Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 09:32 a co zrobic kiedy sie ma na twarzy pełno piegów??jak sie zabezpieczyc ijak sie opalic kiedy ich sie robi coras wiencej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bo Re: Flirt ze słońcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:36 nosić kapelusz z dużym rondem i nie zdejmować go nawet do kąpieli :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Magdusiu, jesli masz piegi, to... IP: *.in-addr.btopenworld.com 02.08.04, 15:07 ... jestes blondynka albo rudowlosa i dla nas najlepsza jest naprawde trzydziestka (Factor 30 - Estee Lauder jest boski, ale troche drogi) . Ja co roku spedzam wakacje na Florydzie w bardzo ostrym sloncu i jeszcze nie zdazylo mi sie przypalic. Dla naszej karnmacji i tak najladniejszy jest delikatny bezyk. Mocne opalenie sie jest dzis uwazane za prostackie, wulgarne, tylko klasy nizsze etc. Piegi sa slodkie, nawet na starych kobietach, zostaw je w spokoju. A ladny bezyk je kamufluje jesli Ci na tym okropnie zalezy. Ale wyluzuj sie. Mase kobiet Ci zadzrosci, OK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hegemon Re: Flirt ze słońcem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 21:32 pozwol mi wytrysnac na twarz a pozniej rozsmarowywuj rownomiernie wszystko zejdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Flirt ze słońcem IP: *.dialup.sprint-canada.net 04.08.04, 21:43 Musialbysa pewnie swoja reka ten wytrysk zrobic. Nie znam autorki watku, ale ona raczej woli kochac slonce (tak wynika z jego zatytulowania). Byc moze i ty masz szanse u niej na swoja propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś