Dodaj do ulubionych

narośl na penisie

IP: *.miedzyrzecz.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 13:12
na penisie pod żołądziem wystąpiła dziwna narośl której wygląd trudno opisać.
wygląda jak taki "meszek" ale w kolorze skóry. co to może być? jak to leczyć?
wątpię w to aby zarażenie nastapiło drogą płciową ale nie wykluczam. nie wiem
czy to jakaś choroba czy coś w rodzaju wysypki. do jakiego lekarza
ewentualnie nalezy się z tym udać. byłbym wdzięczny za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: narośl na penisie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 14:33
      meszek urosnie będzie łechczyk.
      • Gość: urolog Re: narośl na penisie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 18:47
        a jak urosną dwie wypustki po bokach to będzie grombuła
        • Gość: karlos Re: narośl na penisie IP: *.tele2.pl 19.07.04, 21:34
          ja też to mam tylko ma kolor lekko biały i kolor skóry. wygląda jak skóra, ale
          taka w drobnych kuleczkach. byłem z tym u lekarze już 2 razy, wycinał to ale
          odrasta za każdym razem większe. zalecił mi okłady ze spirytusem i nie
          wkładanie dydola do metalowych pojemników podczas masturbacji... dolina, wiem,
          ale nie potrafie sobie tej przyjemności odmówić. spróbuj tych okładów i smaruj
          go kremem nieperfumowanym!!!!
          • Gość: robert Re: narośl na penisie (do karlosa) IP: *.miedzyrzecz.sdi.tpnet.pl 22.07.04, 22:18
            a tobie karlos pomogly te oklady ze spirytusu i kremu? jaki to ma byc krem?
            zwykly do rak? np. Nivea?
            moze ma ktos jeszcze kaies informacje na ten temat. bylbym wdzieczny
    • motodawca1 Re: narośl na penisie 20.07.04, 09:35
      sory, ale gdyby coś urosło na moim Władcy Wszechświata, to nie siedziałbym na
      forum, ale u lekarza
    • rezurekcja Re: narośl na penisie 20.07.04, 10:20
      Gość portalu: robert napisał(a):

> do jakiego lekarza
      > ewentualnie nalezy się z tym udać. byłbym wdzięczny za informacje.

hm, moze do urologa. moze do dermatologa-wenerologa? Nie tweirze, ze to choroba
      weneryczna, ale moze oni wiedza.
      A moze zadzwon do przychodni i zapytaj. albo sie przejdz i zaczep lekarza na
      korytarzu.
      • pia.ed Re: narośl na penisie 20.07.04, 10:39
        A moze sa to malenkie grudki? Cos w rodzaju gruczolow tluszczowych ktore chyba
        kazdy mezczyzna ma?
    • Gość: justy Re: narośl na penisie IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 22.07.04, 22:44
      narośl? może to kłykciny kończyste. idź do lekarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka