Dodaj do ulubionych

mężczyzna mój wzór

12.11.12, 11:37
Jawnie (prawie wszem i wobec) przyznaję się do tego,
że preferuję towarzystwo mężczyzn nad kobiet :P

Kiedy słyszę 'spotkanie' to dostaję skrzydeł,
jak dochodzi przymiotnik 'babskie' automatycznie mina rzednie.

Dlaczego?

Mężczyźni, z którymi dane mi bywać:
- opowiadają ciekawe historie (związane z pasją, wiedzą ogólną)
- doszkalają mnie techniczne (nowe technologie, objaśniają działanie urządzeń
i inne takie)
- są zaradni
- nie rozmawiają o dzieciach, kosmetykach, gotowaniu (lub rzadko)
- częściej skupiają się na działaniu niż gadaniu.

Oczywiście czasami są to buraki, egoiści i inne takie,
ale w ogólnym rozrachunku wychodzi na +

Być może to niedoskonałość otaczającego mnie środowiska każe wyciągać takie wnioski,
ale niestety tak to widzę...

Także drodzy mężczyźni
:-*
miłego dnia!
Obserwuj wątek
    • thelma.333 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 11:44
      ty tak na serio czy jaja sobie robisz?
      • sfornarina Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 11:49
        > ty tak na serio czy jaja sobie robisz?

Pewnie na serio.
        Głosuję, że młoda i niedojrzała jeszcze, bo każda normalna kobieta i normalny facet potrafią się odnaleźć w towarzystwie obu płci. Autorka ma z tym problem, więc albo niedorośnięta, albo podekscytowana poznaniem jednego czy dwóch fajnych facetów, albo zaszpanować innością chce:)
        • six_a Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 11:51
          jakby Cię jakiś gościu oświecił, jak solniczka działa, to byś tak nie mówiła, tylko dozgonną dźwięczność okazywała:)
          • sfornarina Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:06
            > jakby Cię jakiś gościu oświecił, jak solniczka działa, to byś tak nie mówiła, t
            > ylko dozgonną dźwięczność okazywała:)

Tyż prawda.
            Ja bym była wdzięczna, jakby mnie któryś wiązać sznurówki nauczył, bo do tej pory nie umiem klasycznie, tylko w jakiś uproszczony sposób:)
            • six_a Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:15
              teraz się sznurówek nie wiąże, tylko upycha po bokach, stąd jest to wiedza kompletnie bezużyteczna.
              ale jakby co, to ja robię jedną kokardkę po lewej i owijam prawą sznurówką dookoła. a w pszeczkolu robiłam dwie kokardki. czyli jest postęp.
              • kseniainc Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:18
                kolega Cię uczył?
                Ja też identyczny postęp u siebie zaobserwowałam;-) Zdolne MY som
              • sfornarina Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 13:32
                > ale jakby co, to ja robię jedną kokardkę po lewej i owijam prawą sznurówką dook
                > oła. a w pszeczkolu robiłam dwie kokardki. czyli jest postęp.

Dobra jesteś.
                Dla mnie metoda owijania była zbyt trudna do opanowania i do tej pory robię dwie kokardki.
              • piataziuta Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 16:02
                ja nie wyrosłam jeszcze z dwóch kokardek
                nauczyła mnie (sic!) starsza dziewczynka
    • triss_merigold6 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 11:54
      Myślisz, że jak będziesz taka fajna, to dostaniesz punkty u facetów i zostaniesz automatycznie zaklasyfikowana jako atrakcyjna? Mylisz się. Trafisz na półkę z napisem "wieczna kumpela".
      • kseniainc Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 11:57
        o to, to trissss;-)
        • mariuszg2 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:03
          mylicie się drogie Panie...ja już ja kocham...ma u mnei komplet punkitów...nagrodę Nobla, Pulitzera, orła białego, virtuti militari oraz złotego lwa gdanskiego, koziołka z pacanowa, jestem dla niej gotów na wszystko...z pewnościa jest piekna, atrakcyjna, inteligentna , wrazliwa, bogata, pracowita, wierna, kochana,,,no miodzio lodzio po prostu....kocham ją...
          • konrado71 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 13:12
            hahahahaahaha
          • to.niemozliwe Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 18:44
            >kocham ją...
            To Ty ktorejs nie kochasz? :-D
      • aroden ej tam... 12.11.12, 12:05
        triss_merigold6 napisała:

> Myślisz, że jak będziesz taka fajna, to dostaniesz punkty u facetów i zostanies
        > z automatycznie zaklasyfikowana jako atrakcyjna? Mylisz się. Trafisz na półkę z
        > napisem "wieczna kumpela".

Ej tam. Kobieta, ktora mowi nie za duzo i cieszy sie, z zapodawanej je tematyki
        (ktora nie jest tematyka babska)
        - nadaje sie do wszystkiego :)
      • lazy.eye Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 13:57
        > Myślisz, że jak będziesz taka fajna, to dostaniesz punkty u facetów i zostanies
        > z automatycznie zaklasyfikowana jako atrakcyjna? Mylisz się. Trafisz na półkę z
        > napisem "wieczna kumpela".
        Ale takie fajne laski to powyciągały co atrakcyjniejszych facetów najpóźniej na studiach. Dla tych co nie przepadają za facetami, feministek i innych dziwolągów został już tylko przebrany towar na który się później skarżą na forach.
    • kseniainc Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 11:55
      już tak nie idealizuj-masz Ty tą swoją krainę faktycznie.
      To Ty nie wiesz, że faceci bywają wredni, podstępni i plotkują czasem gorzej niż przekupy? Ehhh, młodzieńka Ty muisz byc.
    • aroden a kobieta na mój wzór... 12.11.12, 11:56
      dorota_w_krainie napisała:

> Jawnie (prawie wszem i wobec) przyznaję się do tego,
      > że preferuję towarzystwo mężczyzn nad kobiet :P
      >
      > Dlaczego?
      > Mężczyźni, z którymi dane mi bywać:
      > - opowiadają ciekawe historie (związane z pasją, wiedzą ogólną)
      > - doszkalają mnie techniczne (nowe technologie, objaśniają działanie urządzeń
      > i inne takie)
      > - są zaradni
      > - nie rozmawiają o dzieciach, kosmetykach, gotowaniu (lub rzadko)
      > - częściej skupiają się na działaniu niż gadaniu.
      >
      > Oczywiście czasami są to buraki, egoiści i inne takie,
      > ale w ogólnym rozrachunku wychodzi na +

> A ja Jawnie (wszem i wobec) przyznaję się do tego,
      > że preferuję towarzystwo kobiet nas mezczyzn...

> Kobiety z którymi dane mi bywać:
      > - wprawdzie rzadko opowiadają ciekawe historie (związane z pasją, wiedzą ogólną)
      > - wcale nie doszkalają mnie techniczne (nowe technologie, objaśniają działanie urządzeń
      > i inne takie)
      > - tylko niekiedy są zaradne
      > - o dzieciach, kosmetykach, gotowaniu to ja nie pozwalam im rozmawiac
      (jeszszce by mi tego brakowalo...)
      > - i częściej skupiają się na gadaniu, niż dzialaniu.
      >
      > Oczywiście czasami są to egoistki i inne takie,
      > ale w ogólnym rozrachunku wychodzi na +

- I Tylko za hollere nie wiem, dlaczego.

• mariuszg2 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 11:56
      Dorota....(ostatnio same fajne Doroty spotykam...) wyobraź sobie, że komplemet dla mężczyzny od kobiety ma identyczne działanie jak od mężczyzny dla kobiet...od razu cżłowiek dostaje skrzydeł, jest w skowronlach swiat wydaje sę pięknejszy zaczynasz kochać ludzi i zwierzęta.... dostajesz pozytywnego kopa i wszystko ma sens..... co więcej komplement od kobiety nie jest podejrzany....od męzczyzny tak....od kobiety nie....gdybyś coś chciaław zamian ode mnie np...jakies spotkanie, kolacja exclusive, zakupy ufundowene w sephorze....czy przejażdzą moim luksusowym sportowym wozem po mieście...nei ma sprawy...
    • sumire Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 11:59
      a żaden nie doszkolił w tym, że istnieje różnica pomiędzy "tak, że" i "także"?...
      • mariuszg2 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:03
        oj tam w afekcie to pisała....miała prawo..... wybaczam jej to.... :D
    • maeve79 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:08
      Droga Doroto,

ale to jest forum dla kobiet - pomyliłaś fora.

Powodzenia,
      Zespół Bravo Girl
    • samuela_vimes Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:09
      yh, i co chciałaś podnieść swoje ego na forum, udowadniając jaka to jesteś konkretna, rzeczowa babka z charakterem pisząc o swoich preferencjach.
      Więc wyjaśnię, nikt nie uzna cie za fajną i ciekawą po tym co napisałaś. Słabe.
      • aroden bzdury 12.11.12, 12:12
        samuela_vimes napisała:
        > Więc wyjaśnię, nikt nie uzna cie za fajną i ciekawą po tym co napisałaś.

bzdury. gdy potrafi sluchac, a nie samej medlic jezorem i do tego cieszy sie z meskich tematow
        - to juz duzy PLUS.
        • mariuszg2 Re: bzdury 12.11.12, 12:14
          joł ziom....rispekt... zółwik...
        • six_a Re: bzdury 12.11.12, 12:19
          wogle to słyszałam, że nie należy gadać z pełnymi ustamy.
          bo krzywdę można zrobić.
        • samuela_vimes Re: bzdury 12.11.12, 12:22
          > bzdury. gdy potrafi sluchac, a nie samej medlic jezorem i do tego cieszy sie z
          > meskich tematow
          > - to juz duzy PLUS.

o tym nic nie było. Było zaś o tym jakie to kobiety są nierzeczowe, gadatliwe i rozjazgotane. Ale ona jest lepsza i gardzi takimi cechami dlatego wybiera towarzystwo facetów.
          Już zrozumiałeś?
          • mariuszg2 Re: bzdury 12.11.12, 12:24
            samuela...weź no tam podkreśl usto kreską i już Ci lepiej będzie...... albo zagadaj do lustra w ten deseń :"zwierciadełko powiedz przecie....kto jest najpiękniejszy w swiecie...?"
            • samuela_vimes Re: bzdury 12.11.12, 12:26
              nie nie nie, ja nigdy nie będę taka cool krejzolka. oh nieeee!
              • mariuszg2 Re: bzdury 12.11.12, 12:30
                ooooo Pani spokojna.... rozwazna i romantyczna...oł Aszlej....Oł Ret! wiem....nie musisz się popisywać przed facetami....znasz swoją wartość i pięno... niech to faceci się popisują przed Tobą tak? ...dobra...ooo zobacz...chodze na żesach baci....podoba Ci sie?
                • samuela_vimes Re: bzdury 12.11.12, 12:39
                  nie wiem co jadałeś na śniadanie, ale sprawdzaj następtną razem termin przydatności
                  • mariuszg2 Re: bzdury 12.11.12, 12:44
                    samuela_vimes napisała:

> nie wiem co jadałeś na śniadanie, ale sprawdzaj następtną razem termin przydatn
                    > ości

nie jadłem dziś śniadania...wszysko przez owrzodzenie i ropne wycieki golden membera z visa platinum....
          • aroden dalej bzdury 12.11.12, 12:31
            samuela_vimes napisała:
            o tym nic nie było.

- nieistotne, ze bezposrednio nie bylo, ale posrednio taka sama siebie przedstawila.

Jezeli potrafi i chce dac wygadac sie innym - to raczej oczywiste, ze sama nie jest gadatliwa, gdyz to cecha - ktora trudno ukryc...

Było zaś o tym jakie to kobiety są nierzeczowe, gadatliwe i rozjazgotane.

- nie bylo (i to tylko w domysle), ze wszystkie - ale ze (pewnie) wiele...

Ale ona jest lepsza i gardzi takimi cechami dlatego wybiera towarzystwo facetów.
            > Już zrozumiałeś?

Nie mialem czego zrozumiec, gdyz slowa tym, ze jest lepsza, ani o pogardzie nie bylo,
            a tylko o (jej) preferencjach.
            • samuela_vimes Re: dalej bzdury 12.11.12, 12:36
              na zadanie domowe naucz czytać się ze zrozumieniem, a potem dopiero zabieraj głos w sprawie. Powodzenia.
              • aroden I dalej piramidalne bzdury :) 12.11.12, 12:39
                samuela_vimes napisała:
                > na zadanie domowe naucz czytać się ze zrozumieniem, a potem dopiero zabieraj
                głos w sprawie. Powodzenia.

Nie brzecz dziewcze , gdyz nerwy cie ponosza i wypisujesz tu piramidalne bzdury
                bez pokrycia w materiale dowodowym autorki watku :)

PS. Zadania domowe uczniom to przydzielam ja - gdyz taki mam zawod :)
                • samuela_vimes Re: I dalej piramidalne bzdury :) 12.11.12, 12:42
                  > PS. Zadania domowe uczniom to przydzielam ja - gdyz taki mam zawod :)

i wszystko w temacie. Oto kwintesencja i poziom polskiego szkolnictwa, współczuje uczniom :-)
                  • aroden Nie trzepocz bezsilnie nozkami, dziewcze... :) 12.11.12, 12:45
                    samuela_vimes napisała:
                    cie. Oto kwintesencja i poziom polskiego szkolnictwa, współczuje uczniom :-)

Musze cie zmartwic, dziewcze.
                    Nie pracuje ani w Polsce, ani w polskiej szkole.

Und ab jetzt - Abmarsch :)
                    • samuela_vimes Re: Nie trzepocz bezsilnie nozkami, dziewcze... : 12.11.12, 12:53
                      dobsz dobsz. Stajesz w obronie autorki wątku, bo cieszy cię fakt, że są jeszcze małolatki w postaci autorzycy które na każde twoje zdanie reagują entuzjazmem i podziwem. Są pełne uznania i szacunku do tego co mówisz, nie negują nic ani nie argumentują tylko łechcą spragnione ego przytakując grzecznie i trzepocząc rzęskami. Oczywiście takie kozy muszą dorobić sobie do tego ideologie jakie to są fantastyczne że mężczyźni wybierają właśnie ich towarzystwo.
                      • aroden piszesz nieprawde... 12.11.12, 13:04
                        samuela_vimes napisała:
                        > dobsz dobsz. Stajesz w obronie autorki wątku, bo cieszy cię fakt, że są jeszcze
                        > małolatki w postaci autorzycy które na każde twoje zdanie reagują entuzjazmem
                        > i podziwem.

- wystarcza mi cierpliwosc i zrozumienie , gdyz sam jestem gadatliwy i wszystko wiem najlepiej, wiec lubie kobiety w stylu autorki watku:.
                        Gdyz wole sie sam wymadrzac, niz sluchac wymadrzania sie innych :)

Oczywiście takie kozy muszą dorobić sobie do tego ideologie jakie to
                        > są fantastyczne że mężczyźni wybierają właśnie ich towarzystwo.

Wkladasz w jej usta slowa, ktorych niewypowiedziala.

Ja nie doszukuje sie jak ty, tresci ukrytych.
                        Nie wiem, czy taka jest naprawde, czy tylko jest tak wycwaniona, ze taka udaje.
                        Jednak nie napisala, NIGDZIE, ze czuje sie lepsza od innych.

Za to ja napisalem, ze lubie takie kobiety.

A Do dyskusji i sporow intelektualnych i innych - to mam kolezanki nauczycielki,
                        z ktorych kazda tez wie wszystko najlepiej.
                        Ale nadaja sie tylko do dyskusji.
                        I do niczego innego.
      • mariuszg2 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:13
        to sie nazywa kobieca zawiść..... od razu rywalke widzom w tej bohu ducha wuinne subtelnej i wrazliwej osopce.... okrone zgorzkniale baby no..... skoro sie niektówym z was nie udąło dajcie jej szanse..... co za potworność!!!!! a fe....
        • maeve79 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:16
          nie trafiła Dziewczyna na właściwe audytorium.

powinna napisać to na 'Mężczyzna' - zostałaby miss publiczności
          • mariuszg2 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:19
            no0 napisała...ale tam już jej nie kocham...tu jakoś fajniej wygląda na tle innych Pań....a tam... nie moge jej miec tylko dla mła :D
            • maeve79 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:20
              nie doceniałam jej - jest sprytniejsza niż myślałam...
              • mariuszg2 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:22
                a widzisz....:D intelekt kobiet ujawnia się tylko przy mężczyznach :DDD
                • maeve79 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:22
                  znaczy się, że mój się ujawnił przy Tobie, tak?

'jasne, jasne, udawaj, że masz z tym coś wspólnego'
                  • mariuszg2 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:26
                    nie....nie znamy się perzecież....nie wiem czy mam coś wspólnego z twoim intelektem.... nie wykluczam, że sam mam braki....no ale żeby zaraz tam rościć sobie do twohjego intelektu? opowiedz mi coś o swoim intelekci? tzn ile ma cm, ile wazy, jaki mam kolor oczu, wielkość miseczki, czy lubi chodzić w miniówkach i szpilkach i takie tam inne... typowe cechy intelektu...kobiet...
                • kseniainc Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:27
                  że co, ja niby meżczyzn nie potrzebuję, bo sama doszłam do perfekcji w tej dziedzinie?
        • samuela_vimes Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:25
          ah, przez tą zawiść która mnie trawi od środka nie zasnę już spokojnie żadnej nocy. Ah będę zazdrościć autorce wątku, że jest taka inna i kręci się koło niej stado facetów, bo głupimi kobietami to ona gardzi.
          Ah nic mi już nie zostanie jak rozmowy o dzieciach i kosmetykach. Ah, oh eh, czemu ja taka nie jestem.
          • mariuszg2 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:28
            " Tys jest Samuelo....najpiękniejsze w świecie...."
            • samuela_vimes Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:37
              ariuszg2 napisał:

> " Tys jest Samuelo....najpiękniejsze w świecie...."

to racja, co nie zmienia faktu, że z autorzycą wątku coś nie hallo :-)
              • mariuszg2 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:42
                >
                > to racja, co nie zmienia faktu, że z autorzycą wątku coś nie hallo :-)

tak to prawda...nie dorównuje Ci uroda, wdziękiem, intelektem i subtelnościa....i w tajemnicy Ci dodam, że nie ma faceta :D a dobrze jej tak co nie? (hihihih)
                • samuela_vimes Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:55
                  > .i w tajemnicy Ci dodam, że nie ma faceta :D a dobrze jej tak co nie? (hihihih)

no to masz szansę misó pysió. Trafi ci się krejzi laska, która będzie pełna podziwu dla twoich męskich pasji :-) do dzieła!
                  • mariuszg2 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 13:01
                    do dzieła!

ok....masz kogoś?
          • maeve79 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:29
            no i o środkach piorących zapewne i płynach do płukania, żeby ubrania były mięciutkie jak kaczuszka...

po prostu my, nudne babki nie jesteśmy w stanie zrozumieć takiej żylety, co to ma tyle wspólnego z mężczyznami;)
            • samuela_vimes Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:34
              > po prostu my, nudne babki nie jesteśmy w stanie zrozumieć takiej żylety, co to
              > ma tyle wspólnego z mężczyznami;)

tak, bo nam to już tylko rozmawiać o kupkach dzieci przystało i kolacji podanej mężusiowi. Zresztą co my kurki wiemy o męskich pasjach i tematach. :-)
              • kseniainc Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:44
                Zresztą co my kurki wiemy o męskich pasjach i tematach. :-)

hahha, tyle ile nam powiedzo;-)
    • wez_sie piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebylas 12.11.12, 12:30
      piszesz tak tylko dlatego bo jeszcz enie bylas na SPOTKANIU FORUMOWYM!!!!
      • maeve79 Re: piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebyla 12.11.12, 12:32
        a wez sie...i jej nie usprawiedliwiaj

to forum - każdy może demonstrować swoją głupotę do woli;) - niech rysunki jeszcze zrobi;)
        • mariuszg2 Re: piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebyla 12.11.12, 12:35
          niech rysunki jesz
          > cze zrobi;)

jak się robi rysunki na forum?
          • maeve79 Re: piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebyla 12.11.12, 12:39
            chyba przestałeś mnie już inspirować, bo mój intelekt jakby wyhamował

a rysunki? - bystra dziewczyna, która lubi się uczyć od mężczyzn...nie chce jej obrażać nawet podejrzeniem, że nie da rady
            • mariuszg2 Re: piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebyla 12.11.12, 12:46
              maeve79 napisała:

> chyba przestałeś mnie już inspirować, bo mój intelekt jakby wyhamował

myślałem, że Twój intelekt się jeszcze nie rozpędził....jakby
              • maeve79 Re: piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebyla 12.11.12, 12:48
                no też liczyłam na dłużą perspektywę rozwoju u Twego boku...
                • mariuszg2 Re: piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebyla 12.11.12, 12:50
                  no nic nie poradzę, że kobiety się dłużej rozgrzewają....
                  • konrado71 Re: piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebyla 12.11.12, 15:58
                    nie przejmuj się to tylko kobieta i po 30:P
                    • maeve79 Re: piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebyla 12.11.12, 16:10
                      no dzięki chłopaki, dzięki

świnie :P
                      • mariuszg2 Re: piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebyla 12.11.12, 16:18
                        to kolega.... ja nie....
                        • maeve79 Re: piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebyla 12.11.12, 16:24
                          a to - przepraszam, dostałeś świnią z rozpędu

kolega świnia, Ty nie - odwołuję
                          • mariuszg2 Re: piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebyla 12.11.12, 16:28
                            nie ma za co....świnia tez człowiek....
                            • maeve79 Re: piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebyla 12.11.12, 16:33
                              zaczynam myśleć, że się nie starasz - odpowiedź dużo poniżej Twoich możliwości

• mariuszg2 Re: piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebyla 12.11.12, 16:36
                                jestem zmęczony po czałym dniu cięzkiej pracy ;) wiesz, że dla Ciebie wszystko....ale o tej porze to pozwolisz, że oddam pałeczkę koledze....i mam nadzieję, że ja przejmiesz...taka mała sztafetka....:*
                                • konrado71 Re: piszesz tak tylko dlatego bo jeszcze ni ebyla 12.11.12, 17:24
                                  facet to swinia ale rasowa bo ma ogonek z przodu hahhahaha
    • princess_yo_yo Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:37
      > i inne takie)
      > - są zaradni

alez to naturalne, skoro sama nie posiadasz powyzszych cech (najwyrazniej) to potrzebujesz wzoru i podopory w zyciu i objasniania dzialania nowych urzadzen, gdzie co znalezc na mapie tez ci trzeba po 'mesku' tlumaczyc? whatever rocks your boat, wazne sie dobrze czujesz ze soba.
    • swiete.jeze Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:38
      dorota_w_krainie napisała:

>
      > Kiedy słyszę 'spotkanie' to dostaję skrzydeł,
      > jak dochodzi przymiotnik 'babskie' automatycznie mina rzednie.
      >
      > Dlaczego?
      >
      > i inne takie)
      > - są zaradni

Tu są twoje posty:
      Szukaj w forach:
      Kobieta (46)
      Moda (20)
      emama (9)
      Poradnik Domowy (3)
      Fitness (3)
      Aparat ortodontyczny (3)
      Testowe (2)
      Ogród i rośliny domowe (2)
      Nauka (2)
      Mężczyzna (2)
      11 więcej

Więc teraz nam opowiedz o czym z tym mężczyznami rozmawiasz na emamie, modzie i kobiecie.
      2/10, postaraj się następnym razem.
      • maeve79 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:41
        no, no...swietee.jeze...kimkolwiek jesteś...to było dobre :D
      • mariuszg2 Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:54
        na emamie o dzieciach się z mężczyznami rozmawia, na modzie tylko z mężczyznami się rozmawia o modzie....przecież kobeitya Ci samych kitów nafciska jak to pięnie wygladasz w najgorszym łachu....
        na Aparacie ortodontyczym z Kobuietą nei pogadasz....kto jak nie mężczyzna najpięniej zagląda w zęby....
        a ogród i rośliny domowe.... ? bez mężczyny i łopaty nie byłoby o czym rozmawiać...
      • dorota_w_krainie statystyka, człowiek i pies 12.11.12, 19:48
        Zaglądnięcie do mojej statystyki nic nie rozjaśnia:

Kilkadziesiąt rzeczowych postów dobrą polszczyzną
        na mniej lub bardziej błahe tematy
        - sprzed prawie dwóch lat!

Był czas, że spłodziłam tych kilka zdań,
        bo lubiłam od czasu do czasu wyrazić opinię czy pomóc w wyborze
        - w ramach prostego wypoczynku.

W necie kosztuje to kilka minut poświęconego czasu,
        na babskim spotkaniu - klika nudnych godzin.

Ale macie rację - mogłam urazić pisząc ten post
        na cześć mężczyzn.

Wiele kobiet też zasługuje na podziękowania:
        cenię babki, matki, zaradne życiowo koleżanki realizujące duże inwestycje,
        kobiety, które stanąwszy na mej życiowej drodze były moją inspiracją.

• kochanic.a.francuza Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 12:50
      Mam taka kolezanke, ktora przy kobietach oswiadcza, ze woli meskie towarzystwo, po czym z zamilowaniem deliberuje o kosmetykach ciuchach i innych bardzo damskich sprawach.
      Ciekawa jestem skad takie afiszowanie swoich nieprawdziwych preferencji (ty tez preferujesz mezczyzna, ale piszesz na kobiecym firum), bardzo czeste na tym forum.
      • karielcia pragmatyzm ? 12.11.12, 12:55
        kochanic.a.francuza napisała:
        ... (ty tez preferujesz mezczyzn, ale piszesz na kobiecym firum), bardzo czeste na tym fo rum.

Moze to pragmatyzm ?
        Tu jest 10 razy wiekszy ruch, niz na FM.
        • maeve79 a nuda... 12.11.12, 12:59
          ...to potężna siła, z której lekceważyć nie należy...

mężczyzna mój wzór...i 62 komentarze...;)
          • karielcia Re: a nuda... 12.11.12, 13:10
            maeve79 napisała:
            > ...to potężna siła, z której lekceważyć nie należy...

To to samo, tylko dosadniej powiedziane, niz przeze mnie...
    • aneta-skarpeta Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 13:23
      tak tak, mezczyzni maja pasjonujące zainteresowania, a baby to tylko pieluchy i gotowanie:D
      • wez_sie Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 14:17
        i dekupaż
    • ciastko_z_kota Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 16:35
      o ja, ale jesteś spoko.
    • headvig Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 16:38

coś jest na rzeczy, ja też mężczyzn wolę - pracuje się z nimi dobrze (choć znam takie pierdoły, że od nich zachowaj nas Panie)

> Kiedy słyszę 'spotkanie' to dostaję skrzydeł,
      > jak dochodzi przymiotnik 'babskie' automatycznie mina rzednie.

z tym, że ci mężczyźni, dość często mają żony i jak na mężów przystało, na spotkania z innymi kobietami przeważnie chodzą w towarzystwie swych żon, czyli znowu baby i koło się zatacza.
    • sundry Re: mężczyzna mój wzór 12.11.12, 16:48
      Pozostaje współczuć koleżanek...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka