wez_sie udowodnij, ze to twoje foto 13.04.12, 13:04 przede wszystkim. np. zamiesc karteczke z napisanym nickiem z forum. bo tak to wiesz... jestes tak samo wiarygodna, jak kazda inna forumowiczka, czyli w ogole :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: udowodnij, ze to twoje foto 13.04.12, 13:42 No problem! :) Co prawda mam inne rzeczy na głowie, ale zaraz się ruszę, i specjalnie dla wez_sie i eee, kto to był, w.juliana zarzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: udowodnij, ze to twoje foto 13.04.12, 13:58 ok to od razu bez stanika, zeby udowodnic, tym wrednym zazdrosnicom z 10kg nadwaga, ze wcale nie masz oklaplych cyckow. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: udowodnij, ze to twoje foto 13.04.12, 14:05 Moja droga, ja nie mogę nikomu nic udowadniać, bo ja mam oklapnięte cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: udowodnij, ze to twoje foto 15.04.12, 21:27 cycki troche zwisy, ale reszta ok Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Biust fajny, ale niżej jesteś za chuda 13.04.12, 13:24 To wynik ćwiczeń, czy raczej odchudzania się? Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Biust fajny, ale niżej jesteś za chuda 13.04.12, 14:24 Nie jestem na diecie, tylko się zdrowo odżywiam (zresztą dopiero od roku mniej więcej) i w małych ilościach (ale bez uczucia głodu!), a ćwiczeń nie robię, tylko chodzę na basen kilka razy w tygodniu (albo i nie), czasem na ściankę, a czasem hobbistycznie tańczę przed lustrem, ha-ha-ha. W młodszych latach byłam bardzo aktywna i wysportowana, i może dlatego jest mi łatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Biust fajny, ale niżej jesteś za chuda 13.04.12, 15:38 W każdym razie widać, że jesteś wysportowana :) P.S. Ty pod takim samym nickiem nie pisałaś też na innym forum kobiecym? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Biust fajny, ale niżej jesteś za chuda 13.04.12, 16:01 Uściślij - pod takim samym nickiem, czyli jakim? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Biust fajny, ale niżej jesteś za chuda 13.04.12, 17:08 Pod takim samym jak tu Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Biust fajny, ale niżej jesteś za chuda 16.04.12, 00:28 A to chyba łatwo sprawdzić w wyszukiwarce :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Biust fajny, ale niżej jesteś za chuda 16.04.12, 00:29 *Chyba łatwo można jakbum.cyk.cyk napisał(a): > A to chyba łatwo sprawdzić w wyszukiwarce :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Biust fajny, ale niżej jesteś za chuda 16.04.12, 11:44 Bo wydaje mi się, że może kiedyś pisaliśmy ze sobą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Biust fajny, ale niżej jesteś za chuda 16.04.12, 12:15 Na pewno nie. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Biust fajny, ale niżej jesteś za chuda 16.04.12, 14:16 Nie udzielałaś się na forum na literę K. pod takim samym nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Biust fajny, ale niżej jesteś za chuda 16.04.12, 19:01 Pod tym nickiem wypowiadałam się tylko w tym wątku. Nie potrafisz skorzystać z wyszukiwarki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Biust fajny, ale niżej jesteś za chuda 16.04.12, 19:26 To nie było forum na gazeta.pl ;) A nick miałaś tam prawie taki sam, ale bez kropek zapisany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 13:32 O raety, po chu... sie pytasz. Dobrze wiesz że masz łądne ciało i właśnie takich odpowiedzi oczekiwałaś. Ale bez stanika czuję że cycki by ci opadały mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 13:37 coście się uczepili tych cycków, to jest miękki stanik sportowy, który je tylko niepotrzebnie spłaszcza. jakby wisiały, to by je miała w takim staniku do pasa, bo one guzik podtrzymują. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 14:09 Właśnie chciałam powiedzieć, że ten stanik nic z nimi nie robi, w sensie nie podtrzymuje i nie unosi, i nie trzyma w ryzach, że tak powiem. Bez niego cycki wyglądają mniej więcej tak samo. Co nie zmienia faktu, że owszem, są oklapnięte. Życie. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 14:07 Nie wiem. Właśnie Wasze komentarze mi wiele dały. Wyobraź sobie, że przez pół mojego życia zmagałam się z potwornymi kompleksami (tutaj chór złotowłosych aniołków brzęczących skrzydłami kłania się pewnemu toksycznemu panu), i dopiero od niedawna doprowadzam się do pionu. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Uwaga: to koń trojański 13.04.12, 13:47 sie ma do dupy zabezpieczenia, to konie łażom;) Odpowiedz Link Zgłoś
karielcia a dlaczego masz jeden cycus wyzej, a drugi nizej ? 13.04.12, 13:43 jakies skrzywienie kregoslupa ? Odpowiedz Link Zgłoś
anka_cyganka35 Re: a dlaczego masz jeden cycus wyzej, a drugi ni 13.04.12, 13:44 bardzo fajna figura Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 13:44 Nie sadze, ze to Twoje zdjecie, ale mnie sie nie podoba: dziwnie niewspolmierna, okragla gora do koscistego dolu. Odsysalas tluszcz czy powiekszalas biust? Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 14:11 Nic kurna nie robiłam, ani z cyckami, ani z tłuszczem! To śmieszne. A jeden jest wyżej, a drugi niżej, bo, jak widać na zdjęciu, mam nieco przekrzywioną pozycję na zdjęciu (vide - ramiona). Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 13.04.12, 14:16 Czego się nie robi, żeby wyjść na wiarygodną... Specjalnie dla Was wrzucam 2 (słownie: dwa!) zdjęcia. Czy macie pojęcie, jak ciężko jest zrobić foto z ręki, żeby było widać napis, ciało, ale żeby nie było widać głowy i tła? Cholera jasna. www.picshot.pl/public/view/93078 Ta daaam. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 13.04.12, 14:30 nikt nie kliknal, bo sie boi TROJANA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 13.04.12, 14:35 Ja klikam, taka jestem odważna! O! Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright zalozylem gume na palec i tez kliknalem 13.04.12, 14:40 jeszcze mnie nie szczypie. jesli ten twoj samsung ma samowyzwalacz, to zaloz kominiarke i zrob fote calej osoby z przodu i tylu. Na tych zdjeciach wygladasz lepiej, jeno mi ta firanka ponizej ramion przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: zalozylem gume na palec i tez kliknalem 13.04.12, 14:52 OK, MUSZĘ zadać to pytanie - skąd, u licha, wiesz, że to samsung? I jaka firanka? Ten stanik? No sorry. Kominiarki nie mam, poza tym wystarczy już tych zdjęć. Stresujące i nieprzyjemne, a do tego wciąż się obawiam, że ktoś coś rozpozna, i będzie obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: zalozylem gume na palec i tez kliknalem 13.04.12, 15:04 model GT S 5260? przeciez ta firanka niczego nie zakrywa, widac na przeszczal ;) no, dobra, moze byc z tylu i bez firanki. Blondynka (bez zartu)? okrec glowe frotem. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: zalozylem gume na palec i tez kliknalem 13.04.12, 15:45 Nie wiem, jaki model, nie obchodzi mnie to. Beznadziejny i nie do polecenia, to wszystko, co o nim wiem ;) A i owszem, blondynka, i do tego jeszcze ciemna i zupełnie i całkowicie naturalna. Odpowiedz Link Zgłoś
mm969696 Re: zalozylem gume na palec i tez kliknalem 13.04.12, 15:45 Już zrobiłaś sobie obciach wstawiając roznegliżowaną fotkę na forum. Tak robią małolaty na różnych fotkach.pl itp. A tu proszę również laski w okolicach 30stki. A tak w ogóle wyglądasz jak każda kobieta w tym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright sadzac po wpisac, nie ma sie czego wstydzic. 13.04.12, 15:51 Nastepna fota bedzie w habicie i z rozancem. OK? W jej wieku to mozna wygladac jak Grycanka, albo jaka paskuda z Plotka. Mysle, ze ma wziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: sadzac po wpisac, nie ma sie czego wstydzic. 13.04.12, 16:05 Poświęciłam się dla dobra forum ;) Straszne męczeńskie nudy się tu zrobiły. Chłop mówi, że ma duże wzięcie, ja nie wiem. Chłop mówi również, że zanim mnie rozebrał nie spodziewał się, że mam takie świetne cycki i ciało (to jego słowa, nie moje!), bo w ogóle ich nie eksponuję. Poleciał na twarz, podobno, ho ho ho. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: sadzac po wpisac, nie ma sie czego wstydzic. 13.04.12, 16:12 jakbum.cyk.cyk napisał(a): > Poświęciłam się dla dobra forum ;) Straszne męczeńskie nudy się tu zrobiły. Doceniamy;) > > Chłop mówi, że ma duże wzięcie, ja nie wiem. Chłop mówi również, a bez chlopa to ty bys tego nie wiedziala??? że zanim mnie > rozebrał nie spodziewał się, że mam takie świetne cycki i ciało (to jego słowa, > nie moje!), bo w ogóle ich nie eksponuję. Poleciał na twarz, podobno, ho ho ho Trinny i Susannah pomoga;) Zaczna od doboru biustnika;) > . Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: sadzac po wpisac, nie ma sie czego wstydzic. 13.04.12, 16:43 Nie wiem no. Ja nic nie widzę. Trinny i Susannah nie pomogą, tu dopiero psycholog. Nieeksponowanie wiąże się z kompleksami, poza tym te obie panie nie mają za grosz gustu wg mnie. Ja sama w modzie długo siedziałam i pracowałam, i naprawdę ciężko mnie przekonać do założenia na grzbiet czegoś, co nie jest w moim stylu. Strasznie dużo gadam. A 65DD ciężko ładnie odziać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: sadzac po wpisac, nie ma sie czego wstydzic. 13.04.12, 16:51 ale sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: sadzac po wpisac, nie ma sie czego wstydzic. 13.04.12, 17:21 rzeczywiscie bum wcyk.cyc panie nie pomoga, nie znaja bowiem polskiego ani mozliwosci przeksztalcania go za pomoca fotoshopa (o znajomosciach opcji tego programu zdaje sie myslalas- piszac o dlugoletnim "siedzeniu" (w modzie) wracajac do topicu (ktorym w istocie jestes zainteresowana) wystarczy zajrzec do zrodel ,wejsc na strone programu (bbc) znalezc aplikacje i bez posrednickow, nawiazac kontakt (porozmawiac o warunkach ) ta bezcenna rada zegnajac- pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: sadzac po wpisac, nie ma sie czego wstydzic. 16.04.12, 00:32 Dzięki za to mini-szkolenie. Może kiedyś się przyda. A fotoszop w moim 'siedzeniu' w modzie nie był istotny (nie, nie miałam na myśli bycia modelką). Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: sadzac po wpisac, nie ma sie czego wstydzic. 14.04.12, 07:04 "Nieeksponowanie wiąże się z kompleksami," Nie zawsze prawda. Ja nie eksponuje perfekcyjnych nog, dla dobra kontaktow towarzyskich-i z mezczyznami i z kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: sadzac po wpisac, nie ma sie czego wstydzic. 14.04.12, 11:01 wyeksponuj tutaj - fk oceni ich perfekcję hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mm969696 Re: sadzac po wpisac, nie ma sie czego wstydzic. 13.04.12, 18:27 Pewnie że można wyglądać jak Grycanka, ale to nie zmienia faktu że większość wygląda tak jak ona. Gdyby była ubrana nie zwróciłbyś na nią na ulicy najmniejszej uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright nie wiem, ja zaczynam od twarzy 14.04.12, 03:39 oczy, szyja, usta, potem nogi i zadek. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 13.04.12, 14:59 widzę tylko jedno! cycnik mogłaś nam oszczędzić. Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 13.04.12, 15:08 a gdzie futrzak? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 13.04.12, 15:29 jakbum.cyk.cyk napisał(a): > Ta daaam. dzidzia nie wykazuj się brakiem zrozumienia tekstu: pisałem, jak chcesz ocen to wklej zdjęcie CAŁEJ sylwetki, a nie tylko korpusu - poza tym musisz napisać jeszcze podstawowe informacje: ile masz lat i wzrostu, bo taka figura u nastolatki to nie jest jakiś ewenement - gdybyś była po 30 i trójce dzieci to już inna rozmowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 13.04.12, 15:33 >ile masz lat i wzrostu przecież napisała, czytać nie umisz? Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright wiek, wzrost, waga - wewontku 13.04.12, 15:35 faktycznie brakuje bagaznika i kol. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 13.04.12, 15:47 Dziadzio, nie jestem w stanie wrzucić zdjęcia całej sylwetki, bo moja ręka nie jest z gumy, a samowyzwalacz nie działa. Dane podane - wzrost, waga, wiek, nawet kurde miasto. Bezdzietna. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 13.04.12, 16:57 jakbum.cyk.cyk napisał(a): > nie jestem w stanie wrzucić zdjęcia całej sylwetki, bo moja ręka nie > jest z gumy, a samowyzwalacz nie działa. to poproś babcię niech ci zrobi, powiedz, że to na biologię - bez tego nie ma czego oceniać ps. kto wie, może zapoczątkowałaś nowy trend: forumowiczki pod anonimowymi nickami będą wrzucać swoje fotki Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 17.04.12, 21:46 No dobrze, skoro już tak sie prosisz o ocene, to ja tez sie wypowiem. Uwaga, bede b. szczera. :) Na pierwszej fotce zaniepokoiła mnie linia ramion. Jedno jest wyraźnie niżej, ale moze to kwestia pozycji w jakiej stoisz. Nie mozna jednak tego zweryfikowac na drugim zdjeciu. (Jest gdzies trzecia fotka? Zaraz sprawdze staranniej..) Nie podoba mi sie wielgaśne wgłębienie w miejscu pępka. Toż to krater nie pępęk. ;) A pozytywy.... Ładne, jedrne uda, szczupły, płaski brzuch, niezłe piersi. Przeżyłaś? ;) A tak w ogóle, to jest ok. Mam nadzieję, że buzia jest miła. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 17.04.12, 21:56 Dzięki za rzeczową wypowiedź, ostatnio ze świecą takich szukać w tym wątku :) Na pierwszym zdjęciu mam wygięte ramiona, naturalnie są proste, więc nie ma powodu do obaw. Zdjęcia w sumie są 3, w drugim linku są 2. Wiesz, że nigdy nie zwracałam uwagi na pępek? Haha, ale faktycznie, dość duży jest. Buzia miła, ja w ogóle jestem miła :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 13.04.12, 15:38 jakbum.cyk.cyk napisał(a) > Czy macie pojęcie, jak ciężko jest zrobić foto z ręki, żeby było widać napis, c > iało, ale żeby nie było widać głowy i tła? Cholera jasna. > > www.picshot.pl/public/view/93078 > Ta daaam. ..fakt pupa moglaby byc troche bardziej zaokraglona,ale piersi sa idealne. Ten Twoj samsung cierpi chyba na brak megapixli..i dzieki ze tym razem nie stoisz pod swiatlo.Na bank jestes blandynka. Odpowiedz Link Zgłoś
stodwadziesciapiec Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 13.04.12, 18:50 W staniku dużo lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 13.04.12, 21:28 łał w tym drugim cyckonoszu biust wygląda rewelacyjnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 16.04.12, 00:45 No bo ja chciałam być uczciwa (proszę się nie śmiać) i wrzuciłam zdjęcie, gdzie cycki są w mniej więcej naturalnym stanie... (zdjęcie nr 1). Gdybym od razu wrzuciła w jakimś puszapie czy czymś, to pewnie posypałyby się same pozytywne komentarze oraz silikonowe zarzuty. 2 stanik i tak nie jest szczytem, w dobrze dobranym wyglądają naprawdę, naprawdę ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-lukas Re: Dla wez_sie i juliana! Zdjęcia dowodowe! 14.04.12, 03:23 masz naprawdę świetne ciało i piersi...i jakoś mi się wierzyć nie chce, że kobieta z takim ciałem ma brzydką buzię - nie pasuje... kompleksy ludzka rzecz, chociaż ty na punkcie wyglądu mieć ich nie powinnaś...i nie wklejaj więcej zdjęć..pora pogodzić się z tym, że fizyczność masz bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
bar.anek Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 14:34 to ja wrzucę swoje deser.pl/deser/51,111858,11530283.html?i=7 Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 14:53 Bardzo fajne cialo. Pozwolilbym ci zostac moja dziewczyna. Jaki rozmiar stopy? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 15:00 figura super, twarz nie wiadomo. poza tym sądzę, że to i tak nie ty. ładny brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 15:08 nie wiem, ktokolwiek. jakieś foto laski z sieci, koleżanka Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 15:51 Stopa 39. Coś jeszcze? ;) Samuela... no proszę Cię. Mogę Ci wymienić umiejscowienie pieprzyków na brzuchu, powiedzieć, który cycek jest większy, i jaką fryzurę intymną ma ta dziewczyna za zdjęcia... koleżance bym w majty nie zaglądała. Myślałam, że kartka z nickiem wystarczy, ale widać, że to za mało. Nic więcej zrobić się nie da, mogę się z Tobą co najwyżej spotkać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Ona (zdj.) 14.04.12, 11:18 > Mogę Ci wymienić umiejscowienie pieprzyków na brzuchu, > powiedzieć, który cycek jest większy, i jaką fryzurę intymną ma ta dziewczyna za zdjęcia A w jaki sposob to ma udowadniac, ze to Twoje zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 16.04.12, 00:33 No udowodnić nie udowodni, chyba, że mi uwierzy na słowo. Właściwie to faktycznie średnio logiczny był tamten wywód. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 15:04 z tymi 'oklapnietymi cyckami', które część tu widzi, to znak czasu. Znak dominacji biustu przerobionego operacyjnie nad naturalnym. Tak nam to mózgi zatruło, że dziś - chcąc nie chcąc - od dużego biustu oczekujemy, żeby był sterczący - jak silikonowe kule. Za 20, 30 lat, jak sytuacja dobrze się rozwinie i kobieta nie schudnie za bardzo, to biust będzie tak samo fajny, jak teraz albo jeszcze bardziej, bo mięsisty. na minus oceniam bieliznę - razi me oko biały stanik do ciemnych majtadasków, za bardzo to au naturel, po domowemu. było dopasować jedno do drugiego. a tak, to jakbyś została zdjęta znienacka, co mi przypomina historię, kiedy bez zapowiedzi wzięto grupę uczennic (do badań jakichś, czy coś) i w gabinecie (czy gdzieśtam, nie pamiętam), okazało się, że ta ma przetarte rajstopki, ta dziurę w skarpecie, ta łydki, jak sarenka. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 15:54 Mam nadzieję, że Twoje rokowania okażą się prawdziwe :) A przeżarte silikonem mózgi to znak naszych czasów, sama potrafię się skrzywić, jak widzę jakieś NAPRAWDĘ obwisłe piersi (na szczęście po chwili przychodzi opamiętanie), choć przecież jestem wrogiem sztucznych i nienaturalnych, nabrzmiałych biustów. A bielizna nie jest biała - na zdjęciu może nie widać, ale stanik jest pudrowo-różowy, a majtki po prostu różowe, i w świetle dziennym zestaw wygląda ładnie. Naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
stodwadziesciapiec Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 18:52 > z tymi 'oklapnietymi cyckami', które część tu widzi, to znak czasu. Znak dominacji > biustu przerobionego operacyjnie nad naturalnym. Raczej efekt wszechobecnego photoshopa. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia.doc Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 15:06 Hej, autorko wątku! Uważam, że to smutne, że potrzebujesz robić takie rzeczy, jak wrzucanie na fora własnych zdjęć z prośbami o ocenę. Na pewno jesteś fajną kobietką, i daj już sobie spokój i nie załączaj kolejnych zdjęć i nie dawaj się wkręcać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia.doc Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 15:13 Stuknij się w głowę, przecież napisałam, że fajna z niej kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 15:18 nie sadze. podpieranie sie cudzym zdaniem dla poprawy samopoczucia swiadczy o kompleksach. Duzych kompleksach. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 15:56 Bo ja mam kompleksy. Duże kompleksy. Zaczynam jednak wierzyć, że przynajmniej część z nich jest bezpodstawna. Ale co racja, to racja, wystarczy tego wkręcania. Nie będzie pupy. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 19:38 polecam psychoterapeute. bez zlosliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright cos, Ty. Watek tygodnia, wesolo i cos sie dzieje. 13.04.12, 15:17 wreszcie nie wyzalnia. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: cos, Ty. Watek tygodnia, wesolo i cos sie dzi 13.04.12, 15:20 tak zle bylo? pytam,bo mam ostatnio mniej czasu na sledzenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright sprawdz na forum menszczyzna, zabic deska 13.04.12, 15:33 z gwozdzie sie mozna. dramaty. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: sprawdz na forum menszczyzna, zabic deska 13.04.12, 15:35 nie znam takiego forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright kurde, tak mialo byc, zeby inni sie nie polapali 13.04.12, 15:46 maskowanie musi byc prawdopodobne, ciagle i jeszcze jakies. czy jest na sali zona oficera? Bo zapomnialem z wykladow. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: kurde, tak mialo byc, zeby inni sie nie polap 13.04.12, 15:55 no kurde nie. we wczesnej mlodosci oprocz tego mojego exa co go juz nie mam ale wtedy byl, to uderzal do mnie w tzw. kopyrczaki taki co to do sztabu wtedy go juz brali, a ja glupia go nie chcialam no i teraz mam, ani wiedzy ani meza...porazka;( Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: najbardziej to emerytury zal 13.04.12, 16:05 hmmm w ten sposob na to nie patrzylam, ale faktycznie cos w tym jest...i np moglby zginac do tego czasu gdzies na misji, wtedy byloby wiecej;) Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright a jakby do Smolenska polecial, to i dom 13.04.12, 16:18 by sie postawilo na Mazurach. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: a jakby do Smolenska polecial, to i dom 13.04.12, 16:21 mihnik, bo nas zlinczuja jak pociagniemy temat;) Odpowiedz Link Zgłoś
stodwadziesciapiec Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 18:52 > Hej, autorko wątku! Uważam, że to smutne, że potrzebujesz robić takie rzeczy, > jak wrzucanie na fora własnych zdjęć z prośbami o ocenę. I to jest najmądrzejsza wypowiedź w tym wątku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie to powinien byc standardem 13.04.12, 15:20 to powinno byc standardem, ze kazda forumowiczka wrzuca swoje fotki w neglizu. pomogloby to bardzo w ocenie wiarygodnosci forumowiczek, ktore pasjami rozpisuja sie o tym, jak to polowa facetow ktorych mija na ulicy oglada sie za nimi albo ze kazdy zaden ich eksio nie moze sie pogodzic z rozstaniem przez co popada w manie. i tak dalej i tak dalej... cialko spoko, ale jak juz pisalem, pewnie facjata do generalnego remontu. nie zmienie zdania, poki nie zobacze. papatki Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: "to" powinien byc standardem (?) 13.04.12, 15:37 zle sformulowany ( jezykowo) temat jest juz tutejsza norma. dziwi wiec, ze hrabia dzulian ( silnie uwrazliwiony na proby wywierania spamowej tresci ) nie drze sie w temacie golych jotpegow, (moze lobbuje tylko za tubowymi wersjami?) zas kolezanka ( z) materaca, nie poprawila ( jak zwykla byla np Rymopisa na humorum) ps. z pewnoscia nie zmienisz zdania dopoki nie zmienisz jezyka, bo to cos zobaczyl juz przeniosles do i zarejestrowales w pamieci Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie tak, wiem. to byl blont 13.04.12, 15:42 bo napislaem najepirw ze to powinien byc standard, a pozniej chcialem zmienic i zmienilem, ale nie do konca, bo sie spieszylem. ehhh sorry :( gupio wyszlo, cio? Odpowiedz Link Zgłoś
hildegarda-z-plocka Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 15:47 wg mnie masz super cialo.piersi rzeczywiscie moglyby byc troszke jedrniejsze,ale zle nie jest,natomiast brzuch masz przesliczny i fajne uda. ps jezeli to sa zbytszerokie biodra z tluszczem, to swoje pewnie powinnam schowac pod workiem na kartofle.a lubie je:) Odpowiedz Link Zgłoś
stodwadziesciapiec Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 18:54 Racja, dziewczyna prawie nie ma bioder.:) Odpowiedz Link Zgłoś
tullus_hostiliusz Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 18:38 Jesteś ekshibicjonistką i masz problem z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 16.04.12, 00:35 No tak, bo tatuś lata na miotle a mama siedzi w ulu i wcina biszkopty. Mam, mam, i to nie jeden. I nie ja jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
stodwadziesciapiec Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 18:41 Na plus - brzuch i talia, daję 10/10. Na minus - wąskie, jakieś takie wklęsłe biodra i nieco obwisły, za duży w stosunku do reszty sylwetki biust - zainwestuj w dobry stanik. Ogólnie figura 7/10, co nie jest oceną miarodajną, bo nie widać najważniejszego, czyli nóg.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 16.04.12, 00:38 To jest dziwne. Na co dzień najczęściej słyszę, że mam troszkę za szerokie biodra, a tutaj wg Was ich w ogóle nie ma. Zdjęcie najwyraźniej tego nie pokazuje, ale moje biodra niestety są szerokie. Talia - rozmiar 34, biodra - 38. Naprawdę mnie dziwi, że nic tam nie widzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
maleate Re: Ona (zdj.) 18.04.12, 13:36 Oni w złym miejscu bioder szukają(tuż nad tyłkiem, a nie pod talią) - są bdb:) Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 19:07 Fajna sylwetka i niezłe cycki, lubię takie. Ale skoro masz chłopa to po co wrzucasz zdjęcie w dezabilu? Szukasz kochanka czy chcesz sobie poprawić samoocenę? Dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 16.04.12, 00:36 Powodem była ciekawość, efektem - samoocena (w górę). Odpowiedz Link Zgłoś
kosc_ksiezyca Re: Ona (zdj.) 13.04.12, 22:41 Jesteś piękna, cudowna, jedyna w swoim rodzaju i wszyscy Ci zazdroszczą (szczególnie ci, co piszą o okalpniętych cyckach). Tem samem pędzę w kąt zanosić się płaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Ona (zdj.) 14.04.12, 06:43 Zastanawiam się, co trzeba mieć w głowie, żeby wykonać coś takiego, jak ty. Aż tak wielkie kompleksy czy tak wielka potrzeba poklasku? A może tak wielkie uzależnienie od opinii innych? Nie potrafisz sama ocenić tego, co widzisz w lustrze? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Ona (zdj.) 14.04.12, 07:11 Uczy sie jak instalowac trojany, a nie tam cycki czy dupa i kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
qw994 Re: Ona (zdj.) 14.04.12, 07:44 O, pięknie. Nie doczytałam. Dobrze, że nie kliknęłam. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 16.04.12, 00:39 Nie potrafię. Po prostu. Lustra kłamią :) Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 16.04.12, 12:08 Tak, tak, trojan killer, lepiej nie udzielaj się w tym wątku, bo magicznie zaatakuje i Ciebie, tfu tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 17.04.12, 12:40 Jesteś świadom, jak na Twój wizerunek wpływa użycie tego wspaniałego zwrotu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: Ona (zdj.) 14.04.12, 11:04 Co sądzicie o takiej sylwetce? wyszło na to, że jesteś najpiękniejsza z całego fk! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie odezwij sie do mnie 14.04.12, 15:24 odezwij się do mnie, mam pewien pomysł. wez_sie@gazeta.pl czekam Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: odezwij sie do mnie 16.04.12, 00:19 Hmm... no offence, ale pogięło Cię? Wystarczy, ze wrzucam swoje półnagie zdjęcia na forum, nie potrzebuję realizacji mailowych pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Ona (zdj.) 14.04.12, 23:40 biust ok ,reszta zylasta jakas,minus duzy ze twarzy nie pokazujesz .wygladam lepiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Ona (zdj.) 16.04.12, 01:01 a wejdz se i zobacz ,sa tutaj hehehehehhe Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 16.04.12, 01:57 Cycki masz fajne. Ciała nie widać, a twarz i styl ubierania dość tani i wulgarny, czyli kompletnie nie w moim stylu, w związku z czym obstawiam, że moja opinia nie zrobi na Tobie większego wrażenia. Nie wątpię jednak, że na brak zainteresowania nie narzekasz (zwłaszcza dzióbek musi robić furorę) :) Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Ona (zdj.) 16.04.12, 02:32 1,pokaz swoja twarz ,porownamy :) ja na swoja nie narzekam jeszcze nia zarobic moge :) 2 styl ubierania hmm coz przynajmniej bielizne mam dobrej jakosci w przeciwienstwie do ciebie tudziez stanik jak worki mosznowe mowi sam za siebie no i stylem tez nie powalasz 3 no nie narzekam jakbys zgadla 4 umieram z ciekawosci jak wyglada twoja buzka .na pewno very sophisticated:P -chyba nie chce byc kompletnie wtwoim stylu:) Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 16.04.12, 12:13 Myślę, że ta odpowiedź mówi sama za siebie. Masz bardzo refleksyjny sposób myślenia, a z polskiego miałaś pewnie same piątki, co? Angielski też pięknie, ciu ciu ciu, imponujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Ona (zdj.) 16.04.12, 14:08 e tam dalej sie plujesz zamiast wrzucic fotki twarzy:p why im not suprised :P zaiste imponujace jest jedynie to jak nie ustajesz w wysilkach wyprodukowania blyskotliwej riposty,normalnie wujek staszek wysiada ,ciu ciu<wtf>,to co jeszcze skan swiadectwa moze co mialam z polskiego i angielskiego ,ale po co ci do reszty psuc humor :P Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Ona (zdj.) 16.04.12, 14:24 masz super kobiecy styl. zerknij w moje foto i daj znac, czy pasujemy do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jakbum.cyk.cyk Re: Ona (zdj.) 16.04.12, 19:00 Drażni mnie Twój sposób wypowiadania się i kaleczenie języka. Jeszcze raz wyjaśnię, dlaczego nie pokażę twarzy - zdjęcia w półnegliżu nie będą szły w parze z facjatą, nawet tą najładniejszą, bo mimo wszystko próbuję tu być anonimowa. Nie będę Ci udowadniać, że mam dużo atrakcyjniejszą twarz, niż Ty. Każda z nas ma swój target, ja nawet nie zahaczam o Twój, zatem w szranki stawać nie zamierzam. Wierz sobie, że jesteś najpiękniejsza, dla kogoś na pewno kiedyś będziesz. Jeśli Twoje świadectwo miałoby popsuć mi humor, to tylko jako naoczny dowód na nieudolność polskiego szkolnictwa w ostatnich latach. Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: Ona (zdj.) 14.04.12, 23:54 O ja pier... Niektórzy ludzie mają jednak nasrane we łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
rhysmeyers22 Re: Ona (zdj.) 15.04.12, 18:55 oh jacy jestesmy blyskotliwi he ?a moze nam sie wydaje.nie patrze na drzewko ani na krzaki napisalas podemna i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: Ona (zdj.) 15.04.12, 19:05 A warto popatrzeć. Po to jest drzewko, by rzucając na nie okiem nie mieć wątpliwości kto, co, do kogo pisze. I nie nadymaj się tak strasznie, to niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Ona (zdj.) 15.04.12, 20:40 timetotime napisała: > A warto popatrzeć. Po to jest drzewko, by rzucając na nie okiem nie mieć wątpli > wości kto, co, do kogo pisze. I nie nadymaj się tak strasznie, to niebezpieczne Cywilizowani ludzie zeszli z drzewa już dawno i sortują "od najstarszego" i mają "pokaż wszystkie wiadowmości" i ilość w pisów też mają na trzysta ustawioną, coby co sto wpisów nie zakładać nowego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Ona (zdj.) 15.04.12, 20:41 eat.clitoristwood napisał: (...) I dlatego cywilizowani forumowicze cytują tego, komu odpowiadają. :P Odpowiedz Link Zgłoś
timetotime Re: Ona (zdj.) 15.04.12, 20:57 Dlaczego rozmawiasz sam ze sobą? :P Widać dzika dzicz tutaj, bo większość znakomicie sobie radzi bez cytowania, zerkając na drzewko ;). Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Ona (zdj.) 15.04.12, 21:41 timetotime napisała: > Dlaczego rozmawiasz sam ze sobą? :P> > Widać dzika dzicz tutaj, bo większość znakomicie sobie radzi bez cytowania, zer > kając na drzewko ;). Dla zasady. A dzicz próbuję czasami ucywilizować, bezskutecznie. Na szczęście potrafię z tym żyć. Odpowiedz Link Zgłoś