Dodaj do ulubionych

Spokojne kobiety

30.04.12, 15:41
Wszedzie widze te przebojowe, towarzyskie, wygadane, ktore tylko czekaja na towarzyskiego goscia, ktory bedzie je zabawial, nie pozwoli im sie nudzic.
Bylem ostatnio w klubo-pubo-cholerawieco-restauracji.
Biegaja, smieja sie, tancza, pija, zagaduja swoich meskich odpowiednikow, brr. Wszystkie buchajace energia.

Macie w swoim towarzystwie wyciszone kobiety? Takie, ktorym nie przeszkadza milczenie, ktore nie musza zwiedzac swiata, chodzic do klubow i ktore wola obejrzec film w domu niz w kinie?
Gdzie mozna spotkac spokojne kobiety?
Obserwuj wątek
    • sabrilla Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 15:43
      "Gdzie mozna spotkac spokojne kobiety?"

Nie tutaj :-) A przynajmniej nie dzisiaj. Aż strach zaglądać do wątków, bo pióra lecą :-)
    • good_morning Spokojna kobieta 30.04.12, 15:44
      to ja
      :D
      na dodatek wole sluchac, niz mowic
      na pewno jest taki wiecej, nie lam sie :D
    • six_a Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 15:45
      w kościele
      przynajmniej dopóki nie wyjdą na zewnątrz.
    • maly.jasio Tys jakis malo operatywny :) 30.04.12, 15:52
      kombinerki.pinocheta napisał:
      > Biegaja, smieja sie, tancza, pija, zagaduja swoich meskich odpowiednikow, brr.
      > Wszystkie buchajace energia.

Bo ja, gdy te przebojowa spotkam - to od razu mowie :

- Baw mnie, a ja Ci bede tylko w tym pomagal:)
    • paco_lopez Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:04
      zastanawiam się gdzie ty chodzisz ??
    • anna_sla Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:04
      to, że czasem pójdę do klubu czy na dyskotekę i tańczę jak szalona wcale nie oznacza, żem niespokojna :D. Ba, mało tego, chadzam z równie spokojnymi i statecznymi jak ja kobietami. Lekko nieśmiałymi. A 90% naszego czasu wszystkie spędzamy z własnymi rodzinami w domowym zaciszu i zwykle rzadko stać nas na kino ;), a jeśli już to wolimy iść do niego z dziećmi. Tak, że tak, można znaleźć w klubo-pubo-cholerawieco-restauracjach spokojne kobiety, tylko trzeba umieć patrzeć :)
    • dziewczyna_rzeznika Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:17
      Moje koleżanki z oazy.
      • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:26
        I ta oaza psuje wszystko :(
        Niedługo się okaże, że wszystkie spokojne kobiety, które nie uprawiały seksu bez związku, nie miały przygodnego seksu, nie miały wielu partnerów, nie poszły z nikim szybko do łóżka, nie straciły wcześnie cnoty to ultra-katoliczki z oazy :(
        • irmina_anastazja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:39
          w sumie sporo religii negatywnie odnosi sie do seksu bez slubu, wiec moga to byc takze ultra-prawoslawne, ultra-zydowki czy ultra-muzułmanki :p zawsze jakies urozmaicenie
          • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:44
            Żadne dziewczyny ortodoksyjnie religijne niewskazane w moim przypadku
            • irmina_anastazja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:54
              mam wspollokatorke nieortodoksyjnie katolicko religijną- sypia z facetem ale jednym i co tydzien sie spowiada:p ale ona zajęta i chyba nie chcialaby zmieniac chlopaka
              • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:58
                Więc jest to spowiedź nieważna, gdyż bez postanowienia poprawy
                • irmina_anastazja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:00
                  jako zagorzała katoliczka nie znam się. a jako antyklerykała bawi mnie myśl o biednym księdzu, który co tydzień wysluchuje dokladnie tego samego :p
                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:04
                    Masz podwójną osobowość? :P
                    • irmina_anastazja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 20:46
                      k...wa! ateistka miało być :p upał mi szkodzi
                      • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 21:10
                        Warto dodać: grzeszna ateistka ;)
                        • grzeczna_dziewczynka15 Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:07
                          Ateistka nie grzeszy, bo nie wierzy w pojęcie 'grzechu';>
                          • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:19
                            Ja "grzeszeniem" nazywam dopuszczanie się przez kobiety przerażających dla mnie zachowań seksualnych. Nie ma to dla mnie większego związku z jakąkolwiek religią ;)
                            Jak np. kobieta uprawia seks analny bez związku to ja nazywam to "grzechem"
                            • irmina_anastazja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 18:25
                              cholera, nie domysliłabym się, że cudze zycie seksualne może przerażać osoby trzecie. Internet poszerza horyzonty.
                              • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 19:15
                                Akurat dla mnie jest to przerażające, bo np. od razu mam ciarki i myśli: a co by było jakby mi się trafiła dziewczyna, która np. miała przygodny anal z jakimś Arabem, który ją ostro posuwał jak zwierzak?
                                • irmina_anastazja Re: Spokojne kobiety 02.05.12, 14:28
                                  jaka wizja:p a nie probowales przyjac polityki ze robila, co robila, co najwyzej jak sie zdecydujecie na seks to pojdzieice na badania sprawdzic czy nie macie hiv etc? mozna zrobic za darmo, przynajmniej we wro. A mialbys latwiejsze zycie bez takich rozwazan :p
                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 02.05.12, 14:46
                                    A jakby miała za sobą zdrady, romanse, seks za kasę? Myślę, że zaliczam się do ludzi z zasadami i wartościami i takiej samej dziewczyny właśnie szukam
                                    • irmina_anastazja Re: Spokojne kobiety 02.05.12, 18:48
                                      wyjasnisz mi związek miedzy lubieniem bądź nie seksu analnego i pochodzeniem etnicznym poprzedniego partnera a skłonnością do zdrad bądź uprawiania seksu za pieniądze? jakos za cholerę go nie widzę. a rozbawila mnie twoja wizja :p
                                      • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 02.05.12, 19:43
                                        To zupełnie różne przykłady, niezwiązane ze sobą zresztą tego co może być przerażąjące. Dla mnie przygodny seks analny to coś ekstremalnego. A jak kobieta leci sobie do Egiptu na seks wakacje to dla mnie to płytkie, puste i tandetne. Dla mnie tani Arabski podrywacz to tandeciarz
        • xolaptop Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:30
          Josef, lepiej olej seks i ciesz się życiem.
          • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:35
            A mi się właśnie seksu chce!
    • kbjsht Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:37
      od pewnego czasu sama taka jestem, czuję, jakbym się już wyszalała chyba..;)
      • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:39
        A wyszalałaś się również poprzez seks bez związku?
        • kbjsht Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:57
          no baaaa, proste! a Ty nie?
          • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:00
            Jestem prawiczkiem i czasem tak się zastanawiam nad jedną kwestią. Skoro tyle już czekam to dlaczego miałbym się wiązać z kobietą, która np. sypiała z obcymi, miała fucking friendów i wielu partnerów?
            • irmina_anastazja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:03
              "fucking friend" to znaczy "pieprzony przyjaciel" i możesz tak powiedzieć jak ci kumpel pieniedzy nie odda :p poprawnie byloby "fuck friend" albo "fuck buddy" albo "friend with benefits"
              • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:05
                Ale w Polsce niestety w slangu zakorzeniło się określenie fucking friends
                • irmina_anastazja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 21:01
                  cóż, niegdys miałam niezwykle wymagającą nauczycielke angielskiego, co z jednej strony było pozyteczne a z drugiej mam uraz i irytuje się, gdy ktos bezkarnie robi tego typu błedy :p
                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 21:11
                    Warto zwracać uwagę jak ktoś robi błąd ;)
            • kbjsht Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:05
              oj Kocie, jeśli nawiązujesz do mnie, to ja tylko z jednym, co było WIELKIM błędem. ofkors że chrzanić te, które z byle którym i bez wyrzutów sumienia. ale jednego grzeszka byś nie wybaczył? to był tylko raz, pierwszy i ostatni na nastepne milion lat ;d
              a no i tak btw, to spałam z jednym mężczyzną przez moje całe życie, to był właśnie FUCKIN FRIEND, ŹLE.
              • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:11
                Pewnie bym wybaczyłbym, ale jak się będę wiązał to pewnie sam już święty nie będę. Swoją drogą nietypowym jesteś przypadkiem ;) Serio to tak naprawdę nie ma co kogoś skreślać za przeszłość i to wiem, ale jednocześnie mam jakaś nerwicę związaną z przeszłością seksualną kobiet i dla mnie jest ona upiornym, przerażającym, strasznym, mrocznym demonem
                • kbjsht Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:15
                  no i dla mnie już też, ale mądry Polak po szkodzie, na własnej skórze musiałam się przekonać. mam jednak nadzieję, że nikt nie będzie wiedział o tym tak jak do tej pory, no chyba, że komuś wygadasz moją TAJEMNICĘ;> haha
                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:19
                    Jak znajdziesz mi dziewicę, która nawet pettingu nie uprawiała na żonę to obiecuję, że nie wygadam ;)
                    A jak to się stało, że nie mając wcześniej doświadczeń zdecydowałaś się na układ FF? Z ciekawości pytam ;)
                    • kbjsht Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:35
                      to nie dokońca było ff, no ale pod wpływem chwili chyba, taki impuls jakiś dziwny, sama nie wiem, chory jest ten świat, ja tym bardziej, że tak postąpiłam :D trzy razy nie dla mnie;d
                      • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 18:03
                        Nic złego się nie stało :) Na pewno jesteś porządną dziewczyną (albo kobietą) :)
                        • kbjsht Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 18:13
                          bynajmniej z wyrzutami sumienia- to mnie pociesza :D a dziewicy Ci chyba nie znajdę, no chyba że chcesz taką z podstawówki , ale też nie upilnujesz;d
                          • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 18:19
                            Spokojnie. Nie szukam dziewicy ;) A w jakim mniej więcej wieku jesteś? ;)
                            • kbjsht Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 18:25
                              no takim troche śmiesznym, kończe zbierać zabawki z piaskownicy, 18-20;) a kolega?
                              • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 18:28
                                Mam około 25 lat. Młoda jesteś jak na te forum ;)
                                • kbjsht Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 18:32
                                  josef_to_ja napisał:

> Mam około 25 lat. Młoda jesteś jak na te forum ;)

czy ja wiem;> faktycznie dzieci nie mam, mąż mnie nie zdradza i nie mam problemu z trzymaniem kochanka w tajemnicy, ale coś tam zawsze można dorzucić, Ty z 5 lat starszy tylko ;>
                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 18:35
                                    Tutaj siedzą głównie kobiety po 30stce :P
                                    • kbjsht Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 18:36
                                      desperatki po 30tce. ja nadaję temu forum lekkości, młodości.. :D
                                      • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 19:16
                                        I szczypty niewinności ;)
                                        • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 11:06
                                          josef_to_ja napisał:

> I szczypty niewinności ;)
                                          a widzisz - zawsze jakiś plus
                                          • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 11:17
                                            I brak zgorzknienia ;)
                                            • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 11:45
                                              ooo teraz to sie zawstydziłam hahahaha, schlebiasz mi dżozeppe...... :D
                                              • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 11:56
                                                I na dodatek wydajesz się inteligentną i błyskotliwą ;)
                                                • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 11:57
                                                  Inteligentną i błyskotliwą dziewczyną ;)
                                                  • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:48
                                                    josef_to_ja napisał:

> Inteligentną i błyskotliwą dziewczyną ;)

Dżozef, zostaniesz mym mężem?
                                                    ( dzięki za komplement :DD )
                                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:51
                                                    Ale ja się na męża nie nadaję :(
                                                  • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:55
                                                    josef_to_ja napisał:

> Ale ja się na męża nie nadaję :(
                                                    a ja na żonę :(
                                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:58
                                                    Taka urocza dziewczyna? Nie kłam :P
                                                  • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 13:04
                                                    urocza jak urocza, jak jeszcze ugotować by coś ugotowała, ogarnąć chatę też i zasadzić kwiatka, ale do dzieci, mimo tego że kocham, to cierpliwości długiej nie mam, tzn do obcych jak najbardziej, ale tych rodzinnych to niestety.. :D
                                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 13:06
                                                    Też na razie dzieci nie planuję ;)
                                                  • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 13:08
                                                    to może jednak mnie kiedyś zaadoptujesz,haha
                                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 13:35
                                                    Jak za dużo nie nagrzeszysz po drodze :P
                                                  • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 14:20
                                                    postaram się nie;>
                                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 15:30
                                                    Grzeczne dziewczę ;)
                                                  • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 18:22
                                                    ja zawsze jestem grzeczna;)

