Dodaj do ulubionych

Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego)

02.06.12, 09:09
No wiec tak, wpisuje tu wszystkie meskie nicki jakie poznalam na Forum. Kobiety, dopisujcie tych, ktorych zapomnialam badz nie poznalam (moga byc stare nicki, ktore juz dawno tu nie zagladaja).
Po jakims czasie zaloze nowy watek z kompletem meskich nickow ulozonych alfabetycznie w formie sondy. Panie beda glosowac na panow. Zobaczymy jaki typ osobowosci, z wykluczeniem wygladu, preferuja kobiety.
Dzieki temu same sobie usystematyzujemy wlasne poglady i preferencje a panom pokazemy jakim mezczyzna warto byc.
A wiec, w kolejnosci poznawania (mojej osobostej, wiec zadnej glebokiej mysli tutaj nie ma):

Lew, Zygftytt, Wicehrabia julian, Kombinerki, Jan Hus, Teletoobis, Jozek, Maly Jasio, Potworski, Grafzero, Faccett, Wez sie, Soulshunter, Tanebo, Ikcort, eat.clitoristwood, paco Lopez, Minasz, Senseik, Stedo, Kocham.Michnika, Rower Stacjonarny, Kropidlo 5.

Dodawajcie nicki, ktore pominelam. Z
abawe modyfikujcie jesli macie jakies pomysly.
Np. ile nickow wybieramy: best 5, best 10?
No i co dostana w nagrode zwyciescy?
Propozycje moga byc z lekka "frywolne";)
Jest to czesc pierwsza programu "Wychowywania Mezczyzn". A jakas lepsza nazwe samego programu tez mozecie wymyslic.
To od nas zalezy jacy beda i jak nam sie z nimi bedzie zylo. Zawirowania historyczne doprowadzily do zapasci w kwestii wychowywania. Jak sie czyta watki to sie do wniosku dochodzi, ze kobiety nie maja z kim tworzyc zwiazkow. Kobiety jako tez bardziej skrupulatne i ambitne same sie wychowuja, czytaja, rozwijaja. Mezczyznom trzeba pomoc.
Obserwuj wątek
    • qw994 Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 09:14
      A Stedo to nie jest kobieta?
    • dzidzia_bojowa Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 09:19
      Mężczyzną mojego forumowego życia jest Piroman. Jest poza konkurencją i pragnę zaznaczyć, że jestem pierwsza i go zaklepuję.

Lubię Eata C. i Potworskiego i Grafazero.

I to by było na tyle.

• kochanic.a.francuza Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 10:38
        Punktowac bedziemy w osobnej sondzie. na razie zbieramy wszystkie nicki.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 17:26
        dzidzia_bojowa napisała:

> Mężczyzną mojego forumowego życia jest Piroman. Jest poza konkurencją i pragnę
        > zaznaczyć, że jestem pierwsza i go zaklepuję.

Kto to jest piroman? bo zupełnie nie kojarzę.
        • dzidzia_bojowa Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 19:29
          g.r.a.f.z.e.r.o napisał:
          > Kto to jest piroman? bo zupełnie nie kojarzę.

O to łon:

ludzie.gazeta.pl/3.14-roman/0,0.html

• sootball Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 05.06.12, 11:14
        To ja jestem druga i w sytuacji, gdy na przykład ZUPEŁNIE PRZYPADKOWO porwą Cię piraci, zajmę Twoje miejsce. ;)
      • tfu.tfu Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 06.07.12, 11:21
        piromek rządzi ;-)
        a i paco fajny. reszta jakaś taka z przerostem formy nad treścią imho.
    • alpepe Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 09:33
      zygrfrytt to jeden z nicków siura. Siur jest chory psychicznie, to ten od kulturystów, grubej dupy, karmienia piersią, rozjechanych prostytutek itd.
      Małyjasio i jeszcze jeden z wymienionych nicków to jedna i ta sama osoba.
      Stedo to kobieta.
      • kochanic.a.francuza Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 10:43
        OK dzieki za info. Wykreslamy Stedo.

Odnosnie Jasia to ktorego nika mam wykreslic, zeby sie nie dublowaly i czy to ma sens?
        • maly.jasio nie rob ludziom krzywdy i nic nie wykreslaj 03.06.12, 15:44
          kochanic.a.francuza napisała:
          Odnosnie Jasia to ktorego nika mam wykreslic, zeby sie nie dublowaly i czy to ma sens?

pepe sie widac bardzo nudzi, ale z policyjnym nosem u niej slabowalo.
          zaden inny z wymienionych w Twoim wstepniaku nickow nie jest moj.
    • tanebo Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 09:49
      No dobra. Ile dajecie mi?
      • kochanic.a.francuza Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 10:44
        Czekaj cierpliwie, na razie kompletujemy nicki.
        O jeszcze mi sie Sillic przypomnial.
    • to.niemozliwe Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 10:06
      Widze, ze jaka by dyskusja na forum nie była, i tak kończy się obrabianiem dupy. Jakkolwiek by to rozumieć. :-D
      • tanebo Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 10:13
        Oj tam, oj tam... ja chciałbym poznać opinię forumowiczek o swoim awatarze.
      • kochanic.a.francuza Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 10:49
        Nie czytasz ze zrozumieniem albo nie masz dobrej woli. To jest watek edukacyjny, zadne tam obrabianie. Panowie maja czarno na bialm, jaki styl wypowiedzi lubia kobiety, bo chyba styl jedynie mozna na forum ocenic. Co, zle?

PS Co bedzie oceniane w kolejnych czesciach zadecyduja Forumowiczki;)
        • to.niemozliwe Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 11:43

> Nie czytasz ze zrozumieniem albo nie masz dobrej woli.

Aleś przywaliła z grubej rury. A może po prostu mam poczucie humoru i ująłem całą rzecz nieco sarkastycznie?
          Wiecej luzu! :-)
          • kochanic.a.francuza Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 12:15
            > Wiecej luzu! :-)

OK. Niemniej jednak, slowa maja moc. Tutaj fraza "obrabianie doopy" nie pasuje:)
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 10:23
      Ale my nie jesteśmy mężczyźni :)
      My jesteśmy wirtualne konstrukty będące emanacją naszych wewnętrznych frustracji. Także proponowałbym się do nich nie przywiązywać i nie zaklepywać :D
      • dzidzia_bojowa Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 10:32
        No więc przywiązałam się do wirtualnej konstrukcji będącej emanacją wewnętrznej frustracji Piromana a następnie sobie tę wirtualną konstrukcję zaklepałam i co mi zrobisz?
        :))))
      • kochanic.a.francuza Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 10:41
        Lojezu, ale to jest watek edukacyjny a nie matrymonialny. Oceniamy dla wiedzy, nie dla wlasnych korzysci rozrodczych:) Nie emocjonuj sie tak tylko czekaj na werdykt:) Najlepiej nie wchodz na forum ze dwa dni;)
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 11:49

> Lojezu, ale to jest watek edukacyjny a nie matrymonialny. Oceniamy dla wiedzy,
          > nie dla wlasnych korzysci rozrodczych:) Nie emocjonuj sie tak tylko czekaj na
          > werdykt:) Najlepiej nie wchodz na forum ze dwa dni;)

Ja się nie emocjonuje :)
          Zresztą kiedy ostatnio był taki wątek tutaj to mój konstrukt osobowości wygrał. :) Ale to bardziej matrymonialna konkurencja była :D
          • kseniainc Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 11:51
            Jak dla mnie to wątek nie pt.program edukacyjny, nie matrymonialny, a raczej o zabarwieniu detektywistycznym;-p
            • kochanic.a.francuza Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 12:16
              Dlaczego detektywistycznym?
    • pani_frig Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 10:49
      sementu, zerbedere28, astrofan, minasz
      • kochanic.a.francuza Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 11:11
        OK. Dzieki Dodalam panow do listy:)
    • kitek_maly Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 10:54
      Raohszana. Czy jakoś tak.
      • kochanic.a.francuza Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 11:12
        Raohszana dodany.
        • piataziuta Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 11:36
          Raohszana to kobieta. :)
          To nowy nick Herminy chyba.
          • kochanic.a.francuza Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 12:17
            Eh, to juz nic nie wiem, bab czy chlop?
            • kseniainc Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 12:20

> Eh, to juz nic nie wiem, bab czy chlop?

i "dlaczego detektywistycznym?"

Dochodzenie kto kobita, kto facet, a potem jeszcze przypisywanie błednych i często krzywdzących cech jest mało fajne;-p
    • six_a Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 11:02
      >Mezczyznom trzeba pomoc.
      może zacznij od przeprowadzania mężczyzn przez ulicę.
    • georgia241 Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 11:07
      3.14 roman, to.niemożliwe i józek są simpatico i lubię z nimi pisać na forum.
      Jeszcze czasami clitoristwood i paco fajnie gadają.
      • kochanic.a.francuza Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 11:13
        3.14 roman, to.niemożliwe dodani do listy.
      • josef_to_ja Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 12:02
        I wzajemnie Georgio :)
    • koham.mihnika.copyright proponuje przez kallke - lista zenskich nickow 02.06.12, 11:18
      zeby panowie sie bawili, zamiast nerwowo ogryzac paznokcie.
      Ja ojcuje watkowi na FM - o facecie co splodzil 16 bedac 36letnim prawiczkiem.
      Skoro jestesmy przy listach, to czy odbeda sie spotkania 1-1, 2-2, czy moze 1-ostatnia itd? W ten sposob mozna wytypowac pare figurowa FK+FM, krol i krolowa for na rok finansowy 2012-13.
      • kochanic.a.francuza Re: proponuje przez kallke - lista zenskich nicko 02.06.12, 12:13
        Skoro jestesmy przy listach, to czy odbeda sie spotkania 1-1, 2-2, czy moze 1-ostatnia itd? W ten sposob mozna wytypowac pare figurowa FK+FM, krol i krolowa for na rok finansowy 2012-13.

O, wiedzialam, ze sypniecie pomyslami:) Ale nie galopuj tak, bo nie nadazam z mysleniem:P
        Ide poczytac co tam kombinujesz na FM.
    • chersona Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 11:50
      grassant co ma wlochate mysli, fuks0, piotr57, zbyfauch, ultimate.strike, jak sobie przypomne, to dodam jeszcze jednego, ktorego nie ma na fk od dosc dawna. pisal o sobie, ze kobieta mu niepotrzebna, ze nosi kapelusze, ze ma psa, moze ktos pamieta, jak mu bylo.
    • kora3 Nie chce mi się nikogo wychowywać Kochanico :) 02.06.12, 11:52
      Interesują mnie meżczyźni już wychowani :) i takowych wybieram. Szkoda mi czasu na "edukację" dlatego daruj, ale nie przyłączę się :)
      • kochanic.a.francuza Re: Nie chce mi się nikogo wychowywać Kochanico : 02.06.12, 12:05
        Po dziennikarce spodziewalabym sie wiecej odpowiedzialnosci. To Twoj obywatelski obowiazek ksztalcic spoleczenstwo, sama taki watek niedawno zalozylas, ze media nie edukuja, lub zle edukuja. A jak co do czego to zmykasz?
        • kora3 Re: Nie chce mi się nikogo wychowywać Kochanico : 04.06.12, 08:28
          Watek nie było o mediach, a o serialach Kochanico:) Ale mniejsza o to ...

Co do panów- nie uwazam, bym miała wspomniany obowiązek :)
    • condessa Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 12:02
      > Dzieki temu same sobie usystematyzujemy wlasne poglady i preferencje a panom po
      > kazemy jakim mezczyzna warto byc.

NSDAP tez tak pewnie zaczynalo ;)

> Jest to czesc pierwsza programu "Wychowywania Mezczyzn". A jakas lepsza nazwe s
      > amego programu tez mozecie wymyslic.
      > To od nas zalezy jacy beda i jak nam sie z nimi bedzie zylo.

nic tylko wirtualny obozik.
      to chyba dobrze jak jest roznorodnosc, nawet taki lew sie moze wypowiedziec i pewnie znajdzie swoja wielbicielke.
      u ciebie to wszystko musi isc pod linijke.
      • kochanic.a.francuza Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 12:10
        NSDAP tez tak pewnie zaczynalo
        Moze:)

nic tylko wirtualny obozik.
        Oj cieszyliby sie cieszyli;)

to chyba dobrze jak jest roznorodnosc, nawet taki lew sie moze wypowiedziec i pewnie znajdzie swoja wielbicielke.
        No nie wiem, kiedys z Lwem pogadalam i sie okazalo, ze Lew jest otwarty na konstruktywna krytyke, chce sie uczyc, a przynajmniej wiedziec co cenia kobiety.
        Nas punktuja i to my ich, tylko ze kulturalniej-punktujemy styl wypowiedzi, czyli cos co da sie poprawic.
        u ciebie to wszystko musi isc pod linijke.
        E, tam.
        • condessa Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 12:22
          mnie na forum sie podoba to, ze jest wlasnie roznorodnosc i na pewno nie dazylabym do okreslania zasad w udziale w dyskusjach.

> Nas punktuja i to my ich,
          a to pewnie mi umknelo.

ja mam swoje typy, ktore lubie i te nicki, ktore mnie wkurzaja, ale bez nich tez byloby nudno, wiec dobrze, ze sa :)

• grzeczna_dziewczynka15 Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 12:05
      Eat.Clitoristwood - uwielbiam za nik (taki feministyczny), za poczucie humoru, autoironię i kulturę osobistą
      Grafzero - też przyjemny, (błyskotliwy, z dużą kulturą osobisty, pozytywny - a nie toksyczny i smędzący, jak wielu innych panów).
      Paco lopez - rzadko czytam, ale też pamiętam, że autoironia i cięty humor są mu bliskie.
      KOham. Mihnika - nie do końca mój klimat, ale można wejść w dialog i czasem jest śmiesznie.
      Soulhunter - ma dobre momenty, ale też nie mój klimat

Panowie, od których stronię: Potworski (taki niby śmieszny, ale totalny brak autoironii, brak akceptacji innego, niż swoje poczucia humoru. Taki polski facet. Choć jeśli zajmuje się Krukiem, to normalnie akcje rosną)

Jan Hus - agresywny, chamski i ograniczony
      Julek - zadufany pseudo macho
      Józek - sympatyczny, ale nudziarz
      Lew - sympatyczny, ale jakoś podrywa na forum desperacko (w realu też czy w realu nie idzie, hmm)

Reszty nie pamiętam
      • kochanic.a.francuza Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 12:19
        Sada bedzie osobno, ale wkleje Twoje glosy i uzasadnienia jakbys w tej drugiej czesci sie nie pojawila.
    • chersona Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 12:27
      jeszcze spawacz drewna mi się przypomniał.
      a czemu mamy oceniać? przecież my tu sami dorośli. każdy odpowiada za siebie.
      jak wszystkie moje przedmówczynie też lubię eata i oddałabym mu się bez strachu, ale wcale nie wiem, czy takie peany mu nie zaszkodzą.
      • simply_z Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 02.06.12, 13:46
        lubię grafa ,choc myli mi się z grassantem-podobienstwo nickow. Niesamowity jest Piroman ,chociaz czasem wychodzą u niego kompleksy ale kojarzy mi się z chlopakiem z ksiązek Ożogowskiej. Styl pisania ,ironia ,dowcip trochę jak z lat 70-tych ale pozytywne.
        Fajna jest stara gwardia koham mihnika ,Clit ,lubię też Paco.
        Kombinerki i Jozek mnie czasem drażnią ale nie wydają się być zlymi ludzmi. tylko zagubieni.
        Jan i Astrofan mnie przerażają.
        Potworski ma fajne poczucie humoru ale tylko na swoj temat ,często tak dowala ,że idzie w pięty.
        lubilam tez dystansownika.
        Wez sie- to moim zdaniem kobieta:DDD ale ma czasem coś takiego ,że zjednuje sympatię. nie wiem jak to określić .
        • josef_to_ja Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 15:28
          Może i dobrze określiłaś z tym zagubionym :)
        • georgia241 Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 15:33
          Astrofan ma chyba autyzm. Tak jakoś go odbieram.
          • josef_to_ja Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 15:42
            A ja miałem wrażenie, że jego posty często są bardzo życiowe :)
            • georgia241 Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 15:47
              On tylko przeklina, wyzywa i ma jeden autorytet - siebie.
              • josef_to_ja Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 16:27
                Nie czytałem jego wszystkich postów, ale jeden a propos chorób cywilizacyjnych był dość sensowny, już go dokładnie nie pamiętam
                • rekreativa Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 18:39
                  Astrofana znam głównie z forum Publicystyka i to, co tam wypisuje mocno bełkotliwe jest.
                  • astrofan Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 22:43
                    nie przypominam sobie, bym kiedykolwiek cokolwiek pisał na forum publicystyka, samo to określenie mnie usypia
                    • georgia241 Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 22:45
                      Pewnie chodziło o forum Wiadomości.
                      • astrofan Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 22:56
                        jeszcze gorzej, :)

świadomie, tylko kobieta ! jesteście interesująco pokręcone, w odróżnieniu od reszty pokręconej nieinteresująco

choć nie wnikam gdzie jakie wątki i wpisy lądują
                      • rekreativa Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 23:07
                        Mój błąd.
                        Chodziło o forum Kobieta, dyskusja o nauce. Po prostu fora mi sie pomyliły, bo skaczę z jednego na drugie.
        • dystansownik Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 22:55
          > lubilam tez dystansownika.

To już mnie nie lubisz? Dlaczego? :)
          • simply_z Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 04.06.12, 09:46
            > To już mnie nie lubisz? Dlaczego? :)
            lubie ale dawno cie nie widzialam na fk:)
      • eat.clitoristwood Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 04.06.12, 08:04
        chersona napisała:
        (...) też lubię eata i oddałabym mu się bez strachu (...)

Ech, ciekaw jestem Twojej reakcji, gdybym się pojawił realnie i chwycił za ... słowo.

> , ale wcale nie wiem, czy takie peany mu nie zaszkodzą.

Może nie zaszkodzą, niemniej wprawiają w zakłopotanie.
        Będę w końcu musiał zatrudnić Rzecznika Forumowego, coby w moim imieniu piękne i zgrabne teksty formułował, takiego Cyrankiewicza de Bergerac, coby wyobrażeniom o moim skromnym bycie wirtualnym sprostać.

• chersona Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 04.06.12, 10:01
          eat.clitoristwood napisał:

> chersona napisała:
          > (...) też lubię eata i oddałabym mu się bez strachu (...)
          >
          > Ech, ciekaw jestem Twojej reakcji, gdybym się pojawił realnie i chwycił za ...
          > słowo.

miałam na myśli raczej zaufanie
          >

>
          > Może nie zaszkodzą, niemniej wprawiają w zakłopotanie.
          > Będę w końcu musiał zatrudnić Rzecznika Forumowego, coby w moim imieniu piękne
          > i zgrabne teksty formułował, takiego Cyrankiewicza de Bergerac, coby wyobrażeni
          > om o moim skromnym bycie wirtualnym sprostać.

właśnie o to mi chodzi. tak będziemy ci dobrzyć aż wreszcie przedobrzymy, jak to zwykle bywa z lodami, które kiedyś były lepsze, dowcipami pana x, które kiedyś były śmieszniejsze, zieloną wysepką, która kiedyś była piękna i cicha.
          >
    • moonogamistka Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 19:39
      1. Soul- wiadomo- podkochuje sie w nim skrycie i nieustannie . Moj nr One.
      2. kocham.mihnika- za dowcip i dystans:-)
      3.Grafzero- za ogol:-)
      4.Eat:-))) uwielbiam go:-)))
      5. Uruk- cos tam- za kazdy wpis. Genialny facet. Howgh.
      • kseniainc Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 22:56
        mono-nareszcie pozytyfny wpis-tak to się moge bawić;-p
        • moonogamistka Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 22:58
          No to baf siem;_)
          • kseniainc Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 23:11
            wyciągnę tylko kajeta;-p hehhe
            nie chcę nikogo wyróżniać-lubię wszystkich, niektórych tylko mniej;-)
            • condessa Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 04.06.12, 10:22
              1. Soul- wiadomo- podkochuje sie w nim skrycie i nieustannie . Moj nr One.
              2. kocham.mihnika- za dowcip i dystans:-)
              3.Grafzero- za ogol:-)
              4.Eat:-))) uwielbiam go:-)))
              5. Uruk- cos tam- za kazdy wpis. Genialny facet. Howgh.

ja sie tez podlaczam pod moonki liste, pasi mi. chiba mamy podobny gust :)
              • moonogamistka Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 05.06.12, 22:42
                Zapraszam na metaxe/czerwone wino/szampana- co tam sobie zazyczysz:-)))
                • condessa Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 05.06.12, 23:13
                  Soul w innym watku wodka polewal to sie podlaczmy, nie bedziemy sie na szampany rozdrabniac :)
                  • moonogamistka Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 05.06.12, 23:18
                    Wymusimy:D
    • katinka_w_plaszczyku Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 23:13
      mariuszg2, poprioniony - sa kontrowersyjni, ale maja charyzmę ;-)

ale moim the best jest gomory - stare dobre czasy....
    • rekreativa Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 23:34
      Z tego forum najbardziej lubię następujących:
      Potworski -bezkompromisowy ze specyficznym poczuciem humoru, ma niezły styl, choć potrafi dopieprzyć bez znieczulenia.
      koham mihnika i eat.clitoristwood -mają chłopy poczucie humoru i dystans do dyskutowanych wątków
      Josef -wprawdzie obsesyjnie produkuje wątki na trzy tematy w kółko, ale nie jest agresywny, ma kulturę osobistą i ogólnie sprawia wrażenie sympatycznego.

W realu natomiast nie chciałabym spotkać Kombiego i wicehrabiego Juliana - w moim odczuciu nieprzyjemne typy.
      • josef_to_ja Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 23:40
        Ktoś mnie docenił :P
        • sonne-mond Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 23:42
          dowiesz się:-)
          • josef_to_ja Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 23:51
            Przed chwilą był jawny dowód ;)
            • kseniainc Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 23:52
              no teraz to będzie dopiero-powiedz wszystkim, ze nadal jesteś prawiczkiem no;-p
        • kseniainc Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 03.06.12, 23:46
          ja tez doceniam;-p
          wymieniłam -każdy się domyśla pewnie, że jesteś w tych co lubię bardziej;-p
    • fiigo-fago Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 04.06.12, 04:18
      Czuję się pominięty...
      „następny proszę!” ;)))
    • fajnajozia Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 04.06.12, 08:16
      No i co dostana w nagrode zwyciescy?
      Propozycje moga byc z lekka "frywolne";)

To ja się prześpię ze zwycięzcą. Głosujcie na Józka, pls!
      • josef_to_ja Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 04.06.12, 11:07
        Robisz sobie ze mnie jaja ;(
        • fajnajozia Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 04.06.12, 11:12
          Robisz sobie ze mnie jaja ;(

Skąd! Jesteś facetem z największymi jajami!
          • josef_to_ja Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 04.06.12, 13:04
            Nie ma to jak kopać leżącego - czyli szydzić ze mnie :D
            • fajnajozia Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 04.06.12, 22:27
              Nie ma to jak kopać leżącego - czyli szydzić ze mnie :D

Szydzić? Ja? To Twoja działka:D
              • josef_to_ja Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 04.06.12, 23:48
                A z kogo ja niby szydzę?
    • swiete.jeze Re: Punktujemy Panow (cz. 1 Programu Edukacyjnego 04.06.12, 09:00
      > Po jakims czasie zaloze nowy watek z kompletem meskich nickow ulozonych alfabet
      > ycznie w formie sondy. Panie beda glosowac na panow. Zobaczymy jaki typ osobowo
      > sci, z wykluczeniem wygladu, preferuja kobiety.
      > Dzieki temu same sobie usystematyzujemy wlasne poglady i preferencje a panom po
      > kazemy jakim mezczyzna warto byc.

Chłopa szukasz?
    • wez_sie nie interesuje mnie twoje zdanie 04.06.12, 09:13
      wiec mozesz mnie wykreslic z listy
      • kochanic.a.francuza A co boisz sie, ze zladujesz na ostatnim miejscu? 04.06.12, 13:20
        Wyuzuj, to tylko forum:)
        • eekonomista Re: A co boisz sie, ze zladujesz na ostatnim miej 04.06.12, 13:22
          No ale dlaczego miałby się tego bać? Przecież ostatni będą pierwszymi :D
        • wez_sie Re: A co boisz sie, ze zladujesz na ostatnim miej 04.06.12, 13:27
          troche sie boje, bo porownujesz mnie - 14 latka, z doroslymi panami.
    • amanda-lear swego czasu podkochiwalam sie w jednym... 04.06.12, 11:20
      ale zaginal i szukam go w ktokolwiek widzial ktokolwiek wie...;).
      pozostali sa sympatyczni mniej lub bardziej, a poza tym sama juz okrzeplam w tej forumowej rzeczywistosci;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka