ursyda Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 14:39 Może jakiś pozew dla fanu? Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 14:40 oj pytam serio:) dzisiaj mamy więc wiele czasu mi nie zostało Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 15:03 myślałam o tym wcześniej ale jakos nie miałam czasu żeby zorganizować prezent..z drugiej strony tak sobie myślę..mielismy swiętować naszą rocznicę w sobotę ale mój mąż jedzie na ryby z kolegami z pracy (niby przy okazji ma szkolenie, ale przecież po szkoleniu mógłby wrócić do domu) i tak cały weekend go nie będzie, po co ja się tak spinam. Odpowiedz Link Zgłoś
martakeri98 Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 11.09.12, 14:15 Najlepszym prezentem, to po prostu wspólny wyjazd- każdy skorzysta:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nie.strzelac.towarzysze Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 14:44 > pomysły na 10 rocznicę ślubu Święto pracy uczcijmy pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 14:49 tort to bardzo fajny pomysła ale napewno nie zdąże takiego śmiesznego kupić, trzeba by było zamawiać a ja nie pomyślałam o tym wcześniej. Kupiłam martini ale chcialabym coś jeszcze wymyślić, wkońcu to okrągła rocznica Odpowiedz Link Zgłoś
nie.strzelac.towarzysze Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 14:51 > wkońcu to okrągła rocznica No i co z tego? Jak mawiał Kisiel, jest to czysty przypadek: mielibyśmy inny system liczbowy niż dziesiętny, u już by taka okrągła nie była. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 17:19 > No i co z tego? Jak mawiał Kisiel, jest to czysty przypadek: mielibyśmy inny sy > stem liczbowy niż dziesiętny, u już by taka okrągła nie była. Ale JEST okrągła! Zresztą 9,5 też można świętować. Bo świętowanie i celebrowanie życia i tego co dobre jest fajne! Trzeba się cieszyć nawet z drobiazgów i wtedy życie jest wspaniałe. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 16:10 nooo 10 -ta rocznica zobowiązuje jaby nie było :) ja bym jednak przełożyła na weekend i pomyślała nad 2-dniowym wypadem gdzieś gdzie nie byliście . Najchętniej wybrałabym stare zamczysko, tylko nie wiem jak takie oferty stoją finansowo bo to moze być problem ;/ W kazdy bądz razie mi się marzy aby mój M porwał mnie choć na 1 noc do zamku Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 16:12 no właśnie weekend odpada bo mąż wyjeżdza, chyba że następny ale to już nie to samo, dzisiaj koniecznie musi być prezent-niespodzianka:) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 14:54 popros admina, zeby nie wyrzucal twojego watku o super genialnym i seksownym mezu Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 15:05 .....może mąż będzie bardziej pomysłowy? Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 15:07 no, spędzi rocznicę z kolegami, w gołgoł. ja bym tak zrobiła po 10 latach to się z nudów można przekręcić. nawet ryby są atrakcyjniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 15:16 zamów nabożeństwo w tej intencji... Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Hahaha 06.09.12, 15:48 Nie ma to jak mieć kreatywną żonę, której pomysłowość w tak banalnej dziedzinie jest mniejsza od pomysłowości gęsi gęgawy. Dobrze chociaż, że to Martini kupiłaś=ale to na pewno było wynikiem podsunięcia tego pomysłu przez życzliwą koleżankę, bo pierwotnie chciałaś kupić zapałki i panoramiczne krzyżówki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: Hahaha 06.09.12, 15:53 pomyślałam że kupię alkohol i zrobię kolację, masz racje bo mogłam pomyśleć o tym wcześniej ale wracam ok 18 do domu po pracy, robię obiad, lekcje, sprzątanie i jest 20 czy 21. Problem w tym że nie bardzo mam czas na łażenie po sklepach, nie mam zdolności manualnych..zresztą co bym miała zrobić? laurkę? Mogłabym mu sama upiec tort (mąż bardzo lubi domowe ciasta) ale na to czas mam jedynie w weekend a wtedy męża nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Hahaha 06.09.12, 16:03 chcieć , to móc;-p Ja pracuję do 21:00 i się ogarniam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: Hahaha 06.09.12, 16:11 o kurcze długo, ale o której zaczynasz i czy pracujesz codziennie? ja codziennie wychodzę po 6 z domu, teoretycznie pracuje 8 godzin ale ponad 3 godziny zajmuje mi dojazd Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Hahaha 06.09.12, 16:16 codziennie niestety włącznie z niedzielą i z domu wychodzę przed 9rano.. Owiń sie czerwona kokardą i gotowe;-p Odpowiedz Link Zgłoś
aroden voila: 06.09.12, 15:53 Podaruj mu medal na X. rocznice odzyskania Niepodleglosci. Niech chlopina wie, co stracil: www.google.pl/imgres?q=10+ta+rocznica+odzyskania+niepodleglosci+medal&hl=pl&biw=1280&bih=923&tbm=isch&tbnid=QWkagWxIMb4HHM:&imgrefurl=http://xarchiwum.pl/medal-pwk-poznan-1929-10-rocznica-niepodleglosci-i1548313077.html&imgurl=http://img132.imageshack.us/img132/6537/dsc0207b.jpg&w=872&h=879&ei=9KlIULm_Feeo4gTanoHIDA&zoom=1&iact=rc&dur=406&sig=105681463235569784999&page=3&tbnh=166&tbnw=181&start=55&ndsp=25&ved=1t:429,r:12,s:55,i:285&tx=69&ty=35 Odpowiedz Link Zgłoś
facet_on_line Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 16:21 zaproś koleżankę spędzcie w 3 miło razem cały wieczor i upojną noc ale na samym początku zaznacz mężowi,że w tej kwestii oczekujesz rewanżu :) Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 16:26 porwij go w samochód i zawieź w nieznane. zróbcie jakiś wieczorno-nocny wypad w dzikie miejsce. księżyc jest już sporo po pełni, więc wschodzi późno, ale świeci pięknie. najlepiej pojedźcie nad jakieś jezioro. albo nad rzekę, albo na górę, w miejsce, gdzie ma się poczucie, że jesteście tylko wy i wszechświat. :~) facet, którego jestem żoną, byłby zachwycony czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 16:32 a dzieci w tym czasie niech bawi były kochanek... Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 16:35 gdyby rodzice zostali w domu i - zgodnie z innymi poradami - zabawili się w trójkącik, dzieci miałyby rozrywkę, nomen omen, jak się patrzy. a jeśli rodzice chcą wyjść, to faktycznie, trzeba skorzystać z telefonu do byłego kochanka... :~D Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejek96 Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 16:53 gdybyś : miała na imię Beata a nie Kaśka :) możnaby zaprosić znajomych na imprezę (imieninowo-rocznicową ) i zorganizować seks grupowy kapitalna sprawa zapewniam Cię oboje weszlibyście na wyższy stopień wtajemniczenia a tam, uwierz mi na słowo nudą nie wieje . Temat do przemyślenia polecam! sam namawiam moją żonkę na takie zabawy aczkolwiek nie chce się przekonać co do wymiany partnerów no ale ja mam całkowita swobodę w tym temaCIE Odpowiedz Link Zgłoś
ala.balakowa Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 17:26 Może zafundować wyjazd do spa, albo wynająć domek w górach? Tak... romantycznie i z polotem. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 17:40 z polotem byłby pokój w burdelu-rezerwacja na 2 tygodnie;-p Mnie cieszą nawet małe gesty-byle miłe;-p Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 19:30 kasi-a789 napisała: > jak w temacie:) Nie wiem, ale napisz nam potem co on tobie sprezentował. Odpowiedz Link Zgłoś
sid-l Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 06.09.12, 19:37 Jaskiś fajny wyjazd bez dzieciarni. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 07.09.12, 09:29 ja mu dałam winko i zrobiłam kolację (której nawet nie spróbował) nie miał dla mnie nic ale jak ja mu dałam to co miałam to chyba głupio mu się zrobiło bo poszedł do sklepu i kupił mi czekoladę (którą zjadł razem z dziećmi), myślałam że posiedzimy chociaż razem w ten wieczór, ale zrobił mi tylko awanturę że bałagan w pokoju (leżało dużo samochodzików syna). Najlepsze jest to że mój mąż wrócił wczoraj do domu po 15 i mógł sprzątnąć zabawki dziecka. Poszedł do drugiego pokoju, oglądał coś na laptopie a ja poszłam spać, i taka to była rocznica Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 07.09.12, 09:34 > to chyba głupio mu się zrobiło bo pos > zedł do sklepu i kupił mi czekoladę ludzki pan, nie narzekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 07.09.12, 09:34 nie przejmuj się pewnie dziś się zrewanżuje a jak nie to sama sobie kup cos fajnego Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 07.09.12, 09:41 dzisiaj jedzie na szkolenie a później na ryby,wypływają kutrem w morze, będą łowić dorsze - wiem fajna impreza ale jakoś troche mam do niego żal o ten wyjazd, mógłby po szkoleniu wrócić do domu. Chciałam się spotkać chociaż z siostrą dzisiaj, pójść na jakieś piwo ale jak mu o tym powiedziałam to się wściekł, więc kolejny weekend będe siedziała w domu z mamą i dzieciakami (nie zrozumcie mnie źle, ja kocham moje dzieciaki i jak bym mogła to bym cały czas z nimi siedziała ale raz na ruski rok i ja potrzebuje gdzieś wyjść) Chyba sama kupię sobie prezent Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 07.09.12, 12:15 kaśka Ty trolliku drobny;-) Ja Ci kupię prezent;-) 2czekoladę-teraz Ty zjesz z dziećmi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 07.09.12, 13:07 dzięki Ksenia:) Kiedyś na dzień kobiet też mi kupił czekoladki, bardzo dobre..tyle że karmiłam akurat piersią i musiałam być na diecie bezmlecznej, czekoladę to ja sobie mogłam co najwyżej powąchać..zjadł wszystkie na moich oczach Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 07.09.12, 13:10 prosie! Dobrze, ze chociaż te dzieci Ci zrobił, może w nich będzie miała za 20lat wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 07.09.12, 13:12 Co za gościu. Nawet zdrada, odejście do kochanka i powrót z dzieckiem innego faceta, niczego go nie nauczyły. :D Gdzie takich robią? Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: pomysły na 10 rocznicę ślubu 07.09.12, 13:16 kitku my się pogodziliśmy, wybaczył mi a ja się zmieniłam, nie wracamy do tego tematu (przynajmniej się starmy) co powinnam jeszcze wg Ciebie zrobić? pójść na kolanach do Częstochowy, ludzie popełniają błędy, ja popełniłam ogromny błąd ale czy to znaczy że do końca zycia mam się kajać, został ze mną więc chyba mi wybaczył Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 No i niepotrzebnie 07.09.12, 13:10 kasi-a789 napisała: > Poszedł do drugiego pokoju, oglądał coś na laptopie a ja poszłam spać, i taka t > o była rocznica No i niepotrzebnie zawracalas ja sobie glowe. Uroczyscie to sie obchodzi tylko Srebrne (25) i jak kto dozyje Zlote Gody (50) Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: No i niepotrzebnie 07.09.12, 13:25 to poczekam kolejne 15 lat:) nie chodzi mi o prezent tylko o podejście do tematu, a podejscie mojego męża jaest takie (i zawsze takie było) "o masz prezent..a ja dla Ciebie nie, to co? musze Ci coś kupić?" Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: No i niepotrzebnie 07.09.12, 13:47 Nie rozumiem. A co mial Ci madrzejszego powiedziec, skoro nie mial prezentu ? Zaczac sie tlumnaczyc dlaczego nie ma ? Przeciez odpowiedz jest prosta: albo zapomnial, albo uwaza, ze prezent jest tu niepotrzebny. A ze Ty uwazasz inaczej ? Rozumiem, przykre to, ale dlaczego ktos drugi musi byc tego samego zdania ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: No i niepotrzebnie 07.09.12, 13:55 bo widzisz to jest tak że on przywiązuję dużą wagę do rocznic, urodzin, prezentów świątecznych, ja co roku wymyślam, chodzę po sklepach, wyszukuje prezent który by sprawił mu radość, czasami sam mówi co by chciał dostać a ja zawsze dostaje czekoladę, ewentualnie jednego kwiatka albo nic, czasami dla żartu mówię mu żeby mi kupił coś fajnego ale to nic nie daje. Jest to dla mnie przykre. Z przykrością stwierzam że mój mąż jest sknerą, ale takim jednokierunkowym..tylko w stosunku do mnie bo na sobie wcale nie oszczędza. Przyzwyczaiłam się do tego że mamy oddzielną kasę i kazdy kupuje sobie ubrania, kosmetyki itp we własnym zakresie ale fajnie by było gdyby raz na jakis czas kupując sobie 100-tną koszulę pomyślał o mnie, ja idąc na zakupy zawsze przynoszę chociaż drobiag dla niego i dla dzieciaków, czemu to nie może działac w obydwie strony? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 Re: No i niepotrzebnie 07.09.12, 14:09 kasi-a789 napisała: > Jest to dla mnie przykre. - laczymy sie w bolu ... czemu to nie może działac w obydwie strony? - bo ten Swiat nie jest harmonia. grzecznie i jasno wytlumaczylam ? Odpowiedz Link Zgłoś
potworski hahaha 07.09.12, 13:59 Hahahaha=a miałem coś w ten deseń wymyślić na zasadzie absurdalnego zachowania twojego męża, a tu okazuje się, że on faktycznie taki jest. Nie no=świetna partia, nie ma co. A zostawił ci chociaż sreberko po tej czekoladzie, żebyś mogła sobie z niego zrobić ozdoby choinkowe? kasi-a789 napisała: > ja mu dałam winko i zrobiłam kolację (której nawet nie spróbował) nie miał dla > mnie nic ale jak ja mu dałam to co miałam to chyba głupio mu się zrobiło bo pos > zedł do sklepu i kupił mi czekoladę (którą zjadł razem z dziećmi), myślałam że > posiedzimy chociaż razem w ten wieczór, ale zrobił mi tylko awanturę że bałagan > w pokoju (leżało dużo samochodzików syna). > Najlepsze jest to że mój mąż wrócił wczoraj do domu po 15 i mógł sprzątnąć zaba > wki dziecka. > Poszedł do drugiego pokoju, oglądał coś na laptopie a ja poszłam spać, i taka t > o była rocznica Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: hahaha 07.09.12, 14:05 on w każdej dziedzinie życia taki dziwny jest, jak zrobi bałagan to jest ok, jak ja zostawię ciuch na wierzchu a nie w szafie to awantura że bałagan robię. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: hahaha 07.09.12, 14:37 kasi-a789 napisała: > on w każdej dziedzinie życia taki dziwny jest, jak zrobi bałagan to jest ok, ja > k ja zostawię ciuch na wierzchu a nie w szafie to awantura że bałagan robię. W takim razie skoro z nim jesteś to koleś ma pewnie pałę jak trzon od łopaty, albo ru#cha się jak wściekły zając. Innego wyjścia nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: hahaha 07.09.12, 14:47 oj wiesz potworski, takie rzeczy wg mnie to jeszcze nie powód do rozstania, tzn jak ktoś chce to kazdy powód dobry, ale ja niechce, tak czasem pomarudzę bo dziwadło z niego czasami ale generalnie dobry chłop z niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: hahaha 07.09.12, 15:07 Też takie posty czytałem, np=mój chłop ogólnie rzecz biorąc jest fajny, np jak mnie bije siekierą, to zawsze uważa żeby trafić tą tępą stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: hahaha 07.09.12, 15:09 a co by było powodem? brak zadowalającego seksu by był czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio wez_ze nie rob 07.09.12, 14:15 potworski napisał: Nie no=świetna partia, nie ma co. A zostawił ci chociaż sreberko po tej czekola > dzie, żebyś mogła sobie z niego zrobić ozdoby choinkowe? wez_ze nie rob jej wody z muzgu. wazne , ze swieze_dorsze przywiezie. Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 Re: wez_ze nie rob 11.09.12, 15:07 maly.jasio napisał: > wez_ze nie rob jej wody z muzgu. > wazne , ze swieze_dorsze przywiezie. swieże to może i są, ale jest taka opcja, że te dorsze to cycki mają, więc w takiej sytuacji nie przywiezie Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-a789 Re: wez_ze nie rob 11.09.12, 15:27 do dzisiaj jestem obrażona za brak odpowiedniego prezentu:) okazało się że to "SZKOLENIE" to zwykły wyjazd z kolegami, Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 jak czytam takie rzeczy 11.09.12, 15:05 to sama sobie biję brawo, że dotychczas zawsze konsekwentnie odmawiałam zamążpójścia (no dobra, raz wyszło marnie bo jednak powiedziałam tak, a rozmyśliłam się później) niby statystyki dotyczące współżycia małżeńskiego się nieco poprawiają, ale wciąż są okrutne, więc jeszcze chyba parę lat poczekam (ryzykuję co prawda, że potomstwo pierwsze trafi przed ołtarz, ale trudno, najwyżej pójdą na to wszystkie oszczędności, a ja zrobię ognisko hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś