vesna94 15.05.12, 17:11 Bry. Nowa jestem. Zawitalam i chyba juz zostane. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
potworski Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 17:12 Chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 18:06 ma zaciecie militarne wiec kto wie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 18:13 To ty pisałaś o randkach z gimnazjalistą? Jak ty, to lepiej się zwijaj porandkować zamiast siedzieć ze staruchami. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 18:17 zacznij od spowiedzi, córko. Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 18:17 jakim cudem wy wszystkich pamietacie? czy ze mna juz tak zle? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 18:18 nocoTy, pierszy raz na oczy widzę, tak se palnęłam:) zresztom jak to jest rok urodzenia, to na córkę się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 18:20 numerek umknal moim oczom mam wybiorcze postrzeganie rzeczywistosci Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 22:15 bsix_a napisała: > zacznij od spowiedzi, córko. Ja siem nie sopwiadałam. Powiem więcej, chyba jeden czy dwa wątki założyłam, a na forum bywam prawie rok;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 18:24 vesna94 napisała: > Bry. Nowa jestem. Zawitalam i chyba juz zostane. :) no i? mamy zacząć klaskać czy płakać, bo nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 18:28 a nie spłakałeś się wystarczająco przy juzefie? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 18:35 six_a napisała: > a nie spłakałeś się wystarczająco przy juzefie? józef budzi moje obrzydzenie, a vesna zalicza porażający debiut i od razu trafia na ławkę przeznaczoną dla idiotek Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 21:14 ... vesna zalicza porażający debiut i od razu trafi > a na ławkę przeznaczoną dla idiotek... To przesun sie troche, bo miejsca dla niej nie wystarczy. Swoja droga, trzeba byc zatwardzialym chamiskiem, zeby kogos, kto grzecznie sie wita, niezaleznie od tego czy forma powitania nam sie podoba lub nie, wyzwac na wstepie od idiotek. Znalazl sie znawca dobrych manier podcierajacy dupsko wiechciem slomy. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 22:03 lubię to! Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 22:20 :( też tak chciałam napisać. Ubiegłaś mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 22:17 wicehrabia.julian napisał: > no i? mamy zacząć klaskać czy płakać, bo nie wiem... Zaklaskaj uszami. Do księgi Guinnessa Cię wpiszą :) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 18:26 No i zajeb.i.aszczo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 18:31 dawaj jakiś wątek tematyczny Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 20:35 Znaczy się wjesna? Tylko po co na stałe, lata nie będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 21:20 witam i oby Ci tu było dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 15.05.12, 22:07 No to już masz mały podgląd sytuacji-bądź dzielna, a wytrzymiesz;-) Może i Cię polubio!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vesna94 Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 16.05.12, 18:38 Dam se rade, haha! :) Milo was wszystkich poznac, A ty Julian zobaczysz, jeszcze zostaniesz moim mezem! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 16.05.12, 18:43 Już mi się podobasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
best.yjka Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 16.05.12, 18:55 Dziecko! Bój się Boga! Janek? Odpowiedz Link Zgłoś
vesna94 Re: Szeregowiec Vesna melduje sie na Forum! 16.05.12, 18:59 No w sumie racja, przeciez ja podobno mam gust... no rany boskie, chyba sie za duzo tlenu nawdychalam i mi na mózgownice padlo. :D Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio nie radze 16.05.12, 18:50 vesna94 napisała: > Bry. Nowa jestem. Zawitalam i chyba juz zostane. :) bo to bywa szkodliwe dla zdrowia dla nieletnich. chyba , ze urodzilas sie przed majem 1994. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: nie radze 16.05.12, 19:02 vesna94 napisała: > marzec '94 :) no to Cie tlumaczy. tylko zdaj sobie sprawe, ze bedziesz sie musiala nauczyc: - samodzielnego zakladania gumek ( bo mezczyzni sa coraz bardziej lenivi) - picia z gwinta (coby szklanek nie trza bylo myc) - jezykow obcych (glownie laciny) - oraz tego - jak radzic sobie do pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
vesna94 Re: nie radze 16.05.12, 19:05 Umiem, umiem, znam 4 jezyki plynnie, i jeszcze nie musze, ale znajac mnie, pewnie i tak umiem. :) Odpowiedz Link Zgłoś