Dodaj do ulubionych

czy coś z tego będzie?

01.08.12, 23:55
Mężczyznę o ktorym bede pisac znam od kilku lat. Od kilku miesięcy jednak nasze relacje się zacieśniły, rozmawiamy ze sobą codziennie telefonicznie lub smsowo, czasami się spotykamy (jestesmy z roznych miast). Zakochałam się. On czesto pisze mi, ze nie wytrzymalby bez rozmow ze mna, ze chcialby byc przy mnie i mnie przytulic gdy mi smutno. Pare dni temu z kolei napisal, ze nie zna fajniejszej kobiety ode mnie ale zaraz potem dodał, ze 'no moze rownie fajne'.. Nie wiem co mam o tym myslec, ciezko mi go rozgryzc. mam wrazenie ze gdy juz mowi cos takiego co swiadczyloby o jego zainteresowaniu mną to zaraz się wycofuje.. zalezy mi na nim i nie chcialabym niczego zepsuc ale boje sie ze z kazda rozmowa i z kazdym spotkaniem (dla niego moze tylko kolezenskim) bede sie coraz bardziej angazowac i jesli nic jednak z tego nie wyjdzie to calkowicie sie zalame (jestem juz kobieta po przejsciach). prosze was o jakies opinie, rady, moze ktos byl w podobnej sytuacji? pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: czy coś z tego będzie? 02.08.12, 00:03
      Spinasz się strasznie i tylko kwestia czasu, kiedy romeo wyczuje twą desperację. A nawet jeśli nie wyczuje, masz zamiar się tak trząść, będąc już z nim przez lata ?

Zacznij może być sobą, szkoda życia
      • agata_klim Re: czy coś z tego będzie? 02.08.12, 00:10
        zycie to juz mi przelecialo, najlepsze lata za mna, wiec jak teraz czuje ze spotkalam kogos z kim moglabym spedzic reszte zycia to po prostu to przezywam cala soba
    • potworski Nie ma innej opcji... 02.08.12, 00:08
      Na 100% nic z tego nie będzie. Nie łudź się. Typowe i książkowe zachowanie typa, dla którego jesteś i będziesz jedynie koleżanką. Najwyraźniej nie jesteś w jego typie.
    • kbjsht Re: czy coś z tego będzie? 02.08.12, 08:43
      agata_klim napisał(a):

Pare dni temu z kolei napisal, ze nie zna fajniejszej kobiety ode mnie ale zaraz potem dodał, ze 'no moze rownie fajne'.. Nie wiem co mam o tym myslec, ciezko mi go rozgryzc.

a to nie jest wzbudzanie zazdrości ani trochę?;p
      • mojemieszkanie24 Re: czy coś z tego będzie? 02.08.12, 08:53
        jaka jest odległość między wami ?
        • swiete.jeze Re: czy coś z tego będzie? 03.08.12, 12:18
          Między kbjsht a kim?
        • agata_klim Re: czy coś z tego będzie? 03.08.12, 15:15
          jakies 120km
          • swiete.jeze Re: czy coś z tego będzie? 03.08.12, 18:22
            Widzę, że ty też się poddałaś i nie próbujesz marieli nauczyć obsługi drzewka.
    • light_in_august Re: czy coś z tego będzie? 02.08.12, 09:26
      Smsa/maila łatwo napisać. Na gg łatwo powiedzieć, że mu zależy, że śni o Tobie, że chciałby Cię przytulić. Równie łatwo napisać, że to koniec, że to jednak nie to, że nie chciał Cię zranić, ale on nie potrafi... Emocje w wersji instant.

Hmm, wydaje mi się, że poważnie zainteresowani mężczyźni wysyłają dość jednoznaczne sygnały. Jeśli chcą, to trudno to pomylić z niechceniem.
    • tiggyzrygi Re: czy coś z tego będzie? 02.08.12, 13:27
      Bo fajniejsza jest jego dziewczyna.Ty widac poki co jestes nadal numerem 2.
    • wyszeptany-o-zmroku Re: czy coś z tego będzie? 03.08.12, 11:43
      Nie bądz zbyt wylewna w uczuciach bo on to wykorzysta....czas wszystko zweryfikuje.
    • mr.man Re: czy coś z tego będzie? 03.08.12, 13:12
      > Pare dni temu z kolei napisal, ze nie zna fajniejszej
      > kobiety ode mnie ale zaraz potem dodał, ze 'no moze rownie fajne'.

dla mnie to brzmi jak żart. Pewnie spodziewał się, że się zrewanżujesz czymś podobnym i się trochę podroczycie.
      • mehil.dam Re: czy coś z tego będzie? 03.08.12, 13:40
        Czy nie najlepiej postawić sprawę jasno? Albo jesteś ze mną w prawdziwym związku, albo baj baj koniec relacji i już mnie nie ranisz.
        • mr.man Re: czy coś z tego będzie? 03.08.12, 13:47
          ja nie wiem, dla mnie podchody na wstępie to podstawa dobrego dopasowania. A tak hop siup, to trochę zakupy kota w worku. No i co to za radocha?
      • simply_z Re: czy coś z tego będzie? 03.08.12, 15:20
        zart ,az boki zrywac. Tez walisz takimi sucharami?
        • mr.man Re: czy coś z tego będzie? 03.08.12, 15:22
          też, no i co teraz?
          • simply_z Re: czy coś z tego będzie? 03.08.12, 15:23
            no nic:) ,sa takie co lubia.
    • znana.jako.ggigus spotkajcie sie 03.08.12, 14:25
      sprobuj sie do niego jakos zblizyc w wymairze czasto fizycznym. Dajecie sobie rade patrzec prosto w oczy z malej odleglosci? Zbliz sie i zobacz, jak zereaguje. jak bedzie uciekal, ja bym spytala wprost, jak mam to wszystko rozumiec.
    • scoo.ter Re: czy coś z tego będzie? 03.08.12, 16:26
      nie jestes jedyna laska z ktora rozmawia i wymiania sie esami.
      jak cie wybierze mozesz zaczac sie cieszyc. jesli nie przyjmij do wiadomosci ze nie jestes w jego typie.
    • sabi989 Re: czy coś z tego będzie? 06.08.12, 18:02
      Może porozmawiaj z nim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka