jowanowa 28.07.12, 10:24 Mój facet wyjechał ze swoimi kolegami na "męskie" wakacje. Beze mnie. Jak sprawdzić po przyjeździe czy mnie zdradził? Macie jakieś sprawdzone sposoby? Upić go? No bo wtedy oni mówią prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: "męskie" wakacje 28.07.12, 11:04 nie zawiązałaś mu supełka przed wyjazdem?* yooooooooooou stupid woman *brak supełka oznacza zdradę** **sprawdzić, któremu koledze też brakuje supełka*** ***=ta zdrada liczy się podwójnie Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: "męskie" wakacje 28.07.12, 11:38 > *brak supełka oznacza zdradę** > **sprawdzić, któremu koledze też brakuje supełka*** > ***=ta zdrada liczy się podwójnie Męskie wakacje były w Brokeback Mountain? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: "męskie" wakacje 28.07.12, 11:48 trzeba brać pod uwagę wszystko, łącznie z żółtaczką zakaźną. ja to bym takiego w ogóle nie wpuściła z powrotem bez kwarantanny. a jak jest w ciąży? i potem bym musiała czyjegoś dzieciaka wychowywać? straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden przeciwnie, cienki Bolek. 28.07.12, 14:07 skoro (zdaniem autorki) po pijanemu nie umie klamac. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: "męskie" wakacje 28.07.12, 11:27 Zrób to samo. Pojedź na męskie wakacje. Nie będzie miał prawa mieć o nic pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: "męskie" wakacje 28.07.12, 11:41 A dlaczego Ty jesteś z facetem, który Cię zdradza? Odpowiedz Link Zgłoś
jowanowa Re: "męskie" wakacje 28.07.12, 12:23 Każdy facet zdradza. Tylko nie każda zdrada jest ujawniona. Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: "męskie" wakacje 28.07.12, 13:37 jowanowa napisał(a): > Każdy facet zdradza. Tylko nie każda zdrada jest ujawniona. Piękne. Napisz coś jeszcze. :] Odpowiedz Link Zgłoś
jowanowa Re: "męskie" wakacje 28.07.12, 13:52 Ale chcę wiedzieć czy mam go wykopać czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
aroden zdecydowanie nie 28.07.12, 15:55 jowanowa napisał(a): Ale chcę wiedzieć czy mam go wykopać czy nie. zdecydowanie nie. nastepny moze umiec zdradzac lepiej. Ja zdradzam tylko w delegacjach (ktorych z Laski Panskiej i woli wlasnej miewam sporo) - nigdy nie bylo jeszcze cienia podejrzen. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: "męskie" wakacje 28.07.12, 13:45 > Każdy facet zdradza. no, to nie musisz sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: "męskie" wakacje 28.07.12, 12:51 nie to ty jestes tepa ona nie odpowiadała na twój post heh Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: "męskie" wakacje 28.07.12, 13:42 >ona nie odpowiadała na twój post heh a na czyj? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: "męskie" wakacje 28.07.12, 12:42 Trzeba było myśleć wcześniej i pas cnoty mu założyć, teraz to już po ptokach. Ale się nie martw, nie wymydli się:) Odpowiedz Link Zgłoś
lled Re: "męskie" wakacje 28.07.12, 15:13 gdy wroci do domu powachaj mu malego. wtedy bedziesz miala pewnosc Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: "męskie" wakacje 28.07.12, 15:47 skoro każdy facet zdradza, to po co to sprawdzać? jeśli jakiśtam seks na wyjeździe uważasz za zdradę i przez to żyć nie możesz spokojnie, to wykopuj od razu, po co masz go upijać, najlepiej od razu niech zastanie zmienione zamki w drzwiach i walizki na progu. zapytany pewnie powie że cię nie zdradził, ponieważ znakomita większość mężczyzn nie uważa takiego wakacyjnego numerku za zdradę Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Zrob sobie "babskie" wakacje.. 29.07.12, 01:40 Zrob sobie "babskie" wakacje, i ujezdzaj jakiegos muzulmanina w Egipcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
sid_sid Re: "męskie" wakacje 29.07.12, 11:57 Idź do wróżki albo postaw pasjansa. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnajozia Re: "męskie" wakacje 01.08.12, 09:01 Mój facet wyjechał ze swoimi kolegami na "męskie" wakacje. Beze mnie. Jak sprawdzić po przyjeździe czy mnie zdradził? Taki scaner sobie strzel: portalwiedzy.onet.pl/,11127,1391422,czasopisma.html Odpowiedz Link Zgłoś
przeciez.wiem Re: "męskie" wakacje 01.08.12, 09:17 jowanowa napisał(a): > Jak spraw > dzić po przyjeździe czy mnie zdradził? jowanowa napisał(a): > Każdy facet zdradza. Po co w takim razie zabiegi ze sprawdzaniem?? Masz 100% pewności, że zdradził :). Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: "męskie" wakacje 01.08.12, 11:44 Jedz go znienacka odwiedzic, albo najlepiej - jedz za nim i go sledz incognito, nie ujawniaj sie. Bedziesz miec 100% pewnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: "męskie" wakacje 01.08.12, 13:50 tak, niech sobie przyprawi dziewczyna brodę i może jakiś garb, lornetkę w garść, i rusza za lubym. mniejsza nawet o zdradę, ale co się ubawi przy tym, to jej! :~D Odpowiedz Link Zgłoś
scoo.ter Re: "męskie" wakacje 01.08.12, 13:34 co ty babo chcesz mu zrobic? zapamietaj sobie, ze to nie jest twoj maz i wolno mu sie przespac z kim mu sie zywnie podoba a ty masz na niego grzecznie czekac a po powrocie umilic mu czas! i jeszcze jedno NA WYJEZDZE TO NIE ZDRADA!!! Odpowiedz Link Zgłoś