Dodaj do ulubionych

Queen we Wrocławiu

27.05.12, 17:44
Już 7 lipca we Wrocławia zagra Queen. Będzie to pierwszy koncert ich w Polsce. Wybiera się ktoś z was? Co myślicie o Adamie Lambercie, który będzie gościnnie śpiewał piosenki?
Obserwuj wątek
    • bianka88 Re: Queen we Wrocławiu 27.05.12, 22:46
      O jak fajnie, lubię Adama nawet oglądałam tą edycje idola która wygrał:), fajnie że to właśnie Queen zaprosił go, może być ciekawie, a po ile są bilety ??
      • fancycat Re: Queen we Wrocławiu 28.05.12, 20:11
        A to zależy czy miejsca siedzące, czy płyta, czy jakieś VIP krzesełka itd. Ogólnie to bilety zaczynają sie od 99zł
        • bianka88 Re: Queen we Wrocławiu 29.05.12, 17:26
          Dzięki za info, a gdzie polecasz miejscówkę, nigdy nie byłam wcześniej na koncercie, a nie ukrywam że na tym wyjątkowo mi zależy w końcu Queen będzie w Polsce:)
          • ala_ma Re: Queen we Wrocławiu 29.05.12, 23:20
            pierwszy i prawdopodobnie ostatni raz,
            także takiej okazji nie można przegapić
            i to we Wrocławiu, w moim mieście :)
          • fancycat Re: Queen we Wrocławiu 30.05.12, 23:45
            Ja bym ci poleciła oczywiście jak najbliżej sceny na płycie żeby poskakać porządnie!
        • ala_ma Re: Queen we Wrocławiu 29.05.12, 23:19
          bilety są od 99zł, choć może juz były, bo te najtańsze wejściówki mogły już się rozejść,
          miejsce stojące na płycie jest za 159zł
          a inne już odpowiednio wiecej
          aż do VIP :)
          • fancycat Re: Queen we Wrocławiu 30.05.12, 23:47
            No właśnie słyszałam, że 15 tysięcy biletów już sprzedali, więc moze juz się pokończyly. Nie wiem :)
            • bianka88 Re: Queen we Wrocławiu 31.05.12, 19:27
              O to nawet nie tak drogo, rozumiem że te za 150 to miejsca stojące na płycie, ale tak, że widać chyba scenę co?? Strasznie chciała bym iść na ten koncert i zobaczyć Queen, posłuchać ich na żywo:)
              • ala_ma :) 01.06.12, 00:04
                za 99zł to juz nie kupisz, wyprzedane
                te za 159zł to oczywiście bilety na płycie stojąe, między sceną a trybunami, blizej sceny jest tylko sekcja na plycie ale droższa odpowiednio, bo blizej
                • bianka88 Re: :) 01.06.12, 16:40
                  To chyba te za 159 najlepsze, w miarę cena przystępna a scenę już widać,:)
                  • fancycat Re: :) 06.06.12, 00:57
                    bianka88 napisał(a):

> To chyba te za 159 najlepsze, w miarę cena przystępna a scenę już widać,:)
                    Jak dobrze będziesz skakać to i pod barierki dasz rade się przedostać a to już bardzo blisko sceny będzie ;)
                    • bianka88 Re: :) 06.06.12, 23:11
                      idąc na taki koncert, na pewno będę skakać bardzo wysoko hehhe:P, kto wie może nawet uda mi się przeskoczyć te barierki:P
                      • fancycat Re: :) 07.06.12, 01:37
                        Myśle, że przeskoczenie nie będzie problem jak się zdecydujesz na crowdsurfing ;)
              • fancycat Re: Queen we Wrocławiu 07.06.12, 22:45
                Widać, widać + jak to bywa ze stojącymi miejscami - podczas skakania miejsce jest dość bardzo zmienne. :)
                • bianka88 Re: Queen we Wrocławiu 08.06.12, 21:37
                  No to jeszcze jeden dodatkowy powód do skakania, bardzo fajny zespół:)
              • fancycat Re: Queen we Wrocławiu 14.06.12, 23:25
                No pewnie, że widać :D Kupuj bilet, kupuj

www.puby.com/wp-content/uploads/2012/05/mapa-miejsc-stadion-miejski-wroclaw.jpg
                Tutaj masz pokazane gdzie są jakie miejsca
                • bianka88 Re: Queen we Wrocławiu 15.06.12, 12:10
                  O ja:) chciała bym wygrać takie spotkanie z grupą Queen ale był by czad, marzenia
                  • fancycat Re: Queen we Wrocławiu 20.06.12, 13:28
                    I jak ci poszło? Wygrałaś? Ja niestety nie :( Ale i tak wybieram się na ten koncert, więc nie ma co płakać :)
    • bianka88 Re: :) 04.06.12, 17:04
      Właśnie stałam się szczęśliwą posiadaczką biletu na koncert Queenu. Do zobaczenia 7 lipca na stadionie:P
    • fancycat Re: Queen we Wrocławiu 08.06.12, 11:28
      Właśnie dostałam info od koleżanki, że Power of trinity też zagra podczas tego festiwalu! Kocham piosenke "Chodź ze mną" :D
    • fancycat Re: Queen we Wrocławiu 16.06.12, 12:57
      Szkoda, że dopiero teraz ten konkurs jak już mam swój bilet. Najwyżej koleżankom powiem
      • bianka88 Re: Queen we Wrocławiu 16.06.12, 14:32
        Zawsze możesz sam wziąść udział a jak wygrasz sprezentowac komuś bilet lub po prostu sprzedać a myślę, że chętnych nie zabraknie
        • fancycat Re: Queen we Wrocławiu 18.06.12, 13:18
          "A już od 18 czerwca – konkurs radia RMF FM, w którym wygrać można bilety na Rock In Wroclaw Festival i nie tylko… "

Łaaa, czyli to dzisiaj jest już
          • fancycat Re: Queen we Wrocławiu 28.06.12, 00:06
            Jeszcze 10 dni do koncertu! :D Kto się wybiera? :D
            • bianka88 Re: Queen we Wrocławiu 28.06.12, 16:07
              ja się wybieram :brawo: już nie mogę się doczekać:)
              • fancycat Re: Queen we Wrocławiu 06.07.12, 00:16
                Dla tych, którzy nie kupili jeszcze biletu to w dzień koncertu będzie można kupić w budkach
    • bianka88 Queen 06.07.12, 18:08
      pewno większość z was już to czytała, ale gdyby ktoś nie wiedział to
      znany jest dokładny plan koncertu Queen na Stadionie Miejskim

Na samym początku (godzina 17, bramy stadionu otwarte godzinę wcześniej) wystąpi młody polski Power of Trinity. Formacja wydała już trzy krążki i staje się coraz bardziej popularna. Power of Trinity zagra około 30 minut. Później na scenę wejdzie IRA. Zespół, którego wrocławianom nie trzeba specjalnie przedstawiać, świętuje 25-lecie istnienia. Po nich zagra amerykański zespół Mona. To wschodząca gwiazda rocka.

Główną gwiazdą będzie legendarny brytyjski zespół Queen, z którym gościnnie wystąpi amerykański piosenkarz Adam Lambert. Muzycy wyjdą na scenę około godziny 21. Zakontraktowano dwugodzinny koncert.
    • nenek30 To już nie Queen 12.07.12, 15:13
      Bilety drogie, muzyka taka sobie, To już nie Queen co z legendą Freddy.
      Widać też, że czas ich nie oszczędził, siwizna już niemal wszędzie.

Ogłoszenia Zlecenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka