Dodaj do ulubionych

imprezka forumowa :)

02.11.12, 21:40
Zapraszam serdecznie w dniu swoich urodzin :)

https://republika.pl/blog_bm_4450199/655393/tr/tort_urodzinowy_ani_04.2009.jpg

https://www.nashvillescene.com/binary/21b4/1338858437-jack_daniels_bottle-10208.gif.
Obserwuj wątek
    • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 21:42
      https://www.przepisy-kuchenne.info/wp-content/uploads/2007/12/PICT0231_resize%20kopia.jpg
      • piotr_57 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 21:45
        Wszystkiego najlepszego :)
        Chociaż nie bardzo wiem, jak można jeść słodycze i popijać łiski. :)
        • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 21:49
          W barku mam jeszcze inne napitki, dzięki ;).
          • piotr_57 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 21:54
            alienka20 napisała:

> W barku mam jeszcze inne napitki, dzięki ;).

"Napitok" jest ok, bardzo zacna gorzałeczka, trochę jej w życiu "zmarnowałem" :)
            Tylko zamiast tortu zdały by się gorzkie solone migdały (mogą być na gorąco), albo słone orzeszki ziemne, względnie paluszki słone :)
            • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 21:56
              ;)
    • six_a Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 21:53
      zdrówko, a masz może mleko i cukier
      to bym bejlis zrobiła.
      • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 21:55
        A mam owszem :D.
      • good_morning six_a czy wiesz 02.11.12, 23:30
        ze w tym roku jest tez pomaranczowy i karmelowy?
        nie moge sie zatem zdecydowac, bo i kawowy lubie ;D
        chyba bedzie pomaranczowy i kawowy...
      • nie.mam.20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:41
        znaczy jajka juz masz?
        • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:43
          Jajka mam, w brzuchu też jakieś dwa się znajdą :P
          • nie.mam.20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:51
            okazuje sie, ze moja edukacja skonczyla sie na adwokacie. dzisiejszych paskudztw nie znam. my prosci sydnejczycy walimy piwo prosto z flachy.
            Aaaanyway, wszystkiego najlepszego i dobrej zabawy. :D
            • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:54
              A brandy nie macie? :)
              Dziękować :D.
              • nie.mam.20 Re: imprezka forumowa :) 03.11.12, 01:08
                2 i pol litry jasia wedrowniczka, co je mamusia wolnoclowo przywiezla, dziecku oddalem.
            • swiete.jeze Re: imprezka forumowa :) 03.11.12, 13:03
              > my prosci sydnejczycy

Zaraz przybiegnie Jeronima napisać, że dupa jesteś, nie sydnejczyk.
              • nie.mam.20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 11:31
                to by sie zgadzalo, juz Sztaudynger zauwazyl o pewnym medrcu:

Nawet o tym nie wiedzial,
                ze mial w dvpie przedzial.

tadaaa! :)

haha, wywalilo mi Oj za duzo cie kasujemy poczytaj netykiete.

drodzy moderasci stachanowcy - od was zalezy co zginie, ja tu jestem grzeczny jak przedszkolak.
    • mariuszg2 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:01
      po łiskaczu bolik mnie głowa.... nie masz czystej...aha Twoje zdrowie...golg...
      • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:05
        Skoro sobie życzysz ;)
        https://static3.blip.pl/user_generated/update_pictures/617218.jpg
        • mariuszg2 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:37
          o dziękuję....Ty to potrafiz wzbudzić przypływ uczuć patrotycznych w cżłowieku...

www.youtube.com/watch?v=eEruVryWOAo
          • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:46
            Skoro już patriotyczne uczucia zaspokojone :P
            w967.wrzuta.pl/audio/aVRJKtdrCO7/10-biesiada_-_szla_dzieweczka_do_laseczka
            • mariuszg2 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:58
              a w laseczku....

www.youtube.com/watch?v=fYZjMA833r4&feature=related
              dość już tych goopot.. branoc....i naj raz jeszcze :*czyli jak się Polacy rozchodzili to po jednym wychylili....
              • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:19
                A potem:....

sprawa się rypła przy wersie o dzieciach ;)
                • mariuszg2 Re: imprezka forumowa :) 03.11.12, 03:54
                  widzę, że coś mnie ominęło....znowu mnie inny uprzedził...cholerny świat...
    • eat.clitoristwood Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:04
      https://img9.imageshack.us/img9/2296/146625.jpg
      • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:06
        A co to jest?:)
        • piotr_57 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:10
          alienka20 napisała:

> A co to jest?:)

Końska maść przepisywana przez Szwejka na bóle wszelakie :D
          • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:16
            Dziękuję, ale nie poczęstuję się :P. Mam swój bufet maści i maseczek ;).
            • piotr_57 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:21
              alienka20 napisała:

> Dziękuję, ale nie poczęstuję się :P. Mam swój bufet maści i maseczek ;).

To nie ja Ci proponowałem :) ja tylko odpowiedziałem na pytanie : a cio to ? :D
              • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:27
                Wiem, źle się podpięłam ;). Zdarza się najlepszym.
        • zeberdee28 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:10
          Szwejk się tym na reumatyzm smarował.
        • eat.clitoristwood Co to jest?! 02.11.12, 22:11
          cs.wikipedia.org/wiki/Opodeldok
          "Dnes je opodeldok známý především díky tomu, že si opodeldokem mazal revmatické klouby Josef Švejk v románu Jaroslava Haška Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války." :)
          • alienka20 Re: Co to jest?! 02.11.12, 22:30
            Na ciążę raczej nie pomoże :P
    • wersja_robocza Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:55
      Żeby nie było, że z gołą ręką, to ja przybyłam z Twoim prezentem. Poznaj. To jest Fabian. Zadba o bezpieczeństwo imprezowiczów przy okazji.:cool:
      https://www.naszegryfice.pl/files/pict/2012-06-14/gryfice-striptizer---tancerz-na-wieczor-panienski---striptiz-meski-6TcwNzMxOT_m.jpg
      • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:57
        Ochrona się przyda, ale o suchym pysku siedzieć nie będzie - o nie! :D
        • wersja_robocza Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:58
          Fabian to zabawowy chłopak. Ty się nie boj (z akcenten zabużańskim).:D
          • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:14
            Myślisz, że zdejmie mundur i pokaże biceps, gdy już się ośmieli? :)
            • wersja_robocza Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:17
              To Twój prezent. Gorący chłopak.:cool:
              • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:22
                No dobrze, dziękuję :D. Będzie radocha w domu ;).
                • wersja_robocza Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:24
                  Mąż się ucieszy z kolegi?:D
                  • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:29
                    Mąż też czasem ma lenia, będzie komu ziemniaki obrać i mnie pilnować na mieście :D.
    • good_morning Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:26
      dla mnie bez lodu i skål!
      najlepszego! :)
      • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:30
        Dziękuję :D.
        • good_morning Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:34
          problem w tym, ze nie wiem, jaki dar wniesc, bo - sorry - nie posiadam dossier o upodobaniach forumowiczow ;)
          moze koncercik? polskiego znakomitego zespolu
          www.youtube.com/watch?v=0HWv7YJtYCA
          • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:42
            Ptasim Mleczkiem nie pogardzę, a i koncercik dobra rzecz ;)
    • agios_pneumatos Skorpionica... 03.11.12, 13:52
      ... no, no...
      • alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 01:36
        Najlepszy znak ;)
        • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 10:26
          Nom. Zgadnij dlaczego się z tym zgadzam. :]
          • alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 12:55
            Obstawiam, ze Ty tez jestes godnym przedstawicielem/lka tego znaku. A ci, co bredza, ze zakala po prostu zazdroszcza. Ja uwazam, ze Baran nia jest ;P. Nigdy nie moge sie z nimi dogadac i ciesze sie, ze moj syn nim nie bedzie ;]
            • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:13
              No. My potrafimy być 'młodymi fokami' [przeczytajmy i przetłumaczmy na angielski ;], ale dopiero jak się z nami zadrze. Przynajmniej mamy zasady i honor. ;)
              • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:33
                Znaczy Ty też jesteś Skorpionem.:>
                • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:40
                  wersja_robocza napisała:

> Znaczy Ty też jesteś Skorpionem.:>

Bingo, Szerloczko. :D
            • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:28
              alienka20 napisała:

> A ci, co bredza, ze zakala po prostu zazdroszcza. Ja uwazam, ze Baran nia jest ;P.

Ja dorzucam Byki i Lwy.:cool:
              • alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:36
                Oj nie, Lwy to szlachetne stworzenia, moj Kochany jest Lwem ;). Ale pewnie kwestia doświadczeń :)
        • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 11:47
          alienka20 napisała:

> Najlepszy znak ;)

Ale wg wielu to zakała i schwarzcharakter zodiaku.:>
          • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 12:37
            wersja_robocza napisała:

> alienka20 napisała:
            >
            > > Najlepszy znak ;)
            >
            > Ale wg wielu to zakała i schwarzcharakter zodiaku.:>

Miliony much nie mogą się mylić. :D
            • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 12:46
              agios_pneumatos napisał:

> Miliony much nie mogą się mylić. :D

Taaa, na pewno.:P
              • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:12
                wersja_robocza napisała:

> agios_pneumatos napisał:
                >
                > > Miliony much nie mogą się mylić. :D
                >
                > Taaa, na pewno.:P

Podoba mię się dystans do swych wypowiedzi, tu w Twym wykonaniu. ;]

A co do tematu: tak, skorpiony są wredne, uparte, niebezpieczne i trudno z nimi wytrzymać, ale... dopiero jak się im na odcisk nadepnie. W innym wypadku to złote chłopaki są. :] No i mają jeszcze jeden znakomity atut, za którym kobiety przepadają. :]
                • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:27
                  Nie znam żadnego faceta spod tego znaku na tyle dobrze, by móc cokolwiek potwierdzić. Złote są kobiety.:cool: Skorpiony mają dobrą pamięć, zapamiętują wszystkie krzywdy i zapisują je na odwłoku. Atak jest ostatecznością.:cool:
                  • alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:39
                    10/10. Mój facet się śmieje ze mnie, że mam taki osobisty dzienniczek krzywd i urazów i wyciągam je tylko, żeby komuś dopiec :P. On nie prowadzi, urazy zapomina, tylko moje wtopy czasem wypomni w żartobliwy sposób.
                    • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:46
                      Ja też pamiętam. Ktoś machnął ręką, zapomniał, a ja pamiętam nawet drobiazg, jeśli był wymierzony we mnie. :D Wszystko pamiętam, wszystko wiem i tylko czekam na dzień sądu ostatecznego, żeby wypłacić, ile się należy.:D
                  • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:46
                    wersja_robocza napisała:

> Nie znam żadnego faceta spod tego znaku na tyle dobrze, by móc cokolwiek potwie
                    > rdzić.

Ratuj się póki możesz. :D

> Złote są kobiety.:cool:

Nie-kul. Miałem jedną. Strasznie zadufana w sobie i próżna. W sumie do tego momentu nie rózniła się wiele od obecnych kobiet ogólnie. Ale do tego 'wojowniczka' i... feministka. Hahahha.

Skorpiony mają dobrą pamięć, zapamiętują wszystk
                    > ie krzywdy i zapisują je na odwłoku. Atak jest ostatecznością.:cool:

Co nie znaczy to samo, że mają je w d... ;] Precyzyjnie opisane - tak właśnie jest. Dlatego piszę, że skorpiony to złote chłopaki; dużo głupstw i wahań nastrojów drugiej strony zniosą... do czasu. :]

No i jeszcze te legendarne wierność z jednej i temperament z drugiej strony - nic tylko się zakochać. :]
                    • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:47
                      No piękna laurka. Piękna.:P Zupełnie jak moja.:cool:
                      • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:51
                        wersja_robocza napisała:

> No piękna laurka. Piękna.:P Zupełnie jak moja.:cool:

Się skupiamy na I części będącej oszczeżeniem, nie na II mającej tylko zamazać tą apokaliptyczną wizję. :P
                        • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:55
                          Ty się przyznaj, coś nawywijał, że ta Skorpionica miała Cię dosyć. Tylko szczerze.:>
                          • alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 14:00
                            No feministką pewnie była, jak ja i Ty :D.
                            • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 14:04
                              Myślę, że u Skorpionic to standard. Kolega widać niestandardowy Skorpion.:D
                          • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:09
                            wersja_robocza napisała:

> Ty się przyznaj, coś nawywijał, że ta Skorpionica miała Cię dosyć. Tylko szczer
                            > ze.:>

Chwila... a dlaczego to ona miała mnie dosyć, a nie na odwrót? I co to znaczy 'niestandardowy skorpion'? :D
                            • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:16
                              Alienka i ja jesteśmy namacalnymi przykładami wspaniałości Skorpionic i jeśli coś Ci z jakąś Skorpionicą nie wyszło, to jakiś trefny ruch musiał być Twoją zasługą. Do takiego wniosku prowadzą ścieżki logiki, z którymi, jak przypuszczam, Alienka też się zgodzi. :P No. A niestandardowy w wypadku, jeśli winą Twojej eks był feminizm.:D
                              • alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:25
                                Zgadzam się jak najbardziej, Skorpionice są najlepszym materiałem na żonę, a że swoją wartość znają, to się nie bawią w trefne gierki i dziwne tłumaczenia, że to one były złe i niedobre, że Misiu za inną kiecką poleciał :P.
                                • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:31
                                  Właśnie po trzykroć.:P
                              • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:41
                                wersja_robocza napisała:

> Alienka i ja jesteśmy namacalnymi przykładami wspaniałości Skorpionic

No to tak jak ja... z drugiej strony barykady. :D

i jeśli c
                                > oś Ci z jakąś Skorpionicą nie wyszło, to jakiś trefny ruch musiał być Twoją zas
                                > ługą.

Hm... wcześniej już sobie ustaliliśmy, że skorpion (męski) zniesie duuużo trefnych ruchów drugiej strony. Do czasu.* :]

Do takiego wniosku prowadzą ścieżki logiki, z którymi, jak przypuszczam,
                                > Alienka też się zgodzi. :P

j.w. :D

No. A niestandardowy w wypadku, jeśli winą Twojej ek
                                > s był feminizm.:D

Nie. Ref * z punktu 2. W sumie dobre dobre pytanie o przyczynę rozpadu. Ale to było 10 lat temu i teraz ciężko będzie sobie przypomnieć.

Epilog. Od tamtego czasu nie było już żadnej skorpionicy przy mym boku, toteż nie potrafię stwierdzić o ich przydatności do małżeństwa tudzież zdolności do związku długotrwałego, po tym kiedy wtenczas miałem lat..... ha! nie, nie dowiecie się ile lat mam teraz. :P
                                • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:44
                                  Kobiety spod tego znaku też są mocno cierpliwe. Wyrozumiałe. Do czasu.:P
                                  Pan tajemniczy. Wpisujesz się w tego Skorpiona, że hoho.:P
                                  • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:47
                                    wersja_robocza napisała:

> Pan tajemniczy. Wpisujesz się w tego Skorpiona, że hoho.:P

Grozisz mi? ;]
                                    • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:52
                                      Na razie nie wiem, z kim mam do czynienia, więc w żadnym wypadku. Nie śmiałabym.:D
                                      • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:01
                                        wersja_robocza napisała:

> Na razie nie wiem, z kim mam do czynienia, więc w żadnym wypadku. Nie śmiałabym
                                        > .:D

Gdybym nie wiedział, żeś skorpionica to musiałbym zadać pytanie kiedy sobie mnie odpuścisz. No, ale mając tę wiedzę nie będę zadawał retorycznych, znaczy 'gupich' pytań. :D
                                        • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:03
                                          Co w tej sytuacji oznacza odpuszczenie?:>
                                          • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:06
                                            wersja_robocza napisała:

> Co w tej sytuacji oznacza odpuszczenie?:>

A może się po prostu na jakiegoś czata, skajpa, albo inną 'kawę' umówimy zamiast się tu ekshibicjonować na forumie? :P
                                            • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:08
                                              A to suprise.:> To aż takie tajemnice, to prosiem, prosiem w niskie progi.:>
                                              • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:11
                                                wersja_robocza napisała:

> A to suprise.:> To aż takie tajemnice, to prosiem, prosiem w niskie progi.:
                                                > >

Chyba 'skromne'... bo niskich progów, skromnie ujmując, to ja tu nie stwierdzam. :]
                                          • alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:07
                                            Pewnie nie będzie zadawał tendencyjnych pytań, czyli głupich. Mnie takie denerwują ;).
                                            • agios_pneumatos Nieeeee 04.11.12, 16:08
                                              alienka20 napisała:

> Pewnie nie będzie zadawał tendencyjnych pytań, czyli głupich. Mnie takie denerw
                                              > ują ;).

To nie ja mam tu se odpuszczać. :P
                                              • wersja_robocza Re: Nieeeee 04.11.12, 16:10
                                                Tylko ja.:D
                                                • agios_pneumatos Re: Nieeeee 04.11.12, 16:12
                                                  wersja_robocza napisała:

> Tylko ja.:D

Uff... już myślałem, że znowu to facet będzie winny. :D
                                                  • wersja_robocza Re: Nieeeee 04.11.12, 16:15
                                                    Winny to po ogłoszeniu wyroku, a my dopiero obradujemy.:P
                                                  • agios_pneumatos Re: Nieeeee 04.11.12, 16:16
                                                    Czyli jednak podejrzany...
                                                  • alienka20 Re: Nieeeee 04.11.12, 16:16
                                                    Póki co korzystasz z domniemania niewinności :P
                                                  • wersja_robocza Re: Nieeeee 04.11.12, 16:21
                                                    Tak jest, na razie podsądny, a co będzie dalej, to się zdecyduje.:cool:
                                                  • agios_pneumatos Re: Nieeeee 04.11.12, 16:25
                                                    wersja_robocza napisała:

> Tak jest, na razie podsądny, a co będzie dalej, to się zdecyduje.:cool:

Ja tam już wiem do czego to to wszystko zmierza. :P

P.S. Drzewko nam się skończyło.
                                                  • wersja_robocza Re: Nieeeee 04.11.12, 16:43
                                                    Konieczny jest wyższy poziom komunikacji.:cool:
                                                  • agios_pneumatos Re: Nieeeee 04.11.12, 16:56
                                                    wersja_robocza napisała:

> Konieczny jest wyższy poziom komunikacji.:cool:

Dyć proponowałem randkę, lecz waćpanna mię zbyła była. LOOOL
                                                  • wersja_robocza Re: Nieeeee 04.11.12, 16:58
                                                    Jesteś pewien?:>
                                                  • agios_pneumatos Re: Nieeeee 04.11.12, 17:02
                                                    wersja_robocza napisała:

> Jesteś pewien?:>

Jak nie wiem na co odpowiadasz i do czego pijesz i piszesz to nie. :P

Bez znaczenia czy chodzi o domniemaną randkę czy domniemane zbycie. :P
                                                  • wersja_robocza Re: Nieeeee 04.11.12, 17:07
                                                    O tę randkę pytam, a nie o zbycie. :P Sprawdzam maila, ale Ty nadal się tutaj kokosisz.:P
                                                  • wersja_robocza Re: Nieeeee 04.11.12, 17:07
                                                    Jaka asekuracja.:D
                                                  • agios_pneumatos Re: Nieeeee 04.11.12, 17:14
                                                    wersja_robocza napisała:

> O tę randkę pytam, a nie o zbycie. :P Sprawdzam maila, ale Ty nadal się tutaj k
                                                    > okosisz.:P

<devil>
                                                  • agios_pneumatos Re: Nieeeee 04.11.12, 16:24
                                                    alienka20 napisała:

> Póki co korzystasz z domniemania niewinności :P

Skorpion z definicji nie może być niewinny. W sensie yyyyyyy no wiesz, a nie karnym. ;]

Co do skorpionic to... :D
                                          • agios_pneumatos Pod skryptem 04.11.12, 16:07
                                            Odpuszczenie... grzechu.
                                • alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:45
                                  Nie wstydź się.... Nam możesz powiedzieć ;D.
                                  • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:48
                                    alienka20 napisała:

> Nie wstydź się.... Nam możesz powiedzieć ;D.

Się nie wstydzę się. To naprawdę ciężkie zadanie przypomnieć sobie przyczyny. Wiesz ile od tego czasu się działo? :P
                                    • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:53
                                      Właśnie. Jesteś wśród swoich. Mów.:P Skorpiony mają dobrą pamięć.:P
                                      • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:04
                                        wersja_robocza napisała:

> Właśnie. Jesteś wśród swoich. Mów.:P Skorpiony mają dobrą pamięć.:P

No tak... skoro gramy w tej samej lidze to zasłanianie się słabą pamięcią nie będzie miało racji bytu. ;]

To chwycimy się czegoś innego: kobiety nie sposób zrozumieć. :D Jednakowoż wcześniej ustaliliśmy, że to nie była jej sprawka, a prawdziwych przyczyn nie dałby rady odkryć sam Dawid Duchowny z tą rudą.... jak jej tam było...
                                        • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:06
                                          Było jej Dejna Skali.:>
                                          • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:09
                                            wersja_robocza napisała:

> Było jej Dejna Skali.:>

No, to skoro tak jej było i ona nie będzie wiedziała to co dopiero ja. :P

[Szach... teraz cza jakiego mata wykombinować]
                                            • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:11
                                              Na Dejnę nie było mocnych. P
                                              • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:15
                                                Czyli ta gałąź dyskusji się wypala. I dobrze, bo by nas zaraz pocięli. :]
                                                • wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:22
                                                  Moderacja ma wychodne.:cool:
                                                  • agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:26
                                                    wersja_robocza napisała:

> Moderacja ma wychodne.:cool:

Podoba mię się tutaj. Wręcz aż ciśnie się na usta stare zawołanie: 'tu mi ciepło, tu mi dobrze, tu się będę rozmnażał'.
    • marguy Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 13:51
      Wszystkiego najlepszego :)
      • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 13:55
        Dziękuję bardzo :)
    • kbjsht Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 14:09
      ooo, spóźnione sto lat :*
      nie pij tylko do 1wszego marca tego trunku :)
      • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 14:37
        Dziękować, od 2 lipca jestem na "odwyku", a że nigdy specjalnie nie piłam, to myślę że żyć będę :D
        • kbjsht Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:22
          no to pewnie ten odwyk trochę jeszcze potrwa :)
          oby zdrowe było;)
          • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:29
            I żeby bez komplikacji okołoporodowych się obeszło ;). Resztę dolegliwości zniosę dzielnie.
            A póki co, na USG wszystko było w porządku i oby tak pozostało.
            • kbjsht Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:35
              bedzie dobrze ;)
              cesarka będzie czy naturalny poród?
              • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:41
                Mam jeszcze czas, żeby wybrać i omówić to z położną i konsultantem, ale cesarkę zakładam jako wariant absolutnej ostateczności. Całe szczęście,że problem ze znieczuleniem (dostępnością) mam z głowy ;).
                • kbjsht Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:47
                  jakbym już była w ciąży to pewnie pierwsze co, to byłby wybór cc. brawo za odwagę w takim razie :)
            • wersja_robocza Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:50
              Trzymam kciuki za Ciebie i za kolejne forumowe dziecko.;)
    • swiete.jeze Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 15:18
      Ale nudyyyy.
      • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 15:29
        Wpadasz na sam koniec, to skąd zdziwienie, skoro goście się rozchodzą :P
        • agios_pneumatos Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:28
          alienka20 napisała:

> Wpadasz na sam koniec, to skąd zdziwienie, skoro goście się rozchodzą :P

Ciaaaa. Wróci wmordęratorstwo to po wycinance zostanie Ci jakieś 20 postów zamiast tego co narobiliśmy. :P
          • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:31
            Ostatnio nawet wątki josefa kasują tu i na mężczyźnie, więc może być ostro xD
            • agios_pneumatos Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:36
              alienka20 napisała:

> Ostatnio nawet wątki josefa kasują tu i na mężczyźnie, więc może być ostro xD

Ja tam się wmordęratorni nie boję. Wszak skorpion. ;]
              • alienka20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:43
                Ja też się nie boję, bo nie zakładam stu pierdziwątków na ten sam temat ;)
                • agios_pneumatos Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:57
                  No. Jeden, ale za to z jakim potencjałem. ;)
        • swiete.jeze Re: imprezka forumowa :) 05.11.12, 06:50
          alienka20 napisała:

> Wpadasz na sam koniec, to skąd zdziwienie, skoro goście się rozchodzą :P

Tak się nudziłam, że aż sama z tego nudnego domu wyszłam.
    • wez_sie ja rozumie 05.11.12, 12:03
      m, ze jestes w ciazy i ci odwala, ale zeby urzadzac impreze na forum, to sorrej, ale to juz nie sprawka hormonow, a raczej tego co masz (a raczej nie masz) pod czapka.

myslalem ze wiekszej zenady niz ustawka forumowa nie ma, ale ty wygrywasz jednak.
      graty.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka