Dodaj do ulubionych

Przedłużanie włosów

17.05.12, 12:23
Witam! Oferuję usługę przedłużania włosów na terenie Krakowa i okolic, u mnie, bądź w domu klientki. Cena nawet 1000zł taniej niż w salonach fryzjerskich!

Pracuję na kilku rodzajach włosów:
- włosy naturalne europejskie (są to włosy naturalne, bardzo dobre jakościowo-gładkie po umyciu. Można je kręcić,prostować,suszyć i farbować)
- włosy naturalne rosyjskie (są to włosy naturalne, najlepsze jakościowo,miękkie, cienkie, najbardziej podobne strukturą do naszych włosów. Są to najdroższe włosy. Charakteryzują się wysoką wytrzymałością, długo pozostają w doskonałej kondycji. Można je poddawać zabiegom koloryzacji, trwałej)
-włosy naturalne azjatyckie ( są to włosy naturalne, dosyć grube i proste. Można je prostować i suszyć. Ciężko się je kręci. Nadają się do założenia na włosy grube,gęste. Są one najtańsze z włosów naturalnych)
- włosy syntetyczne (są to włosy sztuczne, dobra jakość, 3 rodzaje: włosy proste, faliste i kręcone)

Metoda: Microrings Hair Extenssion (obrączki, metoda na zimno). Polega ona na doczepianiu pasemek do Twoich naturalnych włosów, przez niewielkie, po zamocowaniu niewidoczne, aluminiowe obrączki dopasowane kolorem do koloru Twoich włosów.Główną zaletą metody jest to, że Twoje włosy nie są poddawane działaniu temperatury,ani środków chemicznych,które to czynniki mogą mieć negatywny wpływ na strukturę włosa. Kolejnym atutem jest to, że metoda MICRO RINGS pozwala na zapewnienie długotrwałego efektu przedłużenia,ponieważ gdy pojawia się odrost- doczepione pasemka wraz z obrączkami można podciągnąć i nosić przez kolejne miesiące!

Cennik:
-PRZEDŁUŻENIE WŁOSAMI ROSYJSKIMI 650zł
- PRZEDŁUŻENIE WŁOSAMI EUROPEJSKIMI 450zł
- PRZEDŁUŻENIE WŁOSAMI INDYJSKIMI / AZJATYCKIMI 400zł
- PRZEDŁUŻENIE WŁOSAMI SYNTETYCZNYMI 350zł

Kontakt:
tel. 784 556 081
mail: przedluzaniewlosow_krakow@wp.pl
Obserwuj wątek
    • 1przedluzanie Re: Przedłużanie włosów 20.04.13, 12:57
      dobra oferta. Ja mogę polecić na terenie Gdańska przedłużanie włosów gdańsk przedłużanie włosów różnymi metodami i ceny też przystępne a wysoka jakość obsługi
      • Gość: gość Re: Przedłużanie włosów IP: *.chomiczowka.waw.pl 19.06.15, 17:24
        Zmieniła się ich strona internetowa - Secret Hair obecnie są pod adresem secrethair.wix.com/secret-hair-2014
    • szaqas1 Re: Przedłużanie włosów 15.07.14, 22:53
      Zapraszam do polubienia fanpage na fb
      -najnowsze metody przedłużania włosów,
      najnowocześniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich
      i najlepszej jakości naturalne pasma włosów
      oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów
      tnij.org/i9tb9az
      Sprawdź koniecznie!
      Informacje i konkursy! – Bądź na bieżąco :)

• anka7027 Re: Przedłużanie włosów 30.09.15, 10:28
      Hmmm skoro się już tak reklamujecie... to może ja też zakreklamuję tych bardziej skromnych... własnie przeszłam zabieg przedłużania włosów great lenghts w Poznaniu, dziewczyny są najlepsze, jeśli ktoś chce mogę przesłać zdjęcia bo to jak uratowały moje włosy nie mieści się w głowie !!!!!!!! Będę je zachwalać wszędzie gdzie się tylko da
    • anka7027 Re: Przedłużanie włosów 18.02.16, 10:37
      Dziewczyny nie dajcie się na to nabrać :( Nie zakładajcie byle czego, będziecie cierpieć :( Nadziałam się kiedyś na taką fryzjerkę, później musiały ratować mnie panie z great lenghts, nie ma co oszczędzać na włosach które będziecie nosiły kilka miesięcy! To na prawdę nie jest warte tego:)
    • herbaciarka89 Re: Przedłużanie włosów 20.12.17, 00:57
      ja mam wlosy przedluzane pasemka hairtalk w hair&spa atelier piotr sierpinski w Poznaniu. i jestem bardzo zadowolona- w koncu mam piekne wlosy, o jakich zawsze marzylam :) wazny jest nie tylko surowiec, na jakim pracuje fryzjer, ale rowniez umiejetnosci fryzjera. zabieg nie nalezy do najprostszych, dlatego ciesze sie, ze trafilam do atelier pana Piotra.
      • Gość: nick Re: Przedłużanie włosów IP: *.cable.net-inotel.pl 07.03.18, 19:29
        A ile czasu ten fryzjer zajmuje się przedłużaniem?Rok,dwa,dwadzieścia?Bo jestem z Poznania i to jakieś nowe nazwisko a jednak przedłużanie to nie jest zafarbowanie włosów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka