alienka20 02.11.12, 21:40 Zapraszam serdecznie w dniu swoich urodzin :) . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_57 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 21:45 Wszystkiego najlepszego :) Chociaż nie bardzo wiem, jak można jeść słodycze i popijać łiski. :) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 21:49 W barku mam jeszcze inne napitki, dzięki ;). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 21:54 alienka20 napisała: > W barku mam jeszcze inne napitki, dzięki ;). "Napitok" jest ok, bardzo zacna gorzałeczka, trochę jej w życiu "zmarnowałem" :) Tylko zamiast tortu zdały by się gorzkie solone migdały (mogą być na gorąco), albo słone orzeszki ziemne, względnie paluszki słone :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 21:53 zdrówko, a masz może mleko i cukier to bym bejlis zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning six_a czy wiesz 02.11.12, 23:30 ze w tym roku jest tez pomaranczowy i karmelowy? nie moge sie zatem zdecydowac, bo i kawowy lubie ;D chyba bedzie pomaranczowy i kawowy... Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:43 Jajka mam, w brzuchu też jakieś dwa się znajdą :P Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:51 okazuje sie, ze moja edukacja skonczyla sie na adwokacie. dzisiejszych paskudztw nie znam. my prosci sydnejczycy walimy piwo prosto z flachy. Aaaanyway, wszystkiego najlepszego i dobrej zabawy. :D Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:54 A brandy nie macie? :) Dziękować :D. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: imprezka forumowa :) 03.11.12, 01:08 2 i pol litry jasia wedrowniczka, co je mamusia wolnoclowo przywiezla, dziecku oddalem. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: imprezka forumowa :) 03.11.12, 13:03 > my prosci sydnejczycy Zaraz przybiegnie Jeronima napisać, że dupa jesteś, nie sydnejczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 11:31 to by sie zgadzalo, juz Sztaudynger zauwazyl o pewnym medrcu: Nawet o tym nie wiedzial, ze mial w dvpie przedzial. tadaaa! :) haha, wywalilo mi Oj za duzo cie kasujemy poczytaj netykiete. drodzy moderasci stachanowcy - od was zalezy co zginie, ja tu jestem grzeczny jak przedszkolak. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:01 po łiskaczu bolik mnie głowa.... nie masz czystej...aha Twoje zdrowie...golg... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:37 o dziękuję....Ty to potrafiz wzbudzić przypływ uczuć patrotycznych w cżłowieku... www.youtube.com/watch?v=eEruVryWOAo Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:46 Skoro już patriotyczne uczucia zaspokojone :P w967.wrzuta.pl/audio/aVRJKtdrCO7/10-biesiada_-_szla_dzieweczka_do_laseczka Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:58 a w laseczku.... www.youtube.com/watch?v=fYZjMA833r4&feature=related dość już tych goopot.. branoc....i naj raz jeszcze :*czyli jak się Polacy rozchodzili to po jednym wychylili.... Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:19 A potem:.... Toples-Straciłaś cnote sprawa się rypła przy wersie o dzieciach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: imprezka forumowa :) 03.11.12, 03:54 widzę, że coś mnie ominęło....znowu mnie inny uprzedził...cholerny świat... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:10 alienka20 napisała: > A co to jest?:) Końska maść przepisywana przez Szwejka na bóle wszelakie :D Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:16 Dziękuję, ale nie poczęstuję się :P. Mam swój bufet maści i maseczek ;). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:21 alienka20 napisała: > Dziękuję, ale nie poczęstuję się :P. Mam swój bufet maści i maseczek ;). To nie ja Ci proponowałem :) ja tylko odpowiedziałem na pytanie : a cio to ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:27 Wiem, źle się podpięłam ;). Zdarza się najlepszym. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:10 Szwejk się tym na reumatyzm smarował. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Co to jest?! 02.11.12, 22:11 cs.wikipedia.org/wiki/Opodeldok "Dnes je opodeldok známý především díky tomu, že si opodeldokem mazal revmatické klouby Josef Švejk v románu Jaroslava Haška Osudy dobrého vojáka Švejka za světové války." :) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:55 Żeby nie było, że z gołą ręką, to ja przybyłam z Twoim prezentem. Poznaj. To jest Fabian. Zadba o bezpieczeństwo imprezowiczów przy okazji.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:57 Ochrona się przyda, ale o suchym pysku siedzieć nie będzie - o nie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 22:58 Fabian to zabawowy chłopak. Ty się nie boj (z akcenten zabużańskim).:D Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:14 Myślisz, że zdejmie mundur i pokaże biceps, gdy już się ośmieli? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:17 To Twój prezent. Gorący chłopak.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:22 No dobrze, dziękuję :D. Będzie radocha w domu ;). Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:24 Mąż się ucieszy z kolegi?:D Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:29 Mąż też czasem ma lenia, będzie komu ziemniaki obrać i mnie pilnować na mieście :D. Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:26 dla mnie bez lodu i skål! najlepszego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:34 problem w tym, ze nie wiem, jaki dar wniesc, bo - sorry - nie posiadam dossier o upodobaniach forumowiczow ;) moze koncercik? polskiego znakomitego zespolu www.youtube.com/watch?v=0HWv7YJtYCA Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 02.11.12, 23:42 Ptasim Mleczkiem nie pogardzę, a i koncercik dobra rzecz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 10:26 Nom. Zgadnij dlaczego się z tym zgadzam. :] Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 12:55 Obstawiam, ze Ty tez jestes godnym przedstawicielem/lka tego znaku. A ci, co bredza, ze zakala po prostu zazdroszcza. Ja uwazam, ze Baran nia jest ;P. Nigdy nie moge sie z nimi dogadac i ciesze sie, ze moj syn nim nie bedzie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:13 No. My potrafimy być 'młodymi fokami' [przeczytajmy i przetłumaczmy na angielski ;], ale dopiero jak się z nami zadrze. Przynajmniej mamy zasady i honor. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:33 Znaczy Ty też jesteś Skorpionem.:> Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:40 wersja_robocza napisała: > Znaczy Ty też jesteś Skorpionem.:> Bingo, Szerloczko. :D Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:28 alienka20 napisała: > A ci, co bredza, ze zakala po prostu zazdroszcza. Ja uwazam, ze Baran nia jest ;P. Ja dorzucam Byki i Lwy.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:36 Oj nie, Lwy to szlachetne stworzenia, moj Kochany jest Lwem ;). Ale pewnie kwestia doświadczeń :) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 11:47 alienka20 napisała: > Najlepszy znak ;) Ale wg wielu to zakała i schwarzcharakter zodiaku.:> Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 12:37 wersja_robocza napisała: > alienka20 napisała: > > > Najlepszy znak ;) > > Ale wg wielu to zakała i schwarzcharakter zodiaku.:> Miliony much nie mogą się mylić. :D Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 12:46 agios_pneumatos napisał: > Miliony much nie mogą się mylić. :D Taaa, na pewno.:P Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:12 wersja_robocza napisała: > agios_pneumatos napisał: > > > Miliony much nie mogą się mylić. :D > > Taaa, na pewno.:P Podoba mię się dystans do swych wypowiedzi, tu w Twym wykonaniu. ;] A co do tematu: tak, skorpiony są wredne, uparte, niebezpieczne i trudno z nimi wytrzymać, ale... dopiero jak się im na odcisk nadepnie. W innym wypadku to złote chłopaki są. :] No i mają jeszcze jeden znakomity atut, za którym kobiety przepadają. :] Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:27 Nie znam żadnego faceta spod tego znaku na tyle dobrze, by móc cokolwiek potwierdzić. Złote są kobiety.:cool: Skorpiony mają dobrą pamięć, zapamiętują wszystkie krzywdy i zapisują je na odwłoku. Atak jest ostatecznością.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:39 10/10. Mój facet się śmieje ze mnie, że mam taki osobisty dzienniczek krzywd i urazów i wyciągam je tylko, żeby komuś dopiec :P. On nie prowadzi, urazy zapomina, tylko moje wtopy czasem wypomni w żartobliwy sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:46 Ja też pamiętam. Ktoś machnął ręką, zapomniał, a ja pamiętam nawet drobiazg, jeśli był wymierzony we mnie. :D Wszystko pamiętam, wszystko wiem i tylko czekam na dzień sądu ostatecznego, żeby wypłacić, ile się należy.:D Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:46 wersja_robocza napisała: > Nie znam żadnego faceta spod tego znaku na tyle dobrze, by móc cokolwiek potwie > rdzić. Ratuj się póki możesz. :D > Złote są kobiety.:cool: Nie-kul. Miałem jedną. Strasznie zadufana w sobie i próżna. W sumie do tego momentu nie rózniła się wiele od obecnych kobiet ogólnie. Ale do tego 'wojowniczka' i... feministka. Hahahha. Skorpiony mają dobrą pamięć, zapamiętują wszystk > ie krzywdy i zapisują je na odwłoku. Atak jest ostatecznością.:cool: Co nie znaczy to samo, że mają je w d... ;] Precyzyjnie opisane - tak właśnie jest. Dlatego piszę, że skorpiony to złote chłopaki; dużo głupstw i wahań nastrojów drugiej strony zniosą... do czasu. :] No i jeszcze te legendarne wierność z jednej i temperament z drugiej strony - nic tylko się zakochać. :] Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:47 No piękna laurka. Piękna.:P Zupełnie jak moja.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:51 wersja_robocza napisała: > No piękna laurka. Piękna.:P Zupełnie jak moja.:cool: Się skupiamy na I części będącej oszczeżeniem, nie na II mającej tylko zamazać tą apokaliptyczną wizję. :P Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 13:55 Ty się przyznaj, coś nawywijał, że ta Skorpionica miała Cię dosyć. Tylko szczerze.:> Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 14:00 No feministką pewnie była, jak ja i Ty :D. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 14:04 Myślę, że u Skorpionic to standard. Kolega widać niestandardowy Skorpion.:D Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:09 wersja_robocza napisała: > Ty się przyznaj, coś nawywijał, że ta Skorpionica miała Cię dosyć. Tylko szczer > ze.:> Chwila... a dlaczego to ona miała mnie dosyć, a nie na odwrót? I co to znaczy 'niestandardowy skorpion'? :D Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:16 Alienka i ja jesteśmy namacalnymi przykładami wspaniałości Skorpionic i jeśli coś Ci z jakąś Skorpionicą nie wyszło, to jakiś trefny ruch musiał być Twoją zasługą. Do takiego wniosku prowadzą ścieżki logiki, z którymi, jak przypuszczam, Alienka też się zgodzi. :P No. A niestandardowy w wypadku, jeśli winą Twojej eks był feminizm.:D Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:25 Zgadzam się jak najbardziej, Skorpionice są najlepszym materiałem na żonę, a że swoją wartość znają, to się nie bawią w trefne gierki i dziwne tłumaczenia, że to one były złe i niedobre, że Misiu za inną kiecką poleciał :P. Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:41 wersja_robocza napisała: > Alienka i ja jesteśmy namacalnymi przykładami wspaniałości Skorpionic No to tak jak ja... z drugiej strony barykady. :D i jeśli c > oś Ci z jakąś Skorpionicą nie wyszło, to jakiś trefny ruch musiał być Twoją zas > ługą. Hm... wcześniej już sobie ustaliliśmy, że skorpion (męski) zniesie duuużo trefnych ruchów drugiej strony. Do czasu.* :] Do takiego wniosku prowadzą ścieżki logiki, z którymi, jak przypuszczam, > Alienka też się zgodzi. :P j.w. :D No. A niestandardowy w wypadku, jeśli winą Twojej ek > s był feminizm.:D Nie. Ref * z punktu 2. W sumie dobre dobre pytanie o przyczynę rozpadu. Ale to było 10 lat temu i teraz ciężko będzie sobie przypomnieć. Epilog. Od tamtego czasu nie było już żadnej skorpionicy przy mym boku, toteż nie potrafię stwierdzić o ich przydatności do małżeństwa tudzież zdolności do związku długotrwałego, po tym kiedy wtenczas miałem lat..... ha! nie, nie dowiecie się ile lat mam teraz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:44 Kobiety spod tego znaku też są mocno cierpliwe. Wyrozumiałe. Do czasu.:P Pan tajemniczy. Wpisujesz się w tego Skorpiona, że hoho.:P Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:47 wersja_robocza napisała: > Pan tajemniczy. Wpisujesz się w tego Skorpiona, że hoho.:P Grozisz mi? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:52 Na razie nie wiem, z kim mam do czynienia, więc w żadnym wypadku. Nie śmiałabym.:D Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:01 wersja_robocza napisała: > Na razie nie wiem, z kim mam do czynienia, więc w żadnym wypadku. Nie śmiałabym > .:D Gdybym nie wiedział, żeś skorpionica to musiałbym zadać pytanie kiedy sobie mnie odpuścisz. No, ale mając tę wiedzę nie będę zadawał retorycznych, znaczy 'gupich' pytań. :D Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:03 Co w tej sytuacji oznacza odpuszczenie?:> Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:06 wersja_robocza napisała: > Co w tej sytuacji oznacza odpuszczenie?:> A może się po prostu na jakiegoś czata, skajpa, albo inną 'kawę' umówimy zamiast się tu ekshibicjonować na forumie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:08 A to suprise.:> To aż takie tajemnice, to prosiem, prosiem w niskie progi.:> Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:11 wersja_robocza napisała: > A to suprise.:> To aż takie tajemnice, to prosiem, prosiem w niskie progi.: > > Chyba 'skromne'... bo niskich progów, skromnie ujmując, to ja tu nie stwierdzam. :] Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:07 Pewnie nie będzie zadawał tendencyjnych pytań, czyli głupich. Mnie takie denerwują ;). Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Nieeeee 04.11.12, 16:08 alienka20 napisała: > Pewnie nie będzie zadawał tendencyjnych pytań, czyli głupich. Mnie takie denerw > ują ;). To nie ja mam tu se odpuszczać. :P Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Nieeeee 04.11.12, 16:12 wersja_robocza napisała: > Tylko ja.:D Uff... już myślałem, że znowu to facet będzie winny. :D Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Nieeeee 04.11.12, 16:15 Winny to po ogłoszeniu wyroku, a my dopiero obradujemy.:P Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Nieeeee 04.11.12, 16:16 Póki co korzystasz z domniemania niewinności :P Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Nieeeee 04.11.12, 16:21 Tak jest, na razie podsądny, a co będzie dalej, to się zdecyduje.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Nieeeee 04.11.12, 16:25 wersja_robocza napisała: > Tak jest, na razie podsądny, a co będzie dalej, to się zdecyduje.:cool: Ja tam już wiem do czego to to wszystko zmierza. :P P.S. Drzewko nam się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Nieeeee 04.11.12, 16:43 Konieczny jest wyższy poziom komunikacji.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Nieeeee 04.11.12, 16:56 wersja_robocza napisała: > Konieczny jest wyższy poziom komunikacji.:cool: Dyć proponowałem randkę, lecz waćpanna mię zbyła była. LOOOL Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Nieeeee 04.11.12, 17:02 wersja_robocza napisała: > Jesteś pewien?:> Jak nie wiem na co odpowiadasz i do czego pijesz i piszesz to nie. :P Bez znaczenia czy chodzi o domniemaną randkę czy domniemane zbycie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Nieeeee 04.11.12, 17:07 O tę randkę pytam, a nie o zbycie. :P Sprawdzam maila, ale Ty nadal się tutaj kokosisz.:P Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Nieeeee 04.11.12, 17:14 wersja_robocza napisała: > O tę randkę pytam, a nie o zbycie. :P Sprawdzam maila, ale Ty nadal się tutaj k > okosisz.:P <devil> Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Nieeeee 04.11.12, 16:24 alienka20 napisała: > Póki co korzystasz z domniemania niewinności :P Skorpion z definicji nie może być niewinny. W sensie yyyyyyy no wiesz, a nie karnym. ;] Co do skorpionic to... :D Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:45 Nie wstydź się.... Nam możesz powiedzieć ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:48 alienka20 napisała: > Nie wstydź się.... Nam możesz powiedzieć ;D. Się nie wstydzę się. To naprawdę ciężkie zadanie przypomnieć sobie przyczyny. Wiesz ile od tego czasu się działo? :P Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Skorpionica... 04.11.12, 15:53 Właśnie. Jesteś wśród swoich. Mów.:P Skorpiony mają dobrą pamięć.:P Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:04 wersja_robocza napisała: > Właśnie. Jesteś wśród swoich. Mów.:P Skorpiony mają dobrą pamięć.:P No tak... skoro gramy w tej samej lidze to zasłanianie się słabą pamięcią nie będzie miało racji bytu. ;] To chwycimy się czegoś innego: kobiety nie sposób zrozumieć. :D Jednakowoż wcześniej ustaliliśmy, że to nie była jej sprawka, a prawdziwych przyczyn nie dałby rady odkryć sam Dawid Duchowny z tą rudą.... jak jej tam było... Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:09 wersja_robocza napisała: > Było jej Dejna Skali.:> No, to skoro tak jej było i ona nie będzie wiedziała to co dopiero ja. :P [Szach... teraz cza jakiego mata wykombinować] Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:15 Czyli ta gałąź dyskusji się wypala. I dobrze, bo by nas zaraz pocięli. :] Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: Skorpionica... 04.11.12, 16:26 wersja_robocza napisała: > Moderacja ma wychodne.:cool: Podoba mię się tutaj. Wręcz aż ciśnie się na usta stare zawołanie: 'tu mi ciepło, tu mi dobrze, tu się będę rozmnażał'. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 14:09 ooo, spóźnione sto lat :* nie pij tylko do 1wszego marca tego trunku :) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 14:37 Dziękować, od 2 lipca jestem na "odwyku", a że nigdy specjalnie nie piłam, to myślę że żyć będę :D Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:22 no to pewnie ten odwyk trochę jeszcze potrwa :) oby zdrowe było;) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:29 I żeby bez komplikacji okołoporodowych się obeszło ;). Resztę dolegliwości zniosę dzielnie. A póki co, na USG wszystko było w porządku i oby tak pozostało. Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:35 bedzie dobrze ;) cesarka będzie czy naturalny poród? Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:41 Mam jeszcze czas, żeby wybrać i omówić to z położną i konsultantem, ale cesarkę zakładam jako wariant absolutnej ostateczności. Całe szczęście,że problem ze znieczuleniem (dostępnością) mam z głowy ;). Odpowiedz Link Zgłoś
kbjsht Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:47 jakbym już była w ciąży to pewnie pierwsze co, to byłby wybór cc. brawo za odwagę w takim razie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:50 Trzymam kciuki za Ciebie i za kolejne forumowe dziecko.;) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 15:29 Wpadasz na sam koniec, to skąd zdziwienie, skoro goście się rozchodzą :P Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:28 alienka20 napisała: > Wpadasz na sam koniec, to skąd zdziwienie, skoro goście się rozchodzą :P Ciaaaa. Wróci wmordęratorstwo to po wycinance zostanie Ci jakieś 20 postów zamiast tego co narobiliśmy. :P Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:31 Ostatnio nawet wątki josefa kasują tu i na mężczyźnie, więc może być ostro xD Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:36 alienka20 napisała: > Ostatnio nawet wątki josefa kasują tu i na mężczyźnie, więc może być ostro xD Ja tam się wmordęratorni nie boję. Wszak skorpion. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:43 Ja też się nie boję, bo nie zakładam stu pierdziwątków na ten sam temat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agios_pneumatos Re: imprezka forumowa :) 04.11.12, 16:57 No. Jeden, ale za to z jakim potencjałem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: imprezka forumowa :) 05.11.12, 06:50 alienka20 napisała: > Wpadasz na sam koniec, to skąd zdziwienie, skoro goście się rozchodzą :P Tak się nudziłam, że aż sama z tego nudnego domu wyszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie ja rozumie 05.11.12, 12:03 m, ze jestes w ciazy i ci odwala, ale zeby urzadzac impreze na forum, to sorrej, ale to juz nie sprawka hormonow, a raczej tego co masz (a raczej nie masz) pod czapka. myslalem ze wiekszej zenady niz ustawka forumowa nie ma, ale ty wygrywasz jednak. graty. Odpowiedz Link Zgłoś