ale na spamowaliśmy
                                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 19:05
                                                    To chyba normalna dyskusja a nie spam? ;)
                                                  • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 20:26
                                                    no okej, niech będzie ;>
                                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 20:42
                                                    Jesteśmy grzeczni i nic nie broimy ;)
                                                  • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 20:50
                                                    do czasu..]:->
                                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 23:06
                                                    I nas zbanują :P
                                                  • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 23:37
                                                    a szkoda by było, to forum robi ze mnie taką potulną i grzeczną łanię
                                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 23:56
                                                    Poetycko się wypowiadasz ;) Dobranoc idę spać ;)
                                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 02.05.12, 00:05
                                                    Fajnie, że o zęby dbasz. Ładnie. Chwilę poczytam książkę i spać idę. Dobrej nocy życzę
                                                  • kbjsht Re: Spokojne kobiety 02.05.12, 00:09
                                                    adios mistrzu,miłego czytania :)
                                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 02.05.12, 13:26
                                                    A dziękuję :)
                                                  • kbjsht Re: Spokojne kobiety 02.05.12, 14:36
                                                    :) a tak btw, z jakiej części naszego niesamowitego kraju jesteś?
                                                  • irmina_anastazja Re: Spokojne kobiety 02.05.12, 14:50
                                                    na ogół z wroclawskiej :p
                                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 02.05.12, 14:52
                                                    Takich informacji tutaj nie udzielam ;)
                                                    Jak Ci tak bardzo zależy to odezwij się na priv. :P
                                      • facet_on_line Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 11:44
                                        kbjsht napisała:

> desperatki po 30tce.

po trzydziestce to dopiero smakują i potrafia doskonale bawić się w te klocki .... a nie takie smarkule którym się wydaje ,ze coś potrafią

• josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 11:59
                                          O ile cycki nie wiszą i nie ma fałdek tu i tam
                                          • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:49
                                            josef_to_ja napisał:

> O ile cycki nie wiszą i nie ma fałdek tu i tam

otóż to. no i twarz nie czorna od nadmiaru tytoniu :)
                                            • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:51
                                              Akurat paląca kobieta by była dla mnie ciężkim orzechem do zgryzienia
                                              • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:56
                                                josef_to_ja napisał:

> Akurat paląca kobieta by była dla mnie ciężkim orzechem do zgryzienia
                                                no i ja średnio przepadam
                                                • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 22:36
                                                  Pomijając już nawet kwestie zdrowotne to jest paskudne
                                                  • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 22:46
                                                    co prawda to prawda;)
                                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 23:08
                                                    To ta polska młodzież jednak ma w głowie poukładane :)
                                                  • kbjsht Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 23:36
                                                    no zdarza się czasem, zdarza
                                                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 23:51
                                                    Tak więc o Twojej "przeszłości" już zapomniałem ;)
                                                  • kombinerki.pinocheta Re: Spokojne kobiety 04.05.12, 07:57
                                                    Wypier.dalac z tym spamem. Wez sobie Jozek zaloz jakis zbiorczy temat i tam spamuj, a nie w moich watkach, bo czytac tego gowna sie nie da.
                          • wez_sie bynajmniej 30.04.12, 18:41
                            BYNAJMNIEJ TO NIE TO SAMO CO PRZYNAJMNIEJ
    • samuela_vimes Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:39
      jes, ja, moje niektóre koleżanki, ale jest jedno ale...jesteśmy po 30 tce i swoje już wyszalałyśmy
      • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:44
        Również uprawiając seks bez związku? :P
        • samuela_vimes Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:00
          tia i na swingers party i z fókin frendami i z fókin frendkami też i z frendzlami
          • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:01
            Przypominasz mi trochę Raohszanę ;)
            • samuela_vimes Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:09
              to nie wiedziałeś, że ja i Raohszana to jedna i ta sama? słabo
              • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:12
                Ale mnie wrobiłaś :(
                Czyli zdjęcia, które otrzymałem od Ciebie spod 2 różnych maili były fałszywe :(
                • samuela_vimes Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:15
                  nie, po prostu często zmieniam image
                  • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:19
                    I partnerów seksualnych też ;)
                    • samuela_vimes Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:23
                      może w końcu trafisz na sfoją kolej
    • light_in_august Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:42
      To Ty takich po klubach szukasz? One w domu siedzą. Przed komputerem ;)

Ale swoją drogą, to rzeczywiście ja też jakoś mało spokojnych ludzi ostatnio spotykam... Wszyscy strasznie rozgadani, hałaśliwi, nadekspresyjni.
    • ognista.potwora Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 16:59
      Eee, a już myślałam, że się załapię na definicję spokojnej, a tu gucio. Poza nielicznymi epizodami furiactwa (każdego czasem szlag trafia), jestem przeraźliwie nietowarzyska, introwertyczna, kocham ciszę i święty spokój, nie bywam w klubach itp. Jednak jestem kinomaniaczką i kocham zwiedzanie/podróże. Nawet ja nie wyobrażam sobie ciągłego siedzenia w swoim grajdołku.
    • stary.dziadyga Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 17:00
      > Macie w swoim towarzystwie wyciszone kobiety?

Owszem.

> Gdzie mozna spotkac spokojne kobiety?

Pewnie wszędzie tylko nie w klubo-pubo-cholerawieco-restauracji, chyba że są tam przypadkiem, bo ktoś wołami zaciągnął albo są urodziny bliskiej znajomej czy znajomego i nie wypadało odmówić. Tylko musisz na nie polować wcześnie, bo w okolicach północy zmywają się do domu pooddawać się swoim ulubionym spokojnym aktywnościom, zmiast probowac się odnaleźć w rozbawionym i pijanym towarzystwie.

Zresztą nie dziw się że ludzie w klubach i restauracjach "biegaja, smieja sie, tancza, pija i zagaduja" w końcu po to tam przyszli a nie po to aby być oazą spokoju.
    • kochanic.a.francuza Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 18:24
      Ja tez szukam jakichs normalnych ludzi. Najlepeij nieprzebojowych, bo ta przebojowosc to juz sie ulewa.
    • akle2 Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 18:37
      Idziesz do pubu szukać wyciszonych kobiet? Do biblioteki idź, albo do ogrodu botanicznego.
      • jan_hus_na_stosie Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 20:09
        BUW, dobry pomysł!
        • akle2 Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 23:58
          A raczej na jej dach. Bardzo fajne miejsce.
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:11
        Ale ani biblioteka, ani ogród botaniczny nie gwarantuje, że kobieta będzie wyciszona;>
        Ja tam lubię biblio i ogrody/parki, a jestem nadekspresyjna, mam ADHD i zdecydowanie nie siedziałabym w mentalnym Żelistrzewie, no offence dla Żelistrzewa.
    • senseiek Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 20:04
      > Macie w swoim towarzystwie wyciszone kobiety?

Taa.. maja depresje.. i ciagle gadaja o samobojstwie itp rzeczach..
    • bosa_stokrotka Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 20:22

• bosa_stokrotka Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 20:24
        one tak lataja bo są już pewnie po kieluchu bądz po dragach heheh :)
        a spokojne to w zakonie szukaj no i moze Ci się jeszcze jakaś dziewica trafi :D
    • ka-mi-la789 Re: Spokojne kobiety 30.04.12, 20:24
      Ja jestem spokojna. Tylko po co ci ta informacja?
    • znana.jako.ggigus Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 11:18
      u mnie wvpokoju siedzi spokojna, wyciszona mila blondyna. Jak sie pomaluje i zrobie wlosy, to w dodatku wyglada na czlowieka.
      pokornego serca, mila i sympatyczna
      • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 11:32
        Czyli to to?
    • minimalistkaa Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:41
      Ja taka jestem, ale też mam wrażenie że faceci wolą te bardziej szalone :(
      • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:46
        To może czas poszukać mężczyzny, a nie faceta? ;)
    • emikko Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:48
      Ty nie szukasz spokojnej kobiety, tylko malowymagajacej kury domowej, delikatnie zwanej "domatorka". Marzy ci sie staly dostep do seksu najnizszym kosztem i bez wysilku?
      • josef_to_ja Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 12:50
        Kto Ci powiedział, że on takiej szuka? O ile mi wiadomo to wcale żadnej kury domowej on nie szuka, a kobiety atrakcyjnej, ale po prostu stonowanej
        • emikko Re: Spokojne kobiety 01.05.12, 13:02
          Pomysl chwile: wyglada na to ze sam opisal ;p
        • gobi05 Re: Spokojne kobiety 02.05.12, 17:04
          > Kto Ci powiedział, że on

Czemu piszesz o sobie w trzeciej osobie? Żeby to chociaż pluralis maiestatis było,to jeszcze jak cię mogę, ale tak? Jakoś podejrzanie to wygląda ;-) Trudno się połapać w tych wszystkich profilach...
      • kombinerki.pinocheta Re: Spokojne kobiety 04.05.12, 07:56
        Oczywiscie, a te wszystkie przebojowe, towarzyskie dajace sie macac czy nawet bzykac na pierwszej randce to czego wymagaja, ze daja sobie od razu wlozyc?

Wlasnie przekonanie do siebie taka zamknieta w sobie kobiete to wyzsza szkola jazdy niz taniec i bzykanie tych przebojowych forumowiczek tego forum. brrrr
    • anty-cialo Re: Spokojne kobiety 02.05.12, 13:33
      Gdzie mozna spotkac spokojne kobiety?

w bibliotece
    • ennya Re: Spokojne kobiety 02.05.12, 16:47
      spokoje to zazwyczaj nudne, ale jak sie lubisz nudzic w domowych pieleszach to napewno znajdziesz bratnią dusze;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka