Dodaj do ulubionych

mój facet zwolnił sie z pracy na własne życzenie

06.05.12, 10:28
Witam.mam problem z moim facetemi i jestem bardzo na niego wkurzona.Pracuje w dużej korporacji,zarabiam sporo pieniądze.Mój partner zarabia dużo mniej.Ostanio przyżyłam szok,bo mój ukochany stwierdził,że skoro ja zarabiam tak dużo,to utrzymam nas obu.Bez informowanie mnie zwolnil sie z pracy i oświadczył,że bedzie zajmował sie domem.Nie wiem co mam robić,nie chce miec utrzymanka....Spotkłayście sie z czyms podobnym?Dodam jeszcze,że we wrześniu planujemy ślub...
Obserwuj wątek
    • jan_hus_na_stosie Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 10:37
      niezła prowokacja ;)
    • six_a Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 10:37
      > mój ukochany stwierdził,że skoro ja zarabiam tak dużo,to utrzymam nas obu.
      >Dodam jeszcze,że we wrześniu planujemy ślub...

ślub gejowski?
      • annajustyna Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 10:39
        Nie, raczej analfabetka z korporacyi...
        • rudka-a Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 10:43
          i to ze sporEmi pieniędzmi :DD
        • kurkawodna81 Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 10:44
          Nieźle, ale mimo wszystko nadal za słabo :P
    • potworski Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 10:44
      Tutaj doskonale sprawdzi się metoda "na konia".
    • mariuszg2 Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 10:46
      jak to was obu? jak to ślub? w Polsce?
    • wispaw Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 11:41
      Eee ciężko uwierzyć, że facet mógł podjąć taką decyzję. Na twoim miejscu mocno bym się zastanowił nad tym ślubem... bo on ambicjami nie grzeszy.
    • lena.nocna Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 11:53
      Kup mu mopa i dobrą książkę kucharską.
    • calineczka_777 Ja nie widze problemu 06.05.12, 12:01
      Jesli twoj facet dobrze gotuje, sprzata, pierze i umie zajac sie (przyszlymi) dziecmi to ja nie widze problemu. W koncu ty dobrze zarabiasz, wiec smierc z glodu wam nie grozi. A jesli on jest dobra "gosposia" to bedzie ci milo, gdy po pracy przyjdziesz do domu a tu obiadek, wysprzatane na blysk, dzieci odpicowane a wypoczety maz w nocy robi wszystko by cie zadowolic.
      • good_morning Re: Ja nie widze problemu 06.05.12, 12:10
        calineczka dream on ;D
    • seidthe Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 12:51
      och, trollątko...
    • bez_przekazu wiosenny wysyp trolli 06.05.12, 13:00
      wylaza po zimie niczym psie kupy
      • seidthe Re: wiosenny wysyp trolli 06.05.12, 13:11
        Przydałoby się tak w papierowe torebeczki i siup do kosza...
    • akle2 Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 13:15
      Poproś jeszcze, żeby urodził Ci dziecko. Moim zdaniem wcale nie taki głupi pomysł :D
      • mojemieszkanie24 Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 13:44
        jeżeli to prawda to zapytaj jak on sobie o wyobraża. Nie macie dzieci...wiec nie wiem co on niby w tym domu miałby robic.
        • marzeka1 Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 14:09
          Słaby trolling, bo aż tak głupią, by być z takim facet i ślub planować nie można być.
    • ma_dre Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 16:08
      Na twoim miejscu to ja bym sie zastanowila 5 razy, zanim bym powiedziala "tak".
      Widac jak na dloni ze wasze wizje przyszlosci sa zupelnie rozbiezne. Ciezko wam bedzie zbudowac wspolna. Ty ambitna a on nie, kazde bedzie ciagnelo woz w swoja strone. Daleko nie zajedziecie.
    • pepsikola Re: mój facet zwolnił sie z pracy na własne życze 06.05.12, 16:38
      zapewne ten watek to jakis zart.
      jezeli nie to wyp..a bym takiego za drzwi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka