuza Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 18:32
      Ten filmik

Nie zauwazylam, ze sie nie wkleil.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 18:38
      Może i lubią, ale pani na filmiku porusza się zdecydowanie za ciężko.
      Ale to nie zależy od krągłości.
      • madzik_k_k_k Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 18:43
        Nie lubią.
      • kochanic.a.francuza Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 18:47
        Jak juz doszukiwac sie minusow to ja dodam, ze wypina tylek do tylu, bo naturalnie zadna kobieta nie ma takiego zgiecia w krzyzu jak przetak:) Wypinanie ma na celu lokwidacje poziomych lini pod tylkiem, ktore ma kazdy, ale ktore skracaja nogi i jakos tak "zabuzaja" obraz. W katalowgach z ciuchami tez, modeki stoja jak przetaki.
        Ale generalnie dla mnie idealne ksztalty.
        • rekreativa Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:01
          Zależy jakie krągłości.
          Jeżeli jak u tej pani, w pupie i w biuście, to tak, to mężczyźni lubią.
          Tyle że ja osobiście słyszę hasełka typu "mężczyźni lubią krągłości" tudzież "lubią , by było za co złapać" głównie od pań, którym się okrągło zrobiło, ale wokół brzucha i pod szyją...
          • kochanic.a.francuza Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:13
            E tam zaraz skrajnosci.
            Problem jest, ze szczuple kobiety, odchudzaja sie na sile, bo nie sa wieszakiem.
            Naogladaly sie krzywych nog kosciotrupow o daza do tego co ani piekne, ani pozadane przez mezczyzn, co widac po tamtych komentarzach. Dla mnie odkrycie, bo myslalm, ze mezczyzni tez juz maja zdeformowane reklamami mozgi, ale widac instynk zachowania gatunku gora;)
            Jednak z natura nawet wyrafinowany marketing nie wygra:) Ciesze sie, ze panowie zdrowi, bo balam sie o syna: jak mi jakis wieszak do domu przyprowadzi, to sie moze rod skonczyc, potomstwa nie bedzie:/
        • lalafiorovva Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:14
          Ta pani na filmie, ma sporą pupę i biust
        • ma_dre Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 21:31
          trujesz, nie wypina sie, nie da sie chodzic, krecic pupka i jeszcze sie wyginac, no fizjologicznie sie nie da, u niej to naturalne, niektore grupy etniczne tak maja... Moja szefowa tak wyglada.
          A po drugie kochanico francuza, to ten twoj francuz nie powiedzial ci ze oni wola szczuple??
    • kseniainc Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:11
      Modelka prześliczna;-) Zazwyczaj kobiety robią się pulchniejsze niestety nieproporcjonalnie-albo uda grubaśne, albo biust monstrualny, albo biodra szerokaśne. Ideales jakby wszystkie tak smakowicie tyły.
      • kochanic.a.francuza Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:14
        A ty mysisz, ze to tluszcz?
      • gaviota44 Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:17
        Albo najgorsze z mozliwych,czyli oponka.
        Ja tak mam i ciezko z tym walczyc,bo jak chudne,to nie tu,gdzie trzeba:(.Co z tego,ze dzinsy 27,"normalne"spodnie 36 lub 34,jak opona jest?Ehh:(
        • kseniainc Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:26
          36/34 i Ty masz oponę gdzieś?Może to skóra-jak nie masz 18 lat to skóra robi się mniej jędrna normalne to przecież;-p
    • lady-z-gaga Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:14
      To mają być krągłości? piękna,szczupła talia i płaski brzuszek świadczą o tym, że dziewczyna dba o figurę.
      Wielkość biustu i pupy oczywiście do pozazdroszczenia przy tych proporcjach, ale to jest nie efekt jedzenia bez ograniczeń, tylko cecha osobnicza.
      • kochanic.a.francuza Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:17
        Ja mam kupe kolezanek z takimi pupami i biustami i one sie odchudzaja.
        • gaviota44 Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:19
          To niemadre sa.Figura-marzenie.
        • lady-z-gaga Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:34

> Ja mam kupe kolezanek z takimi pupami i biustami i one sie odchudzaja.

A nie mają przypadkiem w komplecie opony na brzuchu, grubych nóg i fałdek na plecach?
          Bo TA pupa i TEN biust są atrakcyjne właśnie dzięki temu, że reszta jest szczupła.
          • eat.clitoristwood Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:39
            lady-z-gaga napisała:
            > Bo TA pupa i TEN biust są atrakcyjne właśnie dzięki temu, że reszta jest szczupła.

Brawo, jest Paniu zdobywczynią biletu na wystawę pasztetu.

Gdyby dziewczyna była w kształcie walca to nie byłoby widać ani pupy ani biustu. ;P
          • kochanic.a.francuza Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:49
            Tak "doglebnych" gledzin nie prowadze, ale nawet jak to co? Chodzi o proporcje anie czy jaks tam faldka jest.
            Pani jest idealem, ale daczego wszyscy do idealu daza tak zaciekle wlasnie w temacie wasnego ciala? Zyja w nieidealnych domach, czasach, panstwach, systemach szkolnictwa i ni z tym nie robia, ale wlasne cialo jakos tak fanatycznie na ideal promuja? Przeciez byc blisko idealu to juz tez cos.
            • lady-z-gaga Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 19:57
              Aha ;) czyli bez dogłębnych analiz uznajmy, że każda kobieta z dużym biustem i tyłkiem jest tak samo atrakcyjna, jak ta z filmu i nie powinna zrzucać ani kilograma :DDD
              • mojemieszkanie24 Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 20:08
                Faceci nie lubię CHUDYCH kobiet tylko o NORMALNEJ budowie ciała. To jest mit,ze facet woli kobiete przy kosci zy grubą...
              • kochanic.a.francuza Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 20:13
                No cos w tym guscie:)
                Wiesz jakby babkom w pracach cisnienie spadlo, gdyby wiedzialy, ze ich walory sa na topie?
                Od razu mniej mobbingu, stresu, wojen. ja tu widze szanse da calej cywilizacji zepsutej bewtydnym konsumpcjonizmem i szliwowaniem ciala do niemozliwych ksztaltow.
                Przeciez kobiety zyja wicznie sfrustrowane, bo jak spala 2 cm w pasie to i cycki sie skurcza, a jak cycki otluszcza nieco to i w pasie przybiora. I co warto o tym mysec w ogole? A jakby tak to samozaparcie, energie i czas poswiecany na diety wykorzystac globalnie do ...hmmm...opracowania leku na raka?
                Nie, miliony kobiet traca miliony godzin na gymach, dietach, czytaniu, bieganiu, bo ich cialo wazniejsze.
                • six_a Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 20:32
                  >bo ich cialo wazniejsze.
                  oszywiździe, że ciało jest ważne. a zapasione też jest efektem konsumpcjonizmu.
                  jeźli natomiast rozchodzi siem o poprawę samopoczucia, proponuję naklejkę na czoło: wenus z kilo i długotrwałe zaleganie na kanapie albo w wyrze.

można to robić tak
                  • kochanic.a.francuza Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 21:11
                    Gdzies syszalam, ze to standardowe zachowanie: jak sie ludzie dorobia tak, ze juz wiecej kasy nie poprawia samopoczycia (stropy gzymsy itp w domu), to pragna slawy. Jak juz slawe zdobeda to potem przychodzi chrapka na wladze-stad tyle bylych aktorow u wladzy jak np, Terminator, jak mu tam bylo, Szwarceneger.
                    A grycanki estetycznie nie roznie sie to od chudych modelek: i jedno i drugie po fotoszopie zasluguja na trzy z minusem. Za duzo tak samo nieestetycznie, jak za malo ciala. Ta chuda modelka ostatnio na topie nie pamietam nazwiska, to dla mnie ta sama liga estetyczna co Grycanki. Takie same zaburzenie konturow, lini ciala. No i chude tez leza na kanapach, chyba jeszce wiecej bo niedozywione energii nie maja. Mieszkalam z takim odchudzonym egzemplarzem kiedys.
          • ma_dre Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 21:34
            nie, ja nie mam w komplecie, mialam ale schudlam :-) Brzuch zniknal a pupa i biust zostaly ôO
      • mumia_ramzesa Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 01.04.12, 13:31
        > piękna,szczupła talia i płaski brzuszek świadczą o tym, że dziewczyna dba o figurę.

A dbanie moze polegac na zabiegach typu odsysanie tluszczu. Malo kto ma naturalne sklonnosci do duzego biustu i bioder (chociaz biodra szybciej) przy szczyplej reszcie ciala.
    • lacido Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 20:43
      no udało Ci się mnie powstrzymać zanim zaczęłam ;))

a tak poważnie, to uważam za głupotę powstrzymywanie się od czegoś bądź robienie czegoś bo facetom się to podoba a mi nie :)
      • kochanic.a.francuza Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 21:15
        No ale jakos trzeba kobietom przetlumaczyc.
        Chociaz, chec podobania sie plci przeciwnej jest wdrukowana w nasze mozgi, dla przetrwania gatunku. I u mezczyzn i u kobiet.
        Mezczyzni za to strasznie kogucieja w poblizu atrakcyjnej samicy. Tez w sumie glupota, ale bez tego godow by nie bylo;)
        • lacido Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 01.04.12, 20:35
          > Chociaz, chec podobania sie plci przeciwnej jest wdrukowana w nasze mozgi, dla
          > przetrwania gatunku. I u mezczyzn i u kobiet.

e tam toż to samce się stroją w barwne piórka żeby się przypodobać samicy :)
    • headvig Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 21:22
      Tego biustu jak masz za duzo, to mi podeslij troche. Bo ja mojego z lupa szukam, jak stanik zakladam :/
    • ka-mi-la789 Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 21:34
      Mnie upodobania facetów wiszą, bo nie jestem od sprawiania im (ani komukolwiek) przyjemności. W związku z czym nie przerwę odchudzania, bo mnie moje zwały sadła się nie podobają. Gdyby mi się podobały, to odchudzanie przez myśl by mi nie przeszło. I też miałabym męskie poglądy głęboko w odbytnicy.
    • thelma.333 Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 22:08
      fajne te komentarze pod:
      "szarpalbym jak reksio szynke" :-)
      swoja droga, fajne ujecia na tym filmiku: w pewnym momencie glowy w ogole nie widac, tylko te falujace cialo, czyzby tak wlasnie mezczyzni postrzegali atrakcyjna kobiete? ;-)
      no, a modelka idealna, co tu duzo kryc
      • thelma.333 Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 31.03.12, 22:09
        bonus: w linkach po prawej tez super filmik
        www.youtube.com/watch?v=DaQ2NrKpgL8&feature=related
        • kochanic.a.francuza Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 01.04.12, 07:33
          Ta modelka nie powinna chodzic na szpilkach bo jej cialao tego nie udzwignie. Jest zle zdudowana. Ma za malo miesni, krzywe i za chude w stosunku do restzy ciala nogi zaburzaja osrodek ciezkosci.
          Do szpilek nadaj sie tylko ciala zbudowane proporcjonalnie z odpowiednia muskulatura (nie znaczu grubymi miesniami, ale w miare wytrenowanymi). Dziewczyny, ktore nigdy nic nie trenoway chodza na szpilkach jak pajaki, cos jak ta modelka.
          A w ogole, kiedys, moja mam mowi, takie dzieczyny jak dzisiejsze modelki to sie nazywaly suchotnice, kojarzyly sie z bieda i chorobami.
          • lady-z-gaga Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 01.04.12, 10:26
            Jak nogi mogą zaburzac środek ciężkości? ;)
            Ta dziewczyna nie ma w ogóle mięśni nóg ani mięśni brzucha, pomijając, jak ona w tych szpilkach wygląda, to widać, że zwyczajnie nie ma siły.
            A z tymi butami też jest pewnie coś nie tak, źle wyważone....wszyscy debile projektujący 20-centymetrowe szpile powinni sami w nich chodzić.
    • lena.nocna Przecież ona nie ma giga pokładów tłuszczu 01.04.12, 10:47
      Odchudzanie jest dla tych z większą ilością tłuszczu i one zdecydowanie powinny to robić. Ta jest umięśniona i ma silikon w tyłku jak to u Latynosek.

Zatem odchudzać się i ćwiczyć! Ale tylko jeśli macie potrzebę. Dla siebie, dla zdrowia.
    • varna771 pytanie ??? 01.04.12, 14:09
      korpulentna czy tez o pełnych kształtach jaka zwał tak zwał to od jakiego numeru się zaczyna ?? 42??
      • lena.nocna Re: pytanie ??? 01.04.12, 14:17
        Proporcje, ilość tłuszczu w organizmie, ogólny look, a nie rozmiar się liczą.
        Mój tyłek mieszczę spokojnie w spodnie S (norma), niektóre kroje (chinosy itp.) - XS, a mam spooooro tłuszczu na pupie. Rozmiar ubrania nie jest wyznacznikiem otyłości lub jej braku.
        • varna771 Re: pytanie ??? 01.04.12, 14:21
          no właśnie... ja noszę 38 /40 lub M/L na nie jestem kobietą o "pełnych kształtach" by Marta Grycan
    • asiu_3 Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 01.04.12, 14:15
      Szkoda tylko, ze tekstem "mezczyzni lubie kraglosci" dowartosciowuja sie helgi w rozmiarze 40+
      • lena.nocna Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 01.04.12, 14:18
        Jasne, bo warto dodać, ze krągłości to raczej ładne piersi, biodra i pupa, a nie zwoje tłuszczu.
    • wez_sie za duża dupa 01.04.12, 15:28
      ma za dużą dupę
    • ela.batory Re: Wszystkie odchudzajace sie-przestac natychmia 01.04.12, 20:39
      A co to, upodobanie mężczyzn to dla ciebie jakieś święte przykazanie? A gdyby się nagle okazało, że mężczyźni lubią, jak kobiety noszą na szyi obroże z plakietką "jestem twoją sunią", to też byś zakupiła?

Przepraszam za złośliwość, ale może pora się otrząsnąć z tego rozumowania: jestem dobra wtedy, gdy spełniam cudze oczekiwania. Chcą, żebym była chuda, będę się odchudzać. Chcą mnie grubą, to nie będę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka