Dodaj do ulubionych

laska na siłce

14.08.12, 20:42
pewne rzeczy mnie zdumiewaja czy to wina reklam? czy co?
dlaczego dziewczyny kiedy uzywaja stepera rozkładaja sobie gazetke i czytaja?
widziałem kilka takich przypadków
przeciez to bezsensu - nie lepiej skupic sie na oddechu albo o czyms poprostu pomyslec?
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: laska na siłce 14.08.12, 21:01
      a ty czemu się nie skupilaś na oddechu, tylko na cudzej gazecie, he?
      • ursyda Re: laska na siłce 14.08.12, 21:06
        Nie chodzimy na siłownię - źle
        chodzimy na siłownię - też źle
        Niektórym to zawsze nie chwiała Bogu.
      • minasz Re: laska na siłce 15.08.12, 08:00
        a ty czemu odbiegasz od watku?
    • six_a Re: laska na siłce 14.08.12, 21:05
      >albo o czyms poprostu pomyslec?
      a co jeszcze wymyśliłeś na siłowni oprócz tego?
      • ursyda Re: laska na siłce 14.08.12, 21:09
        i jeszcze
        nie czytamy - źle
        czytamy - jeszcze gorzej!
        • six_a Re: laska na siłce 14.08.12, 21:14
          jak tylko tyle wymyślił, to nie wiem, czy warto się zabierać do myślenia w ogóle.
          • minasz Re: laska na siłce 15.08.12, 08:00
            co jeszcze?
            zastanawiałem sie po co tyle osób korzysta z biezni- nie lepiej pobiegac po lesie?
            zamiast stepera fajniejsze sa rolki wiec tez to dla mnie głupawe (chyba ze pada)
            dziwni ci ludzie
            • jemejska Re: laska na siłce 15.08.12, 08:37
              Wczoraj byłam na siłce, nie czytałam gazety, ale własnie sobie myslałam o bieganiu po lesie. O rolkach. Oczywiście, fajna rzecz, fajniejsza od siłki, ale...
              siłownie mam do 23iej pod blokiem, moge wyjsc wieczorem, kiedy maz zostaje z synem, on sie o mnie nie martwi, nie boi, ze w lesie, ze sama...
              Nie moge niestety biegac po lesie wtedy, kiedy bym chciała, a w ten sposób moge miec chociaz namiastkę przyjemnosci.
            • six_a Re: laska na siłce 15.08.12, 09:28
              aaaawidzisz.
              ja też to wymyśliłam, i to nawet bez siłowni
              forum.gazeta.pl/forum/w,16,138204742,138205591,Re_laska_na_silce.html
    • zbyfauch Re: laska na siłce 14.08.12, 21:07
      Laska, stepowanie...brzmi jak szkoła tańca pod wezwaniem Freda Astaira.
      • zbyfauch Re: laska na siłce 14.08.12, 21:10
        Jeśli macie tam sitery i layery to może i ja bym się skusił?
        -
        Pustelnia
      • six_a Re: laska na siłce 14.08.12, 21:17
        siłownia to w ogóle bardzo dziwne miejsce.
        faceci nogi rozkładają, biega się w miejscu i gra ze ścianą.
        prawie jak kosmos.
        • zbyfauch Re: laska na siłce 14.08.12, 21:33
          Przypomniałaś mi Nilsena w tym wyściganym hełmie.
    • best.yjka Re: laska na siłce 14.08.12, 21:35
      Nie chcę cię martwić. Kobiety potrafią robić kilka rzeczy na raz w tym samym czasie. Może czytać gazetę i kontrolować oddech, a w między czasie rozmawiać z kochankiem.

Większość wyśmiewanych gospodyń domowych, potrafi plotkować z psiapsiółką przez telefon, obejrzeć odcinek ulubionej telenoweli i jeszcze dzieciaka przypilnować, kiedy gotuje obiad. Zamontować karnisze w między czasie, to też nie problem. Sama to zrobiła, bo "pan i władca" zmęczony wraca po pracy. Dodatkowe zlecenie, ale dobrze płatne. Ha ha ha. Może kiedyś tą kasę zobaczy. Najprędzej w czasie rozwodu.

To dodatkowe zlecenie "płatne" ekstra, przewiercenie kilku dziur w ścianach i przeciągnięcie kabla internetowego. Osiem chłopa patrzy, jeden wierci. Ale wszyscy zmęczeni od samego patrzenia. 30 dziur i 2000 m kabla, 2 tygodnie na wykonanie roboty. Wszyscy konają z przemęczenia :)))

• minasz Re: laska na siłce 14.08.12, 21:48
        ja tez nie chce cie martwic taka wielozadaniowosc wcale nie jest taka dobra
        aby rozwikłac powazny problem trzeba umiec sie na nim skoncetrowac-a tak zostaje sie kucharka ktora robi zupe sprzata i gada przez telefon o bzdetach
        • best.yjka Re: laska na siłce 14.08.12, 22:13
          minasz napisał:

> ja tez nie chce cie martwic taka wielozadaniowosc wcale nie jest taka dobra
          > aby rozwikłac powazny problem trzeba umiec sie na nim skoncetrowac-a tak zostaj
          > e sie kucharka ktora robi zupe sprzata i gada przez telefon o bzdetach

Naukowo stwierdzono, że kobieta jest "multitasking". A mężczyzna może się skupić tylko na jednej rzeczy. Aż tak cię to boli? Ugotuj zupę, porozmawiaj o bzdetach i w między czasie posprzątaj. Jak na razie pierdzisz w stołek i udzielasz się na FK. Ilu "tych w twoim mniemaniu" mężczyzn dostało Nobla? Kilkunastu geniuszy. Tobie to nie grozi. Więc posprzątaj ten chlewik, który po sobie zostawiłeś. Weź prysznic i umyj zęby. Dobranoc.
          • minasz Re: laska na siłce 15.08.12, 08:04
            Naukowo stwierdzono, że kobieta jest "multitasking". A mężczyzna może się skupi
            > ć tylko na jednej rzeczy

bzdury- znam wiele kobiet do ktorych sie gada i nic do nich nie dociera tak sa skupione
            na czyms
            ps
            chyba miałas trudne dziecinstwo bo zachowujesz sie jakbys miała zryta psyche
            pocwicz sobie dziewczyno joge czy seks tantryczny moze sie odprezysz
    • six_a Re: laska na siłce 14.08.12, 21:48
      minasz, tu ziemia, jak nas słyszycie???
      haaaaalo, sie zakłada, to sie kontynuuje, co nie?
      • minasz Re: laska na siłce 14.08.12, 21:49
        niestety nie mam czasu :)
        • six_a Re: laska na siłce 14.08.12, 22:19
          trzeba było lepiej pilnować.
          teeeeeeesz + pfffff.
    • anna_sla Re: laska na siłce 14.08.12, 21:52
      a wiesz jakie to nudne dygać 40 minut w miejscu?? :D Mnie bardziej zadziwia, że im to nie lata przed oczami, mi literki skaczą albo pot zalewa oczy :D:D
      • minasz Re: laska na siłce 15.08.12, 08:10
        pewnie ze nuda nie rozumiem czenu nie zastapia tego inna aktywnoscia na swiezym powietrzu- oczywiscie sa pewne partie miesniowe ktore ciezko inaczej cwiczyc -ewentualnie cwiczenia po kontuzji
    • kbjsht Re: laska na siłce 14.08.12, 22:29
      a może ony nie myślo wgl?
    • akle2 Re: laska na siłce 14.08.12, 23:25
      A na rowerku wolno czytać? Bo to takie nudne kręcić godzinę i myśleć.
      • minasz Re: laska na siłce 15.08.12, 08:20
        nie rozumiem w ogole krecenia na rowerku w pomieszczeniu-no chyba ze ktos nie umie jezdzic na rowerze ewentualnie jakies schorzenie czy uraz
        • akle2 Re: laska na siłce 16.08.12, 00:43
          Analogicznie - w siłowni nie powinno być bieżni, a mięśnie możemy wyrabiać rąbiąc drewno i nosząc wodę z rzeki.
    • berta-death Re: laska na siłce 15.08.12, 08:09
      Jedyny sposób, żeby statystyczna kobieta dłużej niż 5min na tej siłce wytrzymała. Przecież jak się nie ma czegoś na kształt autyzmu to nie sposób przez godzinę machać tam i z powrotem jednym przyrządem w tym samym rytmie. Sporo moich znajomych koleżanek właśnie z tego powodu zrezygnowały z chodzenia na siłownię, bo to ponad ich wytrzymałość psychiczną było.
      • minasz Re: laska na siłce 15.08.12, 08:18
        no nie wiem ja to lubie nie myslec np podczas biegania zawsze koncentrowałem sie tylko na oddechu-na siłce tez nie mysle tylko oddycham:)
        co ciekawe to wcale nie jest takie proste- ktos mi mowił ze zeby dojsc do takiego stanu to trzeba albo byc kołkiem albo odpowiednio długo medytowac:)

co ciekawe jezeli masz stan bezmyslny i stan myslny-to lepiej potrafisz kontrolowac swoje emocje- tzn stany emocyjne cie nie nachodza ale sama ustalasz sobie jaki masz nastrój
        • berta-death Re: laska na siłce 15.08.12, 08:29
          Podejrzewam, że wielu jest takich co nie lubią myśleć i to właśnie im ludzkość zawdzięcza większość milowych kroków w swoim rozwoju. Np taki ogień. Żeby bawić się hubką i krzesiwem na tyle długo aż to się palić zacznie to trzeba mistrzostwo świata osiągnąć w tej dziedzinie. Przypominam, że ten któremu pierwsze to się udało nie mógł wiedzieć po co to robi, musiał to być przypadek.
          • koham.mihnika.copyright Re: laska na siłce 15.08.12, 09:35
            najwieksze wynalazki robia ci, ktorzy nie wiedza, ze to niemozliwe.
            Pra-czlek lupal kamieniem o kamien, zeby go zaostrzyc (do polowan), a ze pra-kobieta nie zamietla, to byl bajzel i sie siano zajelo od iskier padajacych z tychze kamieni. Pra-czlek wrzasnal Eureka (tak, Archimedes byl drugi) i nago zaczal latac po borze. Kobieta wyciagnela hube, co ja do siadywania trzymala i odpalila. Siadywala na hubie, bo od golej ziemi wilka mozna zlapac...
    • leniwy_pierog Re: laska na siłce 15.08.12, 08:56
      N siłce skupiam się na gapieniu na ćwiczących facetów. Gazety to ja mam w domu:)
    • amore-po-midore Re: laska na siłce 15.08.12, 09:32
      Prawdziwy samiec podszedlby do laski, zabajerowal, pobzykal. Tymczasem ty zadajesz na forum dziwne pytania. Gosciu, cos z toba nie tak chyba.
    • varia1 Re: laska na siłce 16.08.12, 08:47
      a może tylko oglądają obrazki i np. skupiają się na tym jak dojść do wyglądu modelki z gazetki? albo w co się ubrać jutro na randkę, albo czy taki kolor ścian jak na obrazku będzie im pasował do okładek książek no i temu podobne może dylematy mają a tobie się zdaje tylko że czytają...

na tej "siłce" którą ja znam osobiście, laski przychodzą głównie żeby poudawać że ćwiczą ;) to jeszcze gorsze , uwierz mi :)
      • kasi-a789 Re: laska na siłce 16.08.12, 09:02
        to ja Cię kolego zaskoczę bo ja np czytam książkę biegnąc 10km/h na siłowni, przez godzinkę można sobie spory kawałek przeczytać
        • ferno1 Re: laska na siłce 16.08.12, 12:24
          alez to zupelnie normalne zachowanie.
          przy cwiczeniach silowych skupiam sie, ogladam sobie facetow i laski, ogolne mam co robic i lubie to.
          aerobow nie znosze i tez przy nich czytam.
          wole nawet kosztem jakosci oslodzic sobie ten czas lektura.
          co to za przyjemnosc maszerowac monotonnie albo intrwalowo 40 mnut i gapic sie w telewizor?
          a tak czytam smaczna ksiazke i jeszcze pieknieje i dla mnie to jest ok.
    • paco_lopez Re: laska na siłce 16.08.12, 16:20
      ale masz dopiedrliwy bajer.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